43179
  • Pari
    Udv Mindenki,

Koszonom a multkori inf templates tippeket.
    Meg egy kerdesem lenne nincs tudomasotok vmi template maker vagy calculator progirol...ahol pl egy wiznek beallitgatom hogy ilyen cucc olyan cucc es szamolgatja nekem a statokat resiteket cap-eket?

Mas,
    en ugye amerika szerveren jatszom, es mar volt lehetosegem megtapasztalni a catacombs okozta hatasokat...hat nem vagyok oda erte,ahogy ti azt mondjatok,hogy a toa tonkrevagta a daoct, ugy most azt mondom sikeresen ratettek meg eg lapattal...
    az uj fajokrol, amit rvrbe tapasztaltam...nem ertem a mythic miert ruhelli annyira az albioniakat,de teny,hogy azt teszi, es nem ertem,miert nem adja insta minden keepunket/relicunket a hibeknek, esetleg 1,2 a midegkenk
    hat a Bainshee a legoverpowertebb...eddig is kinos volt keepet foglalni a hibektol,ha volt benn egy ket animista,de most mar szinte lehetetlen...a tetves bainshee(vagy 2) beall a lord room folyosolyara es oda egy 100fos zerg sem megy be,ha meg van benn 2 animista is,akkor meg mar 200 se...cca 1-2 honap alatt 1M rp garantalt barmelyik luzer bainsheenek...
    ugyanez a helyzet a vampiiral is...oket azon szegeny hibeknek fejlesztettek,akik ugye nem tudnak megengedni maguknak egy buffbot accot, falmaszasa miatt,most mar a scoutok se ernek tul sokat...1Mrp/ho
    Warlock...a masik OP-ed...32seces dot, iszonyat range, 3 insta olyan dmg,hogy lol...1,5M rp/ho
    Valkyrie, na beloluk se sokat lattam, ugyhogy roluk nemtok mit mondani...
    Hertic...na a monster rezen kuvul eleg gimp...ugyan a monster rez tudna utni keep takenel, de max 2t tud csinalni full powerbol, nem ugy mint egy bainshee, aki annyit varazsol amennyi jol esik...200k rp/ho max

Szoval ezekutan az eroviszonyok meglehetosen felborultak...a hibek akkor viszik el az osszes alb relicet amikor csak akarjak,de a mideknek se sokkal nehezebb a dolguk...volt 2 olyan het,hogy 1-2 alb keep volt alb kezen es mar a #40000 keep takeback zerg-et is elmost 3 fg hib...szal a cats ota rohely albnak lenni...
    ugye a masik ujitas a instance dungeonok, amikor kurva jok a lv45+ PLre, ennyi a cats...
  • Bhalage
    warlock
  • Hangianix
    Azonkivul, hogy accot ujitok? :DDD
  • Botond #33976
    btw,lehet kicsit off,de catacombsban végülis mik azok az egetrengető újdonságok ami miatt érdemes megvenni a mezei daoc playernek?
  • RocketyATwork
    zoyster méték burning legionon vannak alliance, blackfalcon_herfolgboldklub is arra fele van horde oldalon
  • Botond #33974
    Reza is warsongon nyomul,meg elwizardo is >.<
  • Bhalage
    "leszólóztam"
    HAHAHAHAHAHHAAHHAAH ez yo volt :p
    sztem az egesz grpot leszoloztad volna, csak a sok albi beleechelt ;<

