Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
mondjuk konkrétan te még nem szóltad le,de ami késik az a vonat ^.^
Botond
látod,látod,hogy leszóltátok 4fins,aztán csak kiderül,hogy nektek is kell a della :-) én egy délelõtt alatt 10-15Pt csinálok attól függõen hány embert nyomok be,és mennyi FBt vásárlok fel
AngeLujo
nem rég óta lehet kihalni rajta, és lovunk nekünk is azóta van mint nektek. meg különben ilyen ínséges idõkbe healert fizetni az luxus 😊

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Botond
hát ez nagy könyebbség valóban,mert régebben nekünk el kellett mászni TNNbõl ligenbe,ha el akartál jutni vhova,nektek meg csak suicide és rel :-P mostmár(1.68 vagy 1.69 óta) legalább van TNN-Ligen lójárat,szal már nem OP emiatt albi ^.^
Uberlama
nem tom miért régen tök jo fotokat csináltunk guild talik alatt ott ült-állt mindenki kerekasztalon 😞

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

AngeLujo
OP albok ;p

Botond
mellesleg ez mekkora lol,hogy ha ráállsz a kerek asztalra ledob és fall dmgt kapsz szal akár öngyilkos is lehetsz camelotban,tir na nogban nem lehet halni lol
Uberlama
uhm ahogy elmész academy elõtt és mész kerek asztal tér felé, bal kéz felöl lesz egy fehér ház aminek van egy külsö folyosoja és azon lesz egy npc na az. aszem. 😄

Botond
na ezt nem tudtam,cappeltem mincert,most hogy jutok hozzá az ingyen szintemhez?albiba melyik npc és hol?:-)
AngeLujo
részt kell venni keeptaken, tehát a ck körzetébe kell lenned mikor elveszitek és meg kell lennie a cap rp-nek is. ez mûxik minden bg-n de csak egyszer használhatod fel, tehát nem lehet minden bg után ingyen dingelni egyet

Botond
asszem ha cappelsz akkor kapsz +1 szintet
Botond
pontosan,és errõl azt írják/írták már többször,hogy release elõtt jóval kidobják,de semmi híre,szal nem egyhamar pecselnek NFre imo
Uberlama
super classic klient az NF része mert legalább SI engine kell NFhez és akinek nincs SI annak kell majd letölteni sup class klienst hogy tudjon menni NFbe. de semmi konkrétumot nem irtak hogy mikor lesz szal lassan kétlen hogy oktoberbe megjelenik : 8

AngeLujo
ololol m8, you're wrong ^^
na mind1 te biztos jobban tudod mi van albiba és ki kit venne be, nekem a mercem FL-PE groupokba lett rr5 és még utána is elõferdült hogy mentem velük. szal itt aki nem tudja hogy mirõl beszél az csakis te vagy, szal ebben maradtunk ahogy te mondanád ugyebár (mer olyan jól el tudsz dönteni dolgokat egyedül a (kis)királyi többeseddel hogy az fergeteges)
ja és szerintem Tiffának nem vagyunk annyira büdösek mint ahogy te gondolod, bár lehet tévedek és káprázik a szemem néha

Botond
pénteki hírekbõl ti is azt vágtátok le,hogy karácsonyra lesz NF?mert ez a szuperklasszik kliens megjelenés elõtt jóval kijön,de még nyoma sincs,szal jóval ezután lesz kiadva NF akkor,az meg karácsony minimum,nem?
Uberlama
HAHA ! 😄

Botond
neked azt se hiszem el amit kérdezel,akiknek hiszek meg nem ezt mondják
Uberlama
ohh még vmi. Tiffa FLes nem PEs.

Uberlama
hoppá el vagy tévedve több dologban is. 1: TIffa grpolt már velünk miota nincs AoDbe. buktad ezt a kérdést. 2: PE engem állandoan hiv ha nincs sorcijuk online, ezt is buktad. Lujo mercel kibasokat ment FL-PEvel régebben. ezt is buktad. jol kened m8 ! 😄

