Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
még 6-7k rp plussz a eerie stone of darknesst fellvlem lvl10re akkor valszeg sima powsong/crack mellett is tudok folyamatosan gombázni,szal fop nerf nem fog érinteni :-)
fop+leech kéne 4 finsbe,hogy belevágassunk,addig a 'selfentertain urself' projectet tökéletesítem :-)
újabb 25%os növekedés,15 \o/ micsoda dinamizmus van a realmban,csak így 20-25%osával nõ a népesség egyik pillanatról a másikra :-) ez tesz minket erõs realmmé ^^
Hat te is bekerulsz a tortenelembe...
Udv
Udv
Szia Bhalage! GL irl!
szerintem te vagy szánalmas ,néha legalább is.
meghatarozatlan idore abbahagyom a daocot (egy noobhealerrel kevesebb \o/).
ha nem jonnek vissza akkor talalkozunk a wowba.
es mi ez a hirtelensegbol elkovetett post? utobbi idoben eletem vett par 180fokos fordulatot es egyenlore nem fer bele az idombe a daoc + kicsit vegeztem is vele 7861756189 okbol kifolyolag. szal ugy dontottem hogy cancelem a fizetest, nem tudom meg mi lesz.
mindenkinek jo jatekot ha nem talalkoznank ingame etc :>
ha nem jonnek vissza akkor talalkozunk a wowba.
es mi ez a hirtelensegbol elkovetett post? utobbi idoben eletem vett par 180fokos fordulatot es egyenlore nem fer bele az idombe a daoc + kicsit vegeztem is vele 7861756189 okbol kifolyolag. szal ugy dontottem hogy cancelem a fizetest, nem tudom meg mi lesz.
mindenkinek jo jatekot ha nem talalkoznank ingame etc :>
anti hero
énmegyek alunni,becsörgettem 2-3k rpt az animistára azt most pihenek egyet a reggeli 4finshez asszem
fent xpzek penninébe, nem láttam 😞 mondani akartam ha kell free rp most jöhetnél de már nem tudlak megvárni mert menni kell rvr ^^
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
Jordie was just killed by Manachnater ^.^ az volt a spamm :-) többi spammot leecheli jimbo :-(
infil felpoppolta magát a toronynál CSnélés meghalt \o/ killspammom tuti belátszódott albi közepéig :-P
azért ez gáz mondjuk mert a sorci pet nem licsel csak xpzésbe ott ha csak pet üti le akkor 50% xp jön csak lol
most épp nem,mingyá CShez érek az unbuffed animistámmal,amivel ha vkit sikerül is legyepálnom a gombák úgyis ellechelik a fele rpm :-O
LOL kb 😊
tanulni tanulni tanulni mondta lenin de mielõtt rábökött volna edit replyra, eljött érta a kaszás...
most fény derül mi maradt le:
tanulni tanulni tanulni és jó helyre csöppeni : )
most fény derül mi maradt le:
tanulni tanulni tanulni és jó helyre csöppeni : )
zzz
kétségtelen,hogy a 'lóvé van,minden van' örök igazság,de elég kevesen kezdik egybõl azzal,hogy van is :-)
"Az is tény, hogy volt(!!!) idõ, hogy 2fg-vel mentünk, és erõs fg úgy is levertek minket."
ezt 2 héten belül legalább 3an fogják cáfolni,és utolsó hazug hülyének fognak beállítani,mert ilyet merek mondani...
ezt 2 héten belül legalább 3an fogják cáfolni,és utolsó hazug hülyének fognak beállítani,mert ilyet merek mondani...
"most hogy megvan a kellõ rr különbség ownoltok" LOL, kivel szemben van meg?? a mi groupunk rr5-rr9esekbõl áll, sok csapat ugyan ilyen, és pár még jobb is ennéla hibiknél-midiknél.
A Tiffás dolgot nem kommentálnám.
"rr8ig amg camp 8fg+al aztán utána osztjuk az észt" ez megint lol gyanús 😊
Nem hiszem, hogy valaha az AoD osztotta volna itt az észt. Páran mindig tudtatok fokozott hangulatot csinálni, de ez azárt kicsit erõs.
Az is tény, hogy volt(!!!) idõ, hogy 2fg-vel mentünk, és erõs fg úgy is levertek minket. Ettõl még ne ess át a ló másik oldalára.
Egyikünk sem hardcore játékos, sokan dolgoznak, suliba járnak, és még mindig a játék kedvéért játszunk.
Azt meg megértem, hogy a mi sikerinket nehezen dolgozod fel 😄
Mind1, betudom ezt a hozzászólásodat, a hosszú és kimerítõ szüretnek, de aza tudat vigasztal, hogy rajtunk talán sikerül levezetned a benned felgyülemlett feszültséget! 😊
A Tiffás dolgot nem kommentálnám.
"rr8ig amg camp 8fg+al aztán utána osztjuk az észt" ez megint lol gyanús 😊
Nem hiszem, hogy valaha az AoD osztotta volna itt az észt. Páran mindig tudtatok fokozott hangulatot csinálni, de ez azárt kicsit erõs.
Az is tény, hogy volt(!!!) idõ, hogy 2fg-vel mentünk, és erõs fg úgy is levertek minket. Ettõl még ne ess át a ló másik oldalára.
Egyikünk sem hardcore játékos, sokan dolgoznak, suliba járnak, és még mindig a játék kedvéért játszunk.
Azt meg megértem, hogy a mi sikerinket nehezen dolgozod fel 😄
Mind1, betudom ezt a hozzászólásodat, a hosszú és kimerítõ szüretnek, de aza tudat vigasztal, hogy rajtunk talán sikerül levezetned a benned felgyülemlett feszültséget! 😊
de jo itt egyeseknek, bezzeg én még igen mesze vagyok attol hogy halálra keressem magam >.<
lejárt lemez, találj ki vmi újat pls 😊 elõzõ válaszodra is 😊
ja és miért kellett ennyi várni hogy vki whineoljon , egész délután néztem forumot hátha van vmi mert erinys xpzés pötyet unalmas, msot meg hogy lassan abbahagyom (lvl 2-5re ftw egy délután soloba) meg elkezded, hát ez kész :o
hm te meg még mindig elképesztöen hülye vagy aki semmit se tud nem csak arrol hogy hogyan is kell rvrezni hanem a nevetséges az hogy azt hiszed te aztán tudsz mindent és itt birálsz minket, te aki alig rvrezik, fõidõbe sose, te akinek egy szem alig rr5ös karija van, te aki arrol hires hogy szart se tud rvrrõl. 😊
nem baj irkálj csak mindig megmosolyogtatsz az elmefuttatásaiddal 😊 ja csak hogy a tényekhez ragaszkodjunk 8l6 a sorcim.
nem baj irkálj csak mindig megmosolyogtatsz az elmefuttatásaiddal 😊 ja csak hogy a tényekhez ragaszkodjunk 8l6 a sorcim.
rr11es bárd > rr8as sorc (vagy csak rr7?),nagy kaland,rr4es korotokban a térképen se voltatok,most hogy megvan a kellõ rr különbség ownoltok,deén azé emlékszem amikor tiffával az überclericcel az élen kihasalt a fgtek dodens tetején 7 kék-zöld con random hibitõl :-)igaz te nem,mert nem voltál ott,de AoD sose lesz komoly a szememben,mert ez az rr8ig amg camp 8fg+al aztán utána osztjuk az észt,hát enyhén szólva is vicces