Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hat nemtudom :Í

anti hero

Botond
nem fos,csak olyan mint daocvolt SI meg TOA nélkül és túlságosan cartoon style,ami nekem bejön btw
buyz an accountz m8s!!!!

ja mindjá linkelek WoW movikat, nekem igy elsõre nagyon fosnak tûnik, de majd meglássuk jöhetne már open beta oO

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Botond
nem dingeltük,mert ldrement ésmásik leechet töltöttünk fel :-),hadd örüljön,majd dingeli magának :-) 33rp még a cap utána felxpzem a mincert nyugi :-)
"Jol atbasztuk a nepet megint" (nincs index) =)
Majd WOW
Gyurnem en szivesen.
Sokat nosztalgiazom mar kezdek olyan lenni mint egy ven ...
De nincs kedvem toaval szarakodni, Taunak se szal nem hiszem , hogy barmikor is daocoznek meg.
Ding 49.99 Botond excal/alb mincer ^.^
Botond
49,99 Findernaen ^.^
Nem csak errõl van szó, topguildek is hallnak attól az albzergtõl. Stt meg akit ti láttok játszani az az 'eredeti' stt kisöccse, aki sztem eléggé skilltelen csóka (guildchaten ilyen beszólás, hogy akit nem tudnak lenyomni fgal, ahhoz visznek még1 fgot, vagy vmi ilyesmi, screenshotoltam is, mondom ezt az egyént inkább letagadom hogy ismerem etc 😛), az 'igazi' stt csak késõ este játszik, ha játszik egyáltalán (néha duoztam infiljével).
Botond
8-9 is van hibibe néha :-)
a játékost nem kéne kiirnia cask azt hogy hányan vannak a realmba 😊 sok értelm alapból nincs hogy /who mert kb 2x embert ír ki, max arra jó hogy screenshotot csinálj milyen kevesen vannak fent reggel 6 kor :>

zzz

Botond
anonnak mi értelme akkor?:-D
megcsinálhatnák már hogy /who az összes játékost kiirja anont is beleértve

zzz

Botond
az +20% anonnal is elég sok midit feltételez :-)
109-bõl 28 albi

Botond
110player online,16 hibibe \o/ és ebbõl 8db 4finsbe :-D szal a 16player is max 12 ember :-)
Botond
am teh LK m8s \o/
lmao perfect setupal halál nélkül vertük le a grpot aki tegnap simán wipolt minket :X rr4-rr6 grp vs rr7-rr10 :E

\o/ balance for teh win\o/

zzz

ööö 68as végállomás, nem messze Europarktól utca nevét nem tom : )

zzz

AngeLujo
sok akkor a veszély az utakon, lassan én is vezetek, lehet fel kéne adni valami hirdetést hogy vigyázzon mindenki az utakon 😊

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Botond
dragon down,nn
Hangianix
Inkabb DAoC-ot gyurned spirit cabbyval meg Thau a sorcaval 😞

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

tanultal...
Loal hol tanulsz?
En is most gyurom a dolgot.
Botond
na DR ^^ kell a kõ :-)
Botond
such offtopic m8s :-(
az enyém csak annyit mondott, igaz nem kellett közbe avatkoznia mert még idõben padlóztam körforgalomba megálltunk padka mellée mert venni akart vmi piát, azt indulásnál majdnem kimentem bkv m8 elé :E

Azzal a busszal inkább ne vitatkozz Ati 😊

v.

Igen, ez egy jobb kezes utca volt ott mögöttünk stb :>
Képzeld ha nem nyomod a gázt akkor nem fogunk felgyorsulni!