Botond
PE group titeket sose venne be,mert Tiffa nem grouppol veletek szal nem tom mirõl beszélsz,hibibe egy db embert nem tudsz mutatni aki nem hajlandó grouppolni velem,ez asszem sokat elmond rólatok meg rólam is,szal ebben maradtunk
AngeLujo
lol Alaron rr8 (kb rr7l0 óta velünk játszik) szal benne van a groupba, nem külsõs csak nem aodos. téged szerintem egyszer se láttunk az NP-vel játszani szal picit más a 2. másik meg hogy megint te jöttél támadóan, lámáztál le minket mikor én csak egy barátságos 1fg vs 1fg akartam, szóval nemtom ki szítja itt az ellentéteket de szerintem nem aodos...
na mind1, ha össze szedsz 1fg NP-t jövõ hétre, szívesen meccselünk velük, rég láttuk õket errefelé és még mindig õk a legjobb játékosok európában (imo ofc). meg neked akartam nyersanyagot biztosítani egy fincsi banoláshoz de ha nem hát nem, én ezt megfutamodásnak veszem
btw ennyi erõvel én is mondhatnám hogy megdumáljuk a PE-vel hogy én meg übi had fussunk velük egy kört amikor ellenetek megyünk, de nem mondtam mer ez egy guild group tudod, pont olyan mint amilyenbe te sose voltál és sose leszel... szal sajnálom hogy nincs kedved ilyesmihez

Uberlama
jah én is kihivtem armsal egy 2h savaget, azt 4 ütésbõl majdnem megölt 😊

Uberlama
heheheheh 😄DD jofej srác vagy keep it on 😄

AngeLujo
az fincsi volt, merccel bepróbáltam bauert 😊 duelezgetett mindenki, na mondom kap egy beckont 😊 úgy eldõltem mint a szél 😊

Botond
ha jól értettem ti is külsõ embert hoznátok,mert atm nincs rr9-10es firewizzi a guildbe,és ugye nem akartok rizikózni,gondoltam úgy lesz fair,ha én is hasonló rrû,full artifactolt balanced fgvel jövök,de látom,hogy ti csak kényszeresen bizonyítani akartok vmit,amit eddig még soha nem sikerült,és ahogy elnézem nem is fog
Botond
mit válaszoljak?hozzak ki egy unbalanced félig kész artifactos rr4es fgt ellenetek,és ha meghasalok az bizonyítja,hogy ott és akkor übi nem csalt?vagy egyáltalán mit akarsz?eddig azonos létszám mellett csak szívtatok,létszámfõlénnyel jók vagytok,de egyébként csak free rp style,ez van fogadd el,már ideje lenne megszoknotok,elég rég így van ez

meg kéne tanulni játszani,nem csak hajtogatni a hülyeségeiteket
Uberlama
ez egy baromi jo 5let. pl én sokszor dumálnék ingame más realmbeliekkel egy-egy csata után vagy csak ugy. emlékszel amikor egyszer volt ez az össznépi mind3 realm megy eventre de nem lehetett beszélgetni és pár agyatlan elkezdte tömegesen ölni a másik realmbõl valokat 😞 szoval jo 5let volt csak roszul kivetelezve. ilyenek kellenének jol megcsinálva.

Uberlama
kár hogy az igazi Nolby már rég Wowba játszik és nem daocozik csak elvétve 1-2 ember tõlük. amugy miota vagy NP-s ? 😊

Uberlama
elõfordulhat, ennek ellenére akikkel eddig ingame találkoztam mindenkivel el tudtam beszélgetni normálisan, még Mersel is anno midibe , Veled is. Vajh itt miért nem megy ? 😊 lehet nem volt ott botond, csak egy tipp.. 😊

Csak a 20-24es BGben van az, hogyha elfoglalod a várat akkor kapsz +1 szintet az egyik NPC-nél, vagy a többi BGben is ez van?

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Nézegettem ezt a Catacombs kiegészítõt és még mindig nincs semmi a hibi classokról. Addig értem, hogy ez 1 üzlet és mivel albiban játszanak legtöbben ezért mindig õk az elsõk legyen bármirõl is szó, utána midi és csak utána hibi. Viszont õk azt mondták, hogy a népesség egyensúlyát hú de nagyon helyrehozzuk most és majd albit visszafogjuk. Ehhez képest még mindig albi az elsõ mindenben. Szerintem a 2 új hibi class még kész sincs.

Régen még amikor 50en után nagyon lassan jött az xp én pl. behoztam volna azt, hogy aki a 10 bubit meglépi az az RR5öt is megkapja és így 2 választása lett volna: xpzés vagy rvr.

