Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
40ig akarom elvinni, aztán majd szervezek vmi über xp raidet, meglátjuk 😊
Ma sztem lvl30lesz..
Én most kezdtem egy cabbyt, már lvl5 😛
sztem nekem mára ennyi volt az rvr,ranger feltoázásával meg ilyesmivel meg vagyok csúszva,szal pve 4tw \o/
Kár, pedig visszajöttünk über grouppal. Van egy fotm ice wizynik meg necronk is!!! Phear us!!!

reggel óta kinn van 1fg+ alb,vmi 12-13 volt amgnél kinyírtak egy fg midit,akiket azóta se láttunk,lenyírtuk õket és 1fg visszajött
Én meg már nem megyek vissza, mert 1 fg albi, 1 fg hibi van, egyedül nem látok túl sok esélyt 😛
healfielden lenyomott az infil annak ellenére,hogy külön felhívtam a figyelmüket 8x,instát meg sajnáltam egy infilre...
Nem szép dolog a gyengébbet lezergelni
Amúgy meg mi az, hogy kihalsz ilyen láma albiktól? 😊
Amúgy meg mi az, hogy kihalsz ilyen láma albiktól? 😊
Heh fõlleg amilyen kihalt pryd/hib 😛 Bár ha találsz vmi makit lehet még mindig jobb megoldás.
kell a lóvé >.< múltkor is árultak SoM+könyvet a porton CSbe,de minden lóvét át kéne pumpálni prydwenrõl,hogy ilyen 30Ps tételeket finanszírozni bírjak :-) mókás lenne animistával 4finsezni 0-24,hogy excalon legyen zs lol
minek, unatkozol? 😛
Albiba tudnék segíteni 😛
grizlit ha megkered esetleg megcsinalja neked
anti hero
Nincs valakinek Exc/Mid-en olyan craftere, akinek a metalworkingje eleg magas ahhoz, hogy arcaniumot salvageljen/trinketeljen es kolcson is adna egy orara? Van vagy 4p cucc nalam, ahogy nezem armorban es kellene Pryn ez az osszeg.
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
te oldottad meg? :pp
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
csak iconokat nem lehet külön leszedni ? mert a többi része nekem bejön az UImnek 😞
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
aloca
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
milyen UI ez? én is akarok ilyen buff/spell ikonokat! 😊
tegyél rá egy index.html-t és húzzá el az ftp-mrõl :p
mert noobok vagytok? (-by mers-)
:p
:p
anti hero
BCvel 2FGs rvrt nyomattunk :> azt mondtam, persze hoyg tobb midi volt kint :>
Ligenhez mi is elmentunk ott epp egy member LD, es kicsit overpulltunk szal kihaltunk gyorsan 😊
hibikek jonnek funolni miutan albokat roxxoltak relickeepjukrol
a DC killspam 96 hibirol adott hirt :>
Ligenhez mi is elmentunk ott epp egy member LD, es kicsit overpulltunk szal kihaltunk gyorsan 😊
hibikek jonnek funolni miutan albokat roxxoltak relickeepjukrol
a DC killspam 96 hibirol adott hirt :>
anti hero
nálunk meg fun volt, hibik viszavették a relicet, ahova semmi albi védõ nem ment. vajh miért ? 😊 a belinkelt képen megtalálhato a megoldás aki rájön az kap egy piros pontot 😄
hm és lujo uwjére kell raknom mert whine.uw.hu-táramat letörölték. szemetek, na mind1:

hm és lujo uwjére kell raknom mert whine.uw.hu-táramat letörölték. szemetek, na mind1:

