Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
anti hero
ja mindjá linkelek WoW movikat, nekem igy elsõre nagyon fosnak tûnik, de majd meglássuk jöhetne már open beta oO
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
Sokat nosztalgiazom mar kezdek olyan lenni mint egy ven ...
De nincs kedvem toaval szarakodni, Taunak se szal nem hiszem , hogy barmikor is daocoznek meg.
zzz
zzz
\o/ balance for teh win\o/
zzz
zzz
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
En is most gyurom a dolgot.
Azzal a busszal inkább ne vitatkozz Ati 😊
v.
Igen, ez egy jobb kezes utca volt ott mögöttünk stb :>
Képzeld ha nem nyomod a gázt akkor nem fogunk felgyorsulni!
Szal elég poénos ez a vezetés, lassan már élvezem ahogy a sok kötsög ott szenved nagy T-betû mögött forgalomba, ugyebár nekünk 30 az 30 nekik meg 60, ördögi mosoly és nocare ahogy probálnak elõzni xD
jó fej ember 😊
zzz
jo oktatom volt, ha vmit nem ugy csinaltam ahogy kellett volna eleg rendesen leuvoltotte az arcom 😊 hehe mar a kozuti vezetes orak voltak egyszer kicsit felhuztam vmi lamazassal erre kiparancsolt a kocsibol es hazakuldott kreszt tanulni =) az mekkora volt hehe
de meglett a haszna xD
anti hero
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
anti hero
anti hero
anti hero
anti hero
hibiktõl 100bol egy amelyik erõs grp midik meg ha kijönnek ilyen rr8+ caster-tank vegyes guild grpal és levernek mindent 5x akkor albok vagy kilogolnak --> midik lelépnek. vagy FOLLOW ME M8S!!!! van és lezergelik õket 5x --> midik lelépnek. szal gáz 😞
anti hero
anti hero
Egyet sajnálok csak hogy cleric szemszögébõl szinte semmi se látszik az egész fightból >< és talán nincs túl sok veszélyes fg vs fg (szinte mindehol simán nyertek)
zzz
mikor jó kis ISDN-em volt akkor is leszedtem minden szart amit megláttam pedig azzal csak 8k-val tudtam tölteni 😊