Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hehe^^

Lourker

Botond
nem így van >.< mit nyertem?:-D
Ablakzsiráf csak pro 1337 doodok forgathatják (mmm azok a szekszi piros almás képek, költõi tõ mondatok tömege mmmm givf!!!) Botond szerintem a helyi Dörmögõ Dömötör kiadást olvasgatja az árnyszéken közbe vadul vizslatva a dakotasereg szorgos keze gyümölcsét a pusztán... most mond azt hogy nem igy van !

zzz

Botond
gondolod?:-D
Hangianix
Mellesleg te valami nagyon atdolgozott kiadasat hasznalhatod az Ablakzsirafnak 😄

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

hehe ez jo

anti hero

Hangianix
Akkor se engednek perverz vagyaidnak!!! 😛

:<

anti hero

Uberlama
ez most hogy jött ide ? oO

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Botond
csak már aranyered lenne :-P
Hangianix
Ha lenne eszem, nem lenne arany szivem. 😄

Botond
arany szíved van :-o ha eszed is lenne még akár rendes csávó is lehetnél :-P
Hangianix
Nem hat, Botond altal finanszirozott tarsadalmi celu kozlemeny. 😄

Hangianix
Nem akartalak beegetni a tobbiek elott, azert mondtam megyei konyvtart es lexikont az "En, te, o, mi, ti, ok" helyett... :<

Botond
:-D meg gondolom az se amikor odaszóltál stevehnek,hogy vagy megtanulnak játszani vagy elkezdenek 2fgvel rohangálni mint ti :-D
ez nem flame volt😞((

Lourker

Botond
milyen megyei könyvtár?az ablak zsiráfot nyálazom át,hogy legalább az alap szavakkal boldoguljak >.<
Botond
mi ez a hirtelen felindulásból szétflémelünk mindenkit power manapság?:-D
Hangianix
Ennel azert tegyuk mar magasabbra a mercet megameighty! 😄

nem felejtjük el.

Lourker

Hangianix
Nem kell a rizsa, mindenki tudja, hogy elmentel a megyei konyvtarba kiolvasni par lexikont, hogy vissza tudjal vagni. 😄

xD for starter

anti hero

te ugatsz mocskos hibi?

anti hero

Botond
a héten végig szüret van 0-24,szal most nem folynék bele egy ilyen flémelõs témába :-) de azé jegyzem ki mit szól be ^^.^
Hangianix
Jah, sejtettem, hogy te johetsz, mert eloszor hpk fele fordult csinalt egy /point-ot, majd egy /taunt-ot es egy /laugh-ot meg mindig iranyba allva. 😄 Majd elbucsuzott egy /hug /wave kombinacioval. 😄

Uberlama
ne felejtsük el a 2-3fg midit mmgnél akiket lecsaptunk utánuk

AngeLujo
jobban jártatok hogy velünk találkoztatok mer volt kint még 2-3fg alb akik eléggé együtt futkorásztak, így csak fg vert le titeket nem zerg 😊 látod milyen rendesek vagyunk, miktõl kímélünk meg? 😊

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Tafaya
Tudod az albok csak ehhez értenek 😊

Botond
az ominózus létszámfõlényes gyõzelem megin :-)
AngeLujo
és még a csúnya gonosz aod is lezergel hw-be 😞

Botond
ennyi lémer barmot,komolyan mondom,kivittek 3fgt emainbe és fgnkét feláldozzák õket az albzergen vagy maelstrom fgn,én meg kimegyek jó balek módjára animistával,bb sticken ahogy kell rpt leechelni másik animista is mondja,hogy jön,kiérünk emainbe infil gyepálja sbt,sbt szétlifetapalem,infil vanishel,jön bd healer haverral,és hopp gyanúm igazolódik a másik animista 30 perce afk....komolyan mondom ááááááááááááááááááááááááááá,na mind1 megint 164rpvel közelebb vagyok a pve karik tökéletesítéséhez ^^
Botond
mondta,hogy ott vagy mondtam megyek és szétcsaplak szal inkább lerázott...
Hangianix
Botond, Jimbonak uzenem, hogy middiket akartam vele olni, remelem vilagosan elmutogattam neki, legkozelebb lesz talan midi is. 😄

Amúgy valamelyikõtök benne volt csütörtök este a Maelochos groupba? éjféltõl hajnali 2-3ig volt néhány nagyon-nagyon jó csatánk velük addok nélkül stb...
Látom kemény hétvége volt a fórumon 😊
erinys tényleg nem megy sajnos :|

zzz

Uberlama
akkor valszeg fog müködni és csak az erinys nem QQ :<

Botond
eerie hp regenes nyaklánc mûködik,azt tesztelte egyik ismerõs nekem még 10%kell lvl4hez hogy én is tesztelhessem
Uberlama
erinys tuti nem müködik még mert nekem az van leteszteltem és nem müködik a passziv hp-mana regen , a másikat nem tudom de ha ez se akkor valszeg az se emgy.

Botond
mi nem mûködik?az eerie-es nyaklánc poweregenje,vagy a erinys powerregenje,vagy egyik se?:-D ne keseríjjé mán el :-(
Botond
serenity2vel egyenrangú manaregen úgy hallottam btw
Botond
ja,stackel crack5el és serenity3al,ami azt eredményezi,hogy nonstop tudok majd gombázni fop nélkül is

leszedni azt az artit a lekönyebb,a krokodil nem jön ki a barlangból,szal ráállítottam a wardent az ajtóba és ütöttem,zak meg a bársjával állt mögöttem kicsit távolabb a barlangtól nyomta a powersongot magának,nehogy oop legyen és healt,lenyomtuk 8x kb 2dikra és 8dikra is bedobta a cuccot,ez utóbbi egy guildié lett,pár alkalommal vittem magammal egy herot,hogy az esetleg addoló sárgákat letapossa
Uberlama
viszont stackel minden más pow cuccal, tehát MR és pow songal stackel mint az erinys charm ami gyakorlatilag nem müködik még egészen 1.72ig aszem.

Csabee
és hogy szerezted meg? ugy tudom magic immunis és 20% drop chance van 0o

Csabee
ugy tudom az kb olyan mana regen mint a zöld mana crack.. nem hinném hogy tul nagy segitség lenne

Botond
DFet viszont kinyithatnánk,még mindig fel kellene xpzni eerie stone of darknesst az animistán a manaregen nyakihoz,különben fop nerf után ínséges idõk jönnek
Uberlama
pwned ^^

Botond
viszont beillesztek egy érmét a 2es gombhoz és afk :-) te meg egy csomót szarakodsz :-)
AngeLujo
utálom finst, legunalmasabb xp hely ami létezik :p
és df-be jobb xp-t csinálok 45-50 között 😊

AngeLujo
2x3 óra farmolással eddig 3 db scroll jött, ami olyan 22-25p érték (malice 3/3, shades 3/3, battler 2/3). igaz ezeket még el is kell adni de mivel nincs egy darab se a két 3/3-asból elég hamar el fogják vinni szvsz. jött kb 1p kp-ba, meg egy csomó salvage cucc