43179
  • Hangianix
    Excalon vannak meg hibik? :D
  • RogueGigi
    hippik mikor takeltek mid keepet utoljára? Mert alb keepre mindennap van probálkozás. cmon, te is tudod, hogy igazam van :P
  • Bhalage
    hat nemtom, sztem ez mind3 realmre igaz :>
  • RogueGigi
    Mivel 2 realm támad minket, ezért ez valahol logikus.. Mindenki az albok ellen! :)
  • Bhalage
    latom az alb CG meg mindig megy LOLZ (nemeleg nektek a warmap) ><
  • RogueGigi
    hol a hiba a képben? :D

ami a vicces, hogy bent kempeltek kb 30-40percig, csak utána léptek le, s ezalatt a keep kék conn lett.. azért a lordot még így is sikerült levernem :)
  • Bhalage
    na hogy felhozzam szepen a topicot :

fenykepeket nezegettem tavalyi usabeli kirandulasrol es hehe mit talalok:
    Az idilli kep, reggel bazsi a kaveja tarsasagaban a daoc forumot olvasgassa mi tortent elozo nap a tavloleteben =)
    hehe vki lekapott ;>
  • Botond #33611
    látod látod,én már előre dolgozok ^.^
  • RogueGigi
    Warlock? az majd csak a kövi patchban lesz, asszem middik új classa (alb: heretic, hib: vampir)
  • Botond #33609
    warlockom,és mingyá 51 :-o
  • RogueGigi
    Nu, mincered 50 lett? :)
  • Botond #33607
    thx!
  • Jockey
    Ahh, nosztalgia hetek mennek megint ugylatom:-)
    nem voltam 1 hetig, es meg 1 hetig nem is leszek, epp egy kambodzsai netkavezobol irok, addig beszeljetek ki ezt a temat:-)
    grat botond az 50hez:-()

no cso
  • Arwenke
    Hangi, amit irtal email cim nem jo, nem tudom neked elkuldeni a levelet. Nincs masik email cimed?
  • Hangianix
    Na de a healerek se nyomnak ott amnesiat (tisztelet a kivetelnek). Lehet anyazni itt a mid/exc grpokat, de az teny, hogy nem tudom mikor talalkoztam (meg aktiv koromban :) ) olyan csapattal ahonnan ne kaptam volna amnesiat. Mondjuk az, hogy naluk az base line, az kisse fajo. Cleric 3. line-ba az kellene. :D
  • RogueGigi
    Szomorú kérem, szomorú...
  • AngeLujo
    pedig midik is ha vennék a fáradságot tudnának lámahentelni mer ugye bd m8-nek van twf is meg banelord szarok is, meg ugye ott van az aoe stun ami mégjobban elősegítené az emberkék egy helybe álldogálást és lehetne bd-bombolni nem csak reaver-bombolni. csak a midiknek könnyebb sírni hogy jaj OP reaver mikor a bd-nek van saját healere meg instalifetapje hogy túlélje a befutást... na mind1 amíg csak sírnak addig nekünk jó, bár amennyit aod gg van mostanában akár zergelhetne a nép 62 fg-vel mi nem vennénk észre tekintve hogy marhára nem játszunk
  • steveh
    Amnesia spamot én is szoktam nyomni és főleg kéket mert az nem eszik sokat.viszont vigyázni kell mert interuptolja a mezt és demezeled az ellent vele.
    debuff nem nagy kaland .eltolod a mezt és rögtön utánna a debuffot.mondjuk nekem csak dex/qui van de abból is 70es.szóval elég lassúak lesznek az enemy kaszterek.ha hosszú a csata akkor a debuffot ismétlem 20-30 secenként attól függ mennyire hosszú egy csata.

Abban igazad van ,hogy a sorcok nagy része annyit tud ,hogy mez aztán meg DD DD.Ha nem elég gyors a banelord tank egy enemy groupban akkor ez még müködik is de amint elnyomja a insta szarságait rögtön megöli a kaszetreket vele.Ha viszont csak 4-5 secig ben tudjuk tartani mezben akkor kis szerencsével már 2en halottak a groupjából.Onnan meg nagyon kevesen állnak fel ugy hogy nernek is.

