Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hop botond a tévedhetetlen megint kis királyt játszik
rl dolog a csalás is szerintem
talán nem kéne csítelni fiúk,akkor nem kéne itt össznépi mosdatást csinálni,eddig 2en is leírtuk,hogy akkora távolságot átlaggolt,ami steveh szerint sem lehetséges hagyományos /face-es laggal,alternatív megoldás nem jött eddig,szal marad az én verzióm,übi csítelt,részemrõl ebben maradunk amíg vmi alternatív hihetõ megfejtés nem jön
Szvsz mindenki maga dönti el hogy mit vesz személyeskedésnek de pill utánnanézek a lexikonba hátha igazad van
Személyeskedés rl dolgok felhozásával kezdõdik nem azzal hogy az egyik azt mondja a másikra hogy csal egy k játékba sztem.
Lourker
öcsi sajt onnantól kezdve hogy valakit megyanusítasz valamivel az személyeskedés.szóval ha innen nézzük a dolgot akkor te ezt már rég elkezted.az hogy én mit végeztem vagy mit nem arról neked halvány foglamad nincs amint az írásodból ki is tünik.
ennek ellenére tartom magam a 31447 es hozzá szólásomhoz
ennek ellenére tartom magam a 31447 es hozzá szólásomhoz
sajnállak, komolyan mondom, mindig is sajnáltam a beteg embereket
nevetséges amit itt mûvelsz, rágalmazol mindenkit orrba szájba, anélkül hogy akármilyen bizonyítékod is lenne. szépen videózd le amikor ilyesmiket látsz, küldd el rightnownak és nem kell többet a faszságaidat hallgatnunk ha tényleg banolnák az illetõt, ennyi, tényleg ilyen egyszerû egy problémát megoldani, és még fröcsögni se kell hozzá, az ilyen magadfajta kis görcsöktõl megy el a kedvem a játéktól. és ez mehetett volna akármylik postodra, csak épp erre kattintottam
nevetséges amit itt mûvelsz, rágalmazol mindenkit orrba szájba, anélkül hogy akármilyen bizonyítékod is lenne. szépen videózd le amikor ilyesmiket látsz, küldd el rightnownak és nem kell többet a faszságaidat hallgatnunk ha tényleg banolnák az illetõt, ennyi, tényleg ilyen egyszerû egy problémát megoldani, és még fröcsögni se kell hozzá, az ilyen magadfajta kis görcsöktõl megy el a kedvem a játéktól. és ez mehetett volna akármylik postodra, csak épp erre kattintottam
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
most személyeskedjek én is?ha azt mondom,hogy végeztél egy szakmunkás képzõt,aztán elmentél autót árulni,mert dolgozni büdös volt akkor igazam lesz vagy mi?folyamatosan ellent mondasz magadnak,ha erre felhívom a figyelmed egybõl személyeskedni kezdessz és azzal dobálozól,hogy hülye vagyok meg mittomén mi,neked ez érvrendszer akkor te nem vagy teljesen ép
nyugi kap õ elég hideget meleget azért mert ekkora arca van
Azert Ubi se semmi az engem nem mezzel be senki sorcijaval. Igy nezve talan megis lattal mar "még egy ilyen öntelt figurát". =)
Kerlek ne hasonlitgass Ubihez... 😉
Simogatod a lelkem. =)
de még azt sem tudjuk ,hogy kel lagcsítelni te meg hajtogatod a kis stilû baromságaidat.
