Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az a baj hogy félreértelmezed a kérdést. arra gondolok itt hogy : TI mentek RAIDelni (elõre szervezett etc), mind2 alkalommal 1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! fg albi volt aki elhozta a relicet/leverte a kapukat/leverte az ÖSZES hibi keepet (MLxp kellett, szal qq more) egész éjjel. ha ezután még alarm clock SZERVEZETT (LOL) raidrõl van szo akkor nem nálunk van a baj 😊 mi , többi alb nagyrészt, nem megy pow relicre mert ha 150 hibi (mint legutobb) kijön elvenni relicet akkor elveszik emrt esélytelen kiérni 200 albival idõbe. ja és még vmi : 

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
akartam is kérdezni hogy miért nem midikhez mentek, annak még értelme is lenne? 😊
1.71-ben javítják asszem, de az elõzõ 150+ -os hibi RR-nél is használták annak ellenére hogy semmi szükség nem volt rá 😊 Egyébként a power relicet szerintem csak poén szinten hozzuk el néha, esélytelen megvédeni egyébként is, most meg pláne hogy HW kihalt 😊
ezt már kijavították nem? (nincs animistem nem tudom 😊 )
de ezzel a hozzáállással nem fogtok semmire sem jutni, mert max mi meg holnap reggel fogjuk vissza venni. És megint más hogy mi 40en megyünk relic raidre este, ti meg 80an jöttök védeni, akkor mirõl beszélünk? 😄
Nem hiszem hogy egy délutáni raid amit megszerveztek ne lenne sikeres, ezért kiábrándítóak ezek a reggeli raidek.
de ezzel a hozzáállással nem fogtok semmire sem jutni, mert max mi meg holnap reggel fogjuk vissza venni. És megint más hogy mi 40en megyünk relic raidre este, ti meg 80an jöttök védeni, akkor mirõl beszélünk? 😄
Nem hiszem hogy egy délutáni raid amit megszerveztek ne lenne sikeres, ezért kiábrándítóak ezek a reggeli raidek.
Lehet kiábrándító, de az is hogy hiába veetitek a szemünkre mindig, nem a mi hibánk hogy hibiben kevesen vannak. A másik meg az hogy 5-6 animist-tel rámentek Myrddinre, szépen bepakolják falon belülre a gombákat és sanyi 😊
de az még odébb van 😊 addig még lehet 😄
aza gond hogy NFben egy relic se lesz xD
anti hero
egyszeruen fogalmam sincs mit nevezel midzergnek, mert mint olyan, sztem nem letezik jo lenne ha par screenshottal alatamasztanad, en pl mikor vagyok lathato 7+ darab ember tarsasagaban, mikor megyunk mi szepen mtk mmg amg atk utvonalon vegig, es utana kempeljuk atk v amgt. az a gond albikkal, hogy kepesek siman 10sec alatt eldolni fg vs fgben (talan ilynekor mondjak a sajat megnyugtatasukra; hogy ez zerg volt), aztan utana visszajonnek 2fgvel :> skill meg mindig ottvan.
de gigi pls tenyleg linkelj mar screeen ahol 6fg mid ol 1 fg albot
de gigi pls tenyleg linkelj mar screeen ahol 6fg mid ol 1 fg albot
anti hero
akár mit is gondolsz kicsit kiábrándító hogy a legnagyobb populációval bíró realm reggel támadja meg a legkisebbet.
Mindegy majd vissza szerezzük
Mindegy majd vissza szerezzük