NF nagyon jó lenne ha a guild groupok nem léptek volna le akkor lenne pörgés.de ők megszokták a láma hentet ami most nem jön be nekik mert ritkán esélyes.
  • Rockety
    original tahnt nem láttam, dreams és stt jók voltak reflex ügyileg, de nem használták ki a kasztban lévő lehetőségeket teljes mértékben IMO.

most nem ömlengeni akarok de amit nem láttam sorcoktól túl sokszor vagy egyáltalán és én csináltam sorcimal: (svg korszak)

- win mezz a lehető legtöbbször (nem tom miért sírtak a sorcok az instantok ellen annó, nevetségesen kevés mezzet buktunk ahoz képest mekkora whine volt healerek miatt, ha meg igen akkor bof-sos ott volt ), tankokat single target root miután lejött róluk a mezz és eközben egy-két aemezzet beiktatni az esetleges NEM instant spellek interruptolására
    - debuff mezz előtt hogy peteket ne kapja be az ember, st-ae debuffokat ha van ennyi ideje szarakodnia az embernek (általában nem volt :P), amnesia / mezz / ae root helyzetől függően (hibik box ellen amnesia moc esetén etc, pet tömeg megfékezése ae rootal etc), demezzelgetés (igen egy sorc is kiváló volt erre a célra ><), pet supportra - lowbie aemezz távolsági interruptra
    - theurgist nélküli grpban szinte soha se nukolgattam, futottam és interruptolgattam... sorcok 99% mezz és BOOOOOOOOOOM, ez még rosszabb lett 50es LT után :E

A legjobb amit sorcal műveltem az np ellen sikerült, még pedig. Nyertük a mezzt (cougar - zzang - tivok (purgolt:<) jöttek mezzből, de kaptak egy-egy st-rootot izibe). Közben csudás tankjainkal megöltünk egy healert !!!! aztán elkövettem azt a hibát hogy instant rangebe mentem stubbere küldtem petet de emiatt kaptam egy stunt, kb 1-2 percig ütöttek bof alatt a tankjaik, aztán meghaltam, jött a rezz. Rezzz után Xanatea (norse gurl, nem tom melyik pontosan név szerint) beakart mezzelni, nyomtam neki egy lullaby + aemezz combot és ott maradt. persze ezek után megöltek tankjaik ismét és vesztettünk, de az hogy keresztbe szopattam egyszer a világverő NP-t felért mindenel :E. Csak azt sajnálom hogy alb/excal egy retardárlt zergling realm ezért dobbantom kellett, pedig sorc akkor nagyon bejött nekem :(. Most már egy op fotm köcsög kaszt, de akkor megvolt benne a kihivás, főleg 1.62 - 1.69 között (ToAval kaszterek túl erősek lettek :Í