egy dologhoz értesz .az a szüret.szerintem próbáld meg ott kamatoztatni azt a fergeteges kioktató stílusodat ahol a kedves botond úrnak lehet nem mondanak ellentr és isttennek tekintik
még egy ilyen öntelt figurát nem láttam megmondom õszintén de amikor 25 ember modnja az ellenkezõjét akkor te még mindig hajtogatod a kicsinyes hülyeségeidet.itt már rég nem arról van szó hogy ki csitel vagy ki nem.itt arról van szó ,hogy botond úr nem képes elfogadni ,hogy valaki ellent mond neki és lehet jobban tud valamit nálla.öreg képezd tovább magad mert ide nagyon kevés vagy
egy dologhoz értesz .az a szüret.szerintem próbáld meg ott kamatoztatni azt a fergeteges kioktató stílusodat ahol a kedves botond úrnak lehet nem mondanak ellentr és isttennek tekintik
még egy ilyen öntelt figurát nem láttam megmondom õszintén de amikor 25 ember modnja az ellenkezõjét akkor te még mindig hajtogatod a kicsinyes hülyeségeidet.itt már rég nem arról van szó hogy ki csitel vagy ki nem.itt arról van szó ,hogy botond úr nem képes elfogadni ,hogy valaki ellent mond neki és lehet jobban tud valamit nálla.öreg képezd tovább magad mert ide nagyon kevés vagy
de mi a magyarázat arra,hogy rangen kívûlrõl lemezzel,ha /face-el mint tudjuk nem lehet távolságot nyerni?õõ,nemtudjuk,de 8millió rp a garancia,hogy übi soha semmikor nem lagcsítel LOL
te aki ott se voltál nem is láttad az esetet nem vagy komoly vitapartner az adott dologról,ha esetlen godwan aki szintén ott volt mondaná,hogy ki van zárva akkor talán lenne mirõl szót ejteni,de ez a nekem 8 millió rpm van,neked nincs mezzer karid mirõl beszélsz style(arms mióta mezzer?vagy bármilyen karin jó az rp meg egy mezzer mellé?mert 1millerem nekem is van meg egy 33as bárdom és egy 24mincerem,szal nagy mezzer vagyok én is akkor...) nevetséges,de csinálsz amit akarsz
látod ez külömböztet téged meg másoktól 😊
Ennél a mezzelõs dolognál én is ott voltam és leírnám, hogy az én monitoromon, hogy nézett ki a dolog.
Elõrebocsátom, hogy senkirõl nem állítom, hogy csítel (pláne külön proggyval) vagy, hogy ez az eset csít volt.
A csata elején megfeküdtem majd kb 1 perc múlva rezzelt 1 sokkal hátrébb álló ember. Majd arra lettem figyelmes, hogy 1 sorci kirepül apkból mindenki feje fölött vadul castolva (gondolom vhol a dombon castolt és onnan indult a laghost) és a jó pár méterre elõttem levõk be is kapták a mezzt aztán 2 sec múlva mi is a hátul állókkal. Aztán eltûnt a laghost viszont mezzrangbe akkor én és az a pár ember egész biztos nem voltunk mert nem volt 1 sorci se olyan közel hozzánk. Hát valóban elég furcsa volt az biztos.
Mégegyszer mondanám csak azt írtam amit láttam és senkirõl sem állítom, hogy csalt.
Elõrebocsátom, hogy senkirõl nem állítom, hogy csítel (pláne külön proggyval) vagy, hogy ez az eset csít volt.
A csata elején megfeküdtem majd kb 1 perc múlva rezzelt 1 sokkal hátrébb álló ember. Majd arra lettem figyelmes, hogy 1 sorci kirepül apkból mindenki feje fölött vadul castolva (gondolom vhol a dombon castolt és onnan indult a laghost) és a jó pár méterre elõttem levõk be is kapták a mezzt aztán 2 sec múlva mi is a hátul állókkal. Aztán eltûnt a laghost viszont mezzrangbe akkor én és az a pár ember egész biztos nem voltunk mert nem volt 1 sorci se olyan közel hozzánk. Hát valóban elég furcsa volt az biztos.
Mégegyszer mondanám csak azt írtam amit láttam és senkirõl sem állítom, hogy csalt.
En tudom Mozesrol, Ubirol is hogy jo fej, de itt jol titkoljak. 😄 Mersain meg valoban elo peldaja volt annak (en mondjuk kicsit mar jobban ismertem ot 😊 ), hogy mennyire nem valos kepet fest a forum egyes emberekrol.
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
(magara gondol) :<<<
anti hero
sztem ez a flame mindig is volt; elso naptol fogva hogy elkezdtem jatszani en is pl elkezdtem flemelni, es ez teljesen termeszetes, hogy aki masik realmben jatszik az noob, retardalt, balfasz etc. persze van ellenpelda is, pl mersain, akit regebben ruhelltem, mostmeg ingame jobaratomnak tudnam mondani. etc
es megfigyelheto bizonyos a flamek gyakorisaganak hullamzasa is, van mikor napokig semmmmi a forumon dogunalom, aztan utana besurusodik es mindenki kiirja magabol a faradt gozt =) ez most egy ilyen idoszak atm sztem
es megfigyelheto bizonyos a flamek gyakorisaganak hullamzasa is, van mikor napokig semmmmi a forumon dogunalom, aztan utana besurusodik es mindenki kiirja magabol a faradt gozt =) ez most egy ilyen idoszak atm sztem
anti hero
Inkabb allj neki az 1 honap mulva esedekes rr8 grats threadembe irando kis essze vazlatanak. Par kulcsgondolat:
- mindig is csodaltam jatekat
- megtisztelve ereztem magam, hogy jatszhattam a shamanjaval
- pm-en keresztul erkezett kommentarjai meg ma is mosolyt csalnak arcomra
stb. 😊 2000 karakter eleg lesz.
