Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
k.
LOOOOOL
LOOOOOL
Lourker
he ?
Na ide figyelj Mersain,kezd elegem lenni az ostoba hozzászolásaidból vegyél már vissza kicsit!
1.Ha nem értesz hozzá ne ebbe a fórumba irkálj
ez nem arra van koszi.
2.DE ha már a játékhoz nem értesz,akkor legalább számolni tanulj meg,illetve ha az sem megy ajánlom figyelmedbe az Asterix és Obelix valamit a hasonlóan kimagasló tudást igenylõ jatékokat.
3.Semmi bajom veled(najo ez kamu),de már elegem van az olyan n00bokból akiknek 2 napja van meg a játék,de már fórumon osztják az észt...
üdv : Centi
Ja és a nevedet ha vállalnád.....
1.Ha nem értesz hozzá ne ebbe a fórumba irkálj
ez nem arra van koszi.
2.DE ha már a játékhoz nem értesz,akkor legalább számolni tanulj meg,illetve ha az sem megy ajánlom figyelmedbe az Asterix és Obelix valamit a hasonlóan kimagasló tudást igenylõ jatékokat.
3.Semmi bajom veled(najo ez kamu),de már elegem van az olyan n00bokból akiknek 2 napja van meg a játék,de már fórumon osztják az észt...
üdv : Centi
Ja és a nevedet ha vállalnád.....
btw nem tudja vki hogy Ferenc gyereknek mennyi a repop timeja, scepter of meritorius encounter mert kéne a csávesz hogy idézze a mobjait atlantis tablet xphez :=(
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
En azert irok valami jo kis flame-t FH-ra es majd azt hazudom hogy csak utana lattam hogy mit irtal itt Botond 😊))
azé kellett sprintelni,mert ugye nekem is caster speed van,de megütöttem,szal mind2nek lejött...
spd>end+sprint?
anti hero
baszki tegnap jott egy rr9 mid grp (hadrian! =)) mikor RR1.9999999 a druidom (mar lvl40!). loggoltam is a f*szba =)
QQ
anti hero
ja,mielõtt jön a pampogás littles gratzthreadjében FHn,õ volt az a sorc akit egyszer stickelve kergetem 3-5 percig sprintelve odinsba apk-amg között,és egyszer se volt se rangebe se viewbe se semmi,szal vmi olyasmi trükkel nyomulhat,mint a stickelve pbaezõk,és ez ráadásul még jóval toa release elõtt volt
eleve õ húzta fel a karit,én csak /30,bexpztem 5 bubit,azt láttam ez suxx,és hagytam a francba,elmentem 2 hétre nyaralni,mire visszajöttem,hogy 50es animist,akkor nyomtam rá ML1-2-3at,2re összejött artifact farmingból MLxp,gondoltam ML3ra is lesz vagy 3-4-5nap,de nem 6 óra alatt összejött :-D sztem ami arti hibibe van mind leszedte(fel tud tölteni FGt a gyerek,ami úgy kezdõdik,hogy 3 animist+foposdruid+pbt+chanter+manament+bárd,szal mindent le bír szedni),most mehetek Colossalt,meg neves oroszlánt pwnolni,és várhatom ML4 raidet,meg kéne nézni ML4 convoker mittud :-)
jah hát akinek megcsinálják a nehéz részét... j/k 😊
há bazzeg a GM nem ép teljesen,mondtam neki farmoljon pár artit kéne ML3hoz MLxp,erre most 100%on van,szal ding ML3 \o/
leader nem adta be a fg,meg 2fg lépést prereqnek,és 106ember 8asával sakkozott,meg 16osával 45percet várt repopra...
ml2t?? mi 6fgvel olyan 3-4 ora alatt megcsináltuk excal hibibe pedig már hajunkat téptük néha mekkora szopás van.
infivel,,, adok egy hetet
zzz
infim még picit messze van az aleriontól
Lopakodo Halal Angels of Darkness 50 412,790 9,558 Infiltrator Saracen
:p
Lopakodo Halal Angels of Darkness 50 412,790 9,558 Infiltrator Saracen
:p
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
vagy ez a mercenary ? :E
zzz
mert infilnek szüksége van rá :EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
zzz
lvl 8 elég neki 😄 úgyis mindig lusta lennék eltolni a 10-es charge-ot 😊
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
lol,van egy whine thread FHn,hogy hibik radaroznak,és hopp yurian volt a bárd,na én még senkit nem gyanúsítottam ilyesmivel,de szerintem,ha vki akkor õ télleg radarozik
Udv,
lama kerdes: lassan van annyi penzem igy lv42n,hogy csinaltatok a necromnak egy set armort,de utana mire SC-ztessem, tobbi necro mit tanacsol...mi az ami atkerul a petre? mi az amit felesleges,mert esetleg lesz epic armorbol jobb,vagy egy konnyebben megszerezheto artifact...szal szerintetek hogy nezne ki egy idealis set
head:
body:
arms:
hands:
legs:
feet:
(cloack, ring, bracer...ezeket is csinalhatja player?)
de azt is szivesen veszem,ha leirjatok egy szerintetek idealisan felszerelt karaktereteken milyen cucc van...es miert...
ps:
Haver latott egy Mester nevu Midet vagy Hibet US/Merlinen...O nem az aki szokott ide is irogatni?
