43179
  • Botond #33378
    úgy olvassátok,hogy első thread amit zártak hivatalos wow fórumon
  • Rockety
    rofl
  • Mersain
    Hangi remelem josz majd wow-ba. Thauron es en mar nagyon varjuk... =)
  • Mersain
    Wohooo
  • Hangianix
    Ilyen lenne DAoCban, kb. 100-an lennenek a szerveren (macro crafterek), tobbiek eppen a banjukat toltenek. :DDD
  • Uberlama
    látom wowban sem lesz hiány érdekes emberekben :)
  • Botond #33372
    priceless
  • AngeLujo
    yup, most a változatosság kedvéért a login serverek szartak be, bár már mennek
  • Botond #33370
    1.71patchzor van vagy mi?:-o
  • Rockety
    polearm, 2h, dualwield, 1h+shield... amit csak akarsz :E
  • Bhalage
    mar 46 ><
  • Bhalage
    1 embervan prydwenen \o/ lol
    1man zerg
  • Botond #33366
    warrior is tud dualwieldezni,sőt még hunter is
  • Mersain
    Jahh az szep lenne.
  • Mersain
    Warrior hasznalhat 2 fegyvert egyszerre vagy az csak a rouge sajatja?
  • Tafaya
    Ezen még mindig jókat derülök, egyszer még a hivatalos fórumon volt topic hogy mi lesz az első kieg címe, a legjobb szerintem ez volt:

Dark Age of Camelot: Sorry for the Inconvenience

:D
  • RocketyATwork
    ETA a few hours, sorry for any inconvience.
  • Botond #33361
    erőt kell gyűjteni,nem úgy van ám az,hogy bummbele :-o
  • Bhalage
    na megegy nekifutas?
  • Rockety
    jah vazze :E
  • Tafaya
    Mert ők se tudnak linkelni :))
  • Rockety

ezt miért nem birták berakni daocba is bazze ><
  • Bhalage
    28 uj uzenet
    megorultetek?
  • Hangianix
    1.65 inkabb, FZ ne maradjon mar 2 percen. :D Nem kell artifact es hasonlok. Regen volt egy csomo free szerver es allitolag jobbak voltak, mint az igaziak, mert belenyultak es nem volt annyi balance gond. :DDD
  • Rockety
    ja igen, egy dolog lenne megoldás amiért igen sokan újrakezdenék a daocot:

1.65 vagy 1.69 (TOA) szerver, character copyval.

bár fene tudja, lehet halott ötlet... de megnézném, mert szvsz nem csak english serverz got population problemz
  • Rockety
    épp az hogy elkúrták, emlékeim szerint pont azért sirt albion hogy ennyire meg annyira szar (mondjuk anno tényleg az volt viszonylag LA - BaoD nerf, 1500 mezz sorcon előtt etc etc). Most hogy viszonylag balanced a game (ie minden realmbe lehet tank - caster - hybrid grpit csinálni úgy hogy megállja a helyét szinte mindegyik ellen) jött elő az hogy numbers >>> all. Nah meg erre jött rá az NF is ráadásul.

Lehet hogy a sok random albinak nem jött be a hib pbae grp, meg a nerfed 1.65os svg train (no toa, most nem a bugos quadzora gondolok) amikel zergeket lehetett farmolni de nagyon kellett ennek a játéknak hogy a 3:1 - 2:1 es albi többséget meglehessen verni, nfbe most minden jó... ha alb vagy >< különben nagy részben arról szól hogy lezergelnek albok, scoutok, rog cabalistok sorcok spamelnek innen onnan etc. az Fg vs fg csaták meg lecsökkentek kb 5%ra, 50% helyett...

szal DaoC is so fucking dead as it never been. instancolt rvsrben látok egy kis halvány reményt vagy azt hogy wow pvp része nagyon szar lenne, amit azért kétlek.
  • Rockety
    én most a southshore melett lévő pár farmra meg hasonlókra gondolok, volt ahol quest npc is volt és NEM adott pvp flaget akik lefarmolták. 100%, többi városba meg bese jut a sok high lvl őr miatt. (kivéve a raid)

volt egy vicces raid archimondon, kb 30-40 horde, többség 40-50+ vs 30-60+ lvl 20-40 alliances... eek, nem támogatja WoW a zerget asszem, szerver crash nem volt, chatelni is lehetett de azon kivül minden más 10-15sec késésel ment be, ha bement :p
  • Hangianix
    De akkor a jo kis 1350-es range ismereteben eleg is volt a smiter heal rvr-ben. :) Insta mezz kipotolta a hianyokat. :D
  • RogueGigi
    Jobb playerek nem neztek annak nefelj.. Akik ismertek a dorgest azok tudtak mennyire jo egy jo rejuv cleric, vagy healer akarmi. Magam ellen beszelek persze, hiszen nekem is smite clericem volt :) (invajtoltak is szorgosan :) )
  • Botond #33349
    rejuclericem volt a bétában,és mindenki hülyének nézett,hogy reju?mineka?:-o
  • RogueGigi
    Ecceru logika, nem kell nagy tapasztalat ehhez :) Majd amikor elkezdenek ballanszirozni, mert 3szor annyi alliance van mint horda, majd akkor lesz ez egyertelmu :) Vagy vmi hasonlo problematikas szitu, amitol mondjuk azert a daoc is szenvedett, de ott megoldottak a classok nerfelesevel/upgradjevel. (emlekezz a betara, meg nem volt ekkora lobaszom nagy kulonbseg a realmek kozott, sot, albi kifejezetten elvezheto volt, pl firewizzi, smite cleric /merhogy neki az az alternativ opcioja barki barmit is mond, hogy ez most gimp line, az ennek a ballanszirozasnak koszonheto/)
  • Botond #33347
    nekem is kezd ez az érzésem kialakulni,de még nincs is kész a BG része se meg ilyenek,szal még várok,meg lvl46on nem is sok fogalmam van mi van 60on :-)
  • RogueGigi
    wow annyira nem jott be, azt kell mondjam 2 oldal keves egy jo pvp jatekhoz. Ez mondjuk maganvelemeny, de a harmadik oldal mindig egyfajta bizonytalansagot okoz, sok raid volt, ami a leechelo harmadik miatt hiusult meg (pbae bomb, etc, vagy csak par support leszedese hatul :) ). Egyszeruen kell 3 oldal minyimum.
  • Botond #33345
    már delete a thread azóta sztem,mert pry.neten hib szekcióba karácsony óta azé durva thread spam ment
  • Botond #33344
    nem ő sír,azt azé nem merték direktbe,hanem a guildjéből vmi lémer
  • Botond #33343
    jó,hát most mit mondjak erre,hogy 150-200 kevés?ez még akkor volt,amikor 2db 60as volt összesen,azóta nem jártam arra,meg most sincs 100nál több 60as/oldal
  • RogueGigi
    Givz link bazze :) Geci radaros sir hogy banoltak, omg ez kifejzetten ss gyanus :)
  • RogueGigi
    Botond jellemyo modon ignorol wow forumon :P
  • Botond #33340
    nálunk lebannolták yuriant karácsonykor,a bárdot aki az egyetlen radarozós akin én is láttam,hogy azt nyomja,és a guildje akkora sírást rendezett pry.net-en,hogy ez micsoda geciség,hogy na,aztán amikor leugatták őket,na még az volt szép :-D
  • RogueGigi
    Meg gyakorlatilag az osszes high rr bard az volt, nem is emlexem.. ki is volt az a solozo vagy max 2casterrel futkarozo bard? na, pl ot lehet bannoltak azota, mert nem lattam feltunni toa ota :)