Mai napig nem értem, hogy az új játékosoknak miért nem találnak ki valamit. Mai állás szerint csak az fejlõdik jól akinek már van 50es karija.
PL: Én kitaláltam volna olyan mesét, hogy a világot hatalmas földrengés rázta meg és druim ligen elött(connlában), svasud faste elött, meg az albi megfelelõje elött meghasad a föld. Ez 1 olyan útvesztõ lenne ahol az RP szerver szabályait töltené be és így ha lvl 5ös hibi vagy akkor biztos találsz midi vagy albi lvl 5öst akivel játszhattok együtt. Ugyanakkor ha nem vagy 50es akkor 1 angyal elé kerülsz aki tájékoztatna, hogy még nem vagy elég erõs, hogy a hatalmas gonoszságokkal szemben amelyek itt a föld alatt vannak felvedd a harcot, de a fejlõdésed érdekében olyan helyre tud teleportálni ahol fejlõdhetsz és így felkészülten szembeszállhatsz a többi játékossal a közös ellenség ellen. Lenne 5-20ig,20-30ig,30-40ig és 40-50ig dungeonok ahova teleportálna az angyal a szintedtõl függõen. Viszont ha már 50es vagy akkor 1 másik angyalhoz kerülnél egybõl és az angyal azt kérdezné, hogy elég erõsnek érzed-e magad, hogy a társaiddal szembeszállj a gonosszal. Ha igent nyomsz akkor 1 olyan nagy dungeonba teleportálna ahol a legelsõ mod is 70es lenne. Mennének a játékosok(albik,midik,hibik) együtt a nagy gonosz ellen. Igy az 50es szintû játékos nem tudna még az 40-50ig dungeonba se menni csak a fõellenség felé ahol már 70es a kezdõ mob. Nem lenne powerlvl se. Nem xpzõdne egyetlen 1 arti se. 5-49ig szintû játékosok el lennének különítve az 50esektõl, mert más angyalhoz kerülnének. Lehetõséget adna ez arra is , hogy mind3 realm játékosai megismerkedjenek egymással és a classokkal(saját vagy az ellenséges birodalmakból) vagy akár 1 duelben összemérjék erejüket. A fõgonoszhoz a lvl 50esek útvesztõjébe meg 3 úton lehetne elindulni ami 3 gonosz városon vezetne keresztûl amelyekben 1-1 ereklyét öriznének. Ezeket ki kellene fosztani és lerombolni és a 3 út végén 3 irányból lehetne a fõgonosz hatalmas várát megközelíteni és megostromolni amit csak a 3 ereklye segítségével lehetne legyõzni. stb...
Na szóval elég sokmindent kilehetne találni szerintem az alacsony szintû kezdõ játékosok segítésére és a 3 realm 50eseinek 1 kis közös játékára.

AngeLujo
olvasd el még1x a postot és válaszolj megint pls, köszi

hehe:p

Lourker

Es mindenkit megkerek ne viselkedjen ugy , ahogy varta.
Nem jol latod,o mostmar kurva ugyes pszichologus. =)
Botond
nem is Mózes?mi ez a képzavar
Botond
ok,most hétvége nem jó,majd beszélek nolbys haverokkal,hogy mikor ugorhatok be succi helyett,és lejátszuk fg vs fgba
Nemtom nekem kb az jön le hogy sgn olyan übi mint pl. aussie fh-n általában flamel magát kurva ügyesnek hiszi és a saját guild társain kívül mindenki utálja és nem tartja teljesen normálisnak.;p

Lourker

Haha.😊 Akkor õ a Yeti.😊)

AngeLujo
basszus 😞

Hangianix
Nem is lehetnel Jani a hegyrol, amikor Botond lakik arrafele. 😄

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

AngeLujo
ja nem azért írtam hogy hû akkor most befarmolunk mindenkit a francba és phear us (az se köt ha kihalunk), csak ha esetleg mi nyernénk és nem látszik cheat a dologba (feltételezzük hogy mindeki cheatel, tudod indirekt bizonyítás, tanítottak ilyet a suliba), akkor kérdem én miért cheatelnénk ha tudunk anélkül is nyerni? ha kikapunk akkor kopp, ez van. azért általánosítok egész guildre mert te is azt teszed mindig.
szal még1x, nem erõfitogtatás, meg "én vagyok a jani a hegyrõl" bebizonyítása a cél

AngeLujo
botond vegyük úgy hogy vég se ovlastam azt a mérhetetlen nagy okosságot amit sikerült bepötyögnöd ide ismét, inkább arra kérnélek meg hogy mondjuk vasárnap este (nem ma mer ma nem vagyok), hozd ki az fg-det, lehetõleg guild groupot (ha a tipikus botond fg lesz az is jó, vertünk már le 4fg-t abból is), mondjuk valahova jamtlandra, ott úgyse jár senki, és szépen úgy hogy mind2 fél veszi a csatát, bizonyítsd be az igazad. mi is összeütünk valami groupot amibe valszeg lesz egy nem aodos, mivel nincs fire wizink ezért rá vagyunk szorulva Alaronra vagy Erodára. szerintem az aod népek bennelennének egy ilyen kis duelbe, ha lesz akármilyen albi add, akkor leírhatod nyugodtan hogy zergelünk, ha látod übit cheatelni és mi is látjuk a videón hogy szétcheatelte az agyatokat akkor õ meg cheater, sõt még mi is azok leszünk, mer hát ugye ez az egész guild belülrõl romlott. na benne vagy?

