43179
-
Chris #42259 Bazsa, clothot gyárts nekem pls!
Küldöm majd az anyagokat. -
#42258 menjunk wowozni -
#42257 stev is játszik -.- -
Bhalage #42256 sztem mar cska ti 2en toljatok ezt a gamet -
#42255 isis...lesz egy kis nerf is...(friar is,bar csak a rejuva linet erinti) -
#42254 egész uit megváltoztatják vagy csak az ájkonokat? -
#42253 Csucs, ma 1.89, servers down:) -
#42252 edit:
-
#42250 hol lehet téged elérni sg-n kívül? -
#42249 nem:)
de catacombsig ingyenes USon(szal csak a DR es a Lac kieg kell a full elmenyhez)...
Havernak most huztunk fel egy merc-et...tegnap kapta az elso freelvl-et, utana 1 oraval mar 50 volt... -
#42248 eu - us verzio kompatibilis? -
#42247 mondom gyertek USbe classicra:)
PLing megoldott nem kell xar ML steppekkel szivni...es leszunk 6-an:)
Najo abbol mi 3an lekes amatorok:)
-
#42246 Avalonon nem ismer valaki valami user friendly guildot, ahova érdemes lenne rollolni egy bármilyen karival? Friaromat tologatom Excalon haverokkal atm, itt viszont nincs állandó rvr grp, de még pug se nagyon. A 3-4 estét a héten meg nem s*ggvakarással vagy arti-scroll farmal szeretnénk tölteni. Leginkább rvr érdekelne minden mennyiségben. -
#42245 azé kösz :) -
#42244 wuff, jot kertel...nincs szerintem ilyen kimutatas en anno a visionofsages.net/toa -rol tajekozodtam,de mexunt, es classicon mar nem kovetem a toas valtozasokat:) -
#42243 nincs egy táblázatod véletlenül scroll drop chanceekről? :) elég nagy szopi ez az arti scroll farm... -
#42242 kiveti=koveti...
kene mar egy kave:/ -
#42241 a cap-ek lv50re erveneysek, lv49en a cap satoknal 101/101 helyett pl 98/98...
kai tervezesre ajanlom a charplan nevu progit...teljesen update, kiveti az eu es a us-es valtozasokat is...
template tervezesre en a loki1.4-t hasznalom, de a Kortnak most jelent meg a 2.0betaja is nemreg...
bar egyelore nem olnek be sok penzt,mert USbe most jottek ki a Buonty point itemek(eleg durvak!) es a dragonsworn armorok/fegyverek amik megint atalakitjak a templatezest:)
Bounty pointot, ha jol tom,csak NFben(inc. laby es poc DFben nem vok biztos) lehet szerezni dmg-ert.
amugy a daoctemplates.net -en talalhatsz egesz jo kis templateket... -
#42240 köszi! :) -
#42239 - artifactokat hogy/hol (esetleg valami link) lehet beszerezni?
Atlantisba kell oldosni az encountereket...nemelyik konnyebb, nemelyik rohadt nehez...ha megolte a grpod akkor kapsz erte creditet(aztan nemtom, mert voltak valtozasok...hogy vagy megveheted vmi npcnel a creditert cserebe, vagy a marketon penzert, vagy dobja a mob...kell mind artihoz 3 scroll...de mar ez sem biztos, de majd aki ToAn jatszik megmondja:))
- milyen grp kell hozzá?
Valtozo nemelyik solozhato, vagy duozhato(pl necro+bot) de nagy altalanosagban 1fg)
- ml/cl/rl ezekről is kb. annyi tudok, hogy lvl50 után kell kezdeni :) bár rl-t lehet hamarabb is
ML (lv40tol) CL (lv50tol) RL(ez nem tom mi,de gondolom Realm lvl?! de azt RRnek rovidit, mint realm rank(lv30tol)...
ML xp-t kaphatsz egy egy befejezett ML stepet, vagy ha grpolsz(minel tobb annal jobb) olyanokkal akiknek az adott step meg hianyzik es megcsinaljatok, MLxpt ero mobok oldokleseert...es ha jol tom pvp-ert is jar. CLxpt csak lv50 utan kpahatsz, mindenert amiert XP-t jar, azert kapsz CLxp-t(Quest, pve,pvp,xp items)
- vannak e pvp questek? mittomén, várat elfoglalni bg-n, kaput betörni stb.
Vannak lv40-tol...solo/grp/realm szintu questek...X szamu enemy legyakasa(random hogy hib/mid) Y szamu enemy guard legyakasa, NPC assasin legyakasa, Enemy territory felfedezese, Convoy megtamadasa(grp), tower elfoglalasa(grp)Keep+toweri elfoglalasa(realm) DF kiynitasa,Relic gate kiynitasa...sot vannak guild rvr questek is...de ott nincs rp rewrad asszem.
