Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
október elején indul ML1-10 szal will try
Csináld meg nseden ml10, én mentem emain amg-hez eldrichemmel, és 15percenként bestealthelt az ns csóka, qrva nagy fun volt.. Amg-n egy alkalommal szabályos deathspammot csináltam, mikor kijöttem stealthbõl, pbae, megütnek, moc, pbae és kihalt mindenki 😊 Én meg ilyen 1%on kicsi luwiként ehe.. uccsó infilt mondjuk ha nem pazza be ns mate, akkor halok jól 😊
Botond
ez a stealthgroup ilyen idõpocsékolás,ha épp bennvagyunk mind3an és ráérünk de nagyon,legalábbis nekem,zak+finder komolyan gondolja,ehhez képest no toa,no BB style ^^ szal nem fogunk stealthwarbe beownolni az tuti,de idõnkbõl kifussa,szal miér ne
Botond
de 3 rangerrel nyomulunk,akkor boldog boldogtalan bePAz és kiöl vkit,mire észbe kapunk,egyszerûen kell egy shade,és mivel nekem nem is szívügyen ez a ranger meg folyton én nyomom a supportot úgyis,szal reroll
Hétvégén megcsináltuk somot, erre se creditet nem adott, sem a cloakot, nézem prydwent hátha van valami gm online (ott jáccanak hibben ketten is állítólag), semmi, erre a haver akinek csináltuk írt supportnak, mire a válasz: köszi hogy szóltál a problémáról. Téma lezárva. Szegény riwen meg reggeltõl este kilencig campelte azt a szart, és semmi. Visszaemlékszem mit írt errõl annó a goa, hogy tudjuk, hhogy szar kikempelni, de aztán milyen öröm ha megvan, hát ez valahogy inkább szopásnak tûnik ha sikerül ha nem (fõlleg ha nem 😛), de a funtól baromi messze van.
yawn

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

ja emilezzunk vagy TSezzunk, daocom sztem lejart de hidd el kb 1 hete annyi idom nem volt, hogy ranezzek a login kepernyore (ill 2-3 napja letoroltem a geprol)

anti hero

gratula es szuper!!!

anti hero

Pari
Hat en US szerveren jaccok a haverokkal(Merlin)es ott eleg szarul all zergion...a midek lassan mar CS-t campelik...1 relcunk van,az sem sokaig...az uj freelvl rendszer meg az underpopulated realm bonus odabaszott...de a masik legnepesebb szerveren a lanceloton sem erezni,hogy alb foleny lenne...

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

infi 25 - mincer 30 , lassan wtfpwn inc 😊 kiváncsi leszek mit fogok csinálni infivl, picit erõsebbnek tûnik mint ns😛

50 dw, 50 thrust, 25 cs, 22 envenom, 34 stealth

nevetséges a 2.5 szorzó ^^

zzz

ranger jobb, mint ns.

zzz

AngeLujo
relic nélkül ns még suxorabb lesz imo de te tudod. tegnap rr4 infivel hinneát (rr7 ns) meg smalliet (rr5 ranger) csaptam ki úgy hogy 50%-on maradtam utánuk és nem volt ott senki más. és az infimen a toa még mindig annyit jelent hogy som, meg egy xp nélküli malice :p (1804 agyonbuffolt hp, meg hasonlók 😊

