Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
Climb Walls: The ability to climb up certain points on frontier keep walls. Available to Minstrels and Assassins at 25 spec in Stealth.
amihez ugye lopakodás kell akkor ez a minstrel megfelelõje lesz hibiben. upgMinstrel.😊
http://search.ebay.co.uk/DAoC-account_W0QQsaavailabletocountryZ3QQsbrexpZWD2SQQsoloctogZ9QQssPageNameZWD2S
Hát az USAban a kocsimosó is 2000$ megkeres havonta. Ami nálunk nagy pénz az máshol 1 heti kereset.
"You no mess with Lo Wang!" Amoxx
(jo reggelt all)
anti hero
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Kivi lennék kik adnak 100k-200k-t egy accért
Lourker
zzz
Lourker
nem is hallottam rola, de mivel o eleg regota inaktiv es egy orosz freeshard daoc serveren tolja valszeg o 😞((((
egyik legjobb fej BCben, ventrilon mindig 'bálás'nak szolitott :>>>
anti hero
zzz
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

anti hero
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
Várostrom/védés Nyilt rvr
Warlock 5 2
Banshee 4 4
Zealot 2 4
Valkyr 3 4
Vamiir 2 2
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
Még anno Kameleon SMjét átspecceltem Summ. ágra és levittem az aug healerrel DF-be.(Grizli a BDjével és Bhalage a healerjével is ott volt. Azthiszem még egyikse volt 50es akkor még.)
FS-sel pusztítottuk a 70es neveseket, még volt amikor 3at 1xre is. 1 dolog már akkor is feltünt. Mégpedig az hogy a celerity a petre is hat. A sima conc alapu haste mellett még ezt is rá lehet nyomni. Ezzel a 17% haste + 37% celerity-vel félelmetes gyorsan kalapál a pet. Igaz a mi esetünkben a 70+ os mobok ellen semmitse ért, mert a 44es kék pet nem találja el 1xse. Akkor ez meg is akadt, de most, hogy olvastam a convoker ml9-cel +20 szinttel megnyomja a petet 5 percig, 10 perces reuse timer-rel amit +25% durationnal 6 perc 15 secre ki tud tolni elgondolkodtatott.( ez a +20 szint nem a pet szintjében jelenik meg. Az marad továbbra is 44es)
NFbe jön a Jugger.. ami max 70re nyomja a petet. Ha a 2t variáljuk már egész ütõs kis petet kapunk.
PL: Wild Minion 5( 39% crit), Jugger 3 ( mondjuk ez a 2 már eleve 64 pont) SM(ML9 conv)+ BB Shamy(FoP)+ 31/44 mend/aug healer, vagy még 1 skald szerintem kitud olyan mobot nyirni ami egymaga van.(rengeteg arti és ML nevest ). Ugye van a peten 54% haste, sok dmg shield, 12 dps dmg add, pet nyom cold procot+ lifetap+bt és 39%-a az ütéseinek crit. 375 secig lvl 64esként üt és ebbõl az elsõ 75secben lvl 70es +20as ütés szorzóval(mintha 90es ütné a mobot).
Aug healer a summ SM-mel 20as FS-det tud magára rakni. Kis FoPos shamy bottal elég sokmindent le lehet vele nyirni.
Lehet, hogy midiben nincs petspam, de attól még ott is meglehet csinálni azokat a dolgokat amit animistával.
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
zzz