Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sojourner ágon ml7,8,9 elég jó. Szóló rangernek meg az FZ nélkülözhetetlen. PS-sel meg könnyen megfordítható a harc vagy még el is menekülhet az ember vele ha jobbnak látja. Frontierben meg a víz alatti légzés képesség se elhanyagolható.
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
én csak fél 7-re érek haza melobol szal majd írd ide
anti hero
anti hero
anti hero
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
aye sure do that m8
wait a moment iam the gm ! xD
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
Márpedig zephyr eléggé tápos, fõlleg egy bow usernek 😊
zzz
Cabalist sorc = 4 pet, ez a minimum erre rá jön egy theurg aki tud játszani és onnan kezdve a midi grp egy interruptolgató sorcal kiszop mint zállat. szal jah, jobb petezés és jobb interrupt + 2 MA azt csók... shammy és 2 healer kivan szedve pet/int által akkor az a grp lemegy.
zzz
(meg a márnemmust-ot is 😊 )
mindezek ellenére néha jó kicsit "eszetlenkedni" rangerrel ha már van és belefeccöltem az idõt és felhúztam mind3at+a bbt is :-PRanger dologhoz hozzászólva, én legalábbis funból nyomom a gamét és azért nem mentünk warden/eld/chanter felállásban mert ehhez volt kedvünk, nem az rp-re érdekel engem ahnem hogy jól szórakozzam. És igen szoptunk rendesen a rangerekkel és fogunk is de kell egy kis változatosság és részemrõl nagyon élveztem...
anti hero
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
Biztos túl sokszor vertétek meg õket 😊
rangerekrol meg mindig ua a velemenyem; esely sincs mokazasra mert enemy stealtherbol tobb van, magasabb rr es ToA cucc ezekutan a gyozelem eselye erosen a nulla fele konvergal.
a healerem nem wtfpwn, hanem "turheto", en mondjuk erosen kozepes jatekos vagyok, de van valamennyi tapasztalatom. es lehet velemenyem, nem?
egyebkent most mire volt ez a nagy felhaborodas?
tegnap mentem egy kort ejszaka es most is mentem egy kort a barddal. (hpk, hmg amg atk)
"ne osszad az észt olyan realmben amihez közöd sincs."
mit tegyek. nem valtozott semmi hibiben, annyira keves ember ill javareszuk lvl50 hogy nincs xpgrp, CFbe nem kerulok be soha, igen amikor belepek mindig PMelek oda is
szal nem tudom.
anti hero
dori szted?
anti hero
Most komolyan.. én elhiszem, hogy wtfpwn a healered a BOban vagy miben de pls ne osszad az észt olyan realmben amihez közöd sincs.
Ez nem bántás meg flém de most tényleg arról beszélsz amihez fingod sincs. Beleértve az alábbi rangeres postokat.
anti hero
midiknek a szinuket se lattuk
szal odin nem palya atm
anti hero
anti hero
anti hero
zzz