Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AngeLujo
necrónál eddig se ment a +spell duration, pedig picit takarékosabb lenne ha csak 37 secenként kéne felrakni a dmg shieldet nem 30 secenként

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Csak az a baj vele, hogy nagyon lassú varázslat és 1 célpontra hat. A fear az meg aoe lesz talán.

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Haha.😊 Gondoltam, hogy 1 minstrel nem szeretne találkozni 1 ellenséges hasonló karival. Minstrel op akkor a vampiir is legyen az nem?

Botond
ja,3 animista felgombáz egy suicider kinyitja a ládát meghal és hal a mob is,ennyi,nyitogatjuk a ládákat amíg nem nyerünk
Botond
én ezt hallottam
Botond
azt ugye tudod,hogy 1.70tõl ha combatban vagy fop nem hat rád 10secig,szal úgy fog mûködni mint mcl,ez persze csak pveben,rvrben marad minden a régi,szal 1.70 animisták csak az artimobokatleszenk jók farmolni,úgy hogy felgombáz 3-4 és pull,ha hal ha nem nem,ezenkívûl ugyancsak 1.70ben lesz 'bugfix',hogy a spell duration nem hat tovább a gombákra
ebayen 1000 Euroért volt fent... nem hiszem hogy rr11 accot rongyos 200 euért nyomta vlna el

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Az a vámpír egy kicsit oppednek tûnik, így elsõ hallásra..
Uberlama
ilyesmit spawnoltam finsnél bardal anno, mivel healni nem tudtam eleget minden finsbe egy confuse azt csá viszafordultak a gombára.

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Ugyanakkor ha az aoe Fear varázslatba jobban belegondolok akkor az xpzés legegyszerübb modja hibiben lesz: 1 druid, 1 warden, 1 bard, 1 banshee és 4 animista. Legalacsonyabb szintû gombából leraknak 4X15öt a bard pull és mind1ik animista ranged aoeval bombázza a mobokat. Mikor a mobok már majdnem odaérnek akkor meg a banshee nyom 1 aoe feart és a mobok szépen visszafutnak 1000-1500 távolságot és szerintem már még1szer nem is érnek el a casterekhez. Vagy powerlvlhez kell majd: BB+FoP,Banshee a csapaton kivûl. A csapatban pedig 4 animista+ 4 leech.

Ha a vampiir tudja ezt:
Climb Walls: The ability to climb up certain points on frontier keep walls. Available to Minstrels and Assassins at 25 spec in Stealth.
amihez ugye lopakodás kell akkor ez a minstrel megfelelõje lesz hibiben. upgMinstrel.😊

A hivatalos oldalon már megvan a 2 hibi class leírása. Hát elég érdekes...

Új classok

Milyen szerveren játszik? Valami címet adhatnál a szerverrõl, hogy mi is ingyen játszunk.

Az accounton van full ToAs SM 9L6, ML10 +20 plat, 6L8 Skald és 6L4 Shaman + 2 ház.

Szerintem õ az.
http://search.ebay.co.uk/DAoC-account_W0QQsaavailabletocountryZ3QQsbrexpZWD2SQQsoloctogZ9QQssPageNameZWD2S

Hát az USAban a kocsimosó is 2000$ megkeres havonta. Ami nálunk nagy pénz az máshol 1 heti kereset.

Közben rájöttem, shroomokkal szinte ingyen megvan tényleg.. Beugrott mikor mi csináltuk eldimnek, nevettségesen könnyû volt.
Pari
Hat mondjuk ott 250$ egy 1 het alatt lv50 PL-t kari,szal meg kis erofeszitessel el is hiszem a 800at

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

Mivel nyomtátok le, meg hogyan? Majd kell cabátomnak is, csak valszeg necróval fogok rápróbázni, az olyan sanszosnak tûnik.
iszonyu nekunk, ok meg lesz*rjak
(jo reggelt all)

anti hero

Hangianix
USA-ban mondjuk siman megadnanak ennyit. Ott iszonyu arakat fizetnek.

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Botond
bullshit,205euroért ment el,guildy 200at biddelt,és épp hogy túl biddelték,teljesen be volt szarva,hogy rajta marad,ez a srác aki 800 dollárra tartja egyszerûen hülye
nah bazzeg az elég hihetetlennek tünnik:o
Kivi lennék kik adnak 100k-200k-t egy accért

Lourker

rambo accountja (rr11 infil) ha jól emléxem 1000-1500 Euroért ment el 😊

zzz

lol ilyen áron lehet accokat eladni?

Lourker

uramisten kicsoda???, csak nem Crazy(Aleksei)????
nem is hallottam rola, de mivel o eleg regota inaktiv es egy orosz freeshard daoc serveren tolja valszeg o 😞((((
egyik legjobb fej BCben, ventrilon mindig 'bálás'nak szolitott :>>>

anti hero

cougar + bb account = 500 dollaz

zzz

Botond
véééégre scorp tail ring,fear me m8s,Badbitie visszatér \o/
Botond
nekem nyugodtan rászámolhatsz havi 30k hufot telefonszámlában ^^
Hangianix
Nem az en karimrol volt szo, hanem altalanossagban beszeltem. DAoC+SI+ToA=120$ + 30 honap DAoC = 320$ (becslesek kb).

