Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak 4 finsbe :-) egyébként nem,de 4finsbe ez a percenként 62 PM,hogy rakjam a listára õket meg ki az LK ez no thx bye kategória :-)
nekem elindult a letöltés mondjuk..
lol vazzeg te is anon gimp lettél 😊
Seprano abbahagyja a játékot btw,micsoda csapás éri a mûvész társadalmat,eladja az acct,szal ha legközelebb látjátk,óvatosn lehet mostmár visszamezzel :-)
nem jön le :-( most teljesen elvagyok havazva hibibe,jövõ héten jobban lesz idõm,bár lehet indu a szüret :-) köszi a bizalmat elõre is :-) újabban Manachanter/Goldenshot/Kocsog nevû karijaimon vagyok elérhetõ Botond/Badbitie elég ritka pop lett :-) és PMelj,mert sokat vagyok anon,mert 4finsben csak úgy lehet megélni...
csinálj vmit mert leszavazzák a házunkat! 

Így akartalak húzni, basic pwnage 😛 csak nem találtalak online tegnap.. bakker minden alkalommal rá kell jöjjek, fájdalmasan unalmas a pve bármilyen fajtája, kivéve ha kicsit hazardírozik az ember 😛 (unalmas múvi, csak unatkozóknak, kicsit húztam egy friart barrowsban 😛)
Köszi a segítséget ismét 

de utálom 1.8at,sk töketlennel itt szarakodunk amikor prímajó kis várostromok mennek :-) meg egy polcot is a falra kell még ma rakni különben az asszony eltilt 3 napra :-O
johat ha nem akartok segiteni akkor nem akartok ..
np
:>
np
:>
anti hero
nem torlom le. qq
anti hero
na nekem mikor PLunk vmi karit? :>
anti hero
Ezt nem ertem 😛 Ja es probaltam sendelni, de arra se reagalt a gep. Legalabbis nalam nem, lehet Loth megkapta az uzenetet vagy 4x 😄
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
van a rangerem vaultjában rf 99% armour, csinálj egy gyors sc-t és kész!
Beleptem Excalra, 10 sec utan kiirt vagy 10 varat, hogy a guild elvesztette oket, majd a /who -ra kiirt 1364-et (tobbet nem birt szamolni) es volt benne albi es hibi is...
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
hat pedig szvsz nagyon sokat segit.
anti hero
nib :<
max 2 ember szokott beszélni, egyik skót másik öcsém én meg allergia miatt megse szólalok 😊
másik meg hogy nincs állandó server hozzá
max 2 ember szokott beszélni, egyik skót másik öcsém én meg allergia miatt megse szólalok 😊
másik meg hogy nincs állandó server hozzá
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
én is láttam a videot, tetszik (jobban tetszene ha mondjuk prydwenen lennétek😄)
jol keni a warrior nagyon 😊
jol keni a warrior nagyon 😊
nem hasznaltok teamspeak/ventrilo?
anti hero
jah elején elfutnak amikor hibi grp áll mögöttünk, are u retarded ment is jól :p
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
jo ez a prydwen, 5 incbol 4 stealther volt es 1 nemstealther enemy. amgn 3szor mentem at abbol 2szer megtamadtak :>
anti hero
jah itt derültem a grp chaten, ilyen hogy GRAPLLE BAZD MEG!!!!!
meg WTF GUYS????????
nagyon nagy 😄
meg WTF GUYS????????
nagyon nagy 😄
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
btw az a grp amelyik kint van szepen wtfpwnolja a solo duo egyeb emberkeket :>
anti hero
en mindenkepp normalis grppal mennek. nalatok nagoyn hianyzik egy bard (sztem)
anti hero
btw a guild most ki tudna állítani wtfpwn grouppot,de vhogy cba :-) szívunk a rangerrel,legalább új ez az érzés :-)
mert unjuk az agyunkat és most ezzel van kedvünk szórakozni :-) idõnkbõl kifussa ranger van,szal miért is ne?;-)
hat en kb egy orat maszkaltam emainben (5rp inc) amig ti 3szor kihaltatok.
ja a lvl30as barddal voltam xD
miert nem vmi normalis setuppal megy az ownage ennyi noob celpontot en meg eletemben nem lattam :<<<<
ja a lvl30as barddal voltam xD
miert nem vmi normalis setuppal megy az ownage ennyi noob celpontot en meg eletemben nem lattam :<<<<
anti hero
jah néha nem tom micsinál a srác, de ez kb a 2 hét rvsren ahoz képest meg tûrhetõ 😊
bár UTÁLOM amikor vkit spam interruptolnak és egyhelyben állva próbálkozik castolni... shaman m8nek is leordítottam az arcát már emiatt 😛
bár UTÁLOM amikor vkit spam interruptolnak és egyhelyben állva próbálkozik castolni... shaman m8nek is leordítottam az arcát már emiatt 😛
csak annyira unartifacted,unscedek vagyunk,hogy az siralmas :-) findernaen ráadásul 48,5 is :-D
3asával fogunk nyomulni,szal TS tricrit és sanyi :-) kövi infil tricrit az is sanyi :-) tudod ki fog itt szólózgatni rr1-2es karikkal :-D akkor már inkább kiviszem a warent ha 1vs1be akarok nyerni az legalább rr5 :-) még egy lvl a BBn és cappelt buffjai lesznek :-)
imo felesleges enniy bow, hülye melee specces rangerek ownolják le az infimet állandóan
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
ja,ezt közben kiderítettem thx,és berizikózom így elsõre a spect amit írtam,4 fullrespec van a puttonyomban,szal bármikor igazíthatok rajta :-) ha elmegyek sárkányt csapni az még 2 kõ automatikusan :-)
Asszem olyan archereken mint casteren a moc, nem tudnak interruptolni csak cc-vel, de fele annyit sebzel vele.
Beszélj puppyval (Spinesprout-tal van bent mostanság akit te pwnoltál duellben 😊 ), sztem ranger esetében lehet adni a véleményére.