Hehe már kezdem megszokni, hogy woodsummonolással töltöm a reggeli óráimat 😊
Haha, a történelem ismétli önmagát ? 😊 csekk relics 😄 megyek is fhra muszáj látnom a sok whine-t 😄
Flém flém flém :-o
Hehe egész albion ilyen. Egyre inkább foglalkoztat a gém abbahagyása. Vagy midzerg, vagy hibzerg, vagy albzerg, egyik sem, még ez utóbbi sem az a fun.. Bár albzerg ide vagy oda, általában midzerg megérkezik, és kinyárják õket szépen. Ez még hagyján is lenne, de midzerggel megjön az a 20db sb is, és az már fájdalmasabb 😛
nem tudok elaludni, asszem elkezdek amgn athalado albikat szamolni...
anti hero
kivancsian varom tbh =)
anti hero
tudom, nem tudom mi a faszt kerestunk ott
^^
^^
anti hero
Lol noob BC cant kill some albs?
xD sajnos ez a szokásos amg, alb emain cg hatásai kicsint 8 fõs csapatokra effektus
xD sajnos ez a szokásos amg, alb emain cg hatásai kicsint 8 fõs csapatokra effektus
zzz
Lol még kérdezte vki hogy miért kap annyi rp-t STT debuff grpja.... készül Celerity 2 movie, kizárólag "excal sztárjai" kinyirbálásával (stt grp ma 3x, lethul powered nem tom milyn grp 3x eddig oO
kurva***** gyébként, bledmer roadnál >< amg-hmg zw-n >< apknál egy nem épp útba esõ helyen addoltak ránk egymás után mind a két grp, iszonyat szánalmas...
kurva***** gyébként, bledmer roadnál >< amg-hmg zw-n >< apknál egy nem épp útba esõ helyen addoltak ránk egymás után mind a két grp, iszonyat szánalmas...
zzz
nemhinnem :<
anti hero
1órával korábban kb kétszer ennyi mid volt ott 😛
kicsit meghaltam?😊
anti hero
anti hero
Bizony azok olyanok 😛
debuffolnak 14-1600 hpra, majd rádütnek 500akat. FZ nagyon kell ilyenek ellen,meg az összes rohadt trükk amit tucc még 😛 és soxor még ez sem elég..
debuffolnak 14-1600 hpra, majd rádütnek 500akat. FZ nagyon kell ilyenek ellen,meg az összes rohadt trükk amit tucc még 😛 és soxor még ez sem elég..
múltkor találtam egy kristály titánt amgnél és leálltam vele duellezni >.< há bazzeg a sárkány kisebbet üt lol
na meg velünk volt a 2 sztárdruidunk a 3ból :-) most 4 druidunk van top 10be,de finche nemsokat rvrezik :-) vmelyik reggel mndjuk vele rendeztünk kegyetlen gyilkolászást emainbe :-)
nem volt rossz a group,csak egy párat kivéve ML0-1,2 ember volt aki nem a guildbõl volt,sztem ballade azon bárdjaink egyike akire rá lehet fogni,hogy jó a másik paul,aegnort is csipolom,voideld korában sokat nyomtuk duóba,nagy bd írtást rendeztünk,2bolt vitte mindet :-) btw megkérdezte hogy mit írtam magyarul a gratz threadjébe FHn lujónak lol
😊)) jah beaddoltam az FGTEKRE, és aegnor mocolt hogy leddzhessen amugy jok voltatok 😊
én kiléptem egy órája,szal áldásom rátok,holnap reggel 5ig élvezhetitek a relice,ha gondoljátok,de ha felmérgesítetek minden albi keepnek szétverjünk minden szét verhetõ ajtaját és akkor lesz nagy ajtójavítás power nektek :-) de ami jobban idegesít,hogy 1,5 órája meggyaktunk,és rezsick voltál,szal 0rp,szal asszem felnyomlak GOAnak,hogy bugabuseolsz,és direkt rezsicken jössz ki emainbe,mert ugye te nem tudod leveretni magad az útonmobokkal 1rpre 

jaja relicért megyünk szal jo lenne ha kijönnétek vedeni baszics.
Lépj be, kéne cleric 😊
te beteg vagy
anti hero
😛
Lourker
Volt par ilyen. Legjobb HH-s moka a modernas szoparbaj a LoM-mal volt tho 😄 Azon mennyit rohogtunk xD
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
zzz
zzz
változás, nem érek haza 6:30ra...nem tudom mikor jövök, 1-2 óra
szal summa sumarum:
4-9sec free dmg pumpálás FZben lévõ enemyre (attól függ hogy sikerül fz, ha sikerül mert azé ellehet rontani) + phaseshift >>>> grapple + bg legalább is szvsz stealthfightba
én helyetekben 3 sojot tolnék, de talán 2 s - 1 bm , vagy 2 bm 1 soj is kiru : ) de egy FZer legyen legalább imo.
4-9sec free dmg pumpálás FZben lévõ enemyre (attól függ hogy sikerül fz, ha sikerül mert azé ellehet rontani) + phaseshift >>>> grapple + bg legalább is szvsz stealthfightba
én helyetekben 3 sojot tolnék, de talán 2 s - 1 bm , vagy 2 bm 1 soj is kiru : ) de egy FZer legyen legalább imo.
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
errõl csak powerslave jut eszembe aki FZ után 3 shotolta 1800hps mincert amit kölcsön kaptam... nem volt olyan tréfás (ok volt rajtam egy str-con debuff de akkor is durva)
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
nem tudom futottatok-e bele mincer soju - mincer soju v. mincer sojou - infil battlmaster duoba. Az az fz vmi olyan iszonyatosan overpowered hogy az már fáj... mincerel ha egyáltalán neki állsz 😊 akkor sojouner legyél és kapsz egy god-mode karit 😊
Én kiröhögném azt a rangert, aki le grapplézna engem soloban az tuti 😊 Hunter megjátszotta, be is szopta, shoutjaim még mindig ütötték jól, aztán le is mezzeltem, szal lol volt 😊