Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
anti hero
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
anti hero
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
ezt csak azé mondtam, hogy tudom hogy mire képesek az mlek - artifactok és a videóban szinte nem is látni semmit belõlük
"Na kb ennyi a véleményem 1 hónap full toas rvsr után."
javitva 😛
na /off :>
zzz
1, ez az alb grp a videó 99%ban roleplayereket öl, akiknek se buff, se toa de sztem még SC sincs
2, a maradék 2%ban meg nyerik a mezz csatát (NO MORE GRP PURGE FOR HIBs, legjobb része a videónak tbh)
3, rr11 hero USben odáig jut hogy 2 slamet elnyom egy csatában és SHIELD user lévén HÁTAT fordít az enemynek ahelyett hogy engagelné az egyik tankot többit meg blokkolná
4, se bodyguard, se grapple, se phaseshift, se zephyr a videóban, de egy se... ilyen grpal EUban egy rr4es grpot nem ölsz meg ami toazott :> de komolyan. nézd meg smet amikor megölik (fg midi) hol van a bodyguard? sehol. egész videóban nincs röhelyes
5, hib casterek még mindig abban a tévhitben élnek hogy ez a játék PBAE-game és szórakozgatnak ott minden féle szétpbaezlek téged öcsém taktikával, holott a játék ma már a DD nukereké (én is respeceltem darknessre smel, szinte mindenb veri pbae linet, kivéve room campingre)
6, az hogy annyit kibir talán a harpyn lévõ proc okozhatja + gimp enemy + caster talán 2x nukolja egész videóban és szép healelés, talán az érdemel egy két szót a moviból(normális caster dmget nem láttam)
7, merc gyerek zerg esetében totál elvan veszve, nem igazán tudja mit csinál (szal elf champion és luri ranger a 15millió caster helyett elég nagy hiba)
8, szerintem az armsman nagyon szépen assistol 90%ba
Szal szép ez a videó olyan helyen ahol ennyi láma fasz van akit lehet ölni egy ilyen felszerelésû és setupú grpal... ilyen grpon röhögnének mind prydwenen és excalon is, grappl grapple - fz - fz bai bai, a nevük pedig FreeRps lenne vér és bor helyett. 😊
ui.: azt a fegyvert ami a kezében van lenerfelték sajnos.
Charge egy nagyon jó kis tank RA lesz.
Na kb ennyi a véleményem 2 hónap full toas rvsrõl.
zzz
na szal nekem nem tetszik, szerintem az a merc valami vérláma (3 style a qbaron, mind positional, fele ütése unstyled emiatt..), rohangál fel-alá a csatákban minden mezzelt enemyt kiüt mezzbõl. ha õ az MA akkor lebasznám a groupot hogy miért nincs assist, ha nem õ akkor nemtom mér nem assistol. na mi van még 😊
sorci is láma, egy kultúrált mezzt nem nyomott el, de ez lehet csak azér van mer hozzászoktam a jóhoz :p
na úgy dióhéjban éccaka ennyit :p
Azt hiszem leporolom a mercem

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
hülye caster group mondjuk gyorsabban öl mint egy assist train, de egy papírruhást könnyebb is hazatenni, azt kiderül hogy mégse..
ezen a hülye nf videón meg nincs hang nálam, szal meg se néztem mer utálok némafilmeket nézni.
=)
gyere vissza imo
anti hero
Magyarazzatok mar el plz miert mukodik a tank group nf ben es miert nem somot hasznalnak a tankok , miert harpy... cloakot?
Akkroa zergeket vernek le, hogy az mar irrealis es nem egy epitett high rr grouppot is lekuldenek.
Mellesleg grapple se nagyon fogja oket szal plz magyarazzatok mar el mert epp ezek a faszsagok miatt hagytam abba...
anti hero
anti hero