43179
  • riviera
    Amikor kijött SI akkor mentem át midibe szarozni 1 savageval aztán jött a Fidel féle exp grp. Onnan van a skaldom. Balinak már javában meg volt akkor a zerker.
  • Hangianix
    Hat jah, elvezetesebb is volt akkor, ilyen cast speeddel stb, mondjuk a ket nerfeletlen berserker, ae stun es pbaoe kicsit durva volt.
  • Hangianix
    Kar, hogy nem volt tobb videojuk. Ellenben Eclipsnel kettore emlekeztem, de abbol is csak egy van meg.
  • Hangianix
    Ez SI elott volt meg nem? Marmint a video. Mintha nem lattam volna benne anno kekfeju castereket. :D
  • riviera
    Kb akkor mehettünk át midibe amikor ez készült vagy talán kicsit előbb.
  • riviera
    Amúgy BO az Bad Omen volt daocban? Mert van egy ilyen klán wowban a szerverünkön. Persze lehet rémeket látok de ha Reza és Elwizardo nevekkel összefut az ember sose tudni :)
  • Bhalage
    hehe kurva aranyos movie: )
    shaman castspeed eleg lol meg a tobbi aprosag
    a hoskor? : )
  • riviera
    Köszi
  • Hangianix
    MM vid
  • riviera
    Midget Maffia video elérhető még vhol?
  • Mersain
    Azokon lehet javitani talentbol meg magas szintn lesz ami ad eleg sok rage-et 5 percenkent.
  • Hangianix
    Lesz akkor angol TOA es nemet SI. Beszaras.
  • Hangianix
    Szoval, ha felteszem a nemet SI-t, akkor menni fog?
  • RocketyATwork
    legalább is ezt mondták nekem avalonon amikor 35x irtam r betűt guild chatre.
  • RocketyATwork
    r betű ott is de német interface kell hozzá.
  • RocketyATwork
    egyébként nekem nem csak ez a bajom a warrioral, hanem a rage rendszer... végre összegyűlik elegendő rage (persze ez is időbe telik általában) kap egy CC spellt és jónapot, megint 0 a dpse. Egyébként a karakter nekem is tetszik, de a 2handed miss rate - rage regen system miatt inkább egy roguet tolok ki 60ra.
  • Hangianix
    Mar nem lehet atallitani? Zzzz, ott melyik betu a reply akkor? :D
  • RocketyATwork
    egyik pacsba kiirtották :E

botond: ty, azt a 22es szerűt bevállaljuk sztem :P
  • Hangianix
    Arra meg emlekszik valaki, hogy lehetett beallitani a DAoC-ot ugy, hogy nemet szerveren is menjen a reply az r beture stb?
  • Mersain
    Van furry ban fear immun talentbol. Ha kozel jutok dw-s ellen nincsenek castok max instak azt nem tom mid van de mind1. Az hogy soloban mit tud csinalni warr annyira nemerdekel majd kitapasztalom ugyis haverral leszek o warlock azzal meg egesz jo parosnak tunik eddig.
  • Fidelcastor
    Tudtommal nincs fear immune szerintem, másik meg én mindjárt 44 leszek és a shadow ág ki van maxolva(ami kell) shadow priestnek min 35% absorbja van melee ellen(jó cuccokban ez inkább 40% felé közelít) +28% dmg van kezdetnek a shadow dmg-re ami felmegy +40%ra + disciple ágon van hozzá stun és silenc ellen 15% + ami mellet nem tudsz megszakítani varázslás közben. Nagyon ugrálnál és rosszul állna a helyzet rádnyomnék 1 mind control és arrébb vinnélek majd szétlőnélek. A 2 dot a fél életed levisz,1.5 seces bazi nagy DD és 50% snare spell. Elhiszem, hogy a sok pvp videóban láttál 1-2 dolgot, de 1 vs 1ben 1 shadow priestet soha nem fogod lenyomni, ha legalább annyira ért a karijához mint te. Ja még ott a dispel is amivel szépen leszedi magáról amiket rápakólsz vagy épp rólad szedi le.
    Másik meg, meg se ütöd ha a fearje bejön.
  • Botond #34118
    van több lowbie instance is 20-25körül,van barrensban a Wailing Cavern (18-22),az rögtön xr mellett van szerintem pvp szerveren élve eljutni odáig allyként nem sanszos,bár érdemes megpróbálni,mert van egy halom kék drop,van még Silverpine Forrestban Shadowfang Keep(24-28),ide elég könnyű allíként is eljutni és van 1-2 jó kék drop itt is,valamint van még Ashenvale Forrestban contested területen a hordás bat ponttól 2 centire Blackfathorn Depths(20-27),itt még semmi említésreméltót nem találtam.A számok az oda szóló küldik szintjei,az instancék így erősődnek ahogy felsoroltam.
  • RocketyATwork
    tényleg merre van lowbie (lvl 20-25) horde instance? guild eventként bemennénk oda farmingolni egyet :P
  • Kalinka
    bele fér, holnap nem megyek melozni szerencsére...
  • Mersain
    Ha josz Thauron es Achion neven leszunk fent.
  • Botond #34114
    este egy deadmine farmolás belefér neked?kéne a van cleef bőr mellvértje ^.^ elzeppelinezünk STVbe,onnan felkúszunk északra a folyón,a 200 ally szeme láttára be deadminesba,és leöljük párszor VCt amíg átadja amit kell
  • Kalinka
    Warrior az tényleg gáz pvp téren (priest és rogue minden körülmény között meg tudja ölni!) nekem is van de én szeretem és legalább van kihívás.
  • Mersain
    Amugy ez a volt egy harcom egy warral meg nalam a levertem 22-es rouge-t szoveg annyire semmit nem mond szerintem de mind1.
    Harcoltram 26-os warrok ellen akik semmit nem tudtak szal nem ebbol kene kiindulni.
  • Mersain
    Varunk.
  • Mersain
    Amit en tapasztaltam eddig warral az az hogy nagyon cuccfuggo. Volt mar par harcom es eddig jonak tunt. 20 on 22 es rouge es huntert is levertem kulon kulon persze. En dw-s leszek az ellen priest castolni nem fog tudni max ha benyomja absorbot addig ami aligha lesz eleg ido. Talentbol meg jon a fear immune szl nem olyan rosz az.
  • RocketyATwork
    ez mersnek ment
  • RocketyATwork
    hát jah én a helyedben egy maget hoznék fel ha meg nagyon tankolni akarsz akkor egy rogue-t :p bár lehet később javitanak warrioron
  • Fidelcastor
    A warrior nem alkalmas semmire se pvpben. Nem tudom kivel akarsz menni vagy hogy, de 2 embert amiből az 1ik warrior azt símán kicsapja 1 pár class szólóban is. Shadowpriesttel úgy nyirtam ki 1 warrior-t, hogy életem se fogyott és FtF volt amiben chargeval kezdett.(lvl 40en ő meg 39es volt)
  • RocketyATwork
    lehet átzizzenek oda hordásnak akkor, bár alliance a mainem egyelőre.
  • Mersain
    Shadow moon horde
  • RocketyATwork
    és ti?
  • RocketyATwork
    check my supah sig :P

stormscale alliance
    burning blade horde (igaz itt még csak lvl 6
  • Mersain
    Rock ti most melyik serveren nyomjatok?
    Csak mert lattam egy hasonlo nevu parost ally-ban shadow moon-on.
  • Bhalage
    friendly bump
  • Hangianix
    A csajt? :o