Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
realm vs realm ^^
Botond
köpeny ügyben szétnézek,de nem igérhetek semmit most hogy fidel nem játszik erõsen megzuhant a hatékonysági foka a realmnak,könyvet meg nem is ígérek a rs3of3 15pvel alegdrágább scroll volt amíg kapni lehetett mostmár egyszerûen nem is lehet,akinek kell szervez hentet ML7 dungeonba és van úgy hogy benn van hetekig,szal majd ha lesz köpeny mész és farmolsz
ja rock es kepzeld osszefutottam Ibiliccel is 2szer 😊
albizott egy kicsit 😊

anti hero

anti hero

AngeLujo
nem baj majd jól elrontom ha már úgyis megjöttem gólyatáborból :p

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

botond megvan som encounter, ha tudsz vhonan szerezni egy köpenyt meg könyvet megköszöném : )

zzz

Uberlama
te inkább azon agyalj hogy mit irtam :p

Béke legyen véletek, kedves Testvérim!

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Botond
nélküled túl intellektuális a vita ^.^
AngeLujo
na látom itt nélkülem is tudtok vitázni, nem olvasom el mer lusta vagyok :pp

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Botond
he?:-O
Uberlama
hehe

lol egy FHs alairas:
"Currently playing: Nothing
Because everything is shit. "

ROFL

anti hero

ez a kedenc topicom!

anti hero

Botond
miva?
Uberlama
látom hozod a formád genius, vigyázz még megárt ez a sok ész amirõl itt tanúbizonyságot teszel 😊

Botond
olvasni megtanulhatnál a ",/face-es gombodra ráfekszel" az nem 1x /facet jelent,mert úgy télleg nincs viewban...folyamatosan nyomva tartod fyi azt jelenti
Botond
0,1secenként kell ütni /facet ennyi...hátrálva strafingolhatod a styleod,ami ha nem paladin vagy eléggé cumi ^^
Uberlama
látszik hogy te nem ezzel a gameval játszol 😄DD ha csak facelsz egy srácra aki strafel körülötted akkor szinte sose lesz viewba. bár ezt 2 év daoc után igazán tudhatnád. ha csak facelsz és ide-oda fut át rajtad akkor is legalább a fele ütésed unstyled lesz. általában érdemes hátrálni mert sokan stick+strafe komobt nyomják hogy csaljanak ezért ha hátrálsz tök egyenesen akkor ki tud erõszakolni a fair harcot mert ha strafel akkor csak egyre meszebb kerül tõled, de ezt is biztos tudod.

WHINE MORE NOOBS!

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Botond
olvastam,mert csaló n00bok vagytok,azé hátráltok,/face-es gombodra ráfekszel és mindig viewban az ellenfél,max rangebõl tud kimenni,de akkor õ sincs rangebe...
Hangianix
De FH-n nyavajgo n00bik vannak, ezt meg Botond mondta. Ha ezek utan se tudsz donteni... 😄DD

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Tafaya
Lol ez kiraly, ordogi kor, FH-n irtak hogy hatraljak strafelos ellenfel ellen, de Botond szerint ha hatralok az azert van hogy strafelnie kelljen es igy elrontja a stylet, ezt oldjatok meg 😊))

hol van a

Közremûködtek: bla bla?

azt wtf ez a happy end? :|

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Botond
na akkor megint 2 hét adásszünet >.<
haha 😊

nah lejárt a mûsor idõ srácok

tûnés vagy nektek

Botond
és nem top10es a topik az a nem gyenge spamm a többi topigba tbh
Botond
ték \o/
Botond
holnap reggel kiviszek 10animistát amg campre,ha éjszaka esik ^^
Botond
ha esik az éjjel sure nps :-)
Botond
amgnél lévvõ hibik az apks fightokba nem,de ha akarod,végülis classic hibi zónákban 50en hibi volt épp,szal 10vs50be nyomtatok le :-) bár a ti 10etek inkább volt 11 ^^
na vegigolvastam, uber volt
ilyet holnap is pls

anti hero

Botond
ja,hülye vagyok,csak a lwrp számít,persze persze mindig elfelejtem...
Tafaya
ja bocs nem tudtam hogy aki nem stickel az nem szamit bele a letszamba 😊))

Botond
btw mi a mai cél?legalább 1 váratok maradjon?
Botond
az add nem volt ránk stickelve csak rátok,szal :-O 46os bárdnak nincs lvl10es crocring sajna ;-(
Tafaya
"some1 got owned >.<"

"na vgre kijött a skill létszámfölénybe \o/ keep up the good work m8s,go get some relics now \o/"

