43179
-
#34059 20 fős a guild,van a PC gurus guild,abban vagyunk mi+PC Guru szerkesztőség és van külön a hardwiredes crew ők kicsit többen vannak...társaság nálam olyan 90-95% ha kevesebb lenne nem nyomtam volna daoc gprsel/modemmel mindennel és nem pry/hibben... -
#34058 A jo tarsasag az 50%. De nekem egy 50 fos guild mar sok. :) -
#34057 jó,világos,nem érdekel a téma nem kell eröltetni :-( kicsit,hogy jobban megismerem a játékot én is kezdek csalódni benne,de most már BGig kitartok meg warsongon elég jó társaság jött össze,és nekem az a legfontosabb -
#34056 Es utana mit csinalok? :D Az a gond, hogy nincs kedvem "felfedezni" egy vilagot. Egyszeruen nem kot le. Ugyanaz lenne, mint az ML raideken. Nagyon jol kidolgozott tortenet stb., de egy sort nem olvastam el belole soha, mert nem erdekelt. PvP meg meg nem letezik.
A 10 nap valoban nem sok, nekem 27 v. 30 nap volt anno, de akkor 3-4x tobb idom lett volna ra (nem volt, mert nem hasznaltam ki :) ).
Bar mondjuk eletem vegeig borert megerne. :D -
#34055 60as kari playtimeba olyan 10 napból megvan vagy kevesebb,azért ahhoz képest,hogy daocban még PL megjelenése előtt ez 50nap körül volt nekem nem is sok... -
#34054 Fizetned a havi dijat? :D Vagy xpzned a karim, amikor nem erek ra? :D Esetleg a kutyad, hatha a bd utan kell neki a kihivas :D -
#34053 itt lenne a remek alkalom,csak 14k-t meg egy kis időt kéne befektetni egy 60as kariba warsongon,és életed végéig elég borhoz jutnál amikor csak kell,te meg kihagyod a lehetőséget... :-( -
Bhalage #34052 hat igen akinek nem batar allat traktorja van..
=) -
#34051 Esetleg viragot es bon-bont a hazigazdana menyasszonyanak es a hazigazdanak, miutan meghivtak ostorosi pincejukbe :DDD -
#34050 Vagy veszel 28 fel literes Tesco Gazdasagos vodkat. -
#34049 nekem egy tank se jön ki belőle :-P -
Bhalage #34048 (vagy megtankolsz masfelszer ><) -
Bhalage #34047 hat igen azt a 14kt akar janyokra is koltheted =) -
#34046 Igazabol DAoC kevesebb idomet foglalna le, mint WoW. Es konnyebben hagyom abba, akarmi is jon kozbe. Ja es sporolok 14k-t. :D -
Bhalage #34045 szal lehet hogy warlock lesz ha csinalok vmi karit vagy vmelyik masik enyhen overpowered shitclass
a BDk mar ugyis a szivemhez nottek thidrankin, neha az agyverzes kerulget mikor sprintel utanam hevesen es LT LTL LTLTLTLTLTLTLTLTLT
mr insanely skilled baratom -
Bhalage #34044 hehe nehogy felreerts :> enmondjuk varnek catacombig es akkor csinalnek egy uj karit allitolag elegge megkonnitik az xpzest akar egyedul is es a zuj karik asszem van amelyik nem buffolhato szal singlebe jol lehet nyomni. asszem
en kurvara nem tudom eldonteni mit csinaljak =) daoc, wow vagy egyik se.. nemtom -
#34043 Nem tetszett meg ket ora alatt a WoW. Ami nem tetszik meg ket ora alatt, az 20 ora alatt se fog. Haveromnak van acca, max kolcsonkerem tole es megnezem megegyszer amikor nem jatszik. RvR egy elo szerveren az legalabb erdekes, stealtherem sose volt, ha belepek insta action. Mi kell meg. -