- mindig is csodaltam jatekat
- megtisztelve ereztem magam, hogy jatszhattam a shamanjaval
- pm-en keresztul erkezett kommentarjai meg ma is mosolyt csalnak arcomra
stb. 😊 2000 karakter eleg lesz.
ja azt tudom, de a magyar wow oldal nem nagyon tetszik, meg a forum sem, az a nagyon jo dolog hogy naprakesz ill hogy forditanak mindent, az tenyleg ottvan.
hireket a worldofwarcraft.com-rol szoktam nezni, nekem az az oldal bejon. ottani forumok is erdekesek.
szivesen kiproszalnam a gamet, mindenki annyit aradozik rola.
hireket a worldofwarcraft.com-rol szoktam nezni, nekem az az oldal bejon. ottani forumok is erdekesek.
szivesen kiproszalnam a gamet, mindenki annyit aradozik rola.
anti hero
ehe:p lol
Lourker
Mi lenne ha befejeznétek ezt a szart aminek semmi értelme és senkit nem érdekel? (tisztelet a pár idiotának akik erre izgulnak fel)
Azok kedvéért akik nehezen olvassák a magyart lefordítom l33t-re is:
omfg!+%"(/wtf "+!"+!"+fins"+011!!!/1500range!!4444btw!cba}@{[ [[ðÐ|Ä·^¢°°· /kussoljámerpofánrúglak/anyád
Azok kedvéért akik nehezen olvassák a magyart lefordítom l33t-re is:
omfg!+%"(/wtf "+!"+!"+fins"+011!!!/1500range!!4444btw!cba}@{[
k. akkor nem is kell figyelni rád:p
srácok mehet a flamelés tovább np:p
srácok mehet a flamelés tovább np:p
Lourker
worldofwarcraft.hu-ra mindig be vannak linkelve a legújabb hírek ill. egy-két napon belül le is fordítják általában, elég jó oldal sztem.(fórum is van)
Lourker
a postod alapján te nem komolyan vitatkozol csak simán sportot üzöl abból ,hogy hülyét csinállsz magadból
Ha tudnek mar reg nem irhatnal ide m8!!! 😄DD Kis pont vagyok en, meg koszos szerkesztesi jogom sincs, csak torolni tudok, de azt is ritkan szoktam. 😄
Lehet banolni kellene pár embert imo!!!
Lourker
hehe
van vmi jo wow forum? hiv. usa forumokat szoktam olvasni meg a magyart de nekem az tul elszallos
van vmi jo wow forum? hiv. usa forumokat szoktam olvasni meg a magyart de nekem az tul elszallos
anti hero
en beszelni magyar?
😊
😊
anti hero
Jah, nem akarok pm-t kapni a felso vezetestol ^^
"Fiuk/Lanyok, kevesebb qq, szemelyeskedes es durvulas mind ket oldalrol pls."
LOL mr.admin? ^^
LOL mr.admin? ^^
Lourker
ahol egy csíter van,és azt ilyen bõszen védelmezitek ott lennie kell többnek is,egyenlõre 1 bukott le,de majd ezetúl figyelünk,most nincs screenshot,de majd legközelebb résen leszünk,nem ér készületlenül a dolog,és lesz az is.
az hogy rajtam átlaggolt nem jelenti,hogy mindenkin,nem szólóban voltam kint druiddal apknál elhiheted.Ezt a 3 évre visszamenõleg meg ennyi rp meg annyi rpt meg be lehetne fejezni,semmi köze a lagcsíteléshez hogy mennyi rpd van.
Btw akkor most hogy van ez?/facel lehet 1000t csúszni,de a bárdok 1003at csúsztak és jöttetek ide építõ kritikát gyakorolni(mert sírni én sírok,de folyton),mert ez esetben gratulálok a jó szemedhez,hogy így kiszúrtad a különbséget
az hogy rajtam átlaggolt nem jelenti,hogy mindenkin,nem szólóban voltam kint druiddal apknál elhiheted.Ezt a 3 évre visszamenõleg meg ennyi rp meg annyi rpt meg be lehetne fejezni,semmi köze a lagcsíteléshez hogy mennyi rpd van.
