Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
?
=)
najo elmentem itthonrol majd este folytatjuk
anti hero
ezt elfelejtettem bocs
/sarcasm off
anti hero
anti hero
semmi sértõt nem írt midikre, elmondta mennyi láma van ugyanugy msik 2 realmbe is (ami igaz sztem)
hallgatlak
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
anti hero
anti hero
zzz
oO
anti hero
kicsit megprobálva azért viszatérni a tényekhez, Redb megközelitõleg legalább 90% hogy radarozik. bardok csak és kizárolag akkor tudnak bemezzelni ha 1, a terep egyenetlensége miatt instarangen belül látom meg õket, oldalrol kapnak és nem veszem észre 2, tvt nézek.
healerek közül szinte csak maelstrom healerektõl félek ilyen szempontbol, mach6 plusz "jo megérzések" sokszor elég hogy instastunt megkapjam mezz castolása közben.
az hogy te abbol indulsz ki ami excalon van hogy ott milyen sorcok vannak (ne felejtsd el én is játszottam ott szemtõl szembe mezzeltem be albikat sorc vezetett , az rr2es bardommal errõl ennyit) aszem semmit se jelent. de ha nehéz elfogadni hogy a másik nem béna játékos és még tudja is akkor vedd ugy hogy beképzelt láma szerencsés balek vagyok és mindenki más prydwenen egy vérláma. ha igy könyebb.
BRÜHÜHÜHÜHÜÜ ROFL
anti hero
loál U MADE MY DAY M8
anti hero
van egy azaz egyetlen egy darab bard prydwenen akire azt mondom kalapomat megemelem és /bow mert egyszerüen kibaszottul jol keni, annak ellenére hogy radarozik, õ az egyetlen aki szemtõl szembe be tud mezzelni ha figyelek, mind2 mezzem (amig beér instarangeba ált 2 azért elmegy ellene) ki tudja amnesiázni instával, amugy meg iszonyat jo játékos, ez a Redb gyerek, rr11.
b.védik a relicet
c.DFet akarnak nyitni
válassz magadnak random baromságot=tehwin
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
majd catacombsba most ti kaptok egy op kasztot a midik kettõt mi meg egy pve classt 😊
tök jów, no dps debuff, no grp-purge ájáj mi lesz hib m8kel :|
zzz
(Bug Fix) The Enchanter's Dazzling Strobe line of instant debuffs will no longer interrupt casters.
zzz