Szal elég poénos ez a vezetés, lassan már élvezem ahogy a sok kötsög ott szenved nagy T-betû mögött forgalomba, ugyebár nekünk 30 az 30 nekik meg 60, ördögi mosoly és nocare ahogy probálnak elõzni xD
jó fej ember 😊

zzz

Botond
enyém azt csinálta,hogy ha egyesben elhúztam 15ig a kocsit akkor akár a legnagyobb keresztezõdés közepén is képes volt kinyomni a kuplungot és pattogott,hogy na de bazzeg széthajtom a verdát?????fiat uno power >.<
Uberlama
lol 😄

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

ja tudom mar :> vizsgan a emelkedon megallas es felfele tolatast huztam (egyik legnehezebb 😮) de vmi isteni segitseg/kozbeavatkozas etc hatasara sikerult megcsinalni. jo oreg suzuki,amiautonk power :>
jo oktatom volt, ha vmit nem ugy csinaltam ahogy kellett volna eleg rendesen leuvoltotte az arcom 😊 hehe mar a kozuti vezetes orak voltak egyszer kicsit felhuztam vmi lamazassal erre kiparancsolt a kocsibol es hazakuldott kreszt tanulni =) az mekkora volt hehe
de meglett a haszna xD

anti hero

Botond
az a rutinpálya >.<
Uberlama
ööööö nem tudtam minek hivjam szal tudod amikor elsõ 10 ora hogy kimész és megtanulsz elindulni megállni fordulni ilyenek , gondoltam ez igy jol hangzik :>

Botond
én kezdetektõl fogva vadbaromságnak tartom ezt a rangerpowert,de most hogy kezd uncsi lenni a játék gondoltam miért ne?szívunk szívunk,de hát nem lehet mindig nyerni :-)
mi az a vezetestechnika ?😮 ez uj cucc?

anti hero

lehet felreertettel, engem egyaltalan nem izgat a lwrp, es en javareszt rvr inaktiv vagyok az utobbi idoben mert az en grpom BCben (g2) szinte teljesen inaktiv. de az hogy mondjuk 3 rangerrel mentek peldanak okaert nem bard warden enchanter (+eldi) vagy mittudom en, hat nem tudom 😊 en biz azzal mennek.

anti hero

nem csinalunk pryden vmi grpot? :p

anti hero

Uberlama
ja és most értem haza elsõ vezetéstechnikai orámról és még nem mondták hogy nem jöhetek megen :d

"teh warder"

anti hero

Uberlama
nem fogod elhinni de nem volt más 😞(( volt egy csata Maelstrom ellen (olyan mint excalon NP csak kicsit azért gyengébb és verhetõek) fg vs fg add nélkül és belebasztuk õket a földbe ugy hogy 1 vki halt tõlünk. és mit mondott lujo a végén ??? ELFOGYOTT A HELY A HDD-N!!!!!!!!!!!!!!!!!!:.......................... QQ QQ QQ QQ

hibiktõl 100bol egy amelyik erõs grp midik meg ha kijönnek ilyen rr8+ caster-tank vegyes guild grpal és levernek mindent 5x akkor albok vagy kilogolnak --> midik lelépnek. vagy FOLLOW ME M8S!!!! van és lezergelik õket 5x --> midik lelépnek. szal gáz 😞

see Celerity vid m8s .)

anti hero

eh ennyi tease, na mindjart inditom a letoltest :>

anti hero

elég nice movieh, well played 😊 übi elég jól csinálja sorcal excalos mezzelek majd nukolok idiótákhoz képest (aka interrupted 2k rangerbõl 😛)

Egyet sajnálok csak hogy cleric szemszögébõl szinte semmi se látszik az egész fightból >< és talán nincs túl sok veszélyes fg vs fg (szinte mindehol simán nyertek)

zzz

AngeLujo
shrek2 zene pedig, vagy nem láttad? mer akkor inkább /gc quit 😊

AngeLujo
ott kõ hagyni éjszakára, feltöltés is így ment
mikor jó kis ISDN-em volt akkor is leszedtem minden szart amit megláttam pedig azzal csak 8k-val tudtam tölteni 😊

Botond
én lehúztam egybõl,de még nem szakítottam rá idõt,cappelek Bg1be azt megnézem :-)
Botond
19,2k dialuppal azé 339mega az sok ,u know ^^
AngeLujo
339 mega, nemtom mér nem lehet kibírni mikor minden rvr movie ekkora manapság.. (NP-nek 450 mega volt az uccsó excalos videója). 20 perc különben is :p

Botond
ja,láttam rel elõtt :-)
Botond
"egyszer Raistal össze ülünk és végre csinálunk egy videót ahol nem csak rock zene van 😊"

\o/ at last.lehet én is csinálok szóló warden moviet,ha vki hostolja :-)