43179
-
#34019 kínai kisfiúkra gerjed :-( -
Bhalage #34018 csak neeeem? -
#34017 dehogy,ez csak álca :-D -
Bhalage #34016 mindig csak a janyokon jar az eszed ... -
#34015 jany = hany -
#34014 Neked 4 csillagod lenne. -
#34013 A csillagoknak semmi koze ahhoz, mennyit irtal. :D Egyszeri VIP feature, azt mutatja, jany eve vagy tag. -
#34012 pedig most a magyarok a sípályák ördögei ^.^ még a fókuszban is külön foglalkoztak a témával,szal :-D -
#34011 van rá vmi limit?nem is tudtam :-o -
steveh #34010 neeeeeee ezt ne mond nem szabad törnömmagam mert akkor tavaszal nem tok motorozni .szóval lehet csak ilyen zsákon fogk csuszkálni :) -
steveh #34009 ja azért írok ilyen sokat mert én is szeretnék csillagokat .de nem a fejem körül :) -
#34008 kéz és lábtörést :-D -
steveh #34007 csak simán arról beszélek ,hogy annyit írsz ,hogy sok is :)
egyébként síelni megyek olaszba ha tudni szeretnéd szóval tényleg nem fogok itt ülni..... -
steveh #34006 hihetetlen ,hogy emberek képesek elvinni a 34000est egy ilyen beírással :) -
steveh #34005 de .hehe , na jó nem :) de meglepett ,hogy nem jöttél -
Bhalage #34004 hat nem lehet mindenki human rogue roxstar meg undead mage of ultimate pwn -
Bhalage #34003 jhmm tenlyeg csak a nevedet lattam teged nem lattalak a 'nagy tomegben' meg epp 10en szemeltek ki mint aldozatot szal el voltam foglalva a hogyan haljunk meg nagyon gyorsannal =) -
Bhalage #34002 csak azt ne mondjatok hogy HIANYZOM
=) -
#34001 tudjuk,de most nem rólad van szó :-o -
RocketyATwork #34000 hungarian noobs :[ -
#33999 azt ne mondd már,hogy jövőhéten nem ott fogsz ülni,mert még elhiszem -
steveh #33998 De ha minden kommentedben - mert az van bőven - elolvasom az aláírásom akkor itt ülhetek még a jövő héten is :) -
#33997 minden kommentemben benne van az aláírás,szal így olvasol el vmit félig,és mégis reagálsz ra?szégyeldd magad -
steveh #33996 és akkor felébredsz és bilibe lóg a kezed :) egyébként a farmolás annyiban igaz lessz ,hogy ISZONYATOSAN sok noob van serveren
egyébként régen elolvastam a tiedet is de nem godnoltam bele ,hogy megváltoztatod és esetleg ezekt a rendkívül fontos infokat megtalálom.
-
#33995 tervezünk bs-re ally karikat hallottuk sok a n00b hordás,és most tovább erősítitek bennem ezt :-D aod farmolás megin,be szép lesz :-P -
#33994 aláírás elolvasás 4tw! warsongon van vagy 50 hordás magyar,pc guru/harwired crew,viszonylag színvonalas emberek átlag életkor is 25+,és nem utolsósorban nincs 5x-ös horda fölény :-) lvl5ön rerollolni meg nagy csapás valóban :-P jock/arwen is velünk van meg a pry/hib crew nagyja -
#33993 Pedig Pry/Albon eleg nagy "tomeg" volt a tobbi helyhez kepest. EU szervereken csucsidoben voltunk 50-60-an magyarok, abbol 40 korul voltak Pry/Alb-on. -
steveh #33992 persze te megmontad de mire haza értem már mindenkinek lvl5ös karija volt a serveren -
steveh #33991 te melyik serveren vagy nagyszájú ?:) -
#33990 én mondtam hogy menjünk át máshova mer sok lesz itt a nub de mindenki tiltakozott, solozni meg nem fogok máshol szal maradt itt mindenki :<
amúgy durva hogy bárhova nézel magyarok vannak, sose gondoltam volna hogy mmorpg-vel ennyi magyar fog játszani (magyar daoc "tömeg" után leglábbis). -
#33989 szal a szokásos easymode zerg oldalon a sokmagyar hátán felkapaszkodva überskillesen nyomjuk majd a zerget BGben power?:-D
<átvágja a szalagot,és ünnepélyesen megnyitva a wow flémérát> -
steveh #33988 Lujohoz annyit tennék hozzá ,hogy horde oldal. -
#33987 bloodscalp magyarzerg ubah server :) -
#33986 hol nyomjátok? -
steveh #33985 te meg jobban tennéd ha jönnél WOWzni :) -
steveh #33984 nekem semmi nem volt tegnap egész este és még várakozás néllül is betudtam lépni. szóval wow él és virul -
steveh #33983 király.kössz az infót. ha ez így mind bejön EUban is akkor szpen marad a WOW vagy akármi.
ez elég röhej így. nem tudom a mythic mit szeretne. De ,hogy se midi se hibi oldalon ez kihívást nem jelentene albi oldalon meg nem szenvednék. jól elcseszték azt a remek jatit. -
RogueGigi #33982 na, láccik csak a nevet nézed.. Inconnu mincer tartarossal a kezében? :D Az a cabalistom, és csak 4l8as.. Kis bigyó, de jó grpal fun játszani vele.. Néha :) -
Mersain #33981 Mindenkinek haldoklik a WOW? -
Bhalage #33980 wow koszi az infot =)