ps: sztem mentunk vagy 100ingame kilometert aznap de lehethogy azt csak kepzeltem es egesz este a dokknal alltunk es vartunk butan ><
    gyk: nem szoktuk a dokkot kempelni mert nincs ertelme :>
    nem flemelni akartam, te hi rr mincer vagy nem ertem miert nem mesz rendes grppal es miert kell zergelned ezert irtam csak.
  • RogueGigi
    Ja, és aztán idejön flémelni, mert nyilván baromira meglepte őt, hogy az elitista fgja ellen a docknál nem egy másik fg, vagy amit ennél is jobban szeretnek egy solo caba jött egyedül, hanem vagy 4fg alb, akik 10sec alatt pwnolták őket. Hihetetlen ostoba vagy bali :P
  • RogueGigi
    Épp mentem volna bolghoz, mert reaverék ott vértak, de a szokásos agyatlan noob mid fg naná, hogy a dockot kempelte, szal mit tehettem mást, leszólóztam a healerjüket, meg vmi castert, aztán assit train megtalált, bár amilyen ostobák vagytok annak a 2 zerkernek biztos még ez is nagy feladat lehetett... mind1, ti tudjátok :D
  • Botond #33970
    mer?szerintem majdnem időben válaszoltam :-P
  • Tafaya
    pffffff
  • Botond #33968
    a múlt
  • Jockey
    hála istennek...
  • Botond #33966
    nincs ilyesmi,csak talenttal lehet
  • Mersain
    Wow ban casting speedbe bele szamit valamilyen stat mint daocban pl dex? Vagy van valami ami gyorsitja a castolast adott talenteken kivul?
  • Bhalage
    bocs bazzegh elkapott a hev mikor szembejott az jo oreg oldskool zerg tegnap este: )
    ;<
  • Botond #33963
    FH power 4tw
  • Hangianix
    Bali, ezekrol a hozzaszolasokrol leszokhatnal azert. :p
  • Rockety
    interesting

not.

:<

xD
  • Bhalage
    LOOOOL RIELL TE MEG MINDIG ILYEN NAGY ZERGER VAGY?????? HAHAAHAHH LESZEDTUNK A 4FG zerg kozepebol ahhahaahah AMAGAD noob
  • riviera
    Akkor most ki hová akar menni, ill ki hová ment?
  • Mester
    De már hazaértél!!;p
  • Botond #33957
    első pár napban ez lesz,de hosszabb távon mégiscsak warsong lesz a nyerő imo
  • Botond #33956
    warsong
  • Rockety
    nem rég értem haza :P
  • Mester
    msg-re elfelejtettél válaszolni;p
  • Rockety
    nolby stormscalen van
  • Mersain
    Warsongra nem enged fel meg pop high szal oda biztos nem megyunk Thau es en a shadow moon on kezdunk horde oldalon.
  • Hangianix
    Az utobbi elegge rossz valasznak tunik. :D
  • Mester
    Na és akkor ti hova mentek warsong/ahol np van / vagy oda ahol a magyarok vannak?:O
  • Botond #33949
    mosmá tudom én is :-)
  • Mester
    Hát np nem a warsongon van elárulom neked.
  • Jockey
    naccerű warsong megtelt, hiába van karim ott 35 perce nmtok becsatlakozni..
    ugyanez az a helyzet bloodscalp-l is...
    esküszöm viszamegyke minnyárt US-be:P
  • Botond #33946
    jawohl her überstrumführer m8! <o/
  • Mersain
    meg Botond? =)
  • Botond #33944
    aha,meg HH egy része
  • Mersain
    oda megy np is nem?
  • Botond #33942
    warsong/horda lesz a nyerő,odajött a pc guru/hardwired.hu brigád,nincsenek sokan kb 20fő(remélhetőleg színvonalasabb is mint az átlag sg-s meg wow.hu-s user),de mi is becsatlakozunk 20an,az pont kellemes létszám lesz,és az lesz a komoly pvp szerver úgy néz ki
  • dareiosz
    Sajna nekem nem sikerált eu wow-t szereznem igyhát nem fogok wow-ozni egyenlöre hehe nektek jó gémet
  • Botond #33940
    elmentem az asszonnyal bevásárolni,erre keletkezett 70db 0 infót tartalmazó post wow topikban,komolyan mondom,csak néha szórakozásból flémelni érdemes odamenni,meg amennyi idióta most elkezd wowozni,lehet inkább amcsiba kéne maradni,ott már kezdenek lekopni a dió2 fanatikus 12évesek legalább...