- realm pontokat hogy lehet szerezni? bg-n kívül :)
rvr questekkel(legnepszerubb az npc assasin megolese(lv50es az npc) 300rpt er) amugy NFbe, DFbe, Celestiusba...var vedessel(olajozas jol fizet) siege-el,healezessel, rez-elessel,es gyolkolaszassal.
- template-ek, stat capeknek van e korlátja (hülye kérdés de számomra nem tiszta :), értem ezalatt ha magamra aggatok az összes slotba pölö dex cap emelő cuccokat összeadódik e, vagy van valami korlát?
igen van...
Statoknal(str,con stb) itembol szerezheto max. alapesetben 75/75...a cap novelheto +26al...szal 101/101
Resitekre: 26
Hits-re: 200 (+200cap-el, összesen 400)
Skillre: 11
dmg/speed/range: 10%
buff/debuff/heal stb: 25% -
#42238 még valami :) néhány fegyón láttam olyan bonusokat aminek Lx prefixe volt, ez mit jelent? van a wepnek is szintje? -
#42237 még valamit kifelejtettem: template-ek, stat capeknek van e korlátja (hülye kérdés de számomra nem tiszta :), értem ezalatt ha magamra aggatok az összes slotba pölö dex cap emelő cuccokat összeadódik e, vagy van valami korlát? -
#42236 szeretnék egy kis infot kérni :)
- artifactokat hogy/hol (esetleg valami link) lehet beszerezni?
- milyen grp kell hozzá?
- ml/cl/rl ezekről is kb. annyi tudok, hogy lvl50 után kell kezdeni :) bár rl-t lehet hamarabb is
- vannak e pvp questek? mittomén, várat elfoglalni bg-n, kaput betörni stb.
- realm pontokat hogy lehet szerezni? bg-n kívül :)
előre is köszi! -
#42235 (arms/reaver eseten?) -
#42234 vamp esetleg mauler ellen milyen reactive shield proc-nak van a legnagyobb ertelme(engage melett)? -
#42233 oktatom csak, wowozk néha, de 70es palám , halom epixel, és most kicsit kérdéses hogyan tovább, elvileg fuzio lesz egy másik guildel , arra várunk -
Marchus #42232 gamelsz is mostanság, vagy csak oktatod az népet? :) -
#42231 bar a /mlevel...insta ml3-t command bevezeteset sem tartom kizartnak, ha mar van egy ml10es kari az accon:) -
#42230 Nem,nem, hamarabb lehet megvenni majd az ml steppeket/crediteket BPert vagy goldert:)
Mar most is lehet hazat/porchot, cuccot potikat stbstb-t venni BP-ert...
Ami vegulis nem is rossz gondolat, mert ha vki csak rvrezik es tojik a craftra,meg a farmolasra, az is hozajuthat jo cuccokhoz... -
#42229 hehe, ennyire fogynak az emberek hogy már ML raidre se lehet összeszedni egy nagyobb BG-t? ^^
1,95-ös patch notes: Now every master level encounter can be completed with the use of one reju specced cleric xDDD -
#42228 1.89b on test server.
Aki meg koveti:
Single grp ToA patch.
This version begins a series of major adjustment to Trials of Atlantis to reduce player frustration and make the entire experience user friendly. To start, all Master Level and artifact encounters except those in Celestius can now be completed with a single group (Battlegroup credit has not been removed from any encounter that already granted it) and Celestius encounters will now only require two groups to complete...
+UI revamp -
Rockety #42227 Vanguardal meg az a baj, hogy egy akkora térképen amit adnak a játékhoz kb 4000-5000 ember kéne online hogy legyen értelme, ehelyett kb 1000-2000 ember van fent legjobb esetben :< szal az is cancelődött kb 1 hónapja -
Rockety #42226 lotro PVE ONLY és az is marad, játszottam vele 2 napot a 15-ből igaz több nem is volt most rá....De nagyából a game abból áll hogy nézed hogy 3 styleből éppen melyik aktív ill. melyikhez van elég akció pontod hogy elsüsd :D:D felejtős -
#42225 jelentem Vanguard kilőve, LOTRO most a menő..:P
szegény ember vizzel főz..:-) -
#42224 Jó ez az aod video, grats :) Nincs esetleg egy friar nézetből? :P -
#42223 :o -
#42222 oké, én általában fent vagyok (most is) -
steveh #42221 Ubi , Lujo . Legyetek már fent kérlek MSN-en mert lenne egy elég fontos dolog ami biztos érdekelne titeket is. Megkéne beszélni -
#42220 köszi!!! \o/ -
#42219 írd be hogy /cancelstyle, így nem lesz az hogy ha 2x nyomod meg a skillt akkor nem megy be. így spamelheted szakadásig, pvpbe mindenképp ez kell lag miatt, meg ha stickről lefordulsz stb.