Btw akkor most hogy van ez?/facel lehet 1000t csúszni,de a bárdok 1003at csúsztak és jöttetek ide építõ kritikát gyakorolni(mert sírni én sírok,de folyton),mert ez esetben gratulálok a jó szemedhez,hogy így kiszúrtad a különbséget
Fiuk/Lanyok, kevesebb qq, szemelyeskedes es durvulas mind ket oldalrol pls.
Ha jol tudom a daoc window mozgatasaval elerheto un. lagcheat mar jo ideje fixalt, 2-3 patch ota talan. Lagolasra barmit is mondani sajna nem lehet, mivel gondolom mindannyian lattunk mar lag ghostot es ha jol tudom a lag ghosthoz nincs koze a jatekos gepenek. Mostanaban jatszottam parszor AoD grpba es nem lattam Ubit lagolni (ha valaki lagcheatel az mindket oldalon lathato), csak Steveht, de o ld-re is ment mindig utana. 😄
Ha jol tudom a daoc window mozgatasaval elerheto un. lagcheat mar jo ideje fixalt, 2-3 patch ota talan. Lagolasra barmit is mondani sajna nem lehet, mivel gondolom mindannyian lattunk mar lag ghostot es ha jol tudom a lag ghosthoz nincs koze a jatekos gepenek. Mostanaban jatszottam parszor AoD grpba es nem lattam Ubit lagolni (ha valaki lagcheatel az mindket oldalon lathato), csak Steveht, de o ld-re is ment mindig utana. 😄
i like popcorn
most akkor ki a csiter? ubi vagy az egész guild? hirtelen megint csak egy emberrõl beszélsz..
jelentsd a rightnwownak vagy fejezd be a hülyeségeid.
továbbra sem hiszek neked mert ez kb 2000es lagot jelent ami ,hogy ha valaki csitel is akkor is tök felesleges mert a hátal nektek meg nem tud kasztol.
aztán lehet a te connectedel van baj mert ilyen fajta lagolást se hibitõl se miditõl nem láttam még 3évere vissza menõleg
jelentsd a rightnwownak vagy fejezd be a hülyeségeid.
továbbra sem hiszek neked mert ez kb 2000es lagot jelent ami ,hogy ha valaki csitel is akkor is tök felesleges mert a hátal nektek meg nem tud kasztol.
aztán lehet a te connectedel van baj mert ilyen fajta lagolást se hibitõl se miditõl nem láttam még 3évere vissza menõleg
azt hazudsz amit akarsz,ez egy szabad ország,még az ilyen selejtesek mint te is mondhatnak amit akarnak,sõt online játékot játszhatnak,és csalhatnak,ez egy ilyen világ
nah átrágtam magam a postokon és meg kell állapitsan botond nem tud olvasni és agya még mindig képtelen a fins szon kivül mást felfogni, stev meg gépelni nem tud de ezt megszoktuk 😄DD szal fo seggfej Botond huzzál visza finsezni mert ahhoz értesz (habár afkzni finsbe lehet még bonyolult neked) rvrrõl meg nem lehet értelems véleményed egy rr5? kari után. majd ha 2-3M rpt összeszedtél talán érteni is fogsz hozzá. a mezzer témához meg annyit hogy amig nem játszottál mezzer karival addig jobb ha meg se szolalsz mert fingod nincs kérdéshez .
Amugy pedig te tetted fel a legjobb kérdést és bizonyitottad be hogy nem lagcsitelek. nem idézem be mert cba, de a lényeg az volt hogy minek lagcsiteljek egy 1850+10% (mert ennyi a mezz rangem) rangü mezzel amikor az ellenfél max 1500+10%al jöhet? semmi értelme nem lenne. köszi a kérdést seggfej.
Amugy pedig te tetted fel a legjobb kérdést és bizonyitottad be hogy nem lagcsitelek. nem idézem be mert cba, de a lényeg az volt hogy minek lagcsiteljek egy 1850+10% (mert ennyi a mezz rangem) rangü mezzel amikor az ellenfél max 1500+10%al jöhet? semmi értelme nem lenne. köszi a kérdést seggfej.