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Botond
Zak - stlong rr3L0 luri ranger
Findernaen - stlong rr2L8 celt ranger
Goldenshot - stlong rr1L9 shar ranger,ez lennék én,de épp most rerollolok Harag nevû lvl2es luri stalkerrel,mert ranger nagyon suxor,szal kipróbálom inkább NSt
Leirom mai kis örömteli történetem remélem nem untatok vele senkit
My gu kitalálta, hogy arti huntot tartanak erre én septiben jeleztem, hogy Braggarts Bow up, monták hogy rendben, de elöbb megcsinálják a Battlert és a Zahurt.
Battler lemegy a Zahurt meg lenyulja a FoM (tudjátok a kedvenc zöldruhás guildunk hehe) annak ellenére hogy 1 gumate kempeli. Erre my gu kitalálja hogy, go Malice persze nincs fent én megint szolok nekik hogy jöjjenek mert közben a BC megjelent (1 hunter 1 thane 2 saman 1 healer felálásal )persze ök leléptek keepet foglalni.
Szolok a BC csapatnak hogy 2 napja itt ácsorgok erre and ?. Na akkor megkérem öket hogy legalább vegyenek be, hogy az encounter legyen meg. Ez sikerült is. Encounter indul kb 1,5 óra alatt végeztünk löttük mit az eszetlen 2x mentünk el arrows-ert hehe de sikerált. Hurrá mondom ez az encounter is megvan már épp lépnék le erre a BC-s hunter azt mondja mindenki roll-jon az artiért. Na gondoltam most fogok kb 2-öt dobni.
Hát 97-et dobtam és enyim a cucc. Remélem sokszor lesz még ilyen mákom.

Te még leszel valamikor vagy irjak emilt ?

Na már vissza is vették max RR12re.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

AngeLujo
ranja neveket please, csak hogy tudjam kikre vadásszak infivel 😊

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Rock nincs kedved hibiben néha NSel megtámogatni minket? (3 ranger) Csak úgy funolás szinten.

hja mondjuk excalon kb ilyen volt a felfogás:
1 chanter for each fg alb!

szal amikor nem volt purge - sc - sorc mezz range fos volt és lassú kasztolt, 2-3 aktiv sorc / server etc, no determ 9sec stun mindenkire etc + emberek nem ismerték nagyon pbae bombázást (3 hónapig tarolt vele np amikor bemutatta prydwenen....)

zzz

Botond
dolgozom rajta :-)
its time to reroll m8! 😊
Botond
és már vagy 5 peccsel ezelõtt nagyon csúnyán átestek a ló másik oldalára albi loveinnal
Botond
sose voltak overpoweredek max albikhoz képest,de ez egyrészt nem a mi hibánk,hogy 2fg alb az 1db clericet jelentet max,de inkább annyit se,másrészt meg a kanyarban sem voltunk sose midi overpoweredséghez képest...
Azért volt 1 nagyon hosszú idõszak, mikor igencsak overpoweredek voltak. Most nem baj, ha egy ideig nem lesznek azok 😊
Botond
azé ez a hibi overpoweredség nagyon túl van játszva tbh,atm is hibi a leggyengébb,és nem éppen azon vannak,hogy tápoljanak rajta,az elmúlt 3 és az elkövetkezõ 3 peccs a 'letsnerfhibz4tw' vezérfonalat követi
hüpp hüpp hüpp Gp-trück 😊 ezek után csak sejteni tudom milyen karikat kap hibernia, no gp - no dps debuff... vmi clipping range insta-ae-vp2000 szerû rr1 - rogba hentelõs kaszt lesz tbh : )

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Botond
easymodegard,pffffffffffffffft,válasz PM ment btw
u will be back m8 :-)

/runs off and instaROLLs warlock

jah "the wierd rp bug" vagy vmi hasonló 😊

Amiket leírt fidel nekem nagyon úgy tûnik hogy midgardnak csinálni akarnak egy új svg-t, de ezúttal NF-compatibilis kaszt lesz ranged wtfpwnal... annyira de annyira látszik hogy azért csinálják ezt mert US/Mid nagyon alárendelt szerepet játszik szinte az összes US serveren... szánalmas.

Hangianix
Jaja, tudom, azert mondtam. VN-en az amcsik kerdezgettek, hogy tenyleg igaz-e az, hogy tobb rp jon az europai szervereken, mert mashogy nem tudtak volna oket lehagyni. 😄DD

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Tényleg van 2 20,5 millios emberke. Azért érdekes, hogy a top 100ban a 19. helyen van a legelsõ amcsi játékos. 1-18ig mind europai.

