43179
-
#33740 Mostmár igazán lehetne itt is ingyen az alapjáték :) Bétában nagyon megszerettem ... csak hát erre pénzt költeni nekem luxus :) -
Mersain #33739 hja ez teny egyenlore.
Remelem modositanak majd es csinalnak valami rp rendszert mint daocban mert ez eleg suxx egyenlore. -
Bhalage #33738 "IM GONA HUNT U FOCKING WANKER"
haha -
#33737 hírnév suxx :<<
lopakodo én vagyok, engem nem szeret az úriember :D mondjuk én röhögtem kb egy fél órát az eset után :) -
RocketyATwork #33736 hát current daoc suxor, de a pvp rendszere veri wowot sztem :E -
RocketyATwork #33735 "fiam nézd ezt a gallyat, egyedül gyenge... látod eltört! De ha sok gallyat rakunk egymás mellé igyni, nincs azaz erő amely széttörné őket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
vagy vmi hasonló volt egy filmben (argentin kommunisták asszem :E)
szal roleplaying spirit és tömegben az erő stylez -
steveh #33734 lol akkor csak ekll rerollolni valami másik serveren :)
wow nem jön be vagy valami akkor nyoumulunk ki AoD-al :) -
Bhalage #33733 azt elfelejtettem irni hogya 90albi akik mentek a blendraket elszedni, nos blendben se relic se egy lofasz nincs inside, szal fogalmam nincs mi ertelme volt hogy most minden alb odamenjem varatfoglalni baz -
RocketyATwork #33732 bár azt is meséltem hogy ott a helyi elitet mezz - pbae bombal fektettük le (rr3 chanter rr4 mana eld rr2 blademaster mint dmg dealerek, igaz fulltra artifactolva ml nélkül) szal ott egy einherjaros grp nem egy szinvonal excalosal :E -
#33731 legalábbis világosabb ^.^ na majd gigi mingyá átmegy ellencsapásba,és akkor újabb részletekkel leszünk gazdagabbak :-D -
Bhalage #33730 koszi -
RocketyATwork #33729 jah kb erről szól a játék, irtam hogy milyen zergek vannak avalonon... csak ott az a különbség hogy fg és 2fg newb grpok is mászkálnak NEM keepeknél -
Bhalage #33728 a 4fg midit ne ugy ertesd hogy egyutt mennek vidaman a jo isten megaldjon hanem hogy bizonyos idokozonkent (5perc) az egyik poppol es leirtjak a hidon acsorgo es butan nezo albokat. btw ha van egy fight akkor ezek a mid grpok nem addolnak ra a masikra ha azok harcolnak, a fun miatt + az anyazasok elkerulese vegett, barmennyire is rosszul esik hogy ott vannak a jo kis kover albok ;<.
igy ok? -
#33727 Tehát a fg alb nem áll ki 4fg midi gankgroup ellen,hanem hozzák ők is az addokat?:-o Vagy félreértettem?Télleg nem akarok belédkötni,mert ma mai flém adagot letudtam wow topikban,de amit leírtál abból nekem kb ez jön le.Szal pusztán érdeklődésből,hogy azt értem e amit mondassz. ^.^ -
Bhalage #33726 tegnap rvreztem, de nem ezzel a grppal ><
excal rvr kb igy nezett ki tegnap (es ezert hagyom abba a jatekot mert ilyen kibaszott fos lett)
beno bridge es kornyeke dokkok legionariusok anyamtyukjanal 4 mid gankgrp (groove, defiance, valraven, BC+valraven2) roamingolt es olte az alb rp isntapop supplyt. mi grpunk eloszor megprobalt mindenfele roamingolni, de 1-2elkeseredett szolozo wardenen kivul semmit nem talaltunk (kb 1.5ora roaming) aztan mi is a dokk kornyeken tekeregtunk mert ott mindig volt fg+ alb akik jottek es jol meg lehetett oket olni. ill kismillio stealther es miegymas add.
1 darab alb fg nem volt aki normalisan ment volt rvrezni
1szer volt LA grp a folyopartton delebbre a dokkoktol ok kihaltak es aztan tobbet nemjottek.
aztan claimeltunk egy towert, hogy pulljunk albokat, aminek az lett az eredmenye, hogy 35 albi olyan modon wtfpwnolt hogy csak neztem mi volt, a torony nem mondok sokat 2 perc alatt lement mint a szel..
