Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
de már 2 hete is az volt,és beírtam ide ;-P
Botond
Manachanter :-)
Uberlama
😊)) mi az animod neve ?

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Botond
na DF open \o/
Botond
hülyék ezek mind,ranger szóló kari,erre mind rangerrel jön...én meg animista (1L9 szal fear me) és rá 41,5es Bb stickelve (Köcsög :-O 1L6 \o/),de szal szánalmasan hülye mind...rangert groupba?na nemár...mert jó jó emainbe amgnél ellehet bohóckodni,na de lowlvl ranger ilyen eventre mi a fasznak?hogy többen legyünk?akkor már inkább még egy lvl7es druidpet mert haszna kb ugyanannyi...
Uberlama
most surs ? láttam egy rr7es chantert is fyi, meg kb 1000 ranger és vmi köcsög állandoan NS spamelt de azért 8an legyalultuk a zerget 😊

Botond
na ez lol volt,32 hibi 1db FoPos kari volt 1 bárd 1druid foppal 1 warden,20 ranger 2 animista(többi random vmi) meg ezeknek 90% nem is 50es,becamplehettük volna kaput másik animistával+fopppal többiek go lordra,de nem leader szerint charge...és közben lvl46 ranger pattog,hogy sehol egy druid,nincs heal,ha ennyire kell a heal mér nem druidot játszik bazzeg?ilyen hülyék annyira fel bírjákbaszni az agyam,mindenestre ding 1L6 a bbn :-P
Uberlama
gyakorolnak NFre!!!!!! ez az uj kifogás m8 ;p

egyebeknt kedves Riell baratom, aruld mar el miert kell nektek 2FG+vel menni mikor sima alb FG is nagoyn jo harc nagyon jol megalljak a helyuket. ennyire orulten be vagytok szarva hogy meghaltok vagy mi? mert egy normalis alb grp vs pl az en tegnapi erosen gimped grpom az siman 50-50% ha nem tobb a javatokra. erre albok meg mindig zergelnek😊 nehogy azt mondd hogya midik zergelnek mert korberohoglek. minden midi fg vs zergben pusztul el.

anti hero

Botond
Kalinka Kicsibors,Zak Daermon a manaeld :-)
AngeLujo
ja ez a mostani group setup nagyon fincsi, nekem bejön. elég komolyan lehet szivatni ennyi dmg dealerrel, igazából assist csak a debuff miatt kell, de amikor Eroda debuff nélkül 5-600-at lõ valakibe akkor oda asszem nem kötelezõ az assist 😊 fõleg ha még Hangi is velünk akkor +1 dmg dealer :p

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Uberlama
nálunk meg fire wizi love van atm. egy magasabb rr toazott firewizi (rr7-9 külsös haversrácokkal szoktunk menni) 2bolt egy caster ha van crit ha nincs akkor lehet kell egy dd de nem biztos 😄 olyan dmgetz kiosztanak hogy vmi félelmetes, ugye most stabilan egy body egy mind sorc van grpunkba igy debuff is van neki is sorcoknak is mert caba is van ugye, meg banelord reaver, igen brutális a kérdés most.

nalunk is valtottak az SMek dark SMre - ahogy Crazy mondja igazi casterkiller class 😊 es tenyleg

anti hero

Hangianix
Nem voltam biztos benne, hogy ki is Kicsibors, teged gondoltalak eloszor, de utana megzavarodtam es valamiert Kalinkara gondoltam. 😊

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Botond
rp > all fyi
"úgy hogy normális midi grpal tolom 90%ba casterként 10%ba tanként... full toa, talán még egy két apró arti hiányzik d 99% felszereltség- ml8-10 😛)"

ezt csak azé mondtam, hogy tudom hogy mire képesek az mlek - artifactok és a videóban szinte nem is látni semmit belõlük

"Na kb ennyi a véleményem 1 hónap full toas rvsr után."