Botond
e az atlantis tablet mennyire nevetségesen könnyû arti btw,tisztára mint az eerie stone of darkness :-) odamegy az ember és elveszi,bezzeg nekem scorptail ring kell,az meg sose droppol :-(
Botond
kinek kell cleric?:-D ráadásul lowrr random cuccban,haggyá mán
Hangianix
Annyiert en is eladnam 😄

Olvastam a guildedben lévõ 9L6os SM eladja az accountját 800$-ért.

nem tudom honnan szeded a dolgaid, de szamomra te vagy a professzionalis pve jatekosok csucsa

anti hero

yeh ez lenne a logikus de neeem

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Mundjuk Catacombs kijövetele után 2 patch-csel mindegyik a Vampiir-ral lesz egyenlõ rvrben. Számomra a mai napig hihetellen, hogy a béta alatt, hogy a francba nem tudják az rvr-t is letesztelni ha ez a játék errõl szól. PL US játékosok közül választanának 10 rvr guildet, hibibõl,midibõl és albiból és a tesztszerver kis BGjébe becsuknák õket. Erre az idõre lenne a portal keepben, healer ,bindkõ, siege merchant és 1 olyan merchant ahol az összes artit meglehetne kapni, 2 NPC akik bármikor skill és realm,ML respectet lehetne csinálni, ML10et kapna mindenki és RR6ról indulna mindenki,+ mindenféle crafter NPC ahol megtudnád a cuccod csinálni.stb

Szerintem Warlock,Banshee,Valkyr,Zealot,Vampiir a sorrend ha NF rvr-t nézzük. Vampiir semmitérõ szerintem open rvrbe lemezzelik és vége, ha ki is jön a mezzbõl akkor is elsõnek meg kell valakit ütni, hogy tudjon varázsolni. Vár ostrom/védésre meg egyenesen katasztrofális. Az elsõ helyen Warlock vagy Banshee áll. Mondjuk szerintem warlock csak a várban nagyon erõs. Vagy vár támadásban. Banshee az meg talán nyilt rvrben is jó. A jelen állás szerint(még egyetlen1 varázslatot se tudunk) ha 1-5ig kellene osztályozni õket akkor így tenném:

Várostrom/védés Nyilt rvr

Warlock 5 2
Banshee 4 4
Zealot 2 4
Valkyr 3 4
Vamiir 2 2

vampyr és a második midi kaszt elég frankón hangzik sztem 😊

Botond
ez utóbbit láttam,az új classokat meg hisszük ha lássuk
Uberlama
FHn general disc-nál fent vannak az uj hibi classok ami catacombsba lesz meg az hogy rr12l0 lesz a max potom vmi 23M rpért.

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Botond
rr7es sm rr5ös hunterral amg-n,lehaltam szólóba ellenük,szal respecellem RAim,IPvel kinyírom õket,TWF majd lesz NFbe,amikor TWF3>all power lesz
Botond
de ráérsz
Olvasgattam megint az us forumokat és 1 pár érdekes dolgot észrevettem.
Még anno Kameleon SMjét átspecceltem Summ. ágra és levittem az aug healerrel DF-be.(Grizli a BDjével és Bhalage a healerjével is ott volt. Azthiszem még egyikse volt 50es akkor még.)
FS-sel pusztítottuk a 70es neveseket, még volt amikor 3at 1xre is. 1 dolog már akkor is feltünt. Mégpedig az hogy a celerity a petre is hat. A sima conc alapu haste mellett még ezt is rá lehet nyomni. Ezzel a 17% haste + 37% celerity-vel félelmetes gyorsan kalapál a pet. Igaz a mi esetünkben a 70+ os mobok ellen semmitse ért, mert a 44es kék pet nem találja el 1xse. Akkor ez meg is akadt, de most, hogy olvastam a convoker ml9-cel +20 szinttel megnyomja a petet 5 percig, 10 perces reuse timer-rel amit +25% durationnal 6 perc 15 secre ki tud tolni elgondolkodtatott.( ez a +20 szint nem a pet szintjében jelenik meg. Az marad továbbra is 44es)
NFbe jön a Jugger.. ami max 70re nyomja a petet. Ha a 2t variáljuk már egész ütõs kis petet kapunk.
PL: Wild Minion 5( 39% crit), Jugger 3 ( mondjuk ez a 2 már eleve 64 pont) SM(ML9 conv)+ BB Shamy(FoP)+ 31/44 mend/aug healer, vagy még 1 skald szerintem kitud olyan mobot nyirni ami egymaga van.(rengeteg arti és ML nevest ). Ugye van a peten 54% haste, sok dmg shield, 12 dps dmg add, pet nyom cold procot+ lifetap+bt és 39%-a az ütéseinek crit. 375 secig lvl 64esként üt és ebbõl az elsõ 75secben lvl 70es +20as ütés szorzóval(mintha 90es ütné a mobot).

Aug healer a summ SM-mel 20as FS-det tud magára rakni. Kis FoPos shamy bottal elég sokmindent le lehet vele nyirni.
Lehet, hogy midiben nincs petspam, de attól még ott is meglehet csinálni azokat a dolgokat amit animistával.

AngeLujo
egyet-egyet dobj már át albiba pls, köszi 😊

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Botond
az akkor már 8 full és 8 ra respec kõ ^^
Botond
mmmmmmmm,dragonraid >.<
Botond
lvl4 az eerie stone of darkness,és summnoltam nyakláncot healthregennel,és mûködik,és chanter pet healtregen buffjával stackel is,szal rulez,már csak 5,5 szintet kell húzni a cuccon,és jó is >.< az mellesleg szerény becsléseim szerint kb 90-100P bevétel a 10 szint felxpézésén :-D
Botond
na de én nem tudnok azzal se ownolni,mert 1L9 szal nem veszem meg :-o
hja de NFbe mastery of stealthet megveszi archer és szopatja assassin-t jól 😊, de ml10 tényleg jów ns/sbnek mivel nincs mincerm8-t aki mezzelgetne.

zzz

Az mekkora cba dolog, nekem a hócipõm tele van az összes ml marhulással, pedig még kettõt fel fogok húzni ml5ig, meg 8ig 😛