Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AngeLujo
én APK-tól szoktam PA-zni a buffbotokat DL-nél szal...

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Botond
elõbb nektek kellett relni iirc :-O még 4% MLxp kell,szal csak gyertek,de vmi komoly clericcel,mert úgy látom ez amostani komolytalan,meg sorcot sem ártana keríteni arra az idõre amikor márlebannolták a lagmaistert
Uberlama
lol, cleric lekéste a portot, de ne aggodj, jövünk, készitheted a release macrot öcsi ^^

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Botond
na mivan?megfogadtad a tanácsod és elõ se jöttök többet az odúból nagyember?:-DDD
Botond
ohohoho,thats a good one :-)
Botond
igen igen a csíterek kis köcsögök,veled az élen :-)
Uberlama
veled csak igy lehet de várj idézek tõled csak hogy lásd miattad van:

Botond ma 16:04 | Privát | Válasz | #31312

az ilyen lagcsítelõs köcsögket kéne bannolni a radarosokkal együtt tbh

Uberlama
nem fél zonán át csak kamuzol és szépited a dolgokat ahogy szoktál mindig, szoval huzd össze magad és sunnyugj visza finshez, gombákkal el tudod hitetni talán hogy te vagy a király 😄DD

Botond
magas szintû kultúrát tettél le megint az asztalra,nagy vagy öreg,ha nagy leszek én is ilyen akarok lenni :-)
word to your mother style rox xD

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Botond
na persze fél zónán át,há hogyne
Uberlama
LOL, tényleg fingod nincs a játékhoz. lag+face mach 4rõl = LAGCSUSZÁS. láma vagy kispöcs de nagyon hogy még ezt se tudod, arrol nem beszélve hogy ezzel semmi ranget se nyerek.

Botond
übi lelagmezzel apktól amgig még rajtam is átlaggolt,szal az ilyet például 2000range kevés megtoldjuk még 2000el az lol
Milyen lagcheat milyen radar?
Botond
az ilyen lagcsítelõs köcsögket kéne bannolni a radarosokkal együtt tbh
Legalább kihalt a sok hibi 😄
Botond
ekkora lagcheatelést LOL
Botond
SoM up
Botond
esik=nincs szüret=0-24 gémelés esetleg flémelés=teh win
sux sok a meló, nem tok flémelni fh-n... lassan már hiányzik :|

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Botond
kkriszt meg vertem 1vs1be,szal lövése sincs a játékhozha még én is kinyomom :-) mert nekem aztán nincs :-) kéne még Kicsiborsnak 25% MLxp aztán húznánk is el,szal givf
annyi pénzért összes kasztból vesz egy full toasat bbvel együtt xDD

LOL, megértem
Uberlama
jah de GP>mezz, ezt tudnod kéne mint hard mode hibnek ;p

Uberlama
vagy most ahol 3 ? 😊 amugy über grpunk van botond , van rr2esbõl pár meg rr3as, ezenkivül van Kkrisz, Rais meg én aki magasabb rr mint ez. szal ;op, és eddig egyszer se volt olyan hogy hibik ne addoltak volna ;o

Botond
relicet védik,meg kell értened,és különben is az übermezzerrel ez nem lehet gond
Botond
kidobott :-(
Nah már 3 fg hibi van, skill rulz! 😊
Vagy az uccsó csatánkról beszélsz, ahol 2 fg hibi gyakott le minket? 😄
Gondolom ezt nekünk irod 😊
random fg-vel tudod milyen nehéz 😊
Ráadásul csak 30 sec választota el õket az addolástól 😄
Van 3 a CMemben, gyere el 1ért 😊
Botond
fg vs fgbe leszívtok golden addtól?na de fiúk,ti akiket a jóisten se ver meg?:-DDDDDDDD
Mad3 scrollt is hozzám vághatnál, ha idõd engedi 😊
Botond
azé egy bracer of snowt hozzám vághatnál,ha idõd engedi :-)
Botond
kár
Nem hiszem. 1-2 órát szoktam kis BGben is játszani. BGbe a legjobb kari RM és Skald.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

snare,dot,DD vagy mi. Snare után rámnyom dot-ot és DD én meg megfordulok és ellépek. Ki van maxolva a shaman minden szempontból. Még 16% power pool is van meg 12% duration bonusz és 8% heal bunusz, +con cap és pie cap. 710 hpje van és elég nehezen hal meg. Csak 1 nagy hibája van, ha már 1x megszakított akkor csak a kezével legyez de a varázslatot el nem küldené. Legtöbbszõr endu problémám van a sok sprint miatt.😊

Uberlama
habár megfelelõ pénzmennyiség ellenébe talán.. 😊 6 izmos számjegy, euroba 😄DD

Uberlama
pedig arra az esélyed alacsonyabb a 0nál szal ^^

Botond
fidellel beszélj,neki van FoP airja,ez a fop egy lengyel gyereké ami 4finsbe van,nem sanszos hogy odaadja,tbh több esélyem van übi login/passához hozzájutni vagy lujóéhoz,mert ez a radarozos bárd,és elég komoly flémeket szoktunk nyomni a guildjével,ha beléjük kötök,mert unom 4finsbe a csendet :-)
Botond
Botond :-O,te nem jössz hibibe mostanság?
Botond
snarej van a vwnek insta,szal érdekes elõle az elfutás :-)
Friar,VW mindig beszívat. Küldök 1 boltot aztán meg megszakítanak valami szar instanttal. VW elõl még elsprintelek, de a fria elöl nem tudok, mert neki is van.😊

Trutyi testvérem runamestere. Befizetett 2 accot 1 hónapra, hogy tudjon ott szórakozni. Neked mi a neved? Majd rákérdezek hátha emlékszik 1 minstrelre aki a legtöbbszõr heverészett a földön.😊 1 órát én is játszottam vele, de meguntam a láma albi aprítást. Csináltam 1 cave shamant én is oda(Dundivalentina a neve), de komolyan mondom amíg az albik nincsenek legalább 2xes túlerõben addig vagy apk vagy ckban tanyáznak. Pár hibi is szokott lenni, de azok valahogy jobban értik a játékot mint az albik úgy nagy általánosságban.

Kérd el fop accot, majd én beloggolom esténként 😊
Botond
vágom
Uberlama
Warbarként ismerhetted, rr8 arms, most cabával tolja, rr6 már 99%ba grpba van velünk , magyar srác amugy :9

Botond
Méreg az ki btw?
Botond
LD a fop :-(
Tafaya
De jó kis flame-ek vannak, de már túl öregnek érzem magam ehhez, inkább az FH-n keltek feszülséget 😊)