43179
-
#33899 és hova rakja át a pontokat? -
#33898 Briton legyél és slash szerintem, specnek meg mondjuk tervezd rr3-ra és akkor valami ilyesmi:
38 slash (+13 ruhákból, rr-ből)
50 cs
34 envenom (+13 szintén)
37 stealth (+13 szintén)
maradék meg DW-re, olyan 28-30 körül marad imo, lehet kevesebb
rr3-tól felfele pedig ami mellé oda van írva a +, mindig respeceld és vedd le egyel -
#33897 Udv Urak,
segitene nekem vki abba,hogy milyen template jo egy lv50-es inf-nek...az a tipus kene aki 1-2 utosbol ol, es utana gyorsan meg is hal:)
milyen race sarcen v. inoncu?
slash v. trust?
CS?
DW?
Poi?
ty -
#33896 majd péntektől mehet nonstop -
#33895 QQ, kemeny 1.5 orat nyomattam (amikor te es Mozes segitettetek). -
#33894 9ig tart -
Bhalage #33893 mindjart vege a betanak ;< vagy lehet mar vege is -
RogueGigi #33892 Apropó, ha valakinek van egy accja, akkor ne tartsa magában, kipróbálnék mást is, nem csak a mage-t :) -
RogueGigi #33891 Kézhez kaptam kicsit egy accot, játszottam vele néhány órát, és azt kell mondjam kellemesen csalódtam.. Mage-et nyomattam kicsit, eléggé táp karinak tűnik, nem olyan sörösüveg eccerűségű, mint a daocos társa.. Mondjuk abban az ide belinkelt teszt videóban, azért az a 1400+os dmg azért impressive volt sztem. -
#33890 sámán lesz mindenki,szal phear :-D -
RocketyATwork #33889 gatyót majd irányitsad oda pls (még a végén eltéved :(), svéd métekel már rákészültünk egy kis nolby verésre szal mi ott leszünk :P gatyó meg Quote: "alig várom hogy feldugjam a staffomat a seggedbe" (a kis hamis ooOO:) szal nagyon szét akar csapni akkor ott megtalál majd :P
-
#33888 ez stimmel :-) -
Bhalage #33887 hat nekem az lenen a szimpi ahol a population = high, language = english a tobbimeg le van szarva :E -
#33886 akkor oda nem kell menni, vagyis arra az oldalra kell ahol ők vannak :) -
#33885 valszeg neve lesz a szervereknek releaseután,szal ez így ebben a formában nem járható út :-D meg vmi olyasmi hír járja,hogy abc sorrendben az ucsó pvps szerveren lesznek a nagyok(Np és co meg ilyenek),ha jól értettem -
steveh #33884 23-as nekem szimpatikus továbbra is.minek bonyolítsuk. -
#33883 hát ezt így még nemtom hanyasra -
RogueGigi #33882 8as? -
#33881 euban pvpre megyünk jól -
#33880 vki mondani akar vmit a nolby-s GMnek,akkor itt megadta az email címét :-D -
RocketyATwork #33879 hogy futnál bele antipvpionista létedre "a gyengék(copyright wow.hu fórum:E)" szerverén játszol? :p -
#33878 vót róla szó amcsinál meg eusnál is,de amazon így alapból nem is árulja,mert "more pain then gain" kategória számára limited darabszámos cuccot nyomni,vagy nemtom... -
#33877 bocsi ;< -
#33876 hát sok sikert,mi amazonnal küzdöttünk meg megint,igaz így picit többe volt(10300ft/db szállítással,hazai végfogyasztói ár meg 12k vagy mi...),de szerintük még mindig febr 25 a kiadási dátum,szal érdekes lesz szállítanak e időben >.< merhogy pont az lenne a lényeg,hogy febr 15re lvl40 meglegyen,különben belefutunk a rushba,meg a PK istenekbe :-o -
RocketyATwork #33875 van itt mániákus fész aki megvette - veszi CE-t? feltölthetné a soundtrack isót vhová ha már volt ilyen rendes :E -
RocketyATwork #33874 nem picit, jégcsákány - kockás ing a hátizsákba azt go :E -
RocketyATwork #33873 mellesleg az újságpapir már a múlt, hajrá műanyag szemetes zsák vagy az all-timer sátor :E -
#33872 és Loth ki van képezve tundrai harcmodorra?:-D -
RocketyATwork #33871 ki mondta hogy én megyek érte ? .) -
RocketyATwork #33870 ami persze nem jelent semmit, ne felejtsük el hogy mi mégis .hu-n lakunk és elég balkán style van... de remény hal meg utoljára :P -
#33869 10én este odakempelni újságpapírba búrkolózva aludni,várva a nyitásra hosszú tömött sorokban feeling?:-D -
RocketyATwork #33868 francba, tőletek soha nem fogunk megszabadulni?
:(
xD -
RocketyATwork #33867 hcgamer esküdözött hogy 11én megjönek a dobozok és még van jó pár állitásuk szerint.l -
#33866 AoD fg nagyrésze is jön ahogy nézem, szal Stev, Mazsi, Qaby, Krisz, Übi, Atomot meg Weldet is láttam már betában szal ők is biztos jönnek majd, ja meg jövök én is :)
meg biztos kihagytam egy csomó embert szal ennél valszeg több :) -
#33865 cd galaxisban valahogy nem bízok -
#33864 szokásos :-) -
#33863 honnan rendeltetek, filózom rajta én is visszajövök eu-ba? -
#33862 mi 3an már rendeltünk eu wowot, Gatyo+Alyr+én -
#33861 volt-jelenlegi daoc-k érdekelnek, a többi mehet a levesbe..:) -
#33860 összesen?sztem 1,5x annyi amennyi dobozzal piacra dobnak :-D