Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy ML4-rõl beszéltem nem ML7-rõl, mert az csak szombaton lesz de a másik meg holnap...
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
Thx van TOAm igazsag szerint Plat. editionom van en az ebayen vettem, jol beszopatva magam,mert Becsben is lehet venni...😊
Thx a linket
"You no mess with Lo Wang!" Amoxx
zzz
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
a szavak 80%at mar visszatudom fejteni,de tenyleg ha halando ember beleolvas ebbe a topicba, szo nelkul skizo lesz, Gretsy tanar Ur, meg dobna a hasast a Lanc Hidrol(LB😊), mikozben az ereit nyiszalja😊
(Sry a noob kerdeseimert, de meg csak 2 honapja nyomom, es per pill a legmagasabb szintu emberem ez a lv39es necro, meg egy lv30as earth wizzie...meg egy par lv15 koruli)
Thx a valszokat...
Megegy kerdes,DSight vagy DServent jobb,mer mingy lv40 leszek, es nem draga pinzert akarok respecelni ha muszaly?
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
anti hero
.)
anti hero
wp ebbõl hármast verziót vállald be
ja és ne rvsrelj nekróval mert agyvérzésed lesz :p
zzz
Kérdezz valakit az AoD guildbõl, talán õk tudnak segíteni.
egyebkent meg a black company venti a uberroxxor urali tajszolassal uvoltve az oroszt igazi tajparaszt/mattreszeg hangon :>
anti hero
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
anti hero
Legtöbb US serveren alb vs mid/hib van és midik hibik egymást nagyából békén hagyják albi létszám fölény miatt, nem tudom hogy ez mennyire változott, BGben EUban mindig az a realm zergel akinek a birtokában van a CK.
A bg-s játékosokról meg annyit hogy (tudod már írtam😊) slash infilel kiirtottam egy full guild-grp hibit (ok nem egyszerre de minden tagot leküldtem kb 20perc leforgása alatt úgy hogy én vltam az egyetlen alb bgben aktiv :E) szal ne lepõdj meg nagyon ezen! Próbálj vmi olyan guildbe beállni lvl 50en ahol van vmi féle vezér alkat (vagy csináld magad alapon, én ezt tettem mindig egyszerûen ideges vagyok ha nem úgy csinálunk vmit ahogy én akarom... általában :E) aki vezeti a népet nah meg persze olyan emberek állnak mögötte akik követik is az utasításokat, különben ott ette meg a fene ahol van. 😊
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
Elhívtam Jamiest Odinba nyúlnak rangernek, erre mondott vmit de dögöljek meg ha egy szót is értettem belõle, pedig bizonygatta hogy angolul van 😄