43179
-
Bhalage #33780 http://azureus.sourceforge.net/
ilyen klientet hasznalok, ott is van link asszem bejovos es rendben mukszik
nemtom mi baj lehet >< -
#33779 EN-t, persze. -
Bhalage #33778 EN torrentet nezed? ne USt -
Bhalage #33777 hat nekem innen jon -
#33776 Bad data from tracker. :< -
Bhalage #33775 hmmm
mi szall el?
a link vagy a torented -
Bhalage #33774 nem akarok veled vitatkozni ok?
nem tudom hogy te mikor csinaltal fg rvrt mert en meg sohasem lattalak (csak stealth grppal KS alapjan vagy a zergben) de ami azt illeti en se toltam sokat hanem mindig megszakitasokal, szal lehet hogy nem talalkoztunk, de sztem te nem arrol vagy hires, hogy fg vs fg ben nyomatnad vagy tudnad hogy megis mi van. bocsanat ha tevedek.
ha viszont olyat latsz hogy Outkhast was just killed by xy, akkor aztutan/elott 7 masik ember fog meghalni=halt meg. remelem erted mirol dumalok.
hidd el hogy FCn kivul sztem most 0 alb fg rvrezik a tobbi alb meg nemtom mit csinal, tower/keepek belsejet nezegeti -
#33773 Kosz, de elszall errorral :< -
Bhalage #33772 http://wowtorrents.de.vu/ -
Bhalage #33771 mindig tele van m8 :( -
Rockety #33770 már 359x irtam be ircre is, innen nekem 80-140kval jött csellón, login nincs (anonim r0x)... egy baja a 40es júzer l1mit. -
Bhalage #33769 nem mennek dokkhoz hanem a beno bridget kempelik >< -
#33768 Tudsz adni hozza Torrent linket? -
RogueGigi #33767 PERSZE MERT ALBOK ODAMENNEK A DOCKHOZ ÉS ENNYI, NEM MENNEK SEHOVA!!110
Ne legyél már akkora noob bazz :D Ilyen nyilvánvaló faszságot nem kéne capsal idenyomogatni :) Nyilvánvaló, ha csak a dockba mész, akkor nem fogsz máshol találkozni velük :) Ja, és bazz új skill, várat foglaltunk hibbiknél beno dockból. Nem tudtad? Új alb ml11 skill. -
Bhalage #33766 lassan jon a wow ;< -
Bhalage #33765 + en belatom hogy ha valaki soloba megy dokkhoz es megoli egy FG akkor az rosszul fogja magat erezni etc es ige nmindenfele camp egy ido utan LAMA de bazzegh HIB MID RA VAN KENYSZERITVE HOGY ODAMENJEN MERT MASHOL NINCS ALB!!!110!
NINCS ALB FG hogy ne most ok majd jo kis fightokat nyomatnak. NINCS -
Bhalage #33764 Alboknál a legtöbb alliance dead (na, láccik ki okosabb middiknél, és ki lépett le hamarabb wowba :)
???
midik is leleptek mar reg de legelsoszor mindenkepp a hibik voltak akik leleptek =) -
Bhalage #33763 FHn rajta van miert btw -
Bhalage #33762 mert a kisnyuszi szoros es nem borotvalkozik -
Bhalage #33761 en leallitottam a hivatalos wow letoltest miutan 3szor felbeszakadt, es iszonyat kurva lassu volt 6-30k) es bittorrentezek
igy a letoltes 30k -150k kozott mocorog.
remelem holnap mar kiprobalhatom ezt a szutykot >< -
#33760 és vmi info,hogy mégis mér? -
Bhalage #33759 jol -
#33758 mellesleg jól látom,hogy prydwen.net-nek kampec? -
#33757 egy pár doboz wowot!thx! :-o
lássuk mi van benne :-o -
#33756 pár picz
DAoC Gold edition
ToA 2cd-n + térkép helyett NF cd :-o -
RogueGigi #33755 Akkor ezekszerint az én linuxos tűzfalam nem is tűzfal.
bakter, most itt filózok kinyissam-e őket vagy ne. A portforwarding olyan, mintha lukat furnék a tűzfalba, tiszta gány megoldás. -
RogueGigi #33754 A software firewall is an application installed on the computer or provided by the Operating System that actively blocks communication between the computer and the internet. The Blizzard Downloader requires that ports 3724 and 6112 be open. It can also benefit from having ports 6881 through 6999 open -
#33753 Mondjuk a mi hibank, hogy nem toltottuk le hamarabb, de hat akkor is. -
#33752 Beallitottam neki a megfeleo port ranget, de azert volt par Netbus stb probalkozas a letolto progin keresztul. :p -
RogueGigi #33751 Panaszkodott itt nekem, hogy tűzfal mögül netezek, és ez árt a letöltésnek. Hát kapják már be. -
RogueGigi #33750 Én kilőttem, erre 10percig nem jött le semmi. Most visszakapcsoltam, és kb 3x olyan gyorsan töltenek le tőlem, mint ahogy én kapom. Azért a blizzard is elmehet a qrva nenikejebe. -
#33749 429.75 of 2466.43 17%. Ejfelre lesz ez 23% is m8s!!! :D -
RogueGigi #33748 Ezt a daocot totál kinyírták, de nem albok, vagy middi/hibbik, ezt nem játékosok okozták, valamiért ebbe az ostoba irányba vitték el az rvr-t. Alboknál a legtöbb alliance dead (na, láccik ki okosabb middiknél, és ki lépett le hamarabb wowba :) ), tehát marad a random grpokkal való hent, meg a leech, ami persze megvan mind3 oldalon. Erre még rátesz egy lapáttal, az az ostoba mythic designer team, hogy reliceket a keepekbe teszi, merthiszen túl könnyű relic elvétel biztos fun lehet mindenkinek, ha valami védhetetlen, az biztos csak jó feelinget eredményezhet. Middikről meg annyit, pont olyan ostobák mint a dockhoz solo szaladgáló albok, ők legalább annyira gyilkolják a fg vs fg fightot, ha egy docknál kempelnek. Ha ezt nem látod be bazsi, az sem nem az albok, sem nem az én hibám. Ja, és egy docknál megérdemlitek, ha 234324535 stealtheraddot kaptok, valahogy nem tudlak sajnálni titeket :D
2644mb-ból már lejött 18. Bakter ez nem gyengén szakít (0%).
-
#33747 Nem ertem en se, tobbet toltenek fel, mint en le. :p Szoval kilottem, igy lassabb, de mas se kapja meg. :D -
RogueGigi #33746 Ez a peer to peer rendszer lehet, hogy egy valag pénzt megspórolt nekik, de ez a 6k/s download speed eléggé szánalmas. Lehet átmegyek krane-hez, usb2-vel csak gyorsabb :) -
#33745 Tul egy boot vinyo behalasan mar kemeny 17% lejott wowbol... -
#33744 na,túl egy win reinstallon,ping még mindig millióhoz közelit,szal hétfőn chello hqval váltok pár szót :-o -
Bhalage #33743 sehol senki, szep ;< -
#33742 én több okból sem esek bele ebbe :-O -
Bhalage #33741 emberek van vki akinek van WOW EUs kliense a betahoz es pesti es lenne szives kiirni azt cdre vagy dvdre nekem mind1 kifizetem ha farad. meg elmegyek erte :)
nos?