Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
na mind1 te biztos jobban tudod mi van albiba és ki kit venne be, nekem a mercem FL-PE groupokba lett rr5 és még utána is elõferdült hogy mentem velük. szal itt aki nem tudja hogy mirõl beszél az csakis te vagy, szal ebben maradtunk ahogy te mondanád ugyebár (mer olyan jól el tudsz dönteni dolgokat egyedül a (kis)királyi többeseddel hogy az fergeteges)
ja és szerintem Tiffának nem vagyunk annyira büdösek mint ahogy te gondolod, bár lehet tévedek és káprázik a szemem néha
na mind1, ha össze szedsz 1fg NP-t jövõ hétre, szívesen meccselünk velük, rég láttuk õket errefelé és még mindig õk a legjobb játékosok európában (imo ofc). meg neked akartam nyersanyagot biztosítani egy fincsi banoláshoz de ha nem hát nem, én ezt megfutamodásnak veszem
btw ennyi erõvel én is mondhatnám hogy megdumáljuk a PE-vel hogy én meg übi had fussunk velük egy kört amikor ellenetek megyünk, de nem mondtam mer ez egy guild group tudod, pont olyan mint amilyenbe te sose voltál és sose leszel... szal sajnálom hogy nincs kedved ilyesmihez
meg kéne tanulni játszani,nem csak hajtogatni a hülyeségeiteket
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
Régen még amikor 50en után nagyon lassan jött az xp én pl. behoztam volna azt, hogy aki a 10 bubit meglépi az az RR5öt is megkapja és így 2 választása lett volna: xpzés vagy rvr.
Mai napig nem értem, hogy az új játékosoknak miért nem találnak ki valamit. Mai állás szerint csak az fejlõdik jól akinek már van 50es karija.
PL: Én kitaláltam volna olyan mesét, hogy a világot hatalmas földrengés rázta meg és druim ligen elött(connlában), svasud faste elött, meg az albi megfelelõje elött meghasad a föld. Ez 1 olyan útvesztõ lenne ahol az RP szerver szabályait töltené be és így ha lvl 5ös hibi vagy akkor biztos találsz midi vagy albi lvl 5öst akivel játszhattok együtt. Ugyanakkor ha nem vagy 50es akkor 1 angyal elé kerülsz aki tájékoztatna, hogy még nem vagy elég erõs, hogy a hatalmas gonoszságokkal szemben amelyek itt a föld alatt vannak felvedd a harcot, de a fejlõdésed érdekében olyan helyre tud teleportálni ahol fejlõdhetsz és így felkészülten szembeszállhatsz a többi játékossal a közös ellenség ellen. Lenne 5-20ig,20-30ig,30-40ig és 40-50ig dungeonok ahova teleportálna az angyal a szintedtõl függõen. Viszont ha már 50es vagy akkor 1 másik angyalhoz kerülnél egybõl és az angyal azt kérdezné, hogy elég erõsnek érzed-e magad, hogy a társaiddal szembeszállj a gonosszal. Ha igent nyomsz akkor 1 olyan nagy dungeonba teleportálna ahol a legelsõ mod is 70es lenne. Mennének a játékosok(albik,midik,hibik) együtt a nagy gonosz ellen. Igy az 50es szintû játékos nem tudna még az 40-50ig dungeonba se menni csak a fõellenség felé ahol már 70es a kezdõ mob. Nem lenne powerlvl se. Nem xpzõdne egyetlen 1 arti se. 5-49ig szintû játékosok el lennének különítve az 50esektõl, mert más angyalhoz kerülnének. Lehetõséget adna ez arra is , hogy mind3 realm játékosai megismerkedjenek egymással és a classokkal(saját vagy az ellenséges birodalmakból) vagy akár 1 duelben összemérjék erejüket. A fõgonoszhoz a lvl 50esek útvesztõjébe meg 3 úton lehetne elindulni ami 3 gonosz városon vezetne keresztûl amelyekben 1-1 ereklyét öriznének. Ezeket ki kellene fosztani és lerombolni és a 3 út végén 3 irányból lehetne a fõgonosz hatalmas várát megközelíteni és megostromolni amit csak a 3 ereklye segítségével lehetne legyõzni. stb...
Na szóval elég sokmindent kilehetne találni szerintem az alacsony szintû kezdõ játékosok segítésére és a 3 realm 50eseinek 1 kis közös játékára.
Lourker
Lourker
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
szal még1x, nem erõfitogtatás, meg "én vagyok a jani a hegyrõl" bebizonyítása a cél

én jöt röhögtem,stevehet meg megbaszhatja az ideg leszarom,prímitív ember ezt jól bebizonyította,akinek az az összes érve,hogy 'seggfej vagy' az szerintem ne nagyon kritizálja übit,mert pont egy szinten vannak tbh,nem véletlen guildtársak :-) az alma nem esik messze a fájától
alapvetõén jó lenne ha végre 3év után felfognátok,hogy ha beírtok vmit,azt utána nem kéne rámfogni,hogy én mondtam,mert amit nem én mondtam,azt nem én mondtam...
OOOOO nem tom miert nem hiszem el =)
vagy,az se igaz amit kérdezel,szal nem kéne tovább égetni magad tbh