Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
egykét gyermekbetegsét kivéve szerintem teljesen jó.mondjuk nagyrészben hibi zergeket nyomunk (fg-ve ) le meg erõs midi groupot meg van benne egy erõs hibi fg kimulása közben addolnak a hibik ránk és még azok is fekszenek aztán a végén kihalunk a zergtõl 😊
de érdemes megnézni.
meg az eleje az nagyon tetszik aki látta az üvegtigrist az tudni fogja.zenében az utolsó az nagyon bejött ( életemben elõször halottam ) többi ilyen csapjunk a hurok közé.
egyszer Raistal össze ülünk és végre csinálunk egy videót ahol nem csak rock zene van 😊
btw múltkor mikor meg RReztünk titeket mire releaseltem animistát akartam BBt is relni,és mit látok?elõkerültek a skillmájszterek >.< shes teh pwn m8s \o/
anti hero
anti hero
sztem
anti hero
ugyan mar steve ugy te sem gondoltaad komolyan :> ezek legtobb rpjuket LEECHbol v ADDbol nevezze mindenki aminek akarja szedik ossze a rpjuket, es olyan zergel szoktak mozogni 4fg caster amiket nincs banelord aki megszivatna.
fgvel tenyleg vagy oldalbakapnak vkit es megolik az embereket mieloot azok kijonnenek mezzbol etc vagy ugy kihalnak mint a szel. (fg vs fg ben sztem alt utobbi) persze ilyenkor visszaternek -in zerg we trust- 2fgvel)
anti hero
anti hero
mi álltalában 8kor kezdünk kizárólag éjfélig ( sok a dolgozó emberke ) és ugy tudunk az uj setupal össze szedni olyan 50-60k-t naponta.tegnapi RvR alatt 80k-jött és sokat is bénáztunk.lehetett volna 100 is egy nap alatt de voltak érdekes müsorok a tévében és a fele ember azt nézte 😊
mondjuk azért azt hozzá teszem ,hogy este 8tól éjfélig mindíg több rp jön össze mint addig.hétévégn tudunk mi is délutántól lenni akkor viszont még bõven aratás van.
régen mentünk mi is azzal a csak casteres groupokkal és tényleg így van.vagy pillanatok alatt leteszed az enemyt vagy pillanatok alatt meghalsz.
viszont nem értem ,hogy excalon ,hogy nem szívják be ezek a groupok a banelord szenyóságokat pillanatok alatt haza tesznek egy groupot
pl a 2*2 nem mindig 4, mint azt jól tudjuk 😊
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
ez lemaradt

1 Dreams Albion 4,394,011 441,647 50 First Cohort Sorcerer Saracen
2 Isti Albion 2,080,006 359,854 50 Shadowlords Society Cabalist Saracen
3 Raid Gray Midgard 7,543,672 313,576 50 Groove Berserker Norseman
4 Stt Albion 5,861,396 313,196 50 Guardians of Light Sorcerer Saracen
5 Zorena Midgard 9,451,229 302,561 50 Groove Healer Norseman
6 Sett Dreamer Midgard 6,984,978 295,283 50 Black Company Skald Norseman
7 Novamir NoBgNowMates Hibernia 5,638,216 279,148 50 Celtic Fist Hero Celt
8 Astona Berserk Midgard 4,262,238 278,669 50 Black Company Spiritmaster Norseman
9 Xorty Nearsighter Albion 809,680 277,216 50 Black Falcons Cabalist Inconnu
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
mondjuk nem neztem meg, de a random emberkeket hihetetlen sebeseggel olik, de egy normalis mid(v hib) grp(groove/celerity/bc etc) ellen fingani sincs eselyuk
az a gond hogy ez a kibasz sok caster zergben megy ugy meg lehetetlen megolni/interruptolni oket. persze hogy kinyirnak mindenkit 6 caster assistol + NSeznek+debuffolgatnak+lemezzelnek mindenkit boltrange
tegnap 2 amgt fightnal kaptam scout m8et, ami folyamtosan interruptolt.
anti hero
anti hero
anti hero
anti hero
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
Jah egyébként albion lolz, pedig elég jó kis grp volt, de a nukerek itt is lowRRek és az RR olyan kibaszott sokat számít hogy már szerintem egy picit gáz... 2 rr4 cabalist 1 rr6 theurg (<--😊), rr7 rr8 cleric, rr8 mincer, rr7 sorc, rr4 sorc. Akárhol kezdtünk harcolni jött az ADD, tök mind1 hol. Talán egy normális fg vs fg volt staijion grpja ellen, meg is nyertük volna de amikor döntõ pillanat jött (mcl visszapoppolt, castereken pet bardon is és már csak a druidokra kellett volna ránk addolt 2 hunter + sb, megölve clerikeket és engem :< persze minket és õket is megölték a hibik 😊). De mint mondom az hogy egy nuker 3 lövésbõl öli meg a másikat vagy 6ból, moc - purge - rp combó druidokon/healereken sajnos túl sokat számít 😞
Ott amgnél lehet vesztettünk volna bár bepeteltem mindenkit viszonylag gyorsan, szal lehet elég izgi kis fight lett volna, STT grpja meg jó csak az a baj hogy RP 50%-t ADDolásból szedi össze :p
bakker de rohadtul utáljuk a red NS-t : ( nem egyszer azért halunk az amugy nem erõs grpoktol mert a köcsög NS spammer mocol egyet felrakja mindenkire és addig mig ezt intézzük többi össze-szedi magát interrupt hijján és kapunk pofánkra :
(itten van ha valaki nem látta volna, aod3 muvi for the win nem fikázni :p
3healer 1 shaman, 1 suppression rm (red nearsight😛 + snare dd), 1 dark sm (wtfpwn nuke + energy debuffolok rmnek szal õ is lövi a fix 500at😛), 1 bd hellsraiser személyében és loth mint warrior.
Ha nem ezzel a setupal megyünk csak a saját szintû grpok ellen van esélyünk, még Outlaw grpjától is kikaptunk, remélem ma lesz full GG mert Excalra az kell ha nem vagy rr8+ :<.
Prydwenen nem ilyen huzos de azert amikor 8 hunter + 4-5 sb popol az ciki 😊 Mondjuk tegnap infi+mincer duoval (ami meg szerintem is op 😊) letettunk 4 midi stealthert amikor rankaddolt 1 fg hibi de sossal el tudtunk szaladni 😊
Egyebkent nagyon durva hogy az 1 fg-s grpok milyen nagy szazaleka hasznal radart, tegnapelott szolo merc sunyit amg sarkaban, jon hibi fg, kicsit allnak az ajtoban majd irany nyilegyenesen a merc, masik oldalt meg se neztek 😊 Tegnap meg fg midi kempelte apk-t, elmentek pont amikor elindultunk meg lattuk a hatukat, es fel perc mulva mar tamadtak is hatba minket 😊 Persze nem 100% a radar de amikor 20-adjára csap hátba ugyanaz a grp a leglehetetlenebb helyeken azért az ciki 😊 Na majd NF-ben kapnak a szájukra, GOA nem fog valszeg finokkodni mint a Mythic hanem bannol a sunyiba 😊
egyebkent tegnap 2 nagyoneros hib grp is kint volt (meg Aproek, de nekik inkabb odinba kene menni xD) azokat is szepen farmoltuk, latom Celeritynek meg kell par RR/RA :/ =)
anti hero
anti hero
anti hero
anti hero