na nosztalgia off :E
  • Botond #33599
    jó,hát szóló bárdnak lvl20 fölött semmi ellen nincs esélye :-) meg a lvl20as is kap 3db rr8+ infil/scout addot 2secen belül,már legalább OFben ez volt amikor egyedül rohangált :-)
  • Tafaya
    Utóbbi időben Redb is egy nagy 0 volt, szaladgált szólóban, bemezzelt ezt-azt aztán futott tovább, max. ha 100% esélye volt ment rá valakire.
  • AngeLujo
    sokat mer nekik sajna az volt a skill, most ha kap egy hibi group egy perfect mezzt akkor céllövölde, tekintve hogy nincs egy jó aktív bard se prydwenen (redb-et nem láttam egy ideje a többi meg mindig is láma volt)
  • Tafaya
    Mennyit érhet egy 50 scout, 50 infi, 50 caba, 50 reaver, 50 minstrel (ML10), 50 friar acc?
  • RogueGigi
    Tahn, dreams, sztem mind2 jo sorc volt. Dreams eleg ismert, o regi golos volt, mondjuk emberileg en elegge vegyes erzelmekkel viseltettem iranta, mert neha bakter olyan volt mint egy no, beszoltak neki, es kapcsibol disconnect, de mint sorc, nagyon ott volt. Mondjuk en csiptem Riwent is, csak kesobb mar nem kedvelte annyira a sorcot, gondolom utalta, hogy 2shotoltak az underpowered middik (bar wuren neve mindig egyenlo volt a na most meghalok fogalmval :P). Mer mers, low rr csokakat nehez megitelni, mivel low rr tobbnyire=keves jatek.. Zoystereket meg annyiszor szidtam mar itt, hagy ne tegyem megint :) (nekem azert csinaltak vagy 1 millat mikor meg grpoltam veluk :P)
  • RogueGigi
    Only 4 u m8 :)
  • Bhalage
    jaja de tetszik az tetszik =)
  • RocketyATwork
    fc valóban lol kategória, bár GoLhoz képest jók voltak (mindrat egy szar sorc szvsz thou :E), Zoyster grpja celerity-t talán 1 max 2 verte le, amikor pure fg vs fg volt, az összes többi eset zerg, 2fg sticken (HELLO RR11-rr7 grpok rr5 mid grp ellen, és még igyis meghaltak tőlük sokan :E ( FCről... nah mind volt excal albos és mind excal midis állitom ezt, sztem sose voltak olyan szinten mint mondjuk pe vagy eclipse, nolby az egy külön kategória, bár ők mindig ott játszottak inkább ami épp op volt vmilyen szinten, bár ezis magánvélemény persze).

AD ellen sokszor nyomtuk, theurgist - paladin - mincer volt aki nagyon jól játszott a grpban. excalon sorcoktól még egyszer se láttam amnesia - mezz spamet (amit én mint néhai sorc qrvára nem értek mert iszonyat jó volt kék amnesia pl hib pbgrpok ellen, ezt egyedül septinától láttam videón eddig, pedig minden sorcnak ott van de a legtöbb vagy mezzet spamel vagy mezzel egyet és DDzik mint a hülye gyerek, minden esetben... na mind1.)

