43179
-
RocketyATwork #33418 yup, de nolby pride hordás lesz, azokal én meg nem szeretnék egy realmbe lenni :op -
Raisthlin #33417 télleg :P -
Bhalage #33416 mert egy noob vagy >< -
#33415 jááá, ilyen jókat ütök? :D
cap pa mellé még sose volt crit mindig csak a 250-300-asokra jön valamennyi :) -
Bhalage #33414 MOS2 pwns them all -
#33413 stlong 1L4?:-o -
Bhalage #33412 FAO lujo ;> -
#33411 szerverenként változó,hogy mi a zergoldal :-o -
#33410 Van vmi pvp videó,ahol pala betámad egy +3szintes warlockot és +5szintes warriort,ott például látni,hogy warlock fearje mellett warrior ütéshez se jut,mert ugye fearelt paladin rohangál össze vissza.Na most CCt kiiktatni meg ilyennel,hogy nem kell,hát egyedi,akkor már inkább dmg dealer fronton warrior helyett mage,aztán majd a bolt+dd rohangál a feareltek után :-o
Másik CC,a mage polyja,de azt töri a dmg,feart meg "törheti",és ugye ez a nem mind1. -
#33409 Hát,ez érdekes probléma a druiddal,ugye az ő buffja ad resisteket,de ugyanakkor egyesek szerint a melee group lesz a nyerő,amit én a magam részéről erősen kétlek lévén ae-cc csak priestnek/warlocknak van,azoknak is ae-fear,ami ellen alliance oldalon a törpe priest tud fear wardot adni,horda oldalon meg az undeadok ki bírnak jönni belőle raciallal,csak ugye itt jön be a cumi,hogy mondjuk priest az alig pár másodperces ae-fearrel elküldi őket,ők lelkesen törik a raciallal(2min cooldown),majd mikor futnak vissza warlock elnyomja az ővét és hopp beszívták a nagy ae-feart,és egyesével le lehet vadászni őket warlock debuff+2mage assist trainnel.Na most ez már egy groupba eddig 4 ember,és 5diknek alliance oldalon pala kell,mert ugye nem ért ha van vki aki melee styleos stunnal levakarja az emberről a rouge addot plussz AF aura miatt a sebzése is erősen beesik rouge add m8nek,és nem mellesleg miután bestunnolta rouge m8et még egy healt is oda bír pattintani,és dispellelni is ő tud ezt azt.Szal druid max buffbotnak jó,ami tekintve,hogy 30perces buffja van 1db meg egy 10perces hát nemtom ki fog druid BBt fizetni(főleg,hogy külön gép is kell neki...),de biztos lesz harcoreos fanatics uniteos group aki majd fizeti. -
Mester #33408 Akkor drooood nem igazán jó grp vs grp alapú pvsp-ben ?;o
Nemnagyon tudom még druid/priest/warrior 3as-ból melyik a legszimpibb(mindegyikből volt/van már egy lvl25-30 körüli karim). -
Mersain #33407 Mit keres rouge a csapatban?
Amugy meg miert nem horde. Meg jo hogy mindenki nyomta a szoveget hogy horde alap mert nem akarunk meg egy albiont... =) -
Rockety #33406 az alap ! :-) -
Rockety #33405 priest / pala / mage / rogue / akármi, talán rogue-mage-warlock lenne a jów. -
#33404 priest/pala/mage/warlock/warrior vagy rouge vagy még egy mage imo -
Bhalage #33403 spot1: rockety
spot2: badguy
spot3: tokmind1
spot4: tokmind1
spot5: tokmind1
xD -
Mester #33402 Eddigi tapasztalat alapján hogy fog kinézni egy "leet";p pvsp grp?;o -
Mester #33401 rolf;p -
RocketyATwork #33400 nah dingelj 60ra ;insert magyar.wow.fórum.pvpanyerő.maszlag; azt gyere át WOW HARDMODE SZERVERE :EEEEEEE
-
#33399 már 24?:-P hány kill volt eddig? 2vel vagy 3al többmint blackhanden?^.^ -
RocketyATwork #33398 az a gáz hogy a playerek által irt patch notok mindig jobbak mint amit a mythic csinál lolz -
#33397 aham,hát túl jónak látszott valóban :-D -
RocketyATwork #33396 Fake jól :-) tankok climbing towers lol :E -
Raisthlin #33395 I blame Derric :D -
#33394 Az angol 3-on Lourky, találkoztam pár emberrel PE-ből és FL-ből, a 4-esen is vannak PE-sek és régi sotlosok pl. Derric oda ment. -
#33393 hát ja,kicsit megkéstek vele -
#33392 Azért egy ilyen horderejű patch notes-t csak kitennének a hivatalos oldalra is szerintem. Persze lehet nem fake csak véletlenül bekerült a fileok közé a Pendragon patcheren. De mégha igaz is, halottnak a csók imo. -
#33391 sokan játszanak már usa daoct a rég hibik közül,gondolom a pendragonra belépéskor kiírt patch notesből copy pasteltek(ami ugye text fileban is ott a vinyón olyankor...) -
#33390 State of the Realm
Current server message:
Welcome to Dark Age of Camelot! All servers are currently up and running version 1.73. Thank you for playing.
Pendragon(Test) 18
Iseult 116
Gawaine 127
Pellinor 138
Bedevere 142
Nimue(RP) 152
Bors 158
Palomides 163
Igraine 168
Kay 185
Tristan 186
Gaheris(Coop) 200
Galahad 311
Percival(RP) 330
Mordred(PvP) 333
Guinevere(RP) 485
Morgan 486
Lancelot 868
Merlin 997
Currently defending the realms:
North America 5,563
GOA Europe 9,358
Korea (n/a)
Worldwide 14,921
ez a gáz inkább,erős szerver összeolvasztások lesznek itten :-o -
#33389 ez nagyon kell télleg :-o -
#33388 Khmm:
Pendragon Patch Notes
Pendragon Notes | Live Notes | Patch Note Archives
NEW THINGS AND BUG FIXES
- (All Clients) The second and third Warlock chambers will now display properly. Please note that in order to apply this fix, you will need to exit the game and repatch.
- In response to player feedback, we have added new hairstyles for the Celt Male, Firbolg Male, Saracen Male, Avalonian Male, Shar Male, Briton Male, and Inconnu for better compatibility between older clients and Catacombs. Please note that in order to apply this fix, you will need to exit the game and repatch. -
#33387 itten e btw -
#33386 ezek az amcsi siteról copy/pastelnek,szal nem sanszos,hogy fék :-o -
#33385 Jaja :) -
#33384 Magyarul unofficial = fake. -
#33383 aztat nem olvasom :-o ott 0 az infó értéke a dolgoknak :-o -
#33382 Ja Whineboards -
#33381 különösebben nem érdekel,csak olvastam pry.net-et s ott láttam,hogy van ilyen :-) -
#33380 Hol van ez az 1.74a? -
#33379 "Arena fights will grant you 1/4 rps of a normal kill if you win plus 25% of all bets." 1.74a,szal van aréna végre meg egyébként is elég jókat olvastam az utóbbi patch notesokba,csak kicsit késő bánat eb gondolat feeling ez már