lama kerdes: lassan van annyi penzem igy lv42n,hogy csinaltatok a necromnak egy set armort,de utana mire SC-ztessem, tobbi necro mit tanacsol...mi az ami atkerul a petre? mi az amit felesleges,mert esetleg lesz epic armorbol jobb,vagy egy konnyebben megszerezheto artifact...szal szerintetek hogy nezne ki egy idealis set
head:
body:
arms:
hands:
legs:
feet:
(cloack, ring, bracer...ezeket is csinalhatja player?)
de azt is szivesen veszem,ha leirjatok egy szerintetek idealisan felszerelt karaktereteken milyen cucc van...es miert...
ps:
Haver latott egy Mester nevu Midet vagy Hibet US/Merlinen...O nem az aki szokott ide is irogatni?
"You no mess with Lo Wang!" Amoxx
Látod? õk nem számolnak, csak a radart nézik biztos 😊
omigad ténleg :|
zzz
Garbanoxt nem picit "utálom" akkora egy rinya gép hogy az már fáj :EE. Tbh Zoyster-t jobban bírom, õ legalább vicces egy állatfajta, de ez a Garbanox egy kis pöcs és állandóan sír az arca ha kikapnak (full DH-t még nem vertük le, de amikor más grpba volt akkor igen,,, hirtelen kiderült hogy 12en vannak a gprunkba etc etc 😛)
zzz
😛
Bhal:
harcolunk aliorm rr8-rr11-es brigádal, amikor Garbanox Neverzergs jön full RR11 DH grpal és ránk addol. Megkérdezem hogy mi a faszé rinyálsz add és zergek miatt ha rr12 létedre is ugyanolyan prinkó modón addolsz mint bárki más. Erre beirta hogy <18:13>18:13> <@Garbaway> QQ.
Na mondom "anyád" 😊 Fogtam copy pasteltem, mert hogy jó lesz ez késõbbre 😊. Pár perc múlva szokásos hib skillhez méltóan bekempelték mmg szobát, 2fg midi volt ekkor mmgnél, jöttünk mi + még 2-3fg saccra azt szétzergeltük õket úgy hogy egy killjük nem volt. Kapásból jött a rinya, hogy mocskos zergerek, invaders in zerg!!! (többek között Astonat insta bannolta garba mielõtt beszóltam volna: E). Azt akkor mondtam neki hogy: Garbam8
18:30] <Dorin> <18:13>18:13> <@Garbaway> QQ
<18:30>18:30> <Dorin> for yo
<18:30>18:30> <Dorin> ^^
Ennyi :>
Bhal:
harcolunk aliorm rr8-rr11-es brigádal, amikor Garbanox Neverzergs jön full RR11 DH grpal és ránk addol. Megkérdezem hogy mi a faszé rinyálsz add és zergek miatt ha rr12 létedre is ugyanolyan prinkó modón addolsz mint bárki más. Erre beirta hogy <18:13>18:13> <@Garbaway> QQ.
Na mondom "anyád" 😊 Fogtam copy pasteltem, mert hogy jó lesz ez késõbbre 😊. Pár perc múlva szokásos hib skillhez méltóan bekempelték mmg szobát, 2fg midi volt ekkor mmgnél, jöttünk mi + még 2-3fg saccra azt szétzergeltük õket úgy hogy egy killjük nem volt. Kapásból jött a rinya, hogy mocskos zergerek, invaders in zerg!!! (többek között Astonat insta bannolta garba mielõtt beszóltam volna: E). Azt akkor mondtam neki hogy: Garbam8
18:30] <Dorin> <18:13>18:13> <@Garbaway> QQ
Ennyi :>
zzz
Main hand ofc
en abbol indulok ki hogy asb a fegyver spd jevel manipulalemiatt no a dmg megha lassabban is utok vele.(emiatt utottem 800+ championra mikor 600 korul volt a capem)
Haste-nel nincs ilyen cap modosulas vagyis nehezen tudom elkepzelni hogy modositana a fegyver sebzeset.
Dori te meg nem vagy pelda mert 600-as main hend dmg hastel szerintem nem bizonyit semmilyen dmg csokkenest =)
Haste-nel nincs ilyen cap modosulas vagyis nehezen tudom elkepzelni hogy modositana a fegyver sebzeset.
Dori te meg nem vagy pelda mert 600-as main hend dmg hastel szerintem nem bizonyit semmilyen dmg csokkenest =)
dorin ez mi volt?😛
<18:30>18:30> <Dorin> <18:13>18:13> <@Garbaway> QQ
<18:31>18:31> * Garbaway sets mode: +b
<18:31>18:31> * You were kicked by Garbaway (Dorin)
<18:30>18:30> <Dorin> <18:13>18:13> <@Garbaway> QQ
<18:31>18:31> * Garbaway sets mode: +b
<18:31>18:31> * You were kicked by Garbaway (Dorin)
anti hero
Hát amit beraktál azon haste-val 60-80ig ütsz + bonusz 12-16 között ingadozik. Haste nélkül meg 70-92 között ütsz + bonusz 20-27 között ingadozik. Azért írtam, hogy kevés a fegyver képzettséged a wardennal 1 ilyen teszthez. