43179
-
#33458 és a sok>kevés se igaz, amikor mi fgvel 30-40 embert odaverünk akkor az nem sok>kevés , bár lehet csak én tom roszul hogy 8 < 30-40 :D -
#33457 lehet neked ez , de akik komolyan vették rvrt annak nem ;p mint ahogy egyszer mondtam az hogy neked épitett fgs rvrről nincs tapasztalatod toaban az nem azt jelenti hogy nem létezik. -
Bhalage #33456 </hoz popcornt>
gijme more plz -
Rockety #33455 te mi a faszról magyarázól newbtard?
xD -
#33454 mikor daocoztál utoljára? mer egész egyszerűen csak a hibiknek van annyi rvr-ező emberük hogy zergelni tudjanak, midik max stealthzergelnek albik meg mennek a nub fg-ikkel és hentelik magkat vagy beülnek egy keepbe és anyáznak a shroomok miatt. és igen többes szám harmadik személy mer aod már kurvára nincs, legalábbis rvr-en semmiképp. ennek van egy nagyon egyszerű oka, nincs mit ölni. szal ha esetleg meglesnéd hogy mivan _most_ a daocba és utána irkálnál hülyeségeket a _mostani_ helyzetről, kevésbé tűnnél alulinformáltnak a témában... -
Bhalage #33453 newbies >< -
#33452 mostani pvp daocban és wowban is ugyanaz,mész a zerggel és hent :-o immunity timer ide vagy oda sok>kevés,ennyi -
#33451 cöcö ne add nekem a nagy eszűt mert nem áll jol :) pl mers egyenesen azt irta kiforrott volt daoc rvr mintha most nem lenne az pedig jobb mint valaha csak toat meg kell csinálni és nem sirni hogy utálom pve meg nincs grp hanem csinálni kell. meg roguegigi is mai rvrről irt Botond, szal lehet neked kéne olvasnod és esetleg leirnod hogy te mihez hasonlitasz nem pedig egyértelmünek tekinteni mindenki számára ha meg se emlited.
Daoc beta rvrrel meg felesleges öszehasonlitani mert az már max az emlékeidbe él, mert MOST 1.71 van euba és beta rvr sincs wowba, egyidőbe, lehet hogy 3 év mulva wow is kurva jo pvp lesz, de addigra a legtöbb nem láma pve mániás roleplayer megunja nagyon a wowot pláne ha 1 honap alatt eléri a 60as szintet és onnan nincs több kihivás. egy szo mint száz a mostanival kell öszehasonlitani mert aki most megy át wowba és eléri lvl 60at és szar lesz pvp akkor visza fog menni daocba , mint pl a legtöbben aodbol igy gondolkodunk, meg szinte mindenki aki komolyan rvrezik prydwenen. szal qq more newbie és neked meg gondolkodás leckét kéne venni mert nem megy.
na off mentem vásárolni :( -
#33450 meg eleve nem értem,hogy miután se hangi,se dori,se mersain,se én nem játszunk miből szürted le,hogy 1.71daoccal hasonlítgatjuk össze wowot :-D
és mindig is volt mind3 oldalon jó group,csak ugye alb int kicsit nehezen dolgozta fel,hogy a 3 pala+4firewizzi+1smitecleric az például nem az :-D -
#33449 és?:-D most mi itt azt a daoct hasonlítjuk össze ami release után volt 2 hónappal,amikor te még nem is játszottál de mi már igen,lehet hogy most más,de 3 év múlva wow is más lesz ^.^ szal szövegértés skillre azé még gyúrjá :-D -
#33448 fyi daoc se olyan már amilyennek gondolod ^^ szal a viszonyitási alapod már nem ugy létezik mint gondolod meg irod itt , ha van egy jo grpod akkor még most is nagyon jo az rvr ha van ellenség és mind3 realmbe lehet ütőképes grpot öszehozni, bár hibiknél nehezebb a helyzet talán gp kivétele ota, mondjuk zergelnek is elég sokat :D
szal a lényeg hogy daoc se olyan már mint amire te emlékszel. -
#33447 Vonatkoztass el daoctól,itt 20-30sec a CC,nem 1:40 meg ilyenek,más a hp/sebződés arány is,mind tank mind caster vonalon.Szal nemolyan rossz a helyzet,mint daocban,hogy bekaptad az 1:40es mezzt,aztán egyet kipécézett 8 ember magának és 1 chainstunolta 7meg lőtte/ütötte.Itt befearelnek 20secre,ami 99%,hogy megtörik legkésőbb 15sec után,de inkább hamarabb,és ugye eleve 5fős egy group,szal addig sincs az,hogy az assist train leöli a fél grouppot,mert mondjuk egy casternak is elég sok HPja lehet,és a sebzése sem olyan,hogy 2shotol egy tankot is akár,mert még egy castert se.Ki kell próbálni,így hallunk vmit,vmit összerakunk magunkban és szörnyülködünk ez a vicc :-) -
#33446 Ez a 100% resist az egyetlen komoly cc ellen az vicc? Mert, ha jol ertettem csak az egyik felnek van ilyen. -
#33445 jelenleg csak a fearward ad immunityt,UD racial kb annyit érhet gyakolatban mintha nem is lenne -
Rockety #33444 immunityre úgy gondoltam hogy nem lehet vkit egymás után 2x fearelni, de lehet. nem az ud - dwarf/priest cuccra gondoltam. -
Mersain #33443 Kiforrott volt...
