Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Not official news about NF
insta rr6, armor - full respec kövek etc etc, olvassátok el imo :>
Official Infos about NF
insta rr6, armor - full respec kövek etc etc, olvassátok el imo :>
Official Infos about NF
zzz
ML7hez kevés az ember,és lémstorm épp bevette scathot,lehet relic defence lesz ebbõl megin <insert random legtrágárabb káromkodás here>
ahhoz,hogy utáljalak kéne,hogy érdekeljél,szal nem utállak,csak egy vagy a sok rp-cow közül :-o
Haha, en sose tamadok be szolo ismerost, nem is kell, hogy magyar legyen, pl. se Gahnt se Jamiet, egyetlenegyszer nem figyeltem, azota utal Mozes :p
Bevettek a Defender of the Crossosok a grpjukba kb 2 seccel a hibik erkezese elott, base buffolva voltam, a DotC meg lama sereglet, csoda, hogy megoltek kettot, amig 3 csik powert elhealeltem rajuk 😄
Bevettek a Defender of the Crossosok a grpjukba kb 2 seccel a hibik erkezese elott, base buffolva voltam, a DotC meg lama sereglet, csoda, hogy megoltek kettot, amig 3 csik powert elhealeltem rajuk 😄
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
amit a hibik mûveltek azt a legjobb esetben is szánalmasnak lehet mondani...nah mindegy, majd visszavesszük 😊
btw Hangi, legközelebb ne avatkozz bele fightba és akkor nem kell hátbalõnöm téged 😛 (amg odins)
Botond már majdnem lekapta a fejem hogy nem öltelek meg elõször amikor megmutattam magam 😊))
btw Hangi, legközelebb ne avatkozz bele fightba és akkor nem kell hátbalõnöm téged 😛 (amg odins)
Botond már majdnem lekapta a fejem hogy nem öltelek meg elõször amikor megmutattam magam 😊))
Jah, nem beszélve a lammuló middikrõl, akik közül 81et kinyírt 1fg guild grp 😛 Persze a fele még így is megmaradt 

jók ezek a relic raidek, mert miután lenyúltak egy relicet kint marad egy csomó láma akit lehet ölni 😊
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
mondjuk én ac-be biztos nem megyek mégeccer necróval.. párszor próbálkoztam vele, de még egy olyan bugged placet, hát kiborító, állandóan elfut a pet valahova, aztán gyõzd túlélni a kipullolt piros-lila mobokat amik követik a petedet, és ez még a jobbik eset, a másik mikor elfut a rákba, és meghal mert kiér range-bõl, hát lol.
Nyihihi,
szamolatlanul fordult ilyen velem is elo...en charge hb elsosorban pettel, fg hib mar ott var minket...melettem egy reaver, odaerunk, akkor latom,hogy a petem cknal belekotott egy rangerbe...es kempeli a torony aljat...loose control, en meg 10hpval ott allok a hibik elott,azok meg ugybeszartak,hogy kaptam mezzt,dotot,ddt,boltot mindent...bar azis eleg lett volna ha leköpnek😊
egy-egy rez utan elfelejtem a petet passivba rakni😊
de azert mar volt olyanis,hogy megdicsertek hogy nice deathspam...mindenki mindenkit vert a pethez meg hozza sem nyultak,en meg szepen leszedegettem oket😊
szamolatlanul fordult ilyen velem is elo...en charge hb elsosorban pettel, fg hib mar ott var minket...melettem egy reaver, odaerunk, akkor latom,hogy a petem cknal belekotott egy rangerbe...es kempeli a torony aljat...loose control, en meg 10hpval ott allok a hibik elott,azok meg ugybeszartak,hogy kaptam mezzt,dotot,ddt,boltot mindent...bar azis eleg lett volna ha leköpnek😊
egy-egy rez utan elfelejtem a petet passivba rakni😊
de azert mar volt olyanis,hogy megdicsertek hogy nice deathspam...mindenki mindenkit vert a pethez meg hozza sem nyultak,en meg szepen leszedegettem oket😊
"You no mess with Lo Wang!" Amoxx
48ofc, nem kell több.
