43179
-
#33058 Jo jatek volt. Harom angol szerverrel megjobb lett volna. Exc/Hib, Pry/Alb es nem letezo 3. angol szerver/Mid. :D -
#33057 na,hogy ne csak offoljunk,meg kell jegyeznem,hogy jó játék ám a daoc :-o -
#33056 Inkabb azt ird oda, hogy Hangiszia! :p -
#33055 egyébként azt is írhatom a dobozra,hogy diklekszia!,ha gondolod :-D -
#33054 O-t se irhatok, mert azt hiszik en vagyok Monica Lewinsky :( -
#33053 mind1,a lényeg,hogy az is foglalt :-D -
#33052 Zzzorroval max. :D -
#33051 akkor meg Zorró-val kevernek össze -
#33050 En majd Z-t irok ra, hogy ne keverjenek ossze minket. :D -
#33049 azt majd te az átvételi elismervényre :-D -
#33048 Nem inkabb azt irnad ra, hogy XXX? :DDD -
#33047 dedikáljam is?:-D azt írnám rá,hogy "vicces dolog analfabétáknak dedikálni m8s!!!" -
#33046 En ha mennek WoW-ozni, azt csak akkor tennem, ha 1. Elotte megnezhetnem, kiprobalhatnam milyen is (betaba nem jutottam be ugye) 2. Botond szemelyesen adna at az en peldanyomat. :DDD -
#33045 nekem összesen ennyi volt amivel tele lett a pohár,irreálisan sok pve még belefér,de ez a lag,mert ML raidek lenyomása 8x mert bugos is,de ha nem akkor lagos szar ld hegyekkel,hát kösz nem -
RocketyATwork #33044 ja és irreálisan laggolt mindkét angol server ofc... -
RocketyATwork #33043 ha goanak vajmi köze is van EU_wowhoz hát akkor maradok US-en az szinte biztos, egyébként kb ennyi volt WoW (előtte nem is érdekelt a dolog nagyon :P):
Gatyo : mizu?
én: semmi, faszom kivan zerges köcsögökel. UNALMAS
gatyo: nem jöttök wow?
én: még átgondolom
másnap:
gatyo: csá, na?
én: rendelj plz
kb :-o -
Bhalage #33042 mers veled mi van reg hallottam rolad :>
te ugye josz eu wowba ;< -
#33041 nem arról van szó,szándékosan kerüljük a francia bázisú mmorpgket,és ilyesmiket vmiért -
Mersain #33040 Nem mondjatok hogy mem birtatok ki 3 honapot?
-
#33039 excali ügyek sose érdekeltek komolyan,én csak a társaság miatt játszottam az utolsó 2 évben,a prydweni miatt -
#33038 pry/hib nagyon multikultúrális,minden nemzeti alapú guild elbukott előbb utóbb,egyedül spanyolok bírták egy évig talán.Én például egy ír guildbe voltam ahol a tagok fele svéd volt,amikor beléptem (Botond+addz) akkor egyharmad magyar egyharmad svéd egyharmad random lett,de a randomban volt töröktől elkezdve francián át minden.Igazándiból pry/hib erőssége,hogy az átlagéletkor erősen 25 fölött van,míg szerintem a többi realmban a 10enévesek próbálnak érvényesülni.Szal pry/hib vmi csoda,ha nem lett volna az nem szivatom magam gprs-el meg még ki tudja mivel csak hogy velük ökörködhessek.Ha ez a lag nem lenne még tuti elszórakoztam volna velük egy pár évet,egyre kisebb intenzitással(végén már csak craftoltam szinte,meg osztottam az észt az összes chanellen amihez hozzáfértem),de akkor is ott ragadtam volna a társaság miatt. -
#33037 Exc/Hib kihalt allitolag. -
#33036 Jo volt Pry/Hib amikor ott voltam, azt leszamitva, hogy ha te nem vagy, akkor szolozhattam volna 13-ig (igy csak 2 szintet kellett) ill. Lourkerrel tudtam beszelni, meg nagyon ritkan Balival, mert nem volt mas senki akkor. :) -
#33035 mindenesetre akik NF-el pry/hib végét látták eljönni(köztük én is) jól melléfogtak :-D -
#33034 azé ahogy hallom most pry/hib megint magához tért,mikor elindul egy ilyen masszív ML1-10 rush kicsit összecsuklik a realm,mert mindenki pve,de most megint tartolnak a fiúk -
#33033 Pry/Alb here m8!! :) Meg Exc/Hib. A poen az, hogy azert nem tetszett Hib, mert tul konnyu volt albhoz viszonyitva (lvl 7 chanterem volt, lvl 7-ig 3x annyi penzem lett, mint theuval lvl 12-ig albiban). Pedig Exc/Hib tuti kis hely lett volna. :D -
#33032 nem,mi mind2en alb/excalban kezdtünk bétában,aztán release után is ott,csak kicsit kombóztunk pry/midibe is amíg össze nem spannolt kb 2héttel később doriékkal és akkor rerolloltunk hibibe,de ő mellette végig nyomta excal vonalat is amikor én már lefeküdtem :-o igazi éjjeli harcos :-o -
#33031 Ebbol a topicbol meg nem talalkoztam afk brothers-vel, meg veled. Szoval tenyleg inkabb ez az ismerettsegi topic. :D -
#33030 A titkozatos fekete kopenyes... :DDD -
#33029 De o nem Pry/Hib-en kezdett, csak atment oda? -
#33028 Alyr még nyomja,ott Nogren néven nyomul palával,a srác akinél felvetted toa cdid -
#33027 meg ez is :-o -
#33026 Eredeti Excalos/Albok kozul ki jatszik meg? Azt tudom, hogy Krane atment hibikhez, azt nem tudom aktiv-e, ugyanez Hyder-rel is. Azt lattam, hogy RG meg jatszik. (Inkabb olvastam :) ) -
#33025 Az a CS topic. :D -
#33024 kivel?:-D -
Bhalage #33023 februarig turelem rozsat terem , aztan egyutt zergelhetunk eu wowba \oo/ -
#33022 szerintem nevezd át a topikot "Hangianix ismerettségi köre"-re,mert ez már elég rég nem daocról szól :-D -
#33021 ja,heti 2x beírod,hogy less zerg hib m8s(akik atm 0 azaz 0 létszámmal vannak közülünk...),és ennyi lesz a topig :-o -
Bhalage #33020 ja hagninakvan igaza takarodjatok a daoc forumrol ;< -
#33019 Nem, én US betáztam, már előrendeltem az eu verziót, küldtek is eu beta kulcsot jól. Egy finn haver akarta, hogy WoWozzak szóval ő intézett mindent nekem.