43179
  • Hangianix
    Ja meg mentalist a regi Pry/Hib idok emlekere. :D
  • Botond #32897
    hát az ilyen erős lvl5-6-7-8as karikat én nem mondanám rerollnak,ami a warden/druid témát illeti az jogos :-D
  • Hangianix
    Nekem angol mertekegysegben van m8, ugy kell szamolni, mint az inch:cm atvaltast. Szorozd meg 2.54-gyel. :D

Ha jol emlekszem te hibernia -> midgard -> albion utat jartal be. Egyre rosszabbul sikerultek a tesztek? :D Kulonben is warden, druid karira gondoltam csak, azokkal minden idiota tud jatszani. xD
  • Botond #32895
    a sikerült az 2x sikerült :-D
  • Botond #32894
    pffft m8,such easymode :-D először zergbion,aztán easymodegard,most hogy 3 év alatt sikerült a játék alapjait sikerült elsajátítani úgy érzed menne hibibe is?:-D az csak skilleseknek való,szal szigorúan 150 IQ+ a te 78ad kevés lenne oda :-P
  • Hangianix
    Komolyan mondom, kellene venni ott par accot szarert hugyert :D
  • Rockety
    mióta NF went live hoppáré hib übör grpok eltűntek mind egy szálig :E

1 hónapja sincs kint, de excalon nincs egyetlen egy hib fg se ami naponta kint lenne ölni :p
  • Botond #32891
    QQ? Steveh megmondta,ha jön NF elveszik GPt szal nem marad más meg kell tanulni játszani :-D
  • Centinel
    Rocky holnap nez fel excre,a multkori kis henteles komoly volt
  • Centinel
    Bhalage latod pontosan errol beszelek nc.
    excal mar kihalt amugy ....
  • Centinel
    Bhalage "attol fugg melyik ligenrol beszelunk :) excalrol huz el a sok uberleet hib jatekos, de pryd hib el es virul, 10000000ranger meg minden, ossze keep tower claimelve es nagy 'alliance hunt'okat csapnak etc "

Jaja, ezt en is tapasztaltam,a prydek meg zerggelni tudak azt szevasz... nah m1 szo mi szo sztem hibkent barki tud jatszani,gusztustalan 1 jatekstilusuk van ....

• Bhalage
    prydwen este 9
    ejfel korul
    latott mar vki ennyi hibit egyutt? max excalon
    _o_ nf
  • Botond #32886
    egy animista afk campeli az egyik 1.70es artit és rakja a gombákat folyamatosan,hogy beleechelje a creditet,de ugye ha nincs BGbe se credit se arti,de mivel afk ezt nem tudják közölni vele,íme az alternatív megoldás,mert 1héte rightnowzták a srácot,és még mindig ott van...

"Goa have already stated that using the "PAper in key" trick is against teh COC because its being afk while using external sources.

Personally if i saw that and got no reply then i might be forced to find somthing big and purple and drag it into the shroom field.

AKA dead animist if he was afk he will auto release if not ill get verbal abuse

There are ways to deal with tards and one way is to get them killed.

btw does the mau camp still follow you everywhere ?"
  • Bhalage
  • Atomy
    miért nézzük meg??
    miért nézzük meg??
    miért nézzük meg??
    miért nézzük meg??
    miért nézzük meg??
    miért nézzük meg??
    miért nézzük meg??
    miért nézzük meg??
    miért nézzük meg??
  • RocketyATwork
    nm közbe megtaláltam :_) új klienst kell leszedni + aki preorderel az kap kulcsot a többit meg sorsolják (ha marad egyáltalán l0l). na mind1 akkor ez is passzos lesz :o
  • RocketyATwork
    asszem eu bétát betesztelném wowba, ahoz is majd új klients kéne letölteni vagy jó az is ami anno itt linkelve volt,,, nem mintha azt letölttölme volna :oix
  • Marchus
    látszik hogy ki van a tápláléklánc csúcsán -p
  • RocketyATwork
    exc/hib = pure szánalom tbh.
  • Bhalage
    btw latom groove bekemenyitett 656k lwrp az elsohelyen :o
  • Bhalage
    attol fugg melyik ligenrol beszelunk :) excalrol huz el a sok uberleet hib jatekos, de pryd hib el es virul, 10000000ranger meg minden, ossze keep tower claimelve es nagy 'alliance hunt'okat csapnak etc
  • RocketyATwork
    lekapcsolták mint ligenbe a lámpát.
  • Bhalage
    egesz forum ledermedt tbh
  • steveh
    beléjük fagyasztottad a szót
  • Botond #32873
    na szal ott tartottam,hogy asheron call2re vetek egy pillantást,hipp hopp le is töltöttem (1giga a kliens),gondoltam hipp hopp regisztrálok egy trialos accot oszt hent,na igen ám,de kért a kártyáról vmi CVM kódot is amire tippem sincs mi lehet,szal ablak lezár és gondoltam megtámadom őket mailben,hogy wtf m8s????,de vmi hirtelen ötlettől vezérelve gondoltam megnézem FAQ részleg mit ír erről.Na ez a helpdesk adatbázis fullra ugyanaz mint rightnow ilyen altémák vannak,meg lehet keresni,szal gondolom mindenki látott rightnowt már beírtam vmit,ki is dobott pár témakört a másodikban meg is találtam mia bánat az a CVM kód a creditcardon,és sikerült reg-ni egy billing accot.(külön van billing acc,és ott lehet gémeket addolni,mert microsoft több gémet is futtatt)Na éreztem,hogy eljött a pillanat addolom AC2 trialt és már login is,de nem :-).Nincs ilyen opció,na akkor FAQ megin,de most semmi,jóvan ask a question akkor,beszóltam,hogy hé haversrácok ez így nem pálya hol a 15 ingyé napom he?????,gondoltam addig is amíg válaszolnak letöltöm a magasfelbontású peccst,mert attól igen szép lesz a gém.Mondjuk így is max erős közepes a gfx,de ne szaladjuk előre.800megás patch leficcen újabb 3 szemvillanás alatt,eltelik még pár szemvillanás,és olyan 5órával a kérdésem után jön a mail microsoft supportról,hogy:

sorry megkaptuk kérdését sorry tudjuk,hogy van ilyen probléma sorry,ha vki lezárja az ablakot regisztrálás közben akkor ez van sorry,DE itt egy cd kulcs(ami 13 dolcsi az online shopjukban) grátisz szal nekem 30 nap lesz a trial jó játékot etc etc még egyszer sorry :-D ezután addoltam a gémet billing accban,és 30 napig megy ingyen,belépés is pikk pakk ment az a 182mega patch amíg lejött alig 3 híradót néztem meg :-) és lenyomtam a tutorialt félig :-) szal a gémről érdemben nem tudok nyilatkozni,csak annyit,hogy nem szép,pedig HI-RES patch 2ghz 1giga ram+ 128megás gfx card+ra alatt el se indul,de így is erős közepes a gfx,na majd játékmenetről a későbbiekben :-)

boccs,ha vkit untattam,csak annyit akartam mondani,hogy kb így néz ki a customer support,nem úgy,hogy goa küld egy levelet,hogy így jártál ,na try again és FO

tbh
  • Hangianix
    Kiba nagy topic :D
  • RocketyATwork
    ebay rm skald yeh :X
  • Bhalage
    ebayskills on skald?
    ;>
  • RocketyATwork
    nyehehe :)
  • Botond #32868
    perma,remélem :-D