43179
-
Bhalage #33498 daoc/fh szepsegei
stlong whine -
Bhalage #33497 nekem az is eleg volt hogy mmgn nem tudtunk atmenni mert 5fg albi leult kemporozni -
Bhalage #33496 hat volt egy kb illyenfajta elgondolas hogy 1 grp at megy lyonesseere midibe ahol a midik kb annyian vannak mint a pryd albok, hibik is, albok meg a jo50% + minden relic etc.
szal egy ilyen nem kell felorakat rohangalni enemyert dolog lett volna, csak meghiusul, emberek inaktivak lettek (en is)ú
: ) skalddal mentem par kort frontierjukbe es volt fg vs fg is tobbek kozt.
az a legnagyobb gaz hogya kezelofeluletet nem lehet beallitani angolra igy nemet v francia serverek nalam elegge kiesnek tekinve nem beszelem a nyelvet >< -
#33495 Lehet berserkerrel es shamannal is! :p -
#33494 mert csak merccel és smite clerickel lehet skirmishelni? oO -
Rockety #33493 juj játszottam m8 chanterével avalonon, hát itteni albokhoz képest EXCAL egy prydwen, zoyster meg egy senki
rr11 wizard - sorc + rr8 grp
rr11 scout rr10 scout rr8 scout + 2 mincer + 3 rr6+ infil
+fg random
és sticken, szinte iszonyat hogy mik vannak lese írom mert ez hihetetlen: E
-
Mersain #33492 Jahh szepen =)
Visszajott vendom mire vege lett =) -
Bhalage #33491 hehe hogyne emlekeznek, MG melletti domboldalon.
kurva nagy mazli volt hogya icewiz eldolt meg mielott castolt volna egyet, palat igy is 5percig utottuk, meg a clericeket felvaltva epp ami nem volt bodyguardolva es castolgatni akart odabasztunk egyet zakkal >< jo poen volt :)
szeeeeeepen lemetek ;> -
Mersain #33490 Hangi nekemd meg muszaj jonnod wowba. Van itt is saman gennymano nev is szabad lesz szerintem es olvasottakbol itelve lehet majd skirmishelni is =) -
Mersain #33489 Hogy utaltam neked assistolni=)))
Sose talatam azt a kicsi nors-t a nagy tomegben assist macro meg mindig kesett vagy 3 mp-et =) -
Mersain #33488 pp=bb -
Mersain #33487 Emlekszel arra mikor te zak bb es en osszefutottunk zoyster 4 fos skirmishevel? pala icewiz es 2 cleric. Na az vitte a palmat mikor pp nyomta a dotot ti meg gyepaltatok a clericet mert en grapple ben altam szinte vegig. -
Mersain #33486 Te se gondolod komolyan, hogy egy sorc peldajat hozod fel kezdeti toas idoszakban az igenis lehetett skirmishelni temaban?
Infil meg stealthes mint tudjuk szal azt azert fikaztam elozo postban. -
Mersain #33485 Pl amire rajottunk Hangival az az volt hogy mennyire op volt albi anno skirmishben. Ruheltem pl sorcot mert mocot benyomta es onnantol eselyem nem volt max ha nagyon lama akkor atfutassal lehetett akasztanide massal nem. Le is ertekelodott a szememben regebbi alb oldalas tenykedesunk Hangi + Thau oldalan.
Bhali az a merc + sorc paros a toas cuccok meg ml ek miatt nyertek annyiszor, orultem annak a 3 gyozelemnek is a 10 bol =)
Amugy meg nagyon sokat gondolok regi HH-s idoszakra. Ja sajna keson kezdtuk de voltak szep napjaink. DH -s fightrol jut eszembe: lattam 3 defender, gondoltam na megint lamak(rr1 vagy mi) foleg akkor meg szurkepen is voltak. Azt csak neztem milyen jol tartjak magukat. Vegen meg Bali benyogi : ugye tudjatok ezek kik voltak...