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
nyilván ragaszkodsz a lagcsithez, Stev probál érvelni de te képtelen vagy felfogni bármit is igy álloháboru alakult ki. más nem lehet mert agyilag képtelen vagy ennél bonyolultabb müveletekre, de kezdek kiváncsi lenni igy lehet elolvasom majd hingézés közbe vagy vmi.
jesszus itt nyomulok Warhammer 40kval mint állat mire viszanézek ide 5 oldalnyi szöveg oO érdemes elolvasni ? 😄 mind1 tuti a szokásos.
BTW, aki szereti a stratégiai játékokat az probálja ki a Warhammer 40k Dawn of War-t most jelent meg és vmi kibaszottul bejön. kedvencem eddig az emberek szeletelõ gépe, egy kéz géppuska másik körfürész, bazinagy robot, felszurja enemyt körfürészes kezére felemeli a levegõbe aztán bekapcsolja a körfürész 😄D enyhe vérfürdõ whhahaaa!!!
BTW, aki szereti a stratégiai játékokat az probálja ki a Warhammer 40k Dawn of War-t most jelent meg és vmi kibaszottul bejön. kedvencem eddig az emberek szeletelõ gépe, egy kéz géppuska másik körfürész, bazinagy robot, felszurja enemyt körfürészes kezére felemeli a levegõbe aztán bekapcsolja a körfürész 😄D enyhe vérfürdõ whhahaaa!!!
mire mondjuk példát?amikor elkezdte a castolást not in rangebe volt az 1500as rootnak és castolás közben folyamatosan csúszott elõre és átcsúszott rajtam a hátam möge,igaz már félúton mezzbe álltam és 3dikat castolta,de õ csak csúszott csúszott és amikor a hátam mögé ért hirtelen megint ott volt a többi albbal,mi meg szépen álltunk mezzbe egy ideig gp után meg folyamatosan interruptolódtunk,próbáltunk hátrálni,de addigra le lettünk zergelve,ennyi történt,alapvetõen nem kaland már haltunk máskor is,haltunk übitõl is,csak ugye miután itt leosztja az észt,hogy õ mezzelés netovábbja kicsit érdekes hogy kiderül,hogy egy csíter...az meg hogy 2 éve játszol vele nem bizonyítja,hogy csalt e vagy nem csalt az adott esetben tbh
mondjunk egy példát.
ha a towernél vagy akkor ubi el lagolt volna a loghery menekig ami tölle olyan 2000-es rangnél van a szóban forgó lagolássával?
ubivel játszom kb 2 éve és nem tapasztalatm ,hogy csalna.innentõl kezdve tudom ,hogy badarságokat állítasz amit saját magadnak bizonyítgatod.
ha a towernél vagy akkor ubi el lagolt volna a loghery menekig ami tölle olyan 2000-es rangnél van a szóban forgó lagolássával?
ubivel játszom kb 2 éve és nem tapasztalatm ,hogy csalna.innentõl kezdve tudom ,hogy badarságokat állítasz amit saját magadnak bizonyítgatod.
szertinted /facenél a max csúszás 1000,ezt te írtad,ezzel egyet is értek,übi ennél jóval többet csúszott,ez már nem konnect vagy 2 acc miatt van,ezt ha képes vagy felfogni majd beszélünk tovább,addig csak hajtogasd a hülyeséged,és mondj lehetõleg minden második kommentedben ellent magadnak
szerintem meg te tanulj meg olvasni ha már felhoztad a témát.az pedig amikor 10bõl 10szer egy bard 1500rangrõl bemezeli a 1875ös sorcit mert far away akkor ott nem sima lagolás van.de amikor valaki lemezel téged ugy hogy közben lagol a /face miatt akkor az köszönhetjük a mythicnek.
véleményed szerint ha valaki lagol tegyük fel rossz a koncetje és ez miatt lagol és warpol akor õ csitel? vagy ha valaki bent van 2 accal és a gépe nem képes annyira gyorsan feldolgozni ( az enemyk betöltése az effecktek betöltése miatt ),hogy õ megáll ezért te még látod addig a lagot futni amíg ez a "feldolgozás" megnem történik akkor õk csitelnek?
kicsit gondolkozzál már légyszíves
véleményed szerint ha valaki lagol tegyük fel rossz a koncetje és ez miatt lagol és warpol akor õ csitel? vagy ha valaki bent van 2 accal és a gépe nem képes annyira gyorsan feldolgozni ( az enemyk betöltése az effecktek betöltése miatt ),hogy õ megáll ezért te még látod addig a lagot futni amíg ez a "feldolgozás" megnem történik akkor õk csitelnek?
kicsit gondolkozzál már légyszíves
)