43179
-
RogueGigi #33578 Amúgy ja, ebben a ki ki ellen jó, ebben tuti van sok igazság, jobban belegondolva tök igazad van. Kivi lennék mi lenne albikkal, ha cleric 3ik line-t upgradelnék vmi értelmes módon. -
#33577 thx! -
RogueGigi #33576 Boldog szülinapot m8 -
#33575 hááááááát,az atm nincs,asszony melóban,gondolom este lep meg vele ^.^ -
#33574 sarajevo >.< -
#33573 Latod Bhal, teged nem szeret, en meg kaptam kedves graffiti-t is. Vajon melyik Olimpia kabala allata lehet? :D -
Bhalage #33572 givf torta >< -
#33571 thx!:-) -
Bhalage #33570 boldog szuletesnapot megam8! -
#33569 thx -
#33568 Mellesleg bo'dog szuletesnapot Mozes! :D -
#33567 1. Mersain kb. 3x tobbet jatszott albiban, mint midgardon
2. Volt merce, svg-e es berserkere
3. Volt egy ilyen realm osszehasonlitas, ami igy jott le, hogy: midik jobbak a hibik ellen, hibik jobbak az albok ellen, albok jobbak a midik ellen. Ez tenyleg igy volt tobbnyire. Azt tudom, hogy PE kihalt rr5 AD-tol egyszer, meg amikor ok voltak a csucson, bekaptak egy instat (igen instat es igen volt 2 rr10 merc) es olyan gyorsan haltak, hogy csak na, mert meg szetszorodniuk se volt ido.
ToA utan nagyon durva lett az a 3-4 FZ a midiknel (mondjuk ez excalon nem jott be igazan, mert vagy 5 honapig az NP es Groove kivetelevel mindenki perf volt), addig meg hibik ownoltak a 2 bg, 2 grapple karival, amig at nem altak az emberek az inkabb tank vegyes grprol az inkabb caster vegyes grp felallasra.
Midikre az volt a jellemzo szerintem SI utan majdnem 1,5 evig, mint a BD-re (meg most is). Ha szarul jatszottal, akkor is volt eselyed nyerni.
Mellesleg Excal/Midgard nem volt igazan uber, akarki akarmit mond, volt mondjuk 1 szuper guild a fenykorban, a tobbiek nem voltak annyira jok. Jellemzo kep, amikor nem guild grpban jatszottam es kihaltunk egy VGN grptol. Beszol nekem az rr7 healer, hogy miert nem interruptoltam a ket pbaoert (tankok utottek tovabb a bg-ereket). Mondom, mert MoC-oltak mind a ketten es ilyenkor nem artana, ha amnesia spam menne rajuk. Valasz kb: Haha, stfu n00b, amnesia doesnt work on MoC!!! Meg kulonben is, o mezzel es utana meg healel meg pom-ot ad, es o rr7 en meg rr5 szal ne pofazzak, hanem csinaljam amit mond. -
RogueGigi #33566 Persze persze, szegény middik, albokat nerfelni kell a fenébe, mer minden karijuk oped.. hehe hihetetlen mik ki nem derülnek :) Jah, és igen, nyilván nem játszottam bf grpban, és nem postoltam mennyire jó volt velük játszani, jobb mint gollal, mert a clericjük, tankjaik a sorcuk legjobbak voltak a szerveren.. Véleményem szerint mindenki verhető, tök mind1 melyik realmben van, ha bénán játszik, a másik meg jól. Itt nem arról van szó, higy uber guild grp hogy pwnol átlagos grpokat, hanem átlagos vs átlagos grp, illetve uber vs uber. Azonos játék mellett hol volt esélyünk egy np ellen? Még bfel se. Kérdezd meg gwalt, vagy ialkart, persze, remélem nem mondjátok mennyire bénák ők is :P Én láttam hogy veri le a clericet boffal 3 savage, nem 2sec volt hanem mondjuk 5. Láttam savagetől 500as sebzés bof alatt capelt resistekkel, láttam regturt is, meg gregoriant is halni 3-4sec alatt savagektól, amíg az oldalsó stun még fent volt. Most mit mondjak? Mindig az az oldal tűnik gyengének amivel játszol, de alboknál igenis nagyon jó game play kellett, hogy ellensújozd a dmg vagy utility hiányosságokat. Mindenki mondja mennyire uber a merc, és igen, tényleg jó kari, de sosem fog 1400at ráütni senkire, mint la nerf előtt egy zerker tette, vagy 1000et 2secenként, mint egy qrvára átlagos rr6os savage már megtette, és nem lesz 3clericünk mezzcure-al a grpban, hogy az ae lul/mezz spamróől ne is beszéljünk. Találkoztam hibbiként maelstormmal, és nem mondom, hogy profi voltam, sőt, tuti én voltam a legszarabb játékos ott rr3as eldiként, valahogy mégis, mikor 3 castert el fz-ztek a tankok, és utána még fz ideje alatt 2-t ki is fingattak közülünk, valahogy még hibbiként sem éreztem elégnek magunkat ellenük, de természetesen lehet, hogy a hiba bennem van, sosem mondtam, vagy gondoltam, hogy átlagon felüli játékos vagyok, sőt, lehet, hogy miattam halltunk fél perc alatt. Ez van, de nekem senki ne mondja, hogy alboknak több esélyük volt nyerni azonos skillű grpoknál. Egyszer találkoztunk penninben TDD gg-al steveh gg-al, totál clear fg vs fg fight volt, addok, vagy bármi zavaró dolog nélkül, mégis, mi halál nélkül nyertünk úgy, hogy mindenki a grpból azt mondta róluk, hogy 'well played', mert nyerték asszem a mezzt is, azt ütötték akit kellett, mindent jól csináltak, mégis veszítettek. Jobbak voltunk? Nem, egyértelműen nem (főlleg én mint valami rr2-3 eldie :P ), viszont egyszerűen esélyük nem volt nyerni. Sok esetben nem az a lényeg ki a jobb, hanem éppen ki játszik szarabbul valamiért. Abban igaza van botondnak, daocban az a szar, hogy bárki ki tud halni max 4-5 sec alatt assist trainnél, de persze ez is már kitárgyalt régi whine :P -
#33565 DC-t megtartottuk az elejen egy parszor. :D Jellemzo kep: Lourker nincs es Mersain meg nincs, helyettuk Gatyo es RG-s warrior.
