Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
zzz
zzz
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
Uberalma tegnap 19:40 | Privát | Válasz | #31386
...én poékodásbol küldelek el a halál faxára napjába 5x és flamelek mert unatkozok ugyanakkor felét se irom komolyan...
és a másik
© Bhalage ma 21:27 | Privát | Válasz | #31498
uberlama is kibasz eretlenul viselkedik sztem, es mivel sok ember ezt ismeri/kiismeri direkt provokal (neha en is😊 es utana jokat nevet, hogy haha tenyleg ugy reagalta, ahogy akarta
(meg mindig imo😊
szoval csak annyit hogy köszi a funt srácok, nagyjábol az lett az eredménye amit vártam. fontolgatom a pszichologus pályát. nn.
ma elégé felidegesítettem magam és kezdek lenyugodni.
más
az ,hogy valaki idõs vagy nem idõs szerintem teljesen mindegy.persze nem a 10 és a 30 éves közötti külömbséget értem.nem vagyok már én sem fiatal és volt elég tapasztalatom ugy unblock.de ti minden postban amit lujo ír vagy ubi abban találtok gyerekes dolgokat.akárhányszor olvasom át az érintet postokat nem találok benne semmi kivetni valót.
Az anyázást, hülyézést, lámázást, köcsögözést meg ilyeneket rendszeresen te meg a legjobb barátod kezded. Nem csak itt btw...
És igen a legjobb barátod kb mindenkivel úgy beszél mintha a seggébõl rántotta volna ki.. nem csak a Botonddal.
És a postodat meg komolyan nem értem.
Lehetek a baratod?
zzz
botond agyában halmazállapoti változások folynak le (pve mellékhatása) megszületik a gondolat, "na faszom má unatkozom, lezzz flame dem aod m8s" - azt felír vmi random baromság 😛
Az a röhely túl sokat nem is kll fáradnia érte (lag cheaters!!!--- na nem már botond tud ennél jobbat is^^), mert jön az AoD kisúttörõ tagozat és ugrik mézes madzagra (mert amit botond csinál az értelmetlen provokatív posztok spamelése öncélõ unalom elûzés😊, de ha egyszer müxik akkor müxik, elég szórakoztató volt kb 15 postig de most áltlapoltam kb 40 beszólást :E
na mind1 sztem faszság ezaz egész key
zzz
"egy önbecsüléssel biro ember; egy értelems embertõl"
Ehez meg hozzaadjuk , hogy bemezzelhetetlen vagy ,mindig nyered a mezz csatakat nagyon jo jatekos lettel es meg mindig igazat is mondasz (lehet csak fedi a valosagot mar nem emlekszem...) hat komolyan miert nem figyelt fel rad a vilag eddig...
zzz
utolso fejezetedet nem ertembevallom tobbszori elolvasas utan sem :< faradt vagyok mar
anti hero
Azt pláne nem értem hogy miért kell még mindig a postolo életkorához fordulni ha nincs értelems véleményetek-hozzászolásotok az adott témához. Az hogy értelmetlen provokáciokra, olyanokra amikre egy önbecsüléssel biro ember tuti hogy válaszol mert igazságtalannak érzi amit rola irnak még ha sose láttam az illetõt irl és fele annyit tudok rola mint õ énrolam (ezt kihasználva provokál) , reagálok ugy ahogy az elvárhato egy értelems embertõl akkor szerintem te vagy az éretlen kis-felnõtt.
Az utolso pedig hogy nem tudom miért kell olyanokba bele avatkozni, leszolni, kritizálni, és automatikusan negativ véleményt formálni a tények ismerete nélkül egy olyan ember szavára hivatkozva akirõl köztudomásu hogy amit ir annak fele sem fedi a valoságot. kb ennyi összefoglalva. kivi vagyok ezt is elõre láttad-e.
az öregembert nyugodtan tedd az én postomba is idézõjelek közé mer nem 80 éves bácsikákra gondoltam csak az ember olyan hirtelen érik 20 és 25 éves kora között hogy az valami fergeteges. és mivel elég valószínûen senkit nem fogok utolérni életkorban ezért mindig is kis taknyos maradok \o/ nem baj fiataloké a világ..
2. a csalozast uberlama inditotta a redb radarozikkal, amire en is reagaltam, hogy nem kene vkit gyanusitgatni bizonyitek nelkul etc foleg ha a jatekos egy _kivalo_ (es kozismert) jatekos
3. tolem egyebkent azt irsz amit akarsz, mert nekem edesmind1 😊
4. nem hiszem hogy annyi oregember lenne around, ill most az "oregemberek" is irhatnak, hogy nekik meg tele van a tokuk ennyi taknyos kozott, de nem teszik. most komolyan, ez erdekel vkit?
offtopic : jovo kedden station buli a godorben ha vkit erdekel (en ottleszek tesoval+jo nokkel) 😊
anti hero
na most amíg botond (az isten ha valaki nem tudná) bárkit halál nyugodtan csalónak nevezhet, elküldhet az anyjába és leköcsögözhet addig én is had vegyem a bátorságot hogy elmondjam a véleményem anélkül hogy akárki is azt mondaná hogy te kis köcsög 20 éves kussoljá ott az alvégen mer én idõsebb vagyok x évvel!! szal nem is tudom ki a gyerekes, komolyan mondom szarul érzem magam ennyi öregember között
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
(meg mindig imo😊
anti hero
(imo)
anti hero
az mekkora egy lama volt =)
anti hero
Valószínû ha mozogtok sebességgel a lag miatt kb 3000 lehet a távolság,de álló harcban 3500-ra látsz mindenkit.
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
komolyan veszitek azt a nagyon durva 3-4-5 év korkülönbséget, mit számít az? mér több botond azzal a +pár évével mint akárki más? ne nevettesetek már, attól még mert valaki 20 éves egy büdös fillérrel nem kevesebb mint te vagy mint botond vagy akárki, nem tudom mi a faszt gondoltok
Amit mondani akarok hogy jó lenne ember módjára viselkednetek Übi és Steveh mert így nem kéne megnyílvánulni! (majdnem én is hasónlókat írtam de visszafogtam magam!)
uff
Szóval ez a "skilles" szöveg kurvára sántít. Amióta hibiben játszom újra CSAK random grpban voltam és uncapped a karim. Mégis nyertünk párszor Onigiriék ellen és tegnap Raisthlinék ellen is. Persze õk is megvertek párszor. Ez így rendben is lenne és szót sem érdemelne a dolog mert az ember beloggol - random grp - rel vagy nyer.
És a lejjebbi addolós szövegek közül azért nem mind igaz. Golden Age ütött ki titeket 2x úgy, hogy mi addoltunk VOLNA de nem volt mire mert az összes alb meghasalt. FL+add viszont megfingatta az összes hibit de kérdem én biztos, hogy enyit kell errõl beszélni és jönni a dumával, hogy skill meg úgyislezergeltek? Meg Godwan szövege, hogy random grp.. hát ja ismerõs mi is random grp voltunk.
Meg itt páran ki vannak akadva, hogy Botond csíterez. Überláma meg az egész kibaszott hibi realmet lelámázza, hogy tanuljanak meg játszani + nála sokkal idõsebb "komolyabb" embereket elküld az anyjába. Mindezt azok után, hogy (nem szívesen mondom most de igaz) évek alatt érett be a grpotok és szoktatok át 1 fgre.
Btw Übi elismered Redb-t, hogy kurva jó mezzer de simán feltételezed róla, hogy csal.
Lourker
Lourker
Lourker
És én se csináltam semmit ,mondjuk nem is nagyon érdekelt hogy azt mondjátok:p
Lourker