javitva 😛

na /off :>

zzz

hmm mers 😊 elmondom <<szerintem>> miért nem (úgy hogy normális midi grpal tolom 90%ba casterként 10%ba tanként... full toa, talán még egy két apró arti hiányzik d 99% felszereltség- ml8-10 😛)

1, ez az alb grp a videó 99%ban roleplayereket öl, akiknek se buff, se toa de sztem még SC sincs
2, a maradék 2%ban meg nyerik a mezz csatát (NO MORE GRP PURGE FOR HIBs, legjobb része a videónak tbh)
3, rr11 hero USben odáig jut hogy 2 slamet elnyom egy csatában és SHIELD user lévén HÁTAT fordít az enemynek ahelyett hogy engagelné az egyik tankot többit meg blokkolná
4, se bodyguard, se grapple, se phaseshift, se zephyr a videóban, de egy se... ilyen grpal EUban egy rr4es grpot nem ölsz meg ami toazott :> de komolyan. nézd meg smet amikor megölik (fg midi) hol van a bodyguard? sehol. egész videóban nincs röhelyes
5, hib casterek még mindig abban a tévhitben élnek hogy ez a játék PBAE-game és szórakozgatnak ott minden féle szétpbaezlek téged öcsém taktikával, holott a játék ma már a DD nukereké (én is respeceltem darknessre smel, szinte mindenb veri pbae linet, kivéve room campingre)
6, az hogy annyit kibir talán a harpyn lévõ proc okozhatja + gimp enemy + caster talán 2x nukolja egész videóban és szép healelés, talán az érdemel egy két szót a moviból(normális caster dmget nem láttam)
7, merc gyerek zerg esetében totál elvan veszve, nem igazán tudja mit csinál (szal elf champion és luri ranger a 15millió caster helyett elég nagy hiba)
8, szerintem az armsman nagyon szépen assistol 90%ba

Szal szép ez a videó olyan helyen ahol ennyi láma fasz van akit lehet ölni egy ilyen felszerelésû és setupú grpal... ilyen grpon röhögnének mind prydwenen és excalon is, grappl grapple - fz - fz bai bai, a nevük pedig FreeRps lenne vér és bor helyett. 😊

ui.: azt a fegyvert ami a kezében van lenerfelték sajnos.
Charge egy nagyon jó kis tank RA lesz.
Na kb ennyi a véleményem 2 hónap full toas rvsrõl.

zzz

AngeLujo
megnéztem azt a videót, hát izé, aki tud aod fórumot olvasni az már látta a véleményem :p
na szal nekem nem tetszik, szerintem az a merc valami vérláma (3 style a qbaron, mind positional, fele ütése unstyled emiatt..), rohangál fel-alá a csatákban minden mezzelt enemyt kiüt mezzbõl. ha õ az MA akkor lebasznám a groupot hogy miért nincs assist, ha nem õ akkor nemtom mér nem assistol. na mi van még 😊
sorci is láma, egy kultúrált mezzt nem nyomott el, de ez lehet csak azér van mer hozzászoktam a jóhoz :p
na úgy dióhéjban éccaka ennyit :p

Hangianix
Hat elegge. 😊

Lezergeltük szegény Killert ;-)

tegla
Nekem is nagyon bejött ez a video amit felraktak FH-ra és nem semmi micsoda mészárlást csinálnak,iszonyat jó clericjeik vannak.
Azt hiszem leporolom a mercem

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

Botond
mongya is a szentségelést jól :-) na nn m8s :-)
Hangianix
Lezergeltuk szegeny Kicsiborst :/

Botond
mincer ráadásul
Botond
na ez kész,most meg infil menekül ranger elõl és ráfut a 15db lvl50es gombára :-) meglesz az az rr2 ^^
Nezd meg a videot nem vagyok biztos benne hogy caster gyorsabban ol iszonyatos dmg-t oszt es nem tom de mindha sebezhetetlen lenne 4-5 tank rajta es eselyuk sincs megolni komolyan hihetetlen a video-n mit kibir az a merc.
Meg megtortenhet =)
AngeLujo
az ciki 😊

