43179
-
RogueGigi #33338 Nem egeszen, stajjijjon meg online, a fo radaros csoka :) -
#33337 radarhasználokat lebannolták jól :-o -
RogueGigi #33336 Eleg sokan.. Most allianceban vagyunk annyian kb mint anno 1 guildban. Kb ismert playerek harmada jatszik meg. Talan. -
#33335 Es hanyan hagytak abba kb. Excalon? Marmint a zergelokon kivul, mert gondolom azok nem :) -
RogueGigi #33334 Excalon, prydtol elment a kedvem elegge, miutan guildem szetment, es nem volt jo grp. Most excalon alliance grpot szoktunk nyomni, caster basedet, elegge jol irtunk, egesz kellemes fightok voltak.. pl megvertunk egy middi csapatot akik stealhbol kaptak oldalba (volt egy ml10 sbjuk gondolom), miutan 1 emberke meghalt tolunk, es a csapat nagy resze 30% hp alatt volt :) Fun, szopunk is, adunk is, eppen jo most. Eldimet meg be kene fejezni, nincs meg sc hozza, meg artik nem 10esek, stb, csomo munkat kene beleegetni, amihez mar nincs kedvem. Caba nagyjabol kesz van (cloudsong nincs ertheto okokbol kifolyolag :) ), csak jatszani kell vele, de mincerem is nagyjabol ok (1arti missing, 1meg lvl0, masik 7 arti lvl10, sc/alch done). Tehat, excal amig elvezem meg a gemet :) -
#33333 :(
Szerkesztes: Nem is. Pont azt akartam irni, hogy Botond miatt kijavitom. :D -
#33332 n00b -
#33331 Ize. Prydwen. :D -
#33330 Excalon nyomod, vagy Prywden? -
#33329 PvE 4tw :P -
RogueGigi #33328 Tessek gemezni neha, kit fogok gyilkolni ha mindenki elmegy? :) -
#33327 ez egyébként tévedés,ha a szövetséges várost írtják ki akkor pvpflagjük lesz,ha semlegeset akkor nincs semmi -
#33326 Nincs nagy ertelme. :) -
RocketyATwork #33325 jah a mókás elfutok hopp de ez itt egy agró mob camp és behal ember tényleg roppant vicces :E -
#33324 nekem az a kedvencem amikor látok egy tauren warriort,behúzza a mobot,fear a mobra,és az vagy befut az agrók közé,és a megaagró kinyírja a srácot,vagy csak simán fut utána mint a hülye,amikor utoléri fear megin,very entertainin :-o -
RocketyATwork #33323 semmi különös csak lvl 3x-en (tán 33 volt) lvl 23as warlock gyerek abban lelte szórakozását hogy beállt mellém, azt amelyik mobot éppen húztam volna be (volt a gyereknek egy reflexje mert néha még crossbow pullomat is sikerült elkúrnia) meglőtte egyszer majd elfutott. Nos WoWba aki beviszi az első dmget azé a mob ezért szépen keresztbe szopatott én meg csak néztem azt 10perc után otthagytam a francba, de feldühitett egy picit :p meg az is zavart pve szerveren hogy kiirtják szövetséges várost de nem jön rájuk pvp flag és szart se tudok tenni ellene :P nagyából ennyi, nekem nem jött be hogy jön szembe az ELLENSÉG azt nothing. -
Bhalage #33322 rock te mindig a fotm karikat tolod ><
btw mi volt a story -
Mester #33321 Melyik serveren játszol eu final test-ben Tiff?:o -
Rockety #33320 én alapból azt hittem hogy a normal a pvp (félre olvastam leirást :<) >< de jó az is csak nekem unalmas + lvl 23 warlockos story megadta a kegyelem döfést normalnak :P -
#33319 hogy a fenébe ne :) de ha nekem nincs akkor a többieknek se lehessen jo , legalábbis az én szemembe :p -
#33318 nem értem miért rolloltatok át pvp-re?
nem úgy volt, hogy normal a jó?:)
csak nem hiányzot kis csihipuhi?:) -
Rockety #33317 36.5 hogy egész pontos legyek!
hunterel meg 24.5 ! :o -
#33316 Szívesen lennél te is láma CD key-jel úgy érzem :) -
#33315 shit happens :p -
#33314 I R láma -
#33313 36,2 rerollolt pvpre ő is meg öccse is :-) én meg ding 46zor :-o 95% to go mosmár :-O -
#33312 hát nem nagyon vagyunk már sokan daocba, és mi is a wowra várunk hogy legyen már retail.
leszedtem bétát eu openre de még nem tok nyomulni mert elején csak a lámák mehetnek aztán a tömegek nerf :( -
#33311 off:
mekkora vagy már rock?:)
az a 36+ az elég tág lehetőségeket rejt magába:)
én most 38 vagyok rugómmal, de két hét szabi jön, szal jócskán lefogok maradni
topikhalál on -
RocketyATwork #33310 damn teh elfoglalt ember :;( -
#33309 pedig lenne témám megint :-D de ez nem az a topik,meg 10% a lvl46,szal kinda busy atm -
RocketyATwork #33308 jah :(
már a flém se a régi [sigh :(] -
#33307 hehewhogotbored :-O -
Bhalage #33306 -
RocketyATwork #33305 aka aod :(
bring on the -
RocketyATwork #33304 daoc is dead, xpect for zerglings :| -
#33303 Kb. egal lehet a meg jatszok es a mar nem jatszok szama. :D -
#33302 hm,nem? -
#33301 Ti még játszotok ezzel? :PPP -
Marchus #33300 az a gáz hogy ha az illető sokmindent túlélt, akkor kevesebb arpeet kapsz, nhem úgy mint régen ;< -
Bhalage #33299 teljesen osszevissza van az rp bazzegh, tegnap rr7 BD beficcen steveh+en -> 600rp (en rr6on) utana bard+chanter docknal steveht FZzik, na kiszallunk, enchanter hal a faszba, bard tipli, de behuzza a kovold trackert, aki egeszen a vilag vegeig elfut vele es vegul tracker oli meg. (35rp!!!! _o_) teljesen osszevissza van. egy keeptakenel/tower fun alaronnal ahol megy az irtas es vannak bizonyos emberkek akik csomoszor halnak, azoktol ez a 20-30as rezsick/pvptimeres csokkentett rp jon 10-20-30rp nagy adagokban ><