43179
-
RogueGigi #33538 Tehát, savagek ütöttek mindent, de egy alb grpnak fél óránként eccer volt ellenük esélye, ha mindent jól csináltak akkor még nyerhettek is.. ballance -
Mersain #33537 Jaja minden Lourker hibaja.
Amugy en sem alltam annyira rosszul. 4 arti megvolt mar csak 1 kellett volna meg ml-ek de addigra mar csuszott szet az egesz. Mondjuk ugy hogy pac healert kellett volna huzni + toa az mar gaz volt azert. Amugy Rock akkor meg nem tudtuk , hogy csak 1 reroll kell. Ocsed is elkezdte sm-et meg en is. Es mindenki battlemaster akart lenni =) -
RocketyATwork #33536 ja már megint az a festék (irl:() vazzeg -
#33535 A kiindulasi problema az az volt, hogy nem volt pac healer. Egyertelmu, hogy ha van, akkor maradt volna a HH, bar en akkor is csuszok 1 honapot vizsgaidoszakban. -
#33534 lvl50,és cappelt 300as herbalism 4tw btw ^.^ -
#33533 lol,micsoda fogalmak vannak :-D -
Bhalage #33532 persze persze flamebaiting ftw -
#33531 láttam én már olyat,hogy full lvl10es toa gear(ml-ek nélkül) 48óra alatt elkészült 0ról:-o lásd jamiesmallicus -
RocketyATwork #33530 ok, igaz nah volt 3 ember aki toa ready volt :E de ez is midgardba gáz egyedül, ua az a template ami smel 1 hónapot vett igénybe, hiberniaba kb 2 hét alatt teljesithető... sőt. -
#33529 mkay,nem tudtam :-o azé kérdez az ember,hogy tuggyon,u know ^.^ -
Bhalage #33528 voltam ugyhogy neked kuss
ne okoskodj annyit -
#33527 te is voltál celerityben,vagy csak olvasás/szövegértés órákat veszel aodban?^.^ -
Bhalage #33526 igazan kedves vagy hogy nem veszel be a toazottak nevsoraba dehat ugye en nem is szamitok etc :< -
RocketyATwork #33525 az a röhely hogy nfig csak nekem kellett volna reroll, többiek maradhattak volna (Celerityvel 99%ban 1 casterel, aka me mentünk pharmolni). A gáz az volt hogy a toa-t rajtam és öcsémen kivül senki se csinálta meg ilyen olyan okok miatt :p csak hozzáakartam tenni, mert toazott zerker nálunk szinte mindig alap volt. -
#33524 Most mar le fog loni :< -
Bhalage #33523 akkor sem ertem minek irtad lehet tulkombinalom -
#33522 nem mondod,hogy nem ismered az alapviccet?
székelybácsi meg székelynéni mennek haza a lovaskocsin,megbotlik a ló aszondja a bácsi:
-egy
mennek tovább ,megint megbotlik a ló,aszondja a bácsi:
-kettő
harmadszor is megbotlik a ló,leszáll lelövi,erre az asszony elkezd óbégatni:
-elment az eszed,minek lőtted le,most hogy visszük haza a szekeret?
mire a bácsi:
-egy... -
Bhalage #33521 magyarul ha megkerhetlek -
#33520 kettő ^.^ -
Bhalage #33519 tegnap kint volt GG ugyhogy tul sok ujat nem mondtal >< -
#33518 mi februárban :-P egyetlen jó döntésed volt átmenni zergbionba,hibibe túl sok skillt kell felmutatni,nem való ilyen puhányoknak,godwan is belátta ezt,amikor dezertált ^.^ -
#33517 na erről beszéltem :-( -
#33516 nemtom ti mikor kezdtétek, mi übivel 2002 májusába és szerintem nem volt daoc 2001 májusba (eu-ba biztos nem)
ja és én először pry/hibi voltam szal majdnem realm m8-ek lettünk csak megjött az eszem és átmentem mighty albionba :p -
Bhalage #33515 hat nemszivesen vagok kozbe mas emberek khmm beszelgetesebe
:p -
Mersain #33514 Es igen szamomra egy jatek szar ha azt ami tetszett benne elkurjak es ram akarnak kenyszeriteni valami egeszen mas-t. -
Mersain #33513 Lehet hogy van aki csak tankal szeret jatszani? Lehet hogy meguntam a pve-t x day played utan foleg berserker felhuzasa utan? Lehet hogy nem akartam meg 20 nap playedet raaldozni csak hogy ki tudjak menni egy rr1 -es casterral skirmishelni? Lehet hogy valakinek nem ez az elete?
