Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
maraggyá má magadnak,én már akkor oscar díjas rendezõ voltam amikor te még csak egy pajzán gondolat voltál :-D
Csak szólnod kell, nekem van. Viszont ez qrva szar minõségû 😛
Eleg a refren ala, a mu ugyis egy olyan pillanatot orokitett meg, ami ismetlodik 😄
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
!!Grizli!!
ma valszeg nem leszek, de holnap igen, azt dumalunk
ma valszeg nem leszek, de holnap igen, azt dumalunk
anti hero
Igy készül a techo lakodalmas rock
Felgyorsítva 😊
gondoltam rá,hogy feltöröm frapsot,és csinálok 110perces 4fins egész estés moviet happy enddel meg mindennel,de vhogy mégse >.<
zene nelkul 😞 valami jo kis lakodalmas rockot ala 😄
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
arrol szerintem nem Mester tehet, sot valszeg semmi koze hozza
xD
xD
anti hero
priceless
anti hero
mesterem az a 2 fg ben egy cleric az tényleg komoly erõt képviselt btw.szerintem ti csak örültetek nekünk
de botond ha ennyire ott vagy akkor magyarázd el nekem ,hogy kell lagcheatelni mert nagyon vágod a témát.
effects all kellett,mert egyszerûen nem bírom azt a sok pbae villanást,de azélátni lurik mikor akcióznak,szal szigorúan profiknak :-)
Te botond, ez ugye a régi gépeddel készült? 😛 Nálam 2accal is gyorsabb volt 😛
Nagyon jól sikerült, meg érdekes is, lehet jobban el kellene mélyedned a filmes szakmában 😄
elsõ videóm überlámának minden rvr atyjának dedikálom sok szeretettel
fraps uninstalled,szal folytatás nem is lesz :-)
fraps uninstalled,szal folytatás nem is lesz :-)
na mingyá megkapod,hogy fingod nincs a játékról,egy szaros rr11est tudsz felmutatni szemben a sok itteni nagyokossal :-P
Vagy megtanulnak játszani vagy elkezdenek 2fg-al rohangálni mint ahogy ti csináltátok 1 évig kb:p
Lourker
FL opted FGben 3 sorceror van?
egyébként eleve eégsz hib kezd gázos lenni,van egy stabil réteg aki belép ligenbe spammol 2t,hogy lfg aztán kilép,szal igazándiból még annyian se vagyunk ahányan a statisztikában szereplünk,és sztem az össznépesség jó harmada BB eleve
meg boldog boldogtalan menni fog wowozni 6-8 hónap múlva NF meg max 2 hónap még,szal catacombsra még befizetünk imo
na majd ha lagcsítereket bannolják elõadom én is a játszani kéne tudni nem csalni címû dumámat jól
kiváncsi vagyok mennyi hibi fog maradni nf után mert eddigi postok alapján ha 10en lesztek már sokat mondok. mert ugye gp, majd késõbb chanter dmg debuff nerf után már játszani kéne megtanulni az meg nem megy szal wow ftw a hibiknek 😄 legalábbis ezt mondták 😊
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
Ha nincs relic, akkor meg állandóan relicezni akarunk majd...
NFben minden power relic nálunk lesz, csak elõre szólok 😊
Azt hittem az apk elõtti dolognál járunk még 😊
Btw a másik télleg az FL volt, mi apk elõtt várakoztunk akkor 😄
Ez 1 kis mellélövés volt Botond, de sebaj 😊
Btw a másik télleg az FL volt, mi apk elõtt várakoztunk akkor 😄
Ez 1 kis mellélövés volt Botond, de sebaj 😊
ja,azt rögtön gondoltam,csak majd jövõhétre kell vmi dumávalkészülni meg az utána jövõ hathónapra amikor megint nincs relic :-)
LOL arról beszél? 😊
miután vagy 3szor lezergelt minket 2-3 fg hibi, azt hiszem ez a minimum!
Btw mi csak a relicjeinket védjük, hisz tudjuk, hogy a legjobb védekezés a támadás 😄
Btw mi csak a relicjeinket védjük, hisz tudjuk, hogy a legjobb védekezés a támadás 😄
lol ott se voltunk FL opted fg tette le az összes hibit, überek vagytok 😄
AMGig igen, lehet nem ott kelelne várni a ahibiknek az albokat 😄
vki tudna egy mcafee virusscan letöltési helyet azt megköszöném, vmi cdrõl raktam fel anno (free beta version meg nincs vagy mi :E) azt nincs meg az install fájl azt kéne de nagyon oO
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
ezt most te mondod ??? eddig minimum 2fg hibivel találkoztunk csak lol
na,mieza lapítás?elmentetek egymásnak bizonygatni,hogy mekkora királyok vagytok,de nem jöttök ki,csak majd 6fgvel,mert az a szép?
Valahogy transfereld át pls 😛 itt hippiben olyan szinten nincs, hogy az már szánalmas. Mondjuk úgy tûnik mindenkinek cba DV-ben farmolni.. Meg rare drop is ráadásul.. franc
most komolyan, ki a halál látott már clericet battlerrel tankot ütni ???
lol. clericbe viszont igazad van, elég erõsen oszlás szélén állunk mert szánalmas hogy 1 heal sincs egész csata alatt. mint kiderült (ugye random emberek vannak a grpba az jött aki volt épp) enahnce-smite-reju cleric az egyik oO battlerrel megy a csatasorba mindig oO