Botond
egy fontos gondolatot kihagytam,de jövõhéten ez lesz a vitaindító,zabálni fogják ezt is ^.^
Botond
még pár random becsület sértést nyomjatok,aztán a hétre ennyi,jövõhétre kitalálok vmi újat,mert már untatjuk a nagyérdemût
Botond
ezek a gyök2es IQval ezt sose fogják megérteni,még ha beírod ide nekik akkor se,és azé kapnak a dologra folyton,mert általában van vmi igazság alapja annak amit feldobok kis csúsztatással,és ugye az igazság fáj mindig a legjobban.Nézzük a konkrét esetet?Kimegyünk emainbe mire kiérünk már 2-3fgnyi hibi kinn van,übiék szívnak keményen,ráadásul GAtól aki szerintük 0skill fb vs fgbe szívnak,de mivel a padlóról látja,hogy jön még hibi mire kifeküdtek mindelõször próbálkozik a 'lezergeltek a mocskok' kezdetû dumával,ekkor beüt a ménykõ,mert mi is kicsapjuk õket,és mivel pont elõtte lettem 'felvilágosítva',hogy jobb nekem 4 finsbe a gombákkal kicsit paprikás lesz a hangulat,visszajönnek és visszamennek megint,übi agyában megfogan a gondolat,hogy márpedig nyerni kell,'mégiscsakénvagyokmindenmezzekatyja',és amíg apkban várnak szervál vmi progit,vagy nemtom micsinál,de mindenesetre az apk mellett amg felé lévõ dombon csoportusuló fg hibit még apkból mezzeli(ez súrolja azt a bizonyos 3000ranget ez volt zak fgje),ekkor érünk oda mi(kalinka+én grouppom 5emberrel),minket is elkápráztat egy iszonyat lagmezzel,és halunk,ekkor jelzés értékkel beírom,hogy láttuk,szép volt,csak így tovább elõre a bann felé,na és ekkor jön steveh a kiokatató stílusával,hogy figy 8millió rp,én szartam a daoct mirõl beszélsz én nem láttam ilyen(mert nem volt ott az nem számít :-D),ilyen nincs különben is hogy kell ezt csinálni?mivel nemtom,egybõl nem is létezik,mert amit nem tud csinálni az ember azt fel se ismerheti,(tehat ha nem tudsz verset írni,akkor nem tudsz felismerni egy verset,gondolom ez egyértelmû mindenkinek...)na és innen jött a 'ha ti így akkor én is',és ekkor lett übi mindig csaló mezer,aod csaló zergling brigád megint.

én jöt röhögtem,stevehet meg megbaszhatja az ideg leszarom,prímitív ember ezt jól bebizonyította,akinek az az összes érve,hogy 'seggfej vagy' az szerintem ne nagyon kritizálja übit,mert pont egy szinten vannak tbh,nem véletlen guildtársak :-) az alma nem esik messze a fájától
Botond
csíter vagy,az se igaz amit kérdezel,szal nem kéne tovább égetni magad tbh
Botond
hiába mondod,ezek itt olyan minõsítetlen trágár hangnemben beszélnek,hogy az vmi fertelem,és mivel õk úgy beszélnek alapvetõen feltételezik,hogy mindenki számára ez a normális,és még rajtad kérik számon,komolyan mondom,ha egyszer agyilag odáig eljutnak,hogy a saját postjaikat másokétól meg tudják különböztetni már nem hiába flémeltem velük 3 évet :-)
Botond
ezt az anyjába elküldést ha idéznéd megköszönném,mert én megmondom,hogy csíterek vagytok,lámák,de az anyjába küldés nem volt eddig,azt csak ti csináljátok,de ha nem így tudod egy gors idézettel már meg is gyõztél

alapvetõén jó lenne ha végre 3év után felfognátok,hogy ha beírtok vmit,azt utána nem kéne rámfogni,hogy én mondtam,mert amit nem én mondtam,azt nem én mondtam...
Szal hulyet csinalsz magadbol sok oldalon keresztul. Miutan pedig mar emberek 80% leugat beirod hogy ugyan fiuk en ezt nem is gondolom komolyan csak huzlak titeket...
OOOOO nem tom miert nem hiszem el =)