10 vs 10 az már létszámfölény 😊))))))))))))))))

Botond
\o/
Botond
sure sure
Botond
neked nem dolgozni kéne? :-P küldjek log-ot a bossnak,hogy lapátra tegyen? ^^
^^ jo a musor hozok popcornt

anti hero

lol

anti hero

GIGANTIKUS SKILL HÁBORÚ - élõben az sg.hu-n
sponsored by sg.hu-forums-daoc community
rendezõ: botond warden of hibernia
fõszereplõk: botond wardenis magnefix, tafaya la stealtheris, nicolas cage, smiteris clericus hanginaxis
magyar tragikomédia

Tafaya
FGS nem teged dd-ztek hanem engem, erre irtam hogy nagyszeru 1v1 volt, a heal meg szarkazmus volt, de 2 bitbe ugye az nem fer bele

Botond
some1 got owned >.<
LOL BM elmegyek takaritani etc MIASZAREZASOKSPAMMEGINT =)

anti hero

Botond
spreadhealhez nem voltamrangebe,de a debuff ddhez igen,jajajaja,hooooooooogyne
Botond
há persze...debuff dd amg másik oldaláról meg ilyenek,jaja,hagytak futni,mert jöttek sokan az meg több rp,így 2en maradtunk,temeg futkorásztál mint a mérgezett egér,amíg le nem csaptalak n00b
Tafaya
LOOOOOOOOOOOOOL

1. odamegyünk amghez megnézni õket közelebbrõl,igyekszünk közel kerülni a pbaezõ lurikhoz hátha felfedik (tafayának ez nem sikerült,lassú volt...)

Elég messze álltam tõletek, este is vol, arról nem tehetek hogy Nilmeia isteni érzékekkel rendelkezve nyílegyenesen futott oda hozzám

2. integessünk a cyclops pajzsal nyomuló embereknek hátha lvl1es a pajzsa és nem SLez fel 2 sec alatt (mr.T pont rajtam álva rudeolt,szal SL elnyomásakor f8-f6 felpoppolta),ha ekkor van hibiknek inc,és a wardent kivéve mind elrohan,hogyan tovább?

Hát ja, ez alapszabály igazad van, hibiknek nincs reuse timer mindig minden fenn van.

3. megpróbálunk elrohanni a endregen chantos kari elõl...(roflmao tbh)

Mivel az endregen chantos kari mogott fg tornyosul...

4. futunk amíg hátulról ooere nem üt a másik,ha már ooe vagy fordulj szembe harcolni,üss 80at a másik vestjére amibõl 100at sebzõ lifetap proccol...(proccolt is lol)

Noob vagyok a te isteni skillz0rsagodhoz kepest, elnezest hogy nem irtam be hogy /suicide

5. rögtön azután,hogy whinethreadot nyitottunk FHn a lagstrafete miatt kezdjünk hátrálni,hátha strafeing msgt kap az ellen,és elrontja a stylet...

Gondoltam párszor legalább megütlek, de hát a not in view nem ezt jósolta, egyébként hstrafing msg-t akkor kapsz ha strafelsz, ha hátrálok és stickelsz akkor nem kell strafeéned, ergo strafeltel, és még te gyanusitgatsz, hat lol. Emlekszem az odin-i duelekre amikor godrot vajtal a hoba a strafelessel.

6. mivel a warden supportkari,elég komoly erõtképvisel,szal semmiképp ne vegyük többet elõ fegyverünk az elõzõ procból itélve,csak álljunk mint a hülyék(ha nem tününk elég hülyének emoteoljunk is,nehogy a másiknak kétségei legyenek),és bízzunk benne,hogy cappelt evade rateunk megment addig,amíg a warden inkább feladja,és elmegy (ez mr.Tnek nem jött össze,kitartó voltam)

mogotted egy fg-vel nagyon sok eselyem volt, ha az RP jelzo mellett masra is tudnal figyelni akkor lattad volna hogy el is raktam a fegyvert, de ehhez 2 bites agynal tobb kell, nem is feltetelezem rolad

7. látogassunk el minden lehetséges fórumra,és osszuk az észt skillrõl,okosan hallgatva arról épp hogyan is vert szét egy supportkari...

Jaja, csodalatos 1v1 volt, az a par debuffos dd az veletlen volt, gyogyitani is akartak a tarsaid de nem sikerult

Botond
ha háttal állsz nekem,jó hogy nem vagyok in view tbh :-O less runnin m8
Botond
hm,typo hegyek,állva,felfednek stb,nm tho,alényeg érthetõ :-)