Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
albizott egy kicsit 😊
anti hero
anti hero
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
zzz
Béke legyen véletek, kedves Testvérim!
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
"Currently playing: Nothing
Because everything is shit. "
ROFL
anti hero
anti hero

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Közremûködtek: bla bla?
azt wtf ez a happy end? :|
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
nah lejárt a mûsor idõ srácok
tûnés
vagy nektek 
ilyet holnap is pls
anti hero
"na vgre kijött a skill létszámfölénybe \o/ keep up the good work m8s,go get some relics now \o/"
10 vs 10 az már létszámfölény 😊))))))))))))))))
anti hero
anti hero
sponsored by sg.hu-forums-daoc community
rendezõ: botond warden of hibernia
fõszereplõk: botond wardenis magnefix, tafaya la stealtheris, nicolas cage, smiteris clericus hanginaxis
magyar tragikomédia
anti hero
1. odamegyünk amghez megnézni õket közelebbrõl,igyekszünk közel kerülni a pbaezõ lurikhoz hátha felfedik (tafayának ez nem sikerült,lassú volt...)
Elég messze álltam tõletek, este is vol, arról nem tehetek hogy Nilmeia isteni érzékekkel rendelkezve nyílegyenesen futott oda hozzám
2. integessünk a cyclops pajzsal nyomuló embereknek hátha lvl1es a pajzsa és nem SLez fel 2 sec alatt (mr.T pont rajtam álva rudeolt,szal SL elnyomásakor f8-f6 felpoppolta),ha ekkor van hibiknek inc,és a wardent kivéve mind elrohan,hogyan tovább?
Hát ja, ez alapszabály igazad van, hibiknek nincs reuse timer mindig minden fenn van.
3. megpróbálunk elrohanni a endregen chantos kari elõl...(roflmao tbh)
Mivel az endregen chantos kari mogott fg tornyosul...
4. futunk amíg hátulról ooere nem üt a másik,ha már ooe vagy fordulj szembe harcolni,üss 80at a másik vestjére amibõl 100at sebzõ lifetap proccol...(proccolt is lol)
Noob vagyok a te isteni skillz0rsagodhoz kepest, elnezest hogy nem irtam be hogy /suicide
5. rögtön azután,hogy whinethreadot nyitottunk FHn a lagstrafete miatt kezdjünk hátrálni,hátha strafeing msgt kap az ellen,és elrontja a stylet...
Gondoltam párszor legalább megütlek, de hát a not in view nem ezt jósolta, egyébként hstrafing msg-t akkor kapsz ha strafelsz, ha hátrálok és stickelsz akkor nem kell strafeéned, ergo strafeltel, és még te gyanusitgatsz, hat lol. Emlekszem az odin-i duelekre amikor godrot vajtal a hoba a strafelessel.
6. mivel a warden supportkari,elég komoly erõtképvisel,szal semmiképp ne vegyük többet elõ fegyverünk az elõzõ procból itélve,csak álljunk mint a hülyék(ha nem tününk elég hülyének emoteoljunk is,nehogy a másiknak kétségei legyenek),és bízzunk benne,hogy cappelt evade rateunk megment addig,amíg a warden inkább feladja,és elmegy (ez mr.Tnek nem jött össze,kitartó voltam)
mogotted egy fg-vel nagyon sok eselyem volt, ha az RP jelzo mellett masra is tudnal figyelni akkor lattad volna hogy el is raktam a fegyvert, de ehhez 2 bites agynal tobb kell, nem is feltetelezem rolad
7. látogassunk el minden lehetséges fórumra,és osszuk az észt skillrõl,okosan hallgatva arról épp hogyan is vert szét egy supportkari...
Jaja, csodalatos 1v1 volt, az a par debuffos dd az veletlen volt, gyogyitani is akartak a tarsaid de nem sikerult