43179
  • Rockety
    jah bocs hogy nem válaszoltam irc-n de olyan 1 körül értem haza azt mntem zzz :P
  • Rockety
    nolby toa 1 videóban midik még nem használtak kasztert és nem voltak kész teljesen toaval (ment is a rinya hogy np bard instant rangevel nem tudnak mit kezdeni mert nekik nincs anniy etc .p) mindkét szerveről elhúztak amikor már mindenkinek kész ovlt a toa
  • Hangianix
    Most neztem meg az NP ToA utani egyik Pry videojat, es kicsit durva, hogy pbaoe boxba berontanak a midik (rr7+ tank, vagy 4) es halnak, mint az atom, bar a casterek feje felett vegig ott az amnesia effect, kicsit se castolhattak gyorsan ^^
  • RogueGigi
    Nincs még mindig meg a fixed grp, csak mondjuk a fele :) Ti vagytok az egyedüli grp akik tank based grpot tolnak konstans, és eléggé jól üzemeltek.. Bár találtam tegnap egy hippi tankosat is, de az nem volt ilyen jó. Kár hogy manapság olyan nehéz egy jó alb grpot összehozni, aki jól tolja mind guild grpban nyomul, de azért próbálkozok.. :)
  • Hangianix
    Hat, oszinten szolva en nem tudok ilyenrol, anno en magam gepeltem be egyesevel.
  • Pari
    Udv Urak,

Kellene egy kis help toletek oreg motorosoktol...
    Szal talaltam vegre sc/temp calculatort a Kort es a Loki felet...csak item db kellene hozza,vmi friss, mert a Kort-e ugyan meg van,de millio cucc hianyzik belole,ami fontos lenne, snincs nagy kedvem begepelgetni...foleg az artik, meg par komolyabb cucc...szal nem tudnatok segiteni,hol talalok ilyen item database-t frisset,vagy legalabb olyat amibe a full toas cuccok artik is benne vannak?

ps: a Loki felehez vki nem tud kodot?:)
  • Hangianix
    Excalon van keep fight, ahol lehet leechelni?
  • Bhalage
    ok :>
  • Hangianix
    Majd megyek keep foglalasokhoz, ae dot es elsprintelek xD
  • Hangianix
    En is tolnam midibe, bar csak 250k erejeig, az Isen Herra jol cseng. Albiban nem tudom mi lesz, allitolag van mit olni, kozben FH-n azt olvasom, hogy nincs, szal nem tudom, 1, max 2 fix RvR este lesz. Gyere inkabb stealther duozni Avalonra. Vagy lehetnel a DI botom is. :D
  • Bhalage
    tafi te cheater ott haxxolsz a kepen 50meter magasba
    xxD
  • Bhalage
    bevallom eleg csabito hogya nagy TAFAYA acc elado, de en inkabb midiben tolom, bar albiba lehet hogy hangival osszefutok majd neha ha csin kisgrpot ;>
  • Tafaya
    Csak érdekességképpen egy kis grafikon a populáció alakulásáról.

Prydwen:

EU:
  • Tafaya
    Na ha ennyire megy a daoc nem kell valakinek az accom jó pénzért? :))))
  • Hangianix
    En holnap ujitok accot. Szal leszunk 3-an. :D Mondjuk no ToA shamanom nem kap grpot es nincs is kedvem ML-eket csinalni vele, 1-2 artit meg talan, smiterrel lesz heti egy fix RvR grpom es avalonra inc a ranger, bar lehet, csak bg-be megyek vele.
  • Bhalage
    megagyaztam etc :>
    persze siman lehet hogy lenyomtak, mi is lenyomtuk oket parszor szepen ahogy kell. na off
  • RogueGigi
    natessek, hat nemelment aludni... :P
  • RogueGigi
    eccer lattam fc lenyomott titeket csunyan, az akkor zerg volt?
  • RogueGigi
    én ma csináltam 20k rp-t össz vissz, mondjuk qrva sokat szívtam mire a grp összejött, szal valamikor 9 után kezdtünk csak.. utána a sok szopás után (szendvics hibi-midik között, etc :P) gyakorlatilag csinálhattam újra a fél grpot :p
  • Bhalage
    mi grpunkba nem volt BG thou :p de FC szepen halt altalaba
  • Bhalage
    hehe jon catabomc csinalok egy warlockot aztan azzal fogom riogani a nepet
    na tenyleg mentem aludni mindjart kukorekolnak a kakasok ahogy botond mondana
  • RogueGigi
    kipróbáltam ma a 2merc grpot és séjjel szopattak minket bg grapple comboval a hippik
  • RogueGigi
    nálunk hiányzik vagy 5rr hogy beerjünk titeket :P
  • Bhalage
    nem mircelek mar egy ideje es fullscreenen nyomom :> szal ne mtok chatelni rvr kozbe ;<
  • RogueGigi
    100k bakter, soseláttam ennyi napi rpt..
  • Bhalage
    hiaba az a caba sorc nagyon gyorsan tudja leosztani a dmgt =) mint nalunk a rm sm
  • RogueGigi
    mircen meg válaszolhacc ám.. :P
  • RogueGigi
    nem csak mi :(
  • Bhalage
    sztem mar csak mi 2en daocozunk innen =)
  • RogueGigi
    Még eltűnik a sülyesztőben ez a fórum bakter..
  • Bhalage
    jo fightok voltak
    bejott vagy 100k valamennyi
    kar hogy gyakran addoltatok
    na mind1

nn
  • RogueGigi
    én csak eccer küldtem el.. ^^
  • RogueGigi
    Nice hug bali :P
  • RogueGigi
    Nice hug bali :P
  • Hangianix
    Koszi az ajanlatot, megtisztelo, de az az igazsag, hogy nem lenne nagyon kit olni itt Prydwenen (a sikeres lebetuzeset a szervernek, Mozesnek ajanlom :D ), ezert is nezek el Avalonra eloszor, par regi haverom ott van most. De lehet, hogy kesobb meg elek vele. :)
  • riviera
    ha gondolod odadom az accom pryhib 50es ranger 1 arti hiányzik a templateből (1.70es gem) igaz a cloak kivételével 0 exp artikon de zet már úgy is könnyítették.. Ja meg 1-2 crafted cucc sincs meg de fullos template mint irányvonal megvan.
  • Hangianix
    Az olcsobb, es lehet azzal se jatszom majd. :D Barmikor be lehet szerezni a jatekot, Amorce most rendelte meg, 4-5 nap es megkapja. 2 ora alatt nem fogott meg. Es nincs most igazan idom ra, az meg nem vonz, hogy lemaradok mindenkitol xp teren.
  • riviera
    Te meg Hangi imádnád a priestemet lehet vele healni meg SMITE!olni erősen :) Tud DoTolni mint a sámánod és még üt is meg buffol. Nemtom mi a tökömért kéreted itt magad. Avaloni rangernél minden jobb...
  • riviera
    Kb akkor készült ez a vid
  • Hangianix
    Beleneztem en is, nincs dex a shamanon? Nem volt bb-juk?