43179
-
#33859 hánya ember jönne eu wow-ra ha elindul kb? -
Rockety #33858 xD -
#33857 izgatottan várunk bazsival,szal step on it -
#33856 Hozzaszoktam DAoCban (a tobbseggel ellentetben), hogy _mindig_ beirom a /g-t, /gu-t akarmit es nem csak irok. :) Horda oldalon vagyok, Pusgoblin volt a shaman, de nem tudok belepni, mert eloszor virusirtot futtatok. : -
#33855 ja,ezzel kezdtem az első kommentben... -
#33854 ha a 23ason vagy horda oldalon,és mondassz egy nicket,akkor belépek azt rádüzenek,és r-el tudsz replyzni :-o bár az meg néha nekem nem akar működni,csak ha kedve van,de ilyen esetekre a megameighteket addolni lehet friend listbe,és a friendlistbe rábökve akárkire felvillan a send PMs and other insults gomb,és az jó de nagyon,valamint,ha vkinek a nevére 2x klickelsz a chat ablakban egyből beugrik az opció,hogy send pm neki de nagyon
remélem szűkös értelmi képességeiddel azé bírsz követni,így reggel :-D -
#33853 A /s ablak az bejott, csak nem nekem kellett irni a /s-t :D -
#33852 hát próbálkozzál,mert eddig 2-3 millió embernek működött ez a megoldás :-D -
#33851 mikor válaszoltam már sejtettem,hogy mint jó pry/alb még nem értél el a kultúra ezen magas fokára,hogy ilyenekkel operálj,de rendes volt doritól,hogy rád PMelt figyelmeztetőleg -
#33850 Vegigclickeltem azt is. -
#33849 btw tvm m8!!! :D -
#33849 há nemtom,de ha odaclickelsz a chat ablakba akkor is megjelenik a chat sor :-o mondjuk az alját célozd meg -
#33848 De nekem miert nem csinalt enterre semmit? :| (Vegignyomtam az osszes billentyut. :D ) -
#33847 nyomsz egy entert,akkor a legutóbb használ chatira írsz (guild,party,/s),ezt /p /g /s -vel tudod váltogatni,a chat channelekbe pedig /1 /2 /3 /4 /5-el tudsz írni -
#33846 Tegnap jatszottam 5 perc WoW-ot, csinaltam shamant, priestet es mage-t. Mondjuk beszelni nem tudtam egyaltalan, pedig lattam ket magyart, az egyik valami Feherszarv volt (hol kell beirni a /s -t stb? :) ), joinoltam ket csatornara, de ott megint csak nem tudtam beszelni. :D
Szal givf help! (WoW-os honlap getting startedjeben nem talaltam, szal jo lesz egy link is, ha van) -
RocketyATwork #33845 lolzor -
Bhalage #33844 =) jo reggelt mindenkinek -
#33843 Mar fel is raktam, 1-2 honap lesz a magyaritas, de nektek sracok csak 1000 ft lesz egy honap!!! :D -
#33842 2,7nél is több,de az 2,85 nincs,nem lehet,hogy te a lanosat húzód a szerverrel együtt?:-DDDDDDDDDD -
#33841 Torrenttel szedem es nem ertem, mert 2.4 gb-s a cucc, de lejott mar 2.85 gb. -
Rockety #33840 biztonság kedvéért én leszedtem EU klienst is, nem tom mit tudsz összeszopni ennyit vele... :P -
#33839 Nem szurok ki senkivel. Blizzard is tuleli azt a 200$ veszteseget. :D -
#33838 tudom,hogy sokkolni fog a hír,de nem velünk szúrsz ki :-( -
#33837 WoW kliens. Meret: 2.4 gb Letoltve: 2:43 gb Kesz: 81.5% Ha szarul szedi le, akkor en nem allok neki megegyszer. -
#33836 hát max találgatózni lehet,mert nem mondtak semmit,még azt se tudni biztosan lesz e következő béta fázis,vagy ezután már release... -
#33835 mit tudunk meddig tart az eu béta, és mikor indul az éles? -
Rockety #33834 us version - eu version fixing movez -
#33833 ja,ez a full kliens downloader,ez nem jó :-( -
Bhalage #33832 'members' ofkorsz >< mostmar lust avagyok atirni a szerkesztes meg nincs meg Q and the Q -
Bhalage #33831 bazz reggel van QQ -
Bhalage #33830 ez van talan jo talan nem. TRY IT PLS
bocsi tegnap a nagy jatekban el is felejtettem -
#33829 1.2.1-re vhogy fel kell patchelni,különben nem megy sehogy.Bár van vhol vmi fájl ami átbuherálja,hogy patcheljen az usa verzió is eu szerverről,de ezt a fájlt nekem se sikerült még utólérni. -
riviera #33828 set realmlist eu.logon.worldofwarcraft.com
us verzióval patch nélkül megy nálam csak nem szabad emoteokat használni. -
Mersain #33827 Leszedtem us verziot de nem megy.
Realmlistet mire kell atirni es patchet le kell tolteni/honnan?
PLZ HELP =) -
#33826 ja,ha majd nem dobál le a net percenként,talán többet is beszélünk :-o -
#33825 képzeld, én már beszéltem is vele!!!! :D -
#33824 ez azért így túlzás,mert én csak néha néha lépek be EUba,hiszen ott a sok karim usa wowban,meg kölcsön is adom az accom többnyire,de ja,idáig feltörtél ^.^ -
steveh #33823 el sem hiszem ,hogy együtt fogunk a fő spamolóval játszani , megyek is haza elmesélem anyucikámnak :) -
steveh #33822 Nem mondjatok ,hogy botond is a 23ason van ?:) -
#33821 Tudod, csak onbizalomnoveles miatt ragaszkodnek hozza, nem minden nap talalkozhatok olyannal, akinel meg en is jokepubb vagyok... :( :DDDD