43179
  • Botond #33820
    asszed olyan nagy élmény vagyok irl?:-D mondjuk a csajok akik láttak életük hátra lévő részeben ebből az élményből élnek,de hát te fiú vagy a jó ég megáldjon :-DDD
  • Hangianix
    En ragaszkodnek a szemelyes talalkozohoz Pesten ^^
  • Hangianix
    Mondtam en. :D
  • Hangianix
    WoW letoltes erdekesen alakul, 1.5gb van lent 2.4-bol es az neki 42%.
  • Botond #33816
    szal ha hangi nem lökne ki akkor meg tudnám osztani az infot,hogy ezek valóban csak dobozok,amikhez Gatyo+Loth+Dorin+az én accom tartozik
  • Hangianix
    Szerintem ezek mar mind hasznalatban levo accok, csak a doboz van meg Mozesnel.
  • Mersain
    van meg elado darab ?
  • Botond #33813
    jól néz ki,de minek nekem 4? :-D szal leadom Alyrnál vmelyik hétvégén amikor pesten járok,majd szólok,ha nála a cucc.Van rá százalékos esély,hogy ez most hétvége lesz,de elég kicsi.
  • RocketyATwork
    :_)) alyros megoldás bejövős de ha nálad jól néz ki a polcon akkor maradjon ott mert én úgyse tudom hova tenni
  • Botond #33811
    Itten van a dobozod btw,meg öcséd is,be is raktam vhol linket a picekhez,hogy milyen 100kommenten belül,majd vmi plant kéne kidolgozni hogy jut el hozzátok.Asszem a usual leadom Alyrnál osztán zaklassátok őt style lesz mondjuk,hacsak nem akartok lejönni Ostorosra
  • RocketyATwork
    ru lázas yet m8?
  • Botond #33809
    na meg nemecsek ernő :-o
  • Bhalage
    a magyarok donto tobbsege legalabb 50+ magyar a 23as pvpn, innen steveh, qaby, atom, kkrisz, botond, zak, gatyo, lujo nem tudom en meg kivel nem talalkoztam de nekem ugy tunik mintha az egesz server magyar lenne, mert barhova megyek magyar sracokba (nevekbe) botlom =)

Bhaals tauren shamy vagyok :)
  • RogueGigi
    Csak egy apró tipp, VGN meg NP a 8as pvp-n nyomja ;) (különböző realmben ofc)
  • Mersain
    Nemsokara fogok de Thaunak nincs acc sajna.
    Hanyas serveren vagy es milyen neven?
  • Hangianix
    En meg hagytam veszni a hivatalos dl-errel 25%-ot, behoztam mar ugyanazt torrenttel is, szoval ha azzal kezdek, mar lent lenne...
  • Bhalage
    hmmm ti mar jatszotok? hehe mert en igen es kurrva ari ez a tauren =)
    maga a vilag meg nagyon durvan szep =) barmeg 0.1%at jartam be kb
    de nagoyn tap eddig =)
  • Mersain
    Nagyon helyes =)
  • Mersain
    Nem regelt valaki folos accot wow obetahoz?
    Thaunak kene egy acc.
  • AngeLujo
    akkor kapsz majd paladint enemynek azt lehet sírni :p
  • Bhalage
    jovok =) eddig elegge tetszik tbh
  • Botond #33799
    23oson vannak a magyar hordások
  • Bhalage
    szal majd benezek megnezni de sztem en hordat fogom preferalni ><
  • Bhalage
    alliancet leszarom nem paladint akarok hanem orkokat
  • AngeLujo
    én valami 12-es serveren vagyok gyere oda, alliance oldal (horda csúnya és kész :p), mondjuk ezt én megkaptam hogy "You have been assigned to this bla bla bla...", de übek tudott választani. Szal mi ketten biztos ott vagyunk, bár a lámának nem jött be eddig de majd rugdosom.
  • Bhalage
    egyutt jatszik a magyar banda vagy szetszeledtunk megint ala daoc? : )
  • Bhalage
    nekem is lejott ugyhogy see you in wow.