Ez a fear dolo eleg gazul hangzik de idovel biztos lesz immunity. -
RogueGigi #33442 Aha, érdekesen hangzik, nem annyira sok mint gondoltam, merhiszen mezz 0body resisttel meg ugye determ nélkül azért 1percnél is több, plussz a root másfél perce :p -
#33441 pbae fear maximuma 15sec (talentek annyiban hatnak rá,hogy -10% esély,hogy resistálod),single fear meg 20sec max(talentből ugyanezt kapja) -
#33440 Nagyon jó és élvezetes pve része.Nekem ez a rajzfilmszerű grafika is jobban tetszik.Komolyabban még nem is pvpztem egy két kóbor pofonvátást leszámítva,mert annyira leköt még mindig a táj szépsége és a questelés.Ezek mondjuk mind subjektív dolgok,gondolom neked a minceren sincs 150+ kész küldi az összes arti encounter meg ilyenek mint nekem volt wardenen.
Pvp része még csak most formálódik wownak az kétségtelen. -
RogueGigi #33439 Hát érdekes megoldás, ez kicsit bétás rendszerű még, mint annó a bétás daocban, ott aki a mezt nyerte, többnyire az nyerte a harcot is. Ma köszönhetően a purge-nek, meg a cure mezz-nek már nem ennyire szar a helyzet, bár egy jó root még mindig el bír dönteni egy harcot.. Jelenlegi sos meg szinte useless harcban (sw megtöri, nem támadhatsz amíg aktív, ill ha mégis tudsz támadni akkor megintcsak megtörik, vmi ilyesmi, ezt a részét nem teszteltem, többnyire fg ns/ranger ellen szoktam alkalmazni ps-el együtt, szal nem támadok olyankor :) ). Kiváncsi leszek majd a wowos pvp tapasztalataitokra, de tényleg, nekem főképp emiatt nem volt kedvem váltani, daocban ez a rész már piszkosul kiforrott, és a pve meg totál nem vonz. -
#33438 ur so wrong m8!read below! -
#33437 Itt ilyen CC van,hogy rouge besappol,az lényegében ugyanaz,mint amikor az infil mezzpoisonnal PAz be,és lemezzelődik mindenki jól,de itt csak 1 emberre hat.Ez ellen véd a warlock detect invisibility buffja,mert ugye olyankor meglátod a rougét,és nem tud besappolni,meg alkimista tud ilyen buffot adó italt is csinálni.
Aztán van az amikor a mage lemezzel,olyankor birkává változol egy időre és akkor rohangálhatsz fel alá,de ugye támadni nem tudsz,ha megütnek ez megtörik.Ebben annyi a trükk,hogy csak max hpn lévő embert lehet lebirkásítani,szal aki sebződött az már nem lehet birka.Meg egy mage egyszerre csak 1 vkit bír lebarizni.
Na és van még a fear,ami van ugye singleben a warlocknak,amivel 1db vkit max 20secre el bír fearelni magától,ilyenkor a szerencsés delikvens elveszti az irányítást a karija fölött ami elfut.Na most feart épp nerfelték,szal már hamarabb is lehet,hogy lejön.Viszont még mindig ez a CC királya,mert bár fearelni is max 1 embert tudok,de rámjönnek 2en egyet fearelek,elfut,majd fear a következőre,és az is elfut,közben másik kijön e miatt az ő fearjéből,és jönne vissza,de hát lelövöm csúnyán.Valamint van pbae-fearem is,amivel max 5 embert tudok fearelni,aminek majd holnapra megnézem a max idejét.És ugye ez az egyetlen anytime CC,mert ha sebzett ha nem ha ez ha az,a feart akkor is rá lehet nyomni.Ez ellen alliance oldalon véd fearward buff,amit cask és kizárólag a törpe fajú priest tud adni,ilyenkor 100% fear resistje van az embernek,vmi az undeadoknak van racial skill,ami töri a feart,de 2 perc reuse timer van rajta,és befigyel a régi daoc feeling,hogy törik a mezzt,már kapod is következőt,mert immunity timer minek is.Priestnek is van pbae fear,ami instant,és bár a hossza elég minimális,de ezzel újabb 5 embert el lehet szórakozatni pár secre.Fear előnye még,hogy ha a fearelt embert elkezded szépen DDzni(ütni nem lehet ugye,mert stick nincs,és random irányokba menekül),akkor nem törik a fear,hanem törhet.