Nem tom meséltem-e, de volt olyan, futottam hb-val a necrommal, átmentünk amg-n (pet passive-on persze), nézünk körbe, mill, bowl, sehol semmi nmy, egyszercsak már bolg valey után szól valaki, hogy bázz riell, nem hiányzik valami? naná, hogy eltûnt a petem, a mai napig nem értem hol és hogyan 😛 Ott futottam a grpal mint necro, pet nélkül teljes nyugalomban, s miveél én néztem az oldalakat meg a hátunkat,marhára nem vettem észre, hogy valami nem stimmel 😛 Na az ilyenek miatt gimp class a necro.. Aztán ezzel ellentétben volt olyan is, hogy olyan 10fõs mid grp kellõs közepén kinyírtam 3 midet mielõtt lenyomtak, persze nem rámfókuszált mindenki, de akkoris 😛 (néhányan már a shade-re stickelve staffal, etc 😛)
Nem tom meséltem-e, de volt olyan, futottam hb-val a necrommal, átmentünk amg-n (pet passive-on persze), nézünk körbe, mill, bowl, sehol semmi nmy, egyszercsak már bolg valey után szól valaki, hogy bázz riell, nem hiányzik valami? naná, hogy eltûnt a petem, a mai napig nem értem hol és hogyan 😛 Ott futottam a grpal mint necro, pet nélkül teljes nyugalomban, s miveél én néztem az oldalakat meg a hátunkat,marhára nem vettem észre, hogy valami nem stimmel 😛 Na az ilyenek miatt gimp class a necro.. Aztán ezzel ellentétben volt olyan is, hogy olyan 10fõs mid grp kellõs közepén kinyírtam 3 midet mielõtt lenyomtak, persze nem rámfókuszált mindenki, de akkoris 😛 (néhányan már a shade-re stickelve staffal, etc 😛)
ds-t 48ig kell hozni :p
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
rofl
Deathsight nem rossz, meg aztán az a 10% absorb még plussz segít egy kicsit a meele fragile peten 😊
Servant viszont brutál, el kell ismerjem.. Nekem 24es a servantom, mégis egy csomó hihg lvl mobot lenyomok a 11dps-es dmg shielddel (tartaros a kedvencem, de somot is csináltam már, sajna battlerhez pl kevés), xpzésnél meg a pbae brutál. Viszont lehet már csinálok egy bug videót, mindenrõl amit eddig felfedeztem. Necró a 99%-a, de pl mincerrel val not in sigh hibaüzenetet is belevenném, amit most HOC-ban szívtam párszor, mikor a mob amúgy az orrom elött volt.
Servant viszont brutál, el kell ismerjem.. Nekem 24es a servantom, mégis egy csomó hihg lvl mobot lenyomok a 11dps-es dmg shielddel (tartaros a kedvencem, de somot is csináltam már, sajna battlerhez pl kevés), xpzésnél meg a pbae brutál. Viszont lehet már csinálok egy bug videót, mindenrõl amit eddig felfedeztem. Necró a 99%-a, de pl mincerrel val not in sigh hibaüzenetet is belevenném, amit most HOC-ban szívtam párszor, mikor a mob amúgy az orrom elött volt.
Mivel nincs BB-om, es egy jo darabig nem is lesz, igy marad a sight...😊
"You no mess with Lo Wang!" Amoxx
csöndes
zzz
dorin ti beleptetek a BC alliancebe?
meselhetneel rola milyen.
😊
meselhetneel rola milyen.
😊
anti hero
nem. inaktiv az acc sztem atm
anti hero
ty, te az megváltál accodtól?
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
lowbi
xD
big grats m8
xD
big grats m8
anti hero
You resist the effect!
:|
:|
zzz
akkor is jó vele xp-ni is ha van bb, csak sokat kell ülni ha nincs fop :p
de akkor is servant necro ftw!! (FLAME!! :p)
de akkor is servant necro ftw!! (FLAME!! :p)
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
grats!
ding rr6 :E
zzz
Az szarabb, amikor tudod, hogy 2 ora, de 5 percig tart a dolog ^^
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
ennél már csak az jobb amikor TUDOD hogy 5perc de két óráig tart a dolog :E
zzz
hmm lehet szívás mert nem érek vissza idõben közbe jött vmi munka utánra, de sietek.... nem tudom meddig fog tartani az ügy mert ne mrajtam múlik, lehet 5 perc lehet 2 óra.. :/
ideális esetben lesz 3db ML10es 1db ml8as és 1db ML5ös vagy 4es karim mire lemegy az ML rush :-o ez apróbb családi bonyodalmakat fogokozni,szal még lesz ez alább is adva,de atm ez a cél :-o
szombat ML6,jövö szerda ML8,magyarul ha tegnap 5.10en nem lett volna cumi,szerdára ML8 lenne a warden és ML5 a druid :-o de így csak ml4 és ml8 lesz meg,ha meglesz
amúgy csak szólok elõre hogy szombaton egész nap nem leszek!
Elvinnél megint rá?
Elvinnél megint rá?
7 van szombaton és a 4 van holnap, nem??
megkavartál jól, megnézem.
megkavartál jól, megnézem.
hi der! cashfarm != lvl 70 mob amit a pet iszonyat Absorbjával és a servant lineba lévõ dmgshieldel cisnálsz! amit FOP nélkül ugyancsak nem csinálsz meg normálisan
bye smartass!
bye smartass!