Szal jo volt hangulat is csapatban(legtobbszor) meg minden szal nagyon birtam. Majd eu-s WOW -ban talan meg lehet probalni ... -
#33484 lol, itt ált arrolo van szo hogy az ellenfél iszonyat béna, mert amikor soloztam sokszor futottam össze fg enemyvel, pl eclipse grp jön szembe redb vezeti őket bukják a mezzt, gp instamezz stun szal jok voltak, másik meg 3an voltunk, sorc, lujo cabby, meg weldrin cleric, jön mealstrom rr8+ fg, speedit+dd trap mmgn letéve, elbujtunk fent groganok. jön a midi grp természetesen amikor megláttuk kik még hátrébb mentünk, beálltunk mobok közé mert hiresek voltak radarral, persze nyil egyenesen nekünk jönnek, mezt betolom, és egyiküket még kiszedtük mire purgék és insták nyomán levertek nagy nehezen hármunkat, egy másik meg kevésen élt tul.
másik ugyanez csak solozok rr8+ midi caster grp, bemezzelem őket speedwarpot lerakom wave és laughspam majd elkocogok békésen.
goldan age hibi grp rr7+ kb, mezz be, 2 castert megöltem mire 2 bm kijött és levertek még moc se ment el.
4-5 stealther soloba sima ügy.
3-5 fős grpok soloba sima ügy volt. tankok nem jutottak el hozzám max skaldok, azok szopatosak kell moc hozzá ha jol játszik.
ennyi erővel csak a sorci op nem , mert nem volt ellenfelem 1v1be, legnehezebb ellenfél rr9 runemaster volt ns-el (purge nincs csak akkor nehéz ofc). -
#33483 tele van élőhalottakkal a daoc scene :< -
Bhalage #33482 mindenesetre voltak igen jo fightok regen...
-
Bhalage #33481 lol sorc+merc duo 10bol 7szer megvert
szedjen mar le vki egy moccolo sorcot vagy eppen zerk usson mar agyon egy mercet.
neked se artana korulnezni mielott megszolalsz -
Rockety #33480 glottis replyokat lassan menteni kéne az utókornak :EEE -
#33479 2 BoF, 4 insta, FH beficcent termeszetesen. :D -
#33478 Igazabol nem kellett op-nak lenni hozza. Volt egy rr6 reaver aki sokszor ment lamagrouppal (FH-n is irt sokat, valami Skilganon?), na az o fg csapatukat szinte mindig halal nelkul vertuk 3-an. (shaman, healer, zerk). Mind olyan segghulye volt, hogy orom volt nezni (pl. cleric elnyomta purgeot rootra utana ott allt a mezzben ^^), egyedul a reaver gyerek jatszott jol ugy ahogy, de egyedul szart nem ert. Vagy a kedvenc peldam, amikor Mersainnal levertunk egy sorc, pala, cleric, cleric negyest ugy, hogy lag miatt nyertek a cc csatat es Mers megtorte a rootot a palan kesobb. Most oszinten, szerinted mennyire nehez lehet a fenti negyessel megolni egy bers+shaman duot? Az ilyen tortenetekbol lesznek a fukin overporwered retards jellegu Glottis kommentek. :D -
RogueGigi #33477 Na, akkor melyik realm az oped? :) -
Bhalage #33476 ja meg amit soha nem felejtek
Mersain + buffbot Mersre stickelve kell az endregen ugye =) + en
odin hmg es hpk kozott lent placcon jon szembe FG hibi, szopjak a mezzt nincs GP es Mersain egyesevel megolte oket hatara stickelt shammibottal trool+kobi =) en meg rohangaltam korbe korbe healelgetni CCzni =)
az mekkora volt lol -
Bhalage #33475 azok voltak a szep idok!!!!!!!! =) -
#33474 infil meg a szólózás :-DDDDDDDDD még élő ember nem látott infilt 4 stealthaddnál kevesebbel emainbe :-P -
#33473 ez volt amikor rr8at dingeltem nagyrészt solozásbol + rr9 feléig. utána volt mindig grp meg suli jött etc.
jah infim lehet nálad nem mélto még emlitésre se de 860K rpt soloztam azzal is, az se olyan rosz akár infi akár nem, sokat belőle toa után si scvel :o -
#33472 meglátjuk de mint irtad még elég béta még sok minden lehet belőle :o
Mers: annyit se tudsz rolam hogy érdemes legyen megemliteni, de azért elmondom mégis hátha észhez kapsz. kb 800k rpt soloztam-duoztam össze sorcimmal emainbe-odinba nyár közepe-ösz eleje időszak, toa után, szoval lehet mégis skirmisheltem vmit :o persze lehet hogy 800k-1m rp nem sok de mégis jelenthet vmit. Én se mondom látatlanba rolad hogy vérláma vagy mert csak skirmishelni tudtál mert nyilván nem igaz, csak én legalább nem hangoztatok hülyeségeket mint te :D /flame off. -
#33471 De ha mar nosztalgia a HH-val. Mekkora volt, amikor beszolt az egyik NP-s gyerek, hogy ne ott buffoljunk, hanem menjunk a RG helyere? :D Vagy amikor a Groove azt mondta, hogy ok nem jonnek egyutt velunk mmg-ig, jussunk at egyedul. Kimentek, kihaltak, majd pm-elt Kalba: talalkozunk mpk-nal (hat igen, 8 fg kempelo alb kicsit sok volt :D ).