Bhalage #34042 nehogy mar vissza gyere daocba baszics -
#34041 Azert kerdem, hogy azokon kivul van-e ertelme :) Ha nem lesz idom ML-re es sok artira, akkor muszaj lesz a bow spec, oszt go leech ^^ -
#34040 én ugyan erős rr2ig jutottam rangerrel,de úgy néztem számít hogy van a 40+45ös skill is nem az hogy 50 fölé ment... -
#34039 Szamit valamit az 50 feletti bow, azon kivul, hogy ha 35-nel magasabbra teszem, akkor PA II es RF II jon 40-nel es 45-nel? -
RocketyATwork #34038 pathfindingot felejtsed el imo, igaz hogy a self-af buff olyan lesz nem sokára mint az alb spec af azaz tényleg adni fog +, de igy elég gimpy lesz a bow és a melee is. annyit nem érnek azok a buffok, majd leechelsz vkitől :E első speedbuffot szerezd meg azt jóvan és pumpáld fel bow specet imo. -
#34037 thx -
#34036 3500 -
#34035 Az egyetlen ok, az az, hogy ne csak oldalso 4 seces stunom legyen, hanem evade utani 5 seces is. Mondjuk az se utolso ok, hogy str/con debuff kevesbe fog szivatni. -
#34034 Szisztok
Ha valakit érdekel egy DAoC Gold az írjon PM et vagy mailt
megegyezünk -
#34033 sharnak blade inkább nem?
és malice battler pwn :P -
#34032 BB nelkuli spec: 35 Piercing, 35 Bow, 35 Stealth, 34 Celtic Dual, 31 Pathfinding.
Ha lesz lehetoseg mas BB-jet igenybe venni, akkor 16-os PF es 43 CD, ber lehet, akkor 44 CD kellene es 34 Piercing. -
#34031 Koszi egyebkent. Shar lesz akkor. :D -
#34030 Lehet keepet jol kempelni ahogy hallottam. :D A bg-k meg azert erdekelnek, mert ad-hoc jelleggel lesz csak pl nekem, szoval ures oraimat ott szeretnem eltolteni. :) -
#34029 szerver cap 2500 vagy 3500 daocban? -
RocketyATwork #34028 csak példa kép bár lehet már irtam rr5ös excal gg = rr10es mid gg avalonon, skill-wise :E -
RocketyATwork #34027 buffbot nélküli, iszonyat láma alb/mid tömegek (2200 online /who 380 hibernia xD)... erős kollektiva tudattal. bg is fun volt amig miénk volt a keep, nagyon változó vmikor kurva sok mindenki van, vmikor üres, de általában azért feelinges... főleg stealtherel mókás lesz (buffed mana eldel bekempeltem apk-t, asszem a végén 4en jöttek hogy biztos meghaljak :E)
de rendes rvsr ott (tudom hogy nem erre mész de azé ideirom) 1-2fg gg-casual noobz mászkálnak szal elég jól lehet ott rvsrelni
shar v. celt (bár shar sztem állatul néz ki + magas con ami assasinok ellen nem elhanyagolható)
dex, con, str
qui nem kell -
#34026 Dori, tudsz valamit Avalonrol es az ottani bg-k rol? Csinalok egy rangert oda. Mellesleg otlet a fajra/kezdeti pontok elosztasara stb? (Pl. nem tudom szamit a quickness mondjuk a lovesi sebessegben stb.) -
Arlen #34025 macsi= amcsi hehe -
Arlen #34024 nem teljesen értek egyet Veeld, én is macsi szerveren játszom, szerintem a warlocka legtáposabb kari :) a heretic meg nem olyan rossz mint ahogy te azt beállítod, nagyonb is durva dolgokat képesek csinálni...a mi szerverünkön még mindig az albok dominálnak :) -
RocketyATwork #34023 bump -
Bhalage #34022 :-( -
#34021 De en legalabb nem probalom magamat kinai kisfiunak alcazni :( -
#34020 A hanyas helyett?