Mekkora kamu ez már amúgy, át is siklottam rajta, milyen 2fgról beszélsz, kukkantsd már meg a képet bakker, csak a képen 21middi van rajta 😛 (bár az a farkasöcsi nemtom csak egy hunter pet, vagy middi wolf módban 😛)
Megjegyzem cg 6fgmiddit mondott 😛 szal csak a midzerg szélével találkoztunk ezexerint 😛
Mert vmi noob kitalálta, hogy na go relic raidezni (sosem hallottam a nevét, télleg vmi új csóka 😛 asszem hanz), erre mielõtt egyáltalán amg-n átment volna a zerg már csillió hippi várt a relic keepben. Nah, miután leroxolták az albokat kijöttek funolni, gondolom 4fins-re várva amíg spot lesz, le akartak nyomni pár middit/albit 😛
1fg + én mint solo necro 😛 jaja zergeltünk a 3fgotokra 😛
majd reggel linkelek (mar lusti vagyok) olyan kepet ahol a 96hibi vna rajta akikkel osszefutottunk 😊 utana elvettek DCt onnan vagom mennyi volt :>
anti hero
es tegyuk hozza hogy toben voltato kes iszonyat szet lettetek verve by BC 2fg :>
anti hero
najó, 18 van rajta, de mögöttem is volt pár, meg néhány akik nincsenek rajta. 3fg tuti volt 😛
jójó csak 3-4fg, és csak olyan 20at láthatsz rajta, dehát ez van, nem fényképész vagyok én 😛

pryd/alb 4tw?
en is kiproszalnam rvsrt mondjuk egy cleric el 😊
en is kiproszalnam rvsrt mondjuk egy cleric el 😊
anti hero
albik: senki se akar innen egy estére cserélni karit? :>
lehetõség szerint úgy idõzetni amikor mindkét helyen van guildgrpah hogy mehessen a móka oO mincert kivéve mert azzal már játszottam svéd gyerek accával eleget : )
igen unatkozom picit, de egy próbát megér ^^
lehetõség szerint úgy idõzetni amikor mindkét helyen van guildgrpah hogy mehessen a móka oO mincert kivéve mert azzal már játszottam svéd gyerek accával eleget : )
igen unatkozom picit, de egy próbát megér ^^
zzz
amúgy 2 account az enyém, a clericet csak használom, amolyan tartós bérlet néven fizetem a havi zsét meg ha Panni be akar jönni dumálni akkor bejön. igaz hogy ez még nem tudott elõfordulni mer elég 24/7 bent vagyok vele, de hát... 😊
ma egyszerûen excellent volt a szüret btw,kitûnõ minõség, ideális mennyiség,gyönyörû idõ,egyszerûen kitalálni se lehetett volna jobbat :-)
nálunk csak kiadják a jelszót,hogy MARR (massive assault relic raid),és jön boldog boldogtalan,hétvégén pesten vagyok net nélül,hétfõn leszek addigra +20% dmg lesz animistán imo :-)
Jut eszembe, holnap este ráér vmi infis albi egy kis teszt erejéig a rangeremmel? Meele és bow sebzést tesztelnék...ha jó vkinek odin vagy hw eldugott helyeken lehetne talizni 

jah ez igy van 😊 de nem fogod elhinni egyszerüen képtelenség (közel) 200 albot egyszerre szervezetten vinni akárhova is, olyan töketlen láma az egész bagázs hogy hihetetlen.
elõre szervezettbe az alarm clock raid a gáz, mert amellett hogy elviekben ugye egy szo se lehet ellene mert 24/7 a server, mégse szép dolog mert az emberek nagyrésze alszik. én se örülnék ha akkor vinnék a relicet amikor alszok.
elõre szervezettbe az alarm clock raid a gáz, mert amellett hogy elviekben ugye egy szo se lehet ellene mert 24/7 a server, mégse szép dolog mert az emberek nagyrésze alszik. én se örülnék ha akkor vinnék a relicet amikor alszok.
amúgy erre próbáltam rávilágítani hogy ha 200an nekiindulnátok pl midiknek str relicért szerinted idõben oda tudnának érni, vagy akár a hibik?? kötve hiszem...
lehet kicsit elbeszélünk egymás mellett, de miért baj az ha elõre szervezett egy relic raid 60 felkiáltójellel? 😄
az a 150 hibi tudtommal nem reggel ment a relicrét...
(bár mostanában kicsit le vagyok maradva de tegnap szerintem midiben volt raid, elötte meg nálatok 40 emberrel, lehet kihagytam párat
)
az a 150 hibi tudtommal nem reggel ment a relicrét...
(bár mostanában kicsit le vagyok maradva de tegnap szerintem midiben volt raid, elötte meg nálatok 40 emberrel, lehet kihagytam párat
)