Uberlama
lol NERF!! 😄

Botond
rr1es sorc gyerek épp a 15db lvl50es gombán logolt be...csúnya vége lett ding 1L9 lol
Hangianix
Jah, come back m8! Spirit caba, mind sorc, smiter cleric pwnz! 😄

AngeLujo
igazából én se vágom hogy miért nem mûködik de próbáltuk és tényleg nem megy.. :/
hülye caster group mondjuk gyorsabban öl mint egy assist train, de egy papírruhást könnyebb is hazatenni, azt kiderül hogy mégse..
ezen a hülye nf videón meg nincs hang nálam, szal meg se néztem mer utálok némafilmeket nézni.

azert hagytad abba, mert egy noob vagy
=)

gyere vissza imo

anti hero

Most neztem meg egy nf -es alb fg videot tank grouppal, Sycho rakta fel fh-ra.
Magyarazzatok mar el plz miert mukodik a tank group nf ben es miert nem somot hasznalnak a tankok , miert harpy... cloakot?
Akkroa zergeket vernek le, hogy az mar irrealis es nem egy epitett high rr grouppot is lekuldenek.
Mellesleg grapple se nagyon fogja oket szal plz magyarazzatok mar el mert epp ezek a faszsagok miatt hagytam abba...
Botond
na elkezdtem xpzni eerie darkness stonet DFben,hátbejött 0,6 bubi lvl50en az animistán mire lvl1 lett,szal szopás...közben jöttek a csúnyabácsik bántani,úgyhogy a BB 40,5 és megvan 25%buffbonus(atm 20oncappel),és mota1 is \o/
AngeLujo
de pl mikor dottal húztam akkor bement a dot és ütött 60-70-et

Botond
kedvencem a várajtón elért 0ás sebzés meleevel :-)
Botond
az csak addig van amíg nem támadja elég gomba,ez annak a megfelelõje,amikor a tank támadja a lvl65ös szörnyet,és miss 8x beüt 4et miss 6x,de ha 8 tank üti minden 5dik ütés bemegy simán ;-)...de nálunk a gombát csak húzni használják,meg hogy legyen 16 extra támadó a fins-en,és így 0 lenne az ellenállása pbaere
AngeLujo
érdekes cuccok, próbáltam immune mobot dotolni, és ilyen 0(-198398458) dotok mentek rá

Botond
1.70ben FoP nerf után egyetlen dolog amire animist jó lesz az letörölni :-)
alig varom mar hogy osszefussunk =)

anti hero

Botond
creeping path spec jobb xpzni,és nem is tervezem többet vinni rvrbe :-) max ha nagyon unom magam elviszem 2L1re,hogy még MCL is legyen,de annyi...
Csabee
arbo spec, nekem is van 1 40esem és a jövõben tervezem 50re 😊

Csabee
gratz 😉

az az animist amelyik a kurva anger spiriteket kuldi na olyanra speccelj hogy azokat hogy ruhellem, kibaszott nagyokat tudnak artani

anti hero

Botond
ding 1L8 és volt egy killspam is \o/
Botond
még csak nem is hallottunk az immune mobokról tbh :-) most tõled hallok elõször ilyesmit :-)
Botond
ja,elég nehéz....btw ding 1L2 1L3 1L4 1L5 1L6 1L7 az animistán egy runból,még 500rp kell 1L8hoz akkor serenity2 és helló rvr azzal a szarral :-)
Csabee
milyen nehéz bekerülni? excalon nagyon nehéz, foppal is a töbivel meg elég nagy mázli kell😊

Csabee
btw nem hiszem hogy olyan sok xp-t el licselne mert igy is elég jo 45ig, onnantol kissé belassul
de már közel nem olyan biztonságos mint régen az immune mobok miatt (ugye nálunk csak animist van)
szal néha van wipe... de azért jo (nem afk) anikkal müx még mindig