Fightban meg harom jo volt meg, nem "hires" csapatok ellen: 1. a masodik beta videoban is lathato harc a 3 fg low rr hibi ellen 2. emain-breif hataran volt egy 2 fg alb es 1 fg hibi elleni harc rr2-kent 3. amg-nel kioltunk 3 fg albot, mindenki iszonyuan odavolt, hogy most mar nem allit meg minket senki, erezzuk az ujabb inc lagot, onbizalom ezerrel, legyakjuk oket mint a szart!!!! stb., erre atSoSolt 4 alb fg es kioltek kb. 3 sec alatt. :DDD -
#33470 Mers jo volt assistnak is es MA-nak is amikor laggoltal. :D Ha egy evvel korabban kezdunk, akkor rr10-kent mentunk volna ellenuk :)
--->Bhal
Bittelitten, Tusk, Steph es meg egy enchanter volt DH tag, tobbiek nem tudok kik voltak a grpban es azert tartott tobb percig, mert nem tudtunk mit csinalni a BG es pbaoe ellen igazan, csak minden masodik amnesia hatott kb. :D Kurva jo volt: Bazzmeg, 3 defender inc! De tolunk nem halt senki :)
Ami jo csata volt meg anno, az a pac healer nelkul Runival FC ellen Odinban. Ott is 1 Invader, 2 Dragon Knight volt. Egyszer amg-nel talalkoztunk es nem halt tolunk senki (Bhalnak nem volt semmi instaja, szal vicces volt), utana apk-amg kozotti erdoben volt a fight (ket ember halt tolunk), majd a harmadik talakozo amg-hmg kozott, akkorra mar lecsereltek az rr6 sorcot rr8-ra es jott rr10 minstrel koma is SoS-sal, nekunk meg semmink nem volt es kb. 20 masodperc alatt kioltek minket. :)
-
Bhalage #33469 emlekszik vki arra mikor bolgtol balra oldalbakaptuk 7en a felDH grpot (bittelitten tusk) es volt egy 5perces csata?? :P -
Rockety #33468 assist was great megam8
xD
néha belegondolok mivan akkor amit hangi is sokszor elmondott és egy ével korábban kezdjük, azt mid tankgrpal megyünk DH, AD ellen úgy hogy már rr8-9esek vagyunk...
sigh, FFS! :< -
Bhalage #33467 =) -
Mersain #33466 Kar ra az idot vesztegetni. Eleteben nem skirmishelt igy sok ralatasa van a dolgokra...
Kivetel termeszetesen az infije amivel kar osszehasonlitani.