Lényegiben ennyi a wow és a CC fejezet. :-o -
Rockety #33436 nincs és immunity se >< -
#33435 passz,majd megnézem holnap,és referálok :-o -
RogueGigi #33434 Nos, a mezz genyóságnak tűnhet de ez.. sztem simán idegesítőbb.. Van vmi cure rá? -
Rockety #33433 télleg mennyi a legjobb ae-fear durationje (talentekel etc). Egy 2svg + 1 bd szerű ugrott be aka
pala-priest-warlock-rogue-warrior/rogue -
#33432 CC,ráadásul egyetlen CC amiből ae is van,de az is csak pbae,priestnek insta kevés durationnal,warlocknak castolós,de sokáig tartó -
Rockety #33431 karaktered felett elveszted az irányítást pár másodperce és az automatikusan elkezd futni egy irányba (ez egy agró mobcamp mellett nem olyan vicces, mert befut a mobok közé a karid és... :_) -
RogueGigi #33430 Lol az a fake patch notes, ehe és tényleg, sokkal jobb lehetne a játék tőle.. Bár a tankos tower megmászás azért tűlzás volt sztem :)
Mijeza fear, valaki magyarázza már el egy wowot nem jáccó egyénnek pls. -
Mersain #33429 Eloszor is reroll horde. A tobbit csak szep sorjaban... -
RocketyATwork #33428 1, jah :p
2, sztem warrior a rage rendszer miatt nem túl nyerő, többi kasztnak meg manát eszik a dmgdealerkedés egyedül roguenak van olyan dpse ami viszonylag fix az energy regen miatt
3, bgbe - lvl 60on elválik, ha mégis tévednék akkor meg:
van egy solo karim :P és rollolok egy maget v. warriort (ha végre boostolják picit, mert atm nem túl nagy szám... :P -
Raisthlin #33427 Majd kiderül a vallatásnál :) -
#33426 a vicc az,hogy amcsik szerint a 2 legszarabb kari a warrior és a warlock. Na most a szar warlock tud:
-heal gömböt gyártani ami más timeren van mint a potion,és ez odaadható a bárkinek(magyarul 2 féle heal poti van így)
-anytime CC,és anytime aeCC(rouge sappja,meg mage polyja nem nyomható bármikor,aejük meg nincs is)
-1emberre rárakhat olyan "buffot",hogy bepadlózik akkor egyből feléledjen 50%hp 75%manával
-detect invisbility buff(nincs többe rougeok rajtunk ütnek power)
-4féle pet 4 féle dolgot tud,van ami hp groubuff+decent dmg,van ami mezzel,van ami casterek castolását blockolja+stealthdetectet emeli,és van egy pve pet is
-debuffolni saját és mage ddjének
-melee dmgt csökkentő átok,vagy ha caster az ellen akkor +130%casttime átok
-többféle instadmg(dot,lifetap,dd amit akarsz)
-megfelelő spec mellett a ddje snarét nyom az emberre :-o
-ae+pbae spell,amire lehet fejleszteni minimális interruptot+stun esélyt hozzá talenttal
-még 2-3 dolog ami most nem ugrik be :-o
Na kb így néz ki a játék egyik közismerten "useless" classa :-o szerintem mondjuk group gerince a jó warlock MA+priest m8,de hát majd ha kijön BG elválik mi lesz.
warlock+priest+mage+mage+paladin groupban 12 embert bír meg CCzni egyszerre,melee sebzésnek jobban ellenáll mint a hordás thx to pala afbuff,és távolról decent dmgt ad le,kiszúrja a stealthereket thx to warlock és mage+warlock rendelkezik azokkal a spellekkel amivel távol is tartható melees ellen függetlenül attól,hogy lopakodó e vagy sem.Ezen kívűl törpe priest egyedi képessége a fear ward ami 100% resistet ad a játék egyetlen aeCCje és egyik single CCje ellen.Szal sztem ez a nyerő,de mint említettem,majd kiderül,ha BG is lesz nem csak teória :-o -
Mersain #33425 Mint latod rouge al nyomja szal alap 1 rouge a csapatban =) -
Mersain #33424 Ez kamu. Nehogy mar bevedd =).
Szerintem csak megtetszett neki az ne csajok ooooo szep hegyes fule... -
#33423 Legjobb dolog a threadbol ez volt:
-
#33422 na itt van pry.netről a lebannolták a bárdunkat karácsonyra QQ thread :-)
annyira nem mókás,csak azoknak akik rendelkeznek a szükséges háttérinfókkal :-) -
#33421 tobb pvp szerver van nem? es miert nem? -
#33420 hát,warlock detect invisibility spellel kilőheti és nem anytime use CCje van,vmint 0 utility ami ugye egy kislátszámú groupba nem fér el szerintem -
RocketyATwork #33419 rogue azért mert sztem messze a legjobb dmgdealer kari a játékban + van ccje