valaki oltsa le a villanyt thidranki apkban plz :)
  • Bhalage
    kapd elo az ostort azt bassz oda nekik imo
  • Botond #33792
    23ason vagyok,de nem nagyon játszok,mert épp súlyos gondjaim vannak a chelloval,nevezetesen 2percenként 10-20-30secre leáll a jel,tiszta gprs...bejelentettem,aszondják jó minden szerintük,nyomtam format c:,de ugyanaz,szal mégse,hétfőn beszélek velük,hogy a hiba nem nálam van...febr28án lejár a hűségszarság,addig van idejük előrukkolni vmi,mert nem akarok váltani,eddig meg voltam elégedve velük
  • Hangianix
    Marmint valamikor a jovo heten. :D
  • Hangianix
    Ok, Horda oldal lesz es shaman, de melyik server?
  • Botond #33789
    jawohl her überstrum führer m8!!!!44 már a kérdésedre válaszolva
  • Hangianix
    Baszics, gyere inkabb fel Pestre. :D Mozes, akkor azzal az accal mar tudok nyomulni, ha lejon vegre? :)
  • Botond #33787
    nekem itt van 4 dobozzal wow,nem is tom melyiket installjam :-o
  • AngeLujo
    jó a WoW gecc, majdnem 12-es már a mage-em, tiszta durva kari :)
  • Bhalage
    2 kulonbozo dologrol beszelunk sztem.
    reszemrol befejeztem
  • RogueGigi
    Már ne haragudj, de ez most hogy jön ide? :) Mégis milyen fg vs fg csatákat vársz beno docknál hmm? Mid tactic: menj dockhoz, bridgehez, ahol albok varat foglalnak, vagy foglalj magadnak, és kempeld. Már ne haragudj, de evvel a taktikával sosem fogsz fg vs fg fightot kicsiholni. Persze lehet mondani, hogy mindenki ugyanezt csinálja, de hiszen ezt már írtam lejjebb.. Ettől függetlenül van fg rvr, csak a sok add miatt qrva nehéz összehozni. Albok hibája? ofc egy smart middi szerint tuti.. Én azonban inkább erre a 7*5 keep van egy frontiersbe dologra fognám, amit az ostoba mythic talált ki, és jól ki is nyírta vele a field rvr-t. Van, csak töredéke a toa előtti időknek, és túl nagy sanszod van stealtheraddra. Azért valjuk be, toa előtti rvr is miből állt? emain meg odins zerging, mert elmehettél te mondjuk hw-ba, vagy mittomén gorge-ba, de szart se találtál mobokon kívül, ne adj isten pár blue conn questelős csókát max. Mégis, ha leszámítjuk a wallos fightokat, sok fg rvr volt. Ezután a pár hónap után már én is visszasírom azokat az időket, talán kevesebben is léptek volna le wowba, talán mi sem azzal pöcsölnénk most, hogy honnan jön le gyorsabban. Persze ha tovább akarsz buzerálni vmi miatt, amihez semmi közöm, tedd azt bakter :)
  • Bhalage
    mondom szamtalanszor felleptem gondolhatod, mondjuk nem szorakoztam sokat autoretryvel jo ha 1 perceig ment azt storno ><

most 100k val jon nekem ez igy jo, hivatalos letoltovel 3v4szer megszakadt es lejott kb 200mega kurvalassan ahogy irtam :( neztem a neten mas ftpk utan ill oroszokat is kerdeztem (ok mindig tudnak vmit:) de mivel a banda mar reg tolja elrendelt szaron, hat ok se tudtak semmit ;<
  • Hangianix
    Jah, en is ezt szedem le, mas klienst hasznalok kulonben. Ha meg igy se megy, akkor serafutty.
  • Rockety
    5percig autoretry és bejutsz ><

bár ha a torrentel szoptok (bad data from tracker, corrupt data, p0wnz speed :E) akkor i rest my case !

xD