Amugy ha HH megmarad akkor biztosan folytatom, foleg mert eleg jo tarsasag volt amig egyben volt. -
#33465 Egyszerűen teljesen más a pvp wowban,egy 60as casternak van 6ezer hpja is,egy tanknak 10k,ehhez képest a max sebzés 1k,ami azt jelenti,hogy 6*1,5sec egy afk castert kiírtani maxos criticálokkal,nem ilyen PA,meg egy unstyled ütés és emberünk meghalt.Amit dori is mond,hogy azért nem lesz olyan jó az általam preferelt assit nuker mage/warlock brigád,mert egyszerűen oop-re fut mindenki,mire kiirtanának mindenkit fg vs fg-be,és a tank meg unstyled is ütögethet,aztán majd elfogynak vagy vmi.Szal köszönő viszonyban sincs a dolog egymással.Erre próbáltam ármutatni CCk össehasonlításánál,és ezt próbáltam elmondani akkor is amikor te jöttél az 1.71es patch berulezol szövegeddel.Más játék más pvp,ha csak daocból próbálsz kiindulni nagyon messze jársz attól,hogy fingod legyen róla,de mivel ezeket a kommenteket hanginak küldtem nem neked,nem is ragozom tovább. -
Rockety #33464 BG + honor system elfogja dönteni hogy WoW tudja-e hozni a DaoC szerű grp vs grp combatot + értelme legyen ölni az ellenfelet (mert most semmi sincs). Persze annak aki 2 hét alatt lesz 60as annak hamar unalmassá válik a játék, de az már az ő baja legyen. Mire Euba 60sok leszünk simán ott lesz sztem egy normális pvp-system + title/honor rendszer is, azután lazán kiderül hogy milyen a játék, TOA/NF daochoz hasonlitani sztem hülyeség egy friss mmorpg-t és akkor elkezdeni amikor már a top guildek über cuccokban régen 60sok hááát én inkább ott leszek a startnál azt max cancel subs ha nem jönne be >< Másik meg hogy daocosok szépet fognak szopni megint Catacombsal mert csodák csodájára faszán op lett az új kasztok 50% ><
Skirmish WoWba már csak azért is lesz benne igen sokáig mert nem kibaszott keepeknél van csak enemy player hanem a quest rendszer miatt rengeteg solo-duo emberke van szétszórva a világban. -
#33463 Egy SQ es TWF is eleg jo az fg-k ellen. Es lehet, hogy megint van skirmish, de ToA utani 7-8 honapban nem volt semmi. Azt meg nehez atveszelni ugy, hogy nem elvezed a jatekot, ill. nem guild grpba nyomod. Ha HH megmaradt volna, vagy nem lett volna akkora csapas a skirmishre a ToA, akkor Mersain is folytatta volna. De berserker + shaman duo szivott, mert kapott egy grapple-t es egyszeruen nem tudtunk mit csinalni. -
#33462 nem, te is csak azt látod amit irnak hogy reaver op albiba ezért nyernek. mi már nf előtt is reaverel mentünk mert interrupt isten a kari, az hogy van twf+reaver bomb ugye az magába kissé op de CSAK afk zergek ellen, fgbe twf jo de enemynek is van, ml enemynek is van egyedül SQ nincs de most hogy más resist lett mint essence igy már csak interruptra jo mert nincs akkora sebzése. az meg hogy stackelt a twf az jo meg szép de minket nem érint mert mindig egy reaverrel mentünk és öltük a zergeket egy darab twfel. szal ;p -
#33461 nurf épp irni akartam hogy sorcal megoldhato :) de könyörgöm ti is a multban éltek, ez VOLT nf előtt. most nfbe archerek ugyan még erősebbek, de rengeteg lehetőség van skirmishre, nicns 2 shotolo caster már, 2 normális tank bármikor odabasz egy kör alatt bárkit. amikor egy warrior 2hval 800-1000 körül ütöget capped resistre 2hval relic nélkül akkor ott nem caster pwnage van imo :D
szal én csak azt nem értem hogy miért a régi daoc rvrhez viszonyitotok mert már közel sem az van most.
Rock : olvasd el megint mit irtam. aki msot megy wowozni és fontos neki pvp az nem fog azzal megelégedni ami most van meg hogy majd jo lesz balance meg pár pecs, kb 1 év mulva, akinek nem tetszik az visza fog menni a saját mmorpgjéhez, aki pvezni akar lvl 60 után és nem jön be neki az viszamegy everquest 2-t tolni. persze ez szigoruan magánvélemény és lehet nem ez lesz, de szerintem igen. meglátjuk természetesen majd hogy hogy is van ez egy fél év mulva kb. -
#33460 NF-ben albion a reaver miatt egyertelmuen op lett szerintem. 1.71-ig legalabbis az volt. :D -
#33459 Kiforrott volt -> nem volt szukseg akkora fejlesztesre, ami bizonyos szinten megolte az altala is preferalt skirmisht. ToA utan (es ezzel lehet vitatkozni, de attol meg teny marad) nerfeletlen savage tempoban olt minden normalisan sczett caster, azzal a kulonnseggel, hogy tavolrol + 1-2 ML ability egyszeruen lehetetlenne tette a skirmisht. Megneznem hogy olt meg az ember egy normalis rangert (rr5+, ip, purge stb. fz-vel, meg azzal a 10 masodperces serthetetlenseg cuccal, amit tipikusan MoC ellen talaltak ki), hasonloan egy normalis minstrel, skald ellen se volt az embernek eselye. ui.: lehet, hogy sorccal volt, de az egyertelmuen op :)