Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
anti hero
gratula es szuper!!!
anti hero
"You no mess with Lo Wang!" Amoxx
50 dw, 50 thrust, 25 cs, 22 envenom, 34 stealth
nevetséges a 2.5 szorzó ^^
zzz
zzz
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
Findernaen - stlong rr2L8 celt ranger
Goldenshot - stlong rr1L9 shar ranger,ez lennék én,de épp most rerollolok Harag nevû lvl2es luri stalkerrel,mert ranger nagyon suxor,szal kipróbálom inkább NSt
My gu kitalálta, hogy arti huntot tartanak erre én septiben jeleztem, hogy Braggarts Bow up, monták hogy rendben, de elöbb megcsinálják a Battlert és a Zahurt.
Battler lemegy a Zahurt meg lenyulja a FoM (tudjátok a kedvenc zöldruhás guildunk hehe) annak ellenére hogy 1 gumate kempeli. Erre my gu kitalálja hogy, go Malice persze nincs fent én megint szolok nekik hogy jöjjenek mert közben a BC megjelent (1 hunter 1 thane 2 saman 1 healer felálásal )persze ök leléptek keepet foglalni.
Szolok a BC csapatnak hogy 2 napja itt ácsorgok erre and ?. Na akkor megkérem öket hogy legalább vegyenek be, hogy az encounter legyen meg. Ez sikerült is. Encounter indul kb 1,5 óra alatt végeztünk löttük mit az eszetlen 2x mentünk el arrows-ert hehe de sikerált. Hurrá mondom ez az encounter is megvan már épp lépnék le erre a BC-s hunter azt mondja mindenki roll-jon az artiért. Na gondoltam most fogok kb 2-öt dobni.
Hát 97-et dobtam és enyim a cucc. Remélem sokszor lesz még ilyen mákom.
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
1 chanter for each fg alb!
szal amikor nem volt purge - sc - sorc mezz range fos volt és lassú kasztolt, 2-3 aktiv sorc / server etc, no determ 9sec stun mindenkire etc + emberek nem ismerték nagyon pbae bombázást (3 hónapig tarolt vele np amikor bemutatta prydwenen....)
zzz
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
Amiket leírt fidel nekem nagyon úgy tûnik hogy midgardnak csinálni akarnak egy új svg-t, de ezúttal NF-compatibilis kaszt lesz ranged wtfpwnal... annyira de annyira látszik hogy azért csinálják ezt mert US/Mid nagyon alárendelt szerepet játszik szinte az összes US serveren... szánalmas.
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
anti hero
anti hero
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Zelot: cloth,flexible weapon,kis pajzs, rejuv ág és még tud valami focus DD-t is ami állítólag 30 sec alatt éri el azt a dmg amit 1 fire wizard tud és ugyanugy használja mint a chanter az FS-t.
Warlock: kb 4-5 sec alatt rak össze 2 varázslatot amibõl a feje felett 1 kis gömb lesz.(ezekbõl a kis gömbökbõl 5 más forrás szerint 7 lehet a feje felett 1xre. Kis gömb(amit 2 varázslatból rakott össze) 5 percig él és annyi ideje van a felhasználásra. Kis gömböket instant tudja felhasználni 2 sec-es különbségekkel. Állítólag a scout távolságát is meghaladó távra is tud varázsolni. Van dd-je,debuff,lifetap+ még sokmindene. Az olvasottakból várvédésre vagy támadásra tökéletes kari lesz mivel, hogy a kis gömbökben összerakot varázslatait instant küldi, így meg se lehet szakítani közben. Nyilt rvrben szerintem nem sokat fog érni, de NF után ugyis a várvédés/támadás a fõ rp forrás.
Valkyr: A hivatalos oldalon leírtakon kivül azt olvastam, hogy DD-ket tud, debuffokat, Cone aoe-t ezekbõl. Ja még tud cone sheer-t is.( rvrben majd szépen lekapja a BB buffjait az ellenséges csapatról.😊)
9 új zona lesz 1-50-es játékosoknak 1 fõvárossal+ mindenféle quest újítások is lesznek. Valami 350 küldetés lesz catacombs területén kezdetben és nem csak a megszokott küldetés fajták.( biztos játszottak a WoW-val😊)
RR15 lesz a max Catacoms bejövetelével.( azaz 140 pontot lehet majd szétosztani)
zzz
anti hero
zzz
ROFL
hat igen a daoc forumon edzett embereket nemegyszeru lenyomni =)
wtg m8
anti hero