Gunner - Royal bavariansosok voltak jó tankok excalon, gwalmar is bár sztem mint ellenfél iszonyat nagy faszságokat szokott mondani, szal addig jó amig egy oldalon játszik vele az ember, bár engem akkor is irritált néha az i know minden hozzáállása.
  • Botond #33591
    nemtetszik a szülinapi műsorom? :-P
  • Bhalage
    konyorgom emberek ><
  • Mersain
    Fc lol =) mind a video mind a harcaink veluk nagyon meggyozoek voltak =)))
    AD val tenyleg nem harcoltunk igy roluk nem tudok velemenyt mondani.
    Az a baj hogy te rr alapjan mondod ki jo es ki nem ami eleg gaz.
  • RogueGigi
    Szerintem nincs igazad, gwalmarek igenis jok voltak. Ha szerinted nem, akkor nem ertunk benne egyet. Amikor aktiv volt gunner szinte majd minden grp amiben volt -foleg tank based- jo grp volt, de mondhatnam fc-t, akik egesz turhetoen nyomtak (vesztettek nagyokat, nyertek nagyokat, mikor hogy jott ki a lepes), kicsit mas idok voltak azok. Nem veletlen, hogy allianceunk kevesebb memberrel is elso 3ban volt. Még most is negyedik, vmi 415 memberrel, bar ez csaloka nyilvan, mert sokan leptek, szal ez mar nem valos igy.. De ugy voltunk masodikak, hogy kb harmad annyian voltunk mint barki mas az elso 5ben.
    Volt egy mixed grp is anno, gol-bf-fc, meg vmi videot is csinaltak rola, mikor 2fg hippit kifingatnak benne (fele rs nincs gp :P), az se volt rossz (asszem quicksilver/greg/herbal/dreams/vivisect talan, vmi ilyesmi, tobbre nem emlexem, de a video talan meg megvan valahol), szal egyszeruen nem ertem pontosan hogyan is mered ezt igy leirni, de nyilvan jobban erzed milyen is volt excal/alb :P
  • Hangianix
    AD-vel nem harcoltunk soha.
  • Mersain
    Ok en csak annyit mondok exalon nem volt jo albion group max kozepszintu fotm setuppal. Innentol kezdve nincs viszonyitasi alapod.
  • Mersain
    Istenem ha valamit nem akarsz megerteni...
  • RogueGigi
    Amúgy meg lehet rosszul írtam, ugyhogy ezt javítanám, akkoriban ők voltak a legjobb játékosok albionban. Másik meg, hogy sok csatában az döntött, kinek volt stealther addja.. Pl prydwenen PE-vel nem sikerült 8vs8 csatát vívnunk az alatt az idő alatt, amíg ott játszottam. Volt, hogy találkoztunk velük hw-ban mmgnél, és úgy a 10ik másodpercben eldőlt a druidunk egy rambo+random infi duótól, ezekután gl, próbálj meg nyerni.
    Azonos play meg ha szigorúan vesszük nem is létezik ehe, nyilván mindenbe bele lehet kötni, csak akarni kell, ha nem akarod, nem érted meg, nem tudok vele micsinálni.
  • RogueGigi
    DH-t vertük meg gol grpal úgy, hogy nem halt tőlünk senki. Most akkor dh láma?
  • Mersain
    Legjobbak voltak a szervelren... lol
    Senki nem jatszott olyan szinten mint NP meg DH sem ezen nincs mit vitazni. lehet nem tetszik de igy volt Nezd meg NP videot es latod kb 3x jobban porognek mint az ugymond gang grouppok(lehet cs miatt nem tom).
    Exalon alapbol nem volt jo albion group. Voltak fotm setuppal nyomulok de jokkal en nem talalkoztam. Szal nem tom mire alapozod az azonos play-el szovegedet de olyan exalon nem nagyon volt.
  • Botond #33581
    thx,26 ^.^
  • Hangianix
    GP elvesztese mennyire utott hibiken? :)
  • AngeLujo
    jelen állás szerint lehet azt mondani hogy albiba meg lehet csinálni a közel tökéletes groupot, legalábbis nf óta kevés groupnak volt esélye ellenünk pedig mi se számítunk a legjobb játékosoknak a serveren. Valahogy ez hogy beraktuk a friart a group olyan szinten lenerfelt minden enemyt hogy nevetséges. Amikor egy Lorelei 400-at dd-zik rám debuff mellett akkor én általában röhögő görcsöt szoktam kapni, maeloch a spec dd-jével 230-250 körül szokott lőni ami szerintem siralmas, a midi casterek akik annó lőtték az 1000-eket (25% resist pierce mellett és friar resistek nélkül) azok most örülnek ha 300-at dd-nek, és a tankok is ki vannak iktatva a bg/grapple-vel. Tegnapelőtt is találkozunk egy rr7+ eclipse grouppal és mindenféle gond nélkül haltak úgy hogy 4 idióta lila mob is minket ütött. Szal nekem atm semmi bajom albionnal mer jó setuppal easy mode. Szal én kb most szeretném ha NP picit visszajönne daocozni és kinyírnának minket párszor hogy elmenjen a kedvem az egésztől :D
    Az meg hogy merc nem üt 1000-et szerintem hülyeség, csak meg kell csinálni rendesen azt a mercet. Még az én szarulmegcsinizett mercem is 7-800-akat üt theu haste meg capelt quickness mellett és akkor még nem nyomtam banespike-ot. Sychot gondolom ismerik páran ő szokott ilyen 1000-1200-akat ütni ha van valami szerencsésebb critje :) NP egyik prydwenes videójába is látszik hogy rr10 merc mire képes mer Soruu-t majdnem leteszi fadeh meg dreami egy körből csak ugye PS aztán fut tovább... szal én nem sajnálom a merceket egy picit se, ütnek azok jókat :)
    Botondnak meg boldog szülinapot! hányadik amúgy? ;p