43179
-
Bhalage #33298 "skatulyákban alszik a város, de kidugja fejét az éjjeli manóóó..."
xD -
#33297 Hat lol. Ez rr8-kent mennyi lehet? 600? -
Weld #33296 Kb 60-80 rp jön egy rr1-2 noobból. RR3mas láma ns szóló kill rej clericcel 220 rp. -
Weld #33295 Kb 15k val kevesebb jött nekem aznap pedig ugyanakkor kezdtük és én se haltam egyszer se. RR11 roxx -
#33294 hüphüp :-( én is invader akarok lenni , de addig már ugyse játszok :p -
#33293 kevesebbet kapunk mint az RR10-sek, ez tuti -
Bhalage #33292 hmmm sztem mintha kevesebbet mondott volna mikor mindenki elmondta hogy mennyit kap >< de lehet tevedtem -
#33291 ugyanannyit kap fyi :) mert még nincs különbség 10lx és 10l10 között ;p majd talán 1.71től kap kevesebbet ha tényelegesen rr11 lesz. -
Bhalage #33290 nyugtasson meg a tudat hogy weldryn nalad is kevesebbet kap, lowrr sorci baratom =) -
RocketyATwork #33289 sooks :p -
#33288 ez kb olyan amikor nekem egy enemybol 100 rp jön és akkor az teh fun! rp penalty :( -
#33287 rr1-2 noobokból hiába ölsz sokat nem adnak rendes rp-t rr6-on ^^
prydwen nincs tele high rr farmolható enemyvel sajnos csak a nubok mozognak zerggel, high rr enemy group talán 3 volt kint aznap este, a többi az mind rr1-5 igaz abból egyszerre minimum 30 de hát ugye reaver m8-el ez nem túl nagy gond :)
meg gondolom az rs enemyt is egynek számolja és azér meg télleg szar se jár és a sok láma mindig akkor eoy-ozik amikor már 7-en halottak... :< -
#33286 zergleech már csak ilyen :-) -
RocketyATwork #33285 nice :P bár lenne egy kérdésem, nekem 250 killből lett kb 44k-rp :p neked majdnem duplája van és csak +10-15k rp ? :-) -
Bhalage #33284 en /statom nem volt ennyire szep, mert LDztem ><
egyebkent rox =) -
#33283 -
#33282 Pl. én sem, igaz be sem léptem, de akkor is :P -
#33281 jah tegnap végre full aod grp volt. BOt is odavertük párszor meg egy erősebb hibi grp miután 4 embert megölt a grpbol thx to hátulra instamezz, utána felálltunk és levertük őket ^^ az kurva jo csata volt :o -
Bhalage #33280 tegnapi nap egyebkent is erdekes volt 2-3ember egesz este nem halt meg ><
nerf -
Bhalage #33279 asszem 2szer volt hogy ?fens3 elott osszegyult a nepes midinoobzerg katapultokkal meg anyamtyukjaval felszerelkezve aztan befutottunk hatulrol =) mostmar boyguard is megvan szal stunBT+purge +bodyguard+debuff es goodbyezerg&thanksfortherps de hat mit tegyunk ha a noobok a keepek elott tomeges afkban allnak es varnak ;< -
#33278 jah ált az van ha zerg hogy stalek bemegy mint egy kamikaze bombázo a mezzelt zergbe, eldobja a bombát aztán a maradékot egyesével levadászuk. volt egyi ilyen egy toronynál, bementünk rb meg pihire és még jött egy 3 fg midi azokat meg a falrol lelőttük. az a ks sorozat jol nézhetett ki. -
#33277 Tegnap volt az AoDnak valami 5 perces spamja, kiöltetek vagy 60-at tuti, nem? Stalky valszeg robbanthatott mert a 4/5-e Stalky spam volt -
#33276 jó,én feladom :-D eddig se érdekelt miről van szó,de most nem is értem :-D -
#33275 sajna manapság csak 30-40 fős keep előtt álló zergek vannak, mondjuk az még a szépen farmolható kategória :) -
#33274 Azt akartam irni, hogy a Pry/Alb guildtars baratja volt Exc/Hib. (Tovabbi informaciok: elotte theu volt a SotL-ban, E-vel kezdodott a neve :D). -
#33273 na de excal/hibbe se toltad afaik :-o -
#33272 Pry/Alb es Exc/Hib keveredesebol jott ossze. :D Latod milyen rendes vagyok, meg az Egy magyart is belevontam :D -
#33271 pry/hib guilded?:-o -
#33270 Arra a regi hentre gondolsz, LA es VGN grpokkal talan? 92 v. 102 embert oltek meg, meg anno videom is volt rola. Az egyik resztvevo (Capilla v. Captilla v. valami ilyen neve volt ott :) ) a Pry/Hib guildem holgy tagjanak a rl baratja. Ha jol emlekszem 3-4 ember halt meg a guildjukbol, de csak 1 embert nem tudtak felszedni (az mit anyazhatott :D ). -
Bhalage #33269 gihi >< bar hallod ezek a reaver bombak se semmi bazzeg iszonyat farmolast lehet veghezvinni, netudd meg micsoda hentek vannak ha egy afk csapat vagy egy zerg alldogal pl keep elott es oldalrol befutunk >< sirnak is miatta dehat szelavi -
Bhalage #33268 szerinted?:p -
Rockety #33267 jó persze de tegyük hozzá sokat segitett az hogy rvsr dungeonből kiportoló emberbe futottatok bele nem éppen útközben találkoztatok :P
de a legjobb amit bánok hogy nem láttam a 2fg hib vs 150-250 fős alb rr force excalon, vmi emberke leadta a drótot alb gyülekező pontról és... -
#33266 pbaoe roham? :) kb. 10 nevet ismertem fel a midik kozul :) -
RogueGigi #33265
remélem klasszikus modem user már nincs köztetek :) -
#33264 Köszi az infót,
Tafaya megjegyzése pedig számomra érthetetlen.:( -
RogueGigi #33263 nem az egészet nyomtuk le, szal gondolom nem volt mind afk :) -
#33262 Csak akkor szamit, ha kevesebb, mint 90%-uk volt afk :D -
RogueGigi #33261 btw olvastam legújjabb terveket a készülő peccsről, azt akarják, hogy a relic ne egy elszeparált helyen legyen, a sajátot kivéve, hanem random módon legyen valamelyik keepben, így megakadályozva, hogy a legnagyobb populációú realm ownolja mindet. Ekkora baromságot sajna csak a legutóbbi patchnotesban olvastam. -
RogueGigi #33260 közben eszembe jutott, nem np, hanem vmi más, talán warlegends.. egész guild átment kollektíve wowba, egy csomó gimppel együtt.. -
RogueGigi #33259 keresem