aztan bohockodtunk ujra mikor ~90alb megtamadta blendet meg a tornyait, na menjunk oda. hat itt kb instahaltunk 3szor (eleg gaz mikor annyi enemy van hogy mindenkire jut kb 5-10 'csak f8 + egyet belenukeolok' guy, a varat is elszedtek kb 10perc alatt hala a stlong kb 1.5grp midinek akik ottvoltak. megvolt beszelve grooveval hogy 2oldalrol elkapjuk a zerget hat ok is mi is eleg durvan meghaltunk, megoltunk vagy stlong 10embert azt annyi. de tenyleg olyan volt bazzegh hogy kidugtam az acrom egy loresnel es 5en lottek ram bazzegh, szal rovid elkeseredett kuzdelem utan feladtuk es hajnali 2kor elment szepen mindenki aluszkalni ;<
nicns fg vs fg
nincs fg vs 2fg noob
csak kibaszott nagy zergek vannak tele hi rr albikkal akik akar mehetnenek kulon is, de nem teszik orok talany miert nem.
hmm asszem csinaltam screenshotot is ilyen mindenki tippeljen hany albot lat a kepen tipusut... majd megkeresem
:) -
RocketyATwork #33725 megy a wow_finalbeta2 regisztráció annak akit érdekel kb 2 órája. Wow_EU -
RocketyATwork #33724 caster grpal való játék nem a 3 moc pbae zerg közepébe szinvonalra gondolok, ami szép meg jó de nem erre gondoltam :E -
RocketyATwork #33723 lehet nem tom, én addig követtem hib/prydwen gankgrp4tehwin-t amig lourker egyszer rám pmzett hogy kiszoptak fg vs fgben PE-től + everlast/maelm néha nem alap módon lefarmolta TDD-t, szar heronak köszönhetően. No meg mindenki az idióta tank grpokat favorizálta, pedig én megmondtam hogy szopás lesz az hogy nincs TDDben rr6-8as caster, ami toa startnál ütött is + nem voltak hozzászokva ahoz hogy müxik egy caster grp, szal miután szinte az összes caster kilépett a guildből vagy tankal kezdett játszani, akkor én meguntam a dolgot mert hibernia nekem szigorúan enchanter/eldritch/mentalist grpt jelent, nem kibaszott blademastereket :E + közbe Alb/excal grp megépült majd miután behalt rr6 shade aztán hh és celerity. -
#33722 A tenyek vegett megjegyeznem, hogy utobbiakat foleg Zoyster mondta. -
#33721 rr11 -
#33720 Kicsit mas azert. :p Outlaw es Zoyster hatarozta meg a GoL-t, teljesen fuggetlenul a tobbi tagtol es azt azert fogadjuk el, hogy oket szinte barki kitudta olni balanced grppal, meg ugy is, hogy volt 2 rr1, 2 rr10, tobbi rr8+. Ez pre-toa illetve kezdeti idok, utana nem tudom.
Bizonyos szintig megertettem oket, mert ok a funert jatszottak es biztos jol ereztek magukat kozben. Ez ugyan sokakat irritalt (nem egyszer engem is), de el tudtam (ha nehezen is) fogadni. Amit ellenben nem tudtam, az az, hogy ok sose addolnak, sose zergelnek, mindig 1fg-vel futnak es azzal ok wtfpwn. Ami azt hiszem meg Hary Janosnak is sok lett volna igy egyszerre. :D -
RogueGigi #33719 Szerencsére csak annyira, amennyire mi farmoltuk aodot prydwenen -
#33718 "vagy 2nap 4fins" ^.^ -
RogueGigi #33717 Amikor 'uber' guildek is leszarják a tagjaikat:
Az volt a gond, hogy bazsi nem volt ott velük, tuti nem hagyta volna :) -
Weld #33716 Privátban elküldtem -
#33715 Valaki dobja el nekem az AoD fórum címét légyszike. -
#33714 farmolj nekem si-be artikat pwease :D -
#33713 60p?ugyanmár 2óra artifarm,vagy 2nap 4 fins ^.^ -
#33712 oldschool :D
housing első (második?) napja, AoD megy és vesz egy telket kb 60 platináér nehogy elvigyék a jó helyeket, aztán mivel senki nem vett míg le nem mentek az árak a türhető szintre (10p körül) ezér jó nagy marháknak titulálhattuk magunkat :) -
#33711 more scary gurlz :-o -
#33710 nyugtával a napot ^.^ -
#33709 Erosebb tamogatoim vannak. :D -
#33708 Ez nagyon harmatos kifogásnak tűnik.Na majd szombat este felvetem LTB-nek,hogy bannoljon le téged jól ^^ feltéve,ha eljön végül Egerbe inni :-o -
#33707 Hat ha csak annyit irsz be, hogy tek, akkor igen. Ha ertelmes a hozzaszolas, az mar mas. :D -
#33706 hallgatásod igennek veszem :-DDDDDDDDDD -
#33705 az mit ér?2hét ban?:-D -
#33704 Szazasok nem ernek semmit. :D Bezzeg a 33333. :D -
#33703 téker sunyi!!!!! -
#33702 4 iszonyu kover nember volt a kepen bikiniben. -
#33701 A linket nem en toroltem.