Tankalot? hibeknel caster group votl a nyero, alboknal meg a hibrid szal nem latom nagy tankalot idoszakot. -
#33512 ne offold szét a topikot,mert kivágatlak a házigazdával bazze!!!444 -
Bhalage #33511 bocs az offolasert de
uj Catacombs trailer, megha valszeg mindenki WOWozni fog ;>
en megneztem vagy 3szor a zeneje kurvara ottvan nagy hangulat az 100 ;>a jatek lehet hogy sz*r lesz thou xD -
#33510 azé kiváncsi lennék akkor is így osztanád e az észt,ha mondjuk chanterből csinálnak godmodeot,és sorcot játszhatatlanságig nerfelik le,hogy lezz reroll m8s,funfunfun
Meg mi eleve egy jó évvel korábban kezdtük nyomni ezt a szart,tudod kinek van már kedve rerollkodni 3 év után,mondjuk még az is belefért volna,de egy két ilyen MLraid,hogy hopp fél BG ld 6x a szerver/goa hibájából és aszondja a leader,hogy na akkor ennyi kicsit visszaveti a játékkedvet.Mondjuk warden végig loveint kapott,szal nekem szavam nem lehet,de egy idő után azé elgondolkozik az ember,hogy mibe érdemes pénzt és időt áldozni és mibe nem. -
#33509 és még én nem tudok olvasni. azt már csak mint történetet irtam mivel TI is irtatok storykat és ez a daoc forum nem csak Mers meg friends duo forum, talán érdekelt vkit hogy milyen lámák vannak prydwenen talán nem, de már rég nem is probálok vitatkozni mert olyanok vagytok mint a versenylovak, szemellenző ftw és csak mondjuk a magunkét.
"Leléptünk mert nem lehetett duozni shamy meg tankal castalot timeba", (meg sem emlitem hogy meddig volt tankalot time) zzz most mondhatnám hogy mi is rájöttünk erre, mi is szoptunk mint állat emiatt, de mi lett a vége? Qaby rollolt cabát, Stev rollolt sorcot, Lujo előbb cleric, majd caba végül friar, Mazsi maradt theu, én maradtam sorc. (majdnem mindenkinek van munkája suli etc és ugyis megcsinálták toa sc mlek etc, és ez a láma stev lassan rr10es lesz sorcival is, Weldryn meg már invader egy ideje, mazsi is rr10 fele mászik, lujo meg friarral mingyárt rr7 pedig alig van meg egy ideje)
Lehet eredményesebb lett volna ha a qq op toa helyett rollolsz egy smet vagy runit és wtfpwnoltok minden lámát, nem ?
Lehet jönni vele akkor hogy cba még1 karit meg toa etc de akkor meg nem kell sirni hogy nem lehet skirmishelni. abban igazad volt hogy TANKal nem lehetett, de casterrel.. és akkor ez alapján általánositsunk gyorsan hogy daoc szar mert nem lehet pwnolni tankal toa ota igaz :D lényegesen egyszerübb mert nem igényel erőfeszitést, de attol még nincs se neked se botondnak igaza. Lehet nekem sincs, de akkor vhol a 2 állitás között van az igazság, és inkább felém amit mutat a rengeteg rerollolo ember.
nyilván ezt is le fogjátok szolni és mondjátok a magatokét, de csak nyugodtan, nem nagyon érdekel mert mi is megyünk wowozni ha kijön retail szal ez a topic lassan ugyis meghal :) én viszont néha felettéb élvezem ezeket a postokat amiket irtok , kell a nevetés :) -
#33508 kobbie shámánom volt meg troll BDm,de ez utóbbival csak a kutyám tolta,de rr9nél ő is abbahagyta,mert túl egysíkúnak érezte :-D -
#33507 Nem kell itt sunyiskodni, mindenki tudja, hogy Exc/Mid-es idoszakodban a torpe healered I aRe Mersain fan!1!! lancingben kolbaszolt. :DDD -
#33506 na ne nyálaskodjunk :-D ha mi is egyet értünk,hova jut ez a világ?:-P -
Mersain #33505 ha jol emlekszem volt clericnek egy eleg jo ra ja viszont aminek segitsegevel mind savnerf elott es utan is szepen lehetett olni a mideket. DH moviban meg 1 halallal vertek be eleg lazan JH-t es az meg sav nerf elott volt ha jol emlekszem. Szal jo volt a savage semmi ketseg de azert el lehetett verni mideket jo jatekkal siman, nerdf utan meg ego volt kiszopni mid tankkrupp ellen alionban.
Uber kezdek igazat adni Botondnak veled kapcsolatban(olvasasi hianyossagok).
Tema az volt hogy miert leptunk toa utan. Mert ugye HH szetesett es skirmishelni nem lehetett tank + shami parossal. MierT? Mert grapple + dd es halott voltunk minden noobtol akik kepesegk voltak 2 gombot megnyomni. Erre te hozod peldanak a sorcot aminek ugye sokat szamit a grapple vagy bg. -
#33504 súlyos -
RogueGigi #33503 LOL :)
Én régebben sokat moziztam az ilyen jobb fightokat mincerrel stealthből (jobbaknál volt, hogy egyszerűen elfelejtettem addolni, csak élveztem a múvít :)), és amikor JH assist train a közelben ácsorgó cliff beatle-t írtotta ki először (assistolva ofc) hát akkor bizony bizony fogodzkodnom kellet le ne essek a székről a röhögéstől :) Azonban náluk egy ilyen baki is simán belefért, mert 800++ dmgeknél tankok esetén assistban olyan mindegy az a plusz egy két tick.. Sorc grp azért olyan nagyon nem hibázhatott, op ide vagy oda, igaz, nem is volt 3 cleric a grpban, 1 friarral :P -
#33502 Foleg, mert akkor insta taunt volt svg-n es haste debuff is interruptolt. Szoval teljesen eselytelen volt ellenuk barmilyen castolas, support nelkul meg nem er senki semmit. Bar ha jol tudom JH 4 healerrel ment, hogy tuti nem haljanak :D (A mendemondak szerint rr7 utan jottek bele az assistba, addig inkabb f8 power volt, bar az egyik alapitotag azt mondta, hogy szerinte az inkabb rr8 lesz, mert amikor lelepett, akkor meg nem ment es az 2m rp korul volt). -
Bhalage #33501 ugyan mar mit csinaljon a cleric. gyogyitson. btw ott van a baseline stun, hat mikor midibe toltam engem soha nem stunnolt le cleric, prydwen.neten meg ott sirtak nekem a hibik hogy az aod grp bizony stunnolgat a assist DD elott, hat bizony nehogy elfusson mar a kisgeco ;> weldel stun + buffshear ftw megy amig tart a DI. az eleg zsir cucc. egyebkent jo kari a cleric de egy healert tenyleg nagyobb fun volt jatszani (legalabbis nekem), nemtudom miert, es masmilyen playstylet kivan igazabol >< -
RogueGigi #33500 Givz noob szerver :p -
RogueGigi #33499 Sosem montdam, hogy a merccel vagy sorccal van valami gond (most, így sokadik upgrade után), ami a gond az a support, nézd meg egy cleric mit tud, meg mi kell egy alb grpba, hogy jó legyen, ezzel van a gond nem mással.. Egy 3healer 1 shaman 4savage grpot az életbe senki nem vert le savage nerf előtt, de ezt már annyiszor kitárgyaltuk, hogy inkább abbahagyom.. Szerintem mythic szem előtt tartva a populációt csinálta ezt a grp setup dolgot, hogy albiban egy classal több van hasonló mennyiségű spellel (a cleric meg még mindig egy szar kari imo, összehasonlítva a drood/healerrel).