Ez a Stoni gyerek volt az nem, aki eloszor nem akart lesullyedni a szintunkra, azutan egy Odin hunt utan, amikor egyszeruen nem tudtunk kihalni, allandoan kerdezte, hogy nincs-e hely? :) -
riviera #33564 Nosztalgia: HH első elfoglalt vára -
Mester #33563 m8s????:(((( -
riviera #33562 Hehe az a csata tényleg vicces volt :) Kalapáccsal ütögettük a pallyt meg az icewizzi vagy 3x halt közben :)
Hiába midi supportnak jó volt lenni :) -
Mersain #33561 Shorti =) -
#33560 Az kb. 2 ev ota kettonek szamit. Volt sb, aki healer es shaman bb-t is hasznalt allitolag. Meg ugye egy idoben Instafuckeren is 2 bb-t hasznalt, igy fullra volt buffolva az ossze petje mindig. Azutan allapodtunk meg Malevvel, (ha bd-t latunk, akkor eloszor annak esunk neki es csak utana egymasnak) miutan a buffolt commanderre 90-ket utott 2h-val. :D. -
#33559 Elfelejtettem minek is hivtam ot. Nem stopszli volt, valami mas. De tudom, hogy imadta. :D -
#33558 te+pala+bb az már nem kettő a duó meg 2t jelent :-) -
Mersain #33557 bb? -
Mersain #33556 Jah =) -
#33555 nagy duózás lehetett,ha merc+pala duó és van buff... -
#33554 De foleg azert, mert torpenovesu baratod olyan megbizhatatlan lett. ;) -
#33553 Mert mindig rossz karaktereket valasztottal! :D -
Mersain #33552 Na ja csak nem szeretek casterral gamelni. Neha nyomtam sorcal de hamar meguntam. -
Mersain #33551 Tom hogy nem stackel de pala af tobb mitn 2x jobb annal. Csak keves pala tudta hasznalni. Kandig emlekszem megsertodott amikor af buffot raktam magunkra duozasnal. Chantal meg jottek a 200 koruli pa-k ns/sb-ktol anno.
-
#33550 A gond az volt, hogy akkor se hasznaltak a palak, amikor eppen nem volt spec af buff. Talan Kandig volt az egyetlen, aki hasznalta. -
Weld #33549 Af chantot meg nagyon ritkan hasznaltak albok pedig az nagyon fogta sav sebzeset alacsony ws miatt.
Nem stackel a spec af buffal ennyi... -
#33548 Egyebkent fel kellett volna huznod cabat es stopszlivel lehetett volna triozni ToA utan is. :D -
#33547 Ha nem nyertek a cc csatat, akkor nem volt ertelme sos-olni. :) Az alb/exc huzas volt. :D Most gondolom a merc/merc/pala/theu/sorc/cleric/cleric/minstrel csapatrol beszelsz. PE rr9-10 grpjanak 60%-os nyeresi aranya volt Maelstrom rr7-rr8 grpja ellen, svg nerf utan biztosan tobb, Raid szerint ugy 90%. Everlast, Dogma es nem is tudom mi volt meg akkor nem tema, mert azokat emlekszem levertuk Ilum fele reggeli grppal is. :D -
Mersain #33546 Amikortol elkezdtek sav-okat utni elsonek mar nem volt esely azonos szintu play mellett. Alapbol nem midek nyertek a cc-csatat ha megis akkor sos. Sav-ok elkepeszto gyorsasaggal haltak asssist-traintol es res sickes buffolatlan sav meg nem olt meg semmit gyorsan. Ha hibaztak albok akkor kellett a bof es hibat ki is javitottak.
Af chantot meg nagyon ritkan hasznaltak albok pedig az nagyon fogta sav sebzeset alacsony ws miatt. -
#33545 Azt nem mondanam, hogy nem volt eselyuk (a nerfeletlen svg az valami elkepeszto iramban irtotta ki a supportot), de legalabbis 50-50 volt. A gond az volt ezzel, hogy a midiknel belefert a hiba, az alboknal meg nem. -
Mersain #33544 Ha mindent jol csinaltak Mideknek nem volt eselyuk en ezt mondtam kb. -
Mersain #33543 Az a baj hogy te Gol-bol indulsz ki akik sirason meg zergen kivul masban nem voltak mervadok. -
Mersain #33542 Hja PE gondolom fel orankent tudtak megverni az erosebb grouppokat foleg mert 2 bof van meg sos meg pali af chant de mind1. -
Bhalage #33541 egyebkent tenyleg nem akarok tobbet kukacoskodni de jobb alb rvr guildok (nem GoL) aze tuti megalltak a helyuket svg grp ellen -
Bhalage #33540 1 cleric grp ftw -
RogueGigi #33539 Chanter még mindig qrva jó caster, ha nincs purge ölheti is a sorcot, szal nemtom pontosan hova akarsz kijukadni :)