Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nyomasd fel a rangereket 48-ra ha már ott vagyok 😄
az FHs képen,a szöveget figyeljétek...felrakok egy PNt,és erre 8sb meg 6hunter felpoppol és wipe,fiúk nemgyengén megszívták :-DDDDDDDD
Warhammar onlinet láttátok már? elég ígéretesnek néz ki
4fins listán vagyok asszem szétflémelek pár arcot FHn az üres idõmben :-) trinketelés is megy mellette full jó :-) még 1-1,5-2hét szüretig meló,semmi,szal heavy flém inc m8s \o/ kivéve,ha egybõl bekerülök 4finsbe nem csak ilyen listás leszek :-)
de akkor nincs relic :-P nn
dori: manéztem somot,nem volt fenn,de dolgozok rajta,és hallom donk keresett,nyomjonide egy Pmet vagy vmit,hogy mi a bánata,mert finder még azt is alig bírta körbeírni hogy ki keresett :-D
dori: manéztem somot,nem volt fenn,de dolgozok rajta,és hallom donk keresett,nyomjonide egy Pmet vagy vmit,hogy mi a bánata,mert finder még azt is alig bírta körbeírni hogy ki keresett :-D
Köszönjük nemes uram 😊
killspamm mondta,hogy 8 ember btw,csak meg kellett volna kérdezni õket :-) és ahogy lement lord go df volt,most meg alvás power,szal bolg a tiétek :-P
8 emberért biztos kimegyünk... 😊
csak kinyitottuk DFet arra az esetre,ha elmenne bolg akkor is maradjon úgy :-) 8an voltunk,most df lépcsõt farmoljuk,de simánnyertetek volna,bm+2champ+sshero+warden+eld+chanter+bárd group lótúró ;-P
Botond érdemes kimenni Penninébe?Mennyien vagytok ?😊
a bit harsh imo
anti hero
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
igen az ott kb 2fg stealther stealth nélkül, de õk sose zergelnek ^^
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
aki nem olvas fh-t:
grappledorians
grappledorians
kis szerencsével? :p
minden up, tökéletes mezz, ehhez nem kis szerencse kell 😊)
minden up, tökéletes mezz, ehhez nem kis szerencse kell 😊)
nootmoor nem jó mert a midik aktivitásban szerintem még a hibik alatt vannak.egy erõs group van kint a midiktõl akit kis szerencsével tudunk elverni csak .ugyhogy ha úgy adódik akkor a mai téma is bolg lessz természetesen 😊
btw nem ér keepet elvenni amig én itthon vért izzadva takaritok baszics 😄 bár nem mintha online lennék ha nem takaritanék de hát már én is unatkozom szal kell ide a spam :p be is fejeztem takaritást jol szal megyek befejezem Kotor-t 😄 2x nyomom végig, majdnem olyan jol lefoglal mint anno BG2. hm najo ez tulzás mert BG2 az überelhetetlenül über volt szal.. :p
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
kimegyünk amghez zak eldije+ranger+warden+én wardenem mondom ranger gyereknek na TS de hirtelen,fel is poppol 2 SBt (gymnemtomki meg dwera),gymnek grapple sanyi is,jön dwera,lestunnol(vmi stunütéssel),és üt lelkesen,persze a pbtt,mert én hiába vagyok stunbamásik warden pbtzik,nekem selfend ment,hogy elérjem és grapple õket,na kijövök stunból grapple neki,másik sb kiüti zakkot,azt is graple,felrezzelem zakkot,lelövi dwerát de a 3dik sb fut el,elérakom sprintközbe twfet,nehogy bestealtheljen root+dot megfogja kicsit közel érek,de csak bestealthel,SL,meglátom kiütöm stealthbõl grapple sanyi :-) jó kör volt :-) megyek is FHt olvasni mik a reakciók :-)
loál (mi zajlik a szinfalaok mogott act1) szegeny prydwen jatekosok meg mint a birkak csak jatszanak ekozben
anti hero
2 Black Company Midgard 199,102,201 4,030,145 139 / 154 71
hi!
hi!
anti hero
különben is animistán fel kell lvlnem eerie stone of darknesst,ami csak dfben level,szal jó lenne,ha mindenféle keeptéktõl távol tartanátok magatokat egy darabig :-P különben nem kaptok relicet :-P
aszondja a nép menjetek és vegyétek el nottomort :-P persze volt aki mást ajánlot,de azt most nem részletezném :-)
többek között ennek a keepnek volt köszönhetõ a tegnapi 60+ k.minidg tudtuk mennyi hibi jön.
pls szólj már a többeiknek ,hogy egy napot hadják úgy 😊
pls szólj már a többeiknek ,hogy egy napot hadják úgy 😊
lvl10+CS meg minden?ejj ejj fiúkák...boccs a spammért btw :-P cg join me for bolg retake m8s :-P
jó ez majd változik a ma estével szerintem 😊
Guilds Top 50 for all realms on server Prydwen
Ranked by Lastweek RP
Rank Name Realm Realm Points Last Week Characters
Active / Total Active
Members
1 Na Fianna Dragun Hibernia 39,707,294 1,854,024 197 / 254 82
2 Angels of Darkness Albion 74,896,566 1,840,494 103 / 136 34
btw :-P le vagytokmaradva :-P
Ranked by Lastweek RP
Rank Name Realm Realm Points Last Week Characters
Active / Total Active
Members
1 Na Fianna Dragun Hibernia 39,707,294 1,854,024 197 / 254 82
2 Angels of Darkness Albion 74,896,566 1,840,494 103 / 136 34
btw :-P le vagytokmaradva :-P
de sajna nem tudok videót csinálni :-( mondjuk lehet elbírná a gép a toa+si mellett mostmár,demégnem szedtem le semmi ilyen progit,de majd muszály lesz egy szóló warden moviet csinálni elõbb utóbb :-)
hát ez nagyon jó.erre a videóra én is kivánccsi lennék 😊