Mondjuk ez csak a catacombs kiadását követe elsõ patchig fog így lenni, mert az albok(scoutok és casterek ugye megszokták eddigre, hogy várból senki nem tud olyan messzire lõni vagy varázsolni rajtuk kívül) 1000 oldalas nerf forumokat indítanak és így egybõl lenerfelik majd.

Nem lehet tudni, hogy mit jelent az a scout+ range, de ha tényleg így lesz akkor torony vagy vár tetejérõl 2 warlock( mondjuk 2 barát egymásnak assistálva)+ BB elég szép rp-t tudna csinálni szerintem. Ugy, hogy senki nem jelent rájuk veszélyt. 1 ilyen helyzetben meg tök mindegy a casting time. Mondjuk csinál magának 5 lifetap+debuff gömböt és 2 secenként elsüti utána mana felhasználása nélkül, akkor szólóban is elég nehéz lesz vele a küzdelem.

Azt nem is írtam, hogy okt.4. hétfõn kezdõdik a catacombs béta usaban.

hu de jo hogy abbahagytam tbh =)

anti hero

hibi classokon meg a fejuket torik, mi?

anti hero

Hangianix
rr15 az azert lol, mondjuk a 20 millas emberek egybol atmennek rr14-re 😄

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

1 pár érdekes info a catacombsról aki még nem olvasta volna.
Zelot: cloth,flexible weapon,kis pajzs, rejuv ág és még tud valami focus DD-t is ami állítólag 30 sec alatt éri el azt a dmg amit 1 fire wizard tud és ugyanugy használja mint a chanter az FS-t.
Warlock: kb 4-5 sec alatt rak össze 2 varázslatot amibõl a feje felett 1 kis gömb lesz.(ezekbõl a kis gömbökbõl 5 más forrás szerint 7 lehet a feje felett 1xre. Kis gömb(amit 2 varázslatból rakott össze) 5 percig él és annyi ideje van a felhasználásra. Kis gömböket instant tudja felhasználni 2 sec-es különbségekkel. Állítólag a scout távolságát is meghaladó távra is tud varázsolni. Van dd-je,debuff,lifetap+ még sokmindene. Az olvasottakból várvédésre vagy támadásra tökéletes kari lesz mivel, hogy a kis gömbökben összerakot varázslatait instant küldi, így meg se lehet szakítani közben. Nyilt rvrben szerintem nem sokat fog érni, de NF után ugyis a várvédés/támadás a fõ rp forrás.
Valkyr: A hivatalos oldalon leírtakon kivül azt olvastam, hogy DD-ket tud, debuffokat, Cone aoe-t ezekbõl. Ja még tud cone sheer-t is.( rvrben majd szépen lekapja a BB buffjait az ellenséges csapatról.😊)
9 új zona lesz 1-50-es játékosoknak 1 fõvárossal+ mindenféle quest újítások is lesznek. Valami 350 küldetés lesz catacombs területén kezdetben és nem csak a megszokott küldetés fajták.( biztos játszottak a WoW-val😊)
RR15 lesz a max Catacoms bejövetelével.( azaz 140 pontot lehet majd szétosztani)

pm ment

zzz

gratulalok.

anti hero

Botond
az ML1 kész 7db karin,amibõl 5 az enyém,na most jöhet ML2 ^^
A Chellos AoDsek közül is jó mindenkinek a netje atm.
Botond
na ML1 2x ma este,irány egy erõs alvás ^.^
Botond
nekem zsír jó,nem kéne az isten háta mögött lakni tbh
csak engem dobál le cselló daoc szerverekrõl?

zzz

Botond
druidot vihettem volna ki pedig,és most arra kéne rr5öt rágyúrni ^^
Botond
na,kezdõggyön már 1.10,kénytelen voltam lemondani maeloch invitációját a guildgroupba,csak hogy szaros ranger ML1 legyen,meg kalinka wardenje is
Botond
hehemegotbored >.< as usual :-)
lol Botond most olvastam csak hogy leosztottad Katat a veszett jo csaj topicban
ROFL

hat igen a daoc forumon edzett embereket nemegyszeru lenyomni =)
wtg m8

anti hero