43179
-
Mester #33098 ja valszinű akkor kezdödött a leépülés:P -
#33097 Mert ejjel nappal DAOC-ezel, ahelyett, hogy aludnal is neha kicsit. -
#33096 szerintem daocét akarják kis finomítással,lesz ugye a forntier ami beportolos battleground rendszerrel lesz,ahol mehet a tömeghent gigazergelés,és lesz az aréna ahol a fotm 1337 guysok küzdhetnek 1vs1 2vs2 3vs3 4vs4 5vs5ben stealthadd meg minden nélkül.Próbálják elkerülni,hogy az legyen ami daocban,hogy vagy nem mehetsz ki,mert szétzergelik az agyad,vagy nem mehetsz ki,mert ti zergeltek és nincs mit ölni,vagy nem mehetsz ki mert kint van béluka 1337 fgje,és mindent üt,meg ilyeneket.Kétfelé választják a casual playerek és a powerplyerek PvP részét. -
Mester #33095 lol;p igaz kicsit fáradt vagyok még(vagy csak alapból hülye) -
#33094 Imadkoznak nem imatkoznak -
#33093 Szerintem en inkabb azon imadkoznek a helyukben, hogy a T-Rexet kivegyek a jatekbol, mert az nem oda valo, hanem a Lost World-be. :P -
Mester #33092 *imátkoznak -
Mester #33091 ja azért imátknak a világ WoW játokosai hogy lemásolják a fung wan pvsp rendszerét:( -
#33090 FAQ-ban elég világosan leírják,hogy mi hogy :-) egy kocsinak is meg bírom állapítani a leírásából,hogy egy hulladék,ha oda van írva,hogy 1.2es szívódízel motorja van ami 68as fejlesztés anélkül,hogy kipróbálnám ^^ -
#33089 Hat ez eleg erdekes, hogy ugy irsz rola lehuzo velemenyt, hogy meg ki sem probaltad a PvP reszet, de azt tudod, hogy L2 koppintas volt. :P
Ez igy eleg hiteltelennek hangzik. -
#33088 fung warnak 2 éve is 10 éve elavult grafikája volt,PvP részét nem sikerült kipróbálnom bétában az igaz,de lényegiben az egész daoc koppintás volt a pvp része meg L2 koppintás,amennyire kivettem,és L2be is kiadás után 3 hónappal került bele ez a klánháborús cucc -
#33087 Hulladek ?
Hat szerintem orulhetne meg a WoW is hogy ha ilyen szintu PvP es clanwar kerulne bele mint ami a Fung Wanban van. -
#33086 millióból 1,és ráadásul az egy hulladék gém ^^ -
RocketyATwork #33085 ebben is van, csak a reward system nincs kész, céltalan öldöklés szintű az egész nagyából >< -
#33084 Fung Wan Online -
#33083 Hogy ne lenne olyan MMORPG amiben ne lenne az elejen PvP.
Amugy szerintem a legjobban a Fun Wang Onlineben van megoldva.
A klanhaboruk nagyon jok ott.
Hero pontot kap a jatekos aki egyszintu vagy nalanal magasabb jatekost ol meg. -
#33082 Nincs rendes PvP WoW-ban atm több okból is kifolyólag,PKzás van PvP szerveren.Kiadták félkészen,hogy EQ2t megelőzzék,de ez nem sikerült,szal most lehet questelni,vagy menni PKzni.Én előbbit választottam,mire 60as leszek elkészül PvP rész,és lehet élvezni.Megnézed akármelyik mmorpgt,egyben sem volt PvP az elején,daocban is lineage2be is később kerültek várak/relic/RAk ilyesmik,mert ugye eleve lvl10-20esok körében nem nagy az igény ilyesmire,és mire számottevő játékosbázis ért a célegyenesbe(uccsó 10szint),addigra bekerült.1hónapos a játék,1hónapos daocban még lovak se voltak mindenhova gyalog,nem voltak droppok(midi dungeonok voltak csak itemizálva,ha jól emlékszel még 1.36ban is amikor kiadták euba,és ment is a qrvaanyázás,hogy easymodegard szimplán azért,mert ott volt drop is nem csak loot...),és hasonló gáz dolgok,mégis milyen szépen kialakult.Aki most elkezdi WoWot átélheti ezt a varázslatos átalakulást ami minden mmorpgben megvan,vagy várhat,és jöhet amikor már "kész" a játék a nagyok PvPznek,ő meg csorgó nyállal xpzik,mert ugye lvl5ön akkor se lesz érdemi PvP... -
RogueGigi #33081 hmm lehet ki kéne proszálnom mégis ez a wowot.. de én pvp miatt nyomom only mostmár a mmorgpet, szal ha az szar, vagy csak szarab..
Mondjuk jelenleg a legtöbb guild haldoklik excalon, legalábbis bf, hb, gol eléggé lepusztult, szal lehet váltanom kéne.
számomra daoc még mindig etalon, bár fene tudja, beszéltem eq1-essel, aki még 6 év után is isteníti, sőt időnként még nyomja tovább pár hónapig :p -
#33080 megnéztem stockadeot ma,28as mage/hunter 22es paladin/mage +25warlock(aka én) kombóval,és felejtős :-o szal deadmine törpe párja lesz a cél a raiden,stockade majd utána -
#33079 ok :-D -
#33078 nekem 8 volna jó talán, de a jövő még bizonytalan (zavart érzek az erőben) majd jósolok blasting powderből:) -
#33077 bár szombaton kezdhetünk korábban,ha gondoljátok,nekem jobb lenne -
#33076 szombaton 8kor stockade raid akkor -
Rockety #33075 itt nincs alacsony szinten festék fyi :<<<<<
/cry /cry cry
xD -
Rockety #33074 r u sure -
Mester #33073 Én is Eu verzió mellett döntöttem végül most sok a meló.
Eu retail idején meg már lesz idő "régi daocos styleban" gamelni;p -
Mersain #33072 szerintem erted =) -
#33071 és kész,0 haláleset,hibátlan raid \o/ I R TEH PvE mastah!!!!!4444 -
#33070 Szal nem ferne be? :DDD Hogy-hogy nincs egyeb dolog? Nem kell ajandekot se venni? :DDD -
Mersain #33069 Azert remelem jonni fogsz. Thau is varja mar (nincsenek "egyebb" dolgok amik elvonnak a figyelmet) szal megint mehetne a trio egyutt. =)
Najo tlan Bali is beferne ha nem benazik tul sokat ;) -
Mersain #33068 Meg szep =) -
Rockety #33067 pff :o -
#33066 9kval le vagy maradva így is :-o -
Rockety #33065 0o0ll0ol0 m8s -
#33064 tipikus heves megyei szófordulatokat kerüljük!még megzavarjuk vele a tömeg nyugalmát ^.^ -
Raisthlin #33063 Nah veletek is csak többen vagyunk :D -
Rockety #33062 itt a daocról beszélni offtopic te hülye xD -
Rockety #33061 jah kb -
#33060 házigazdával kirakatlak,ha nem bírsz magaddal,most őszintén,volt a kommentedben vmi daoccal kapcsolatos?akkor meg ne offold szét a topicot,kthxbye -
Raisthlin #33059 mi ez a sok hülye offtopic? Emailezzetek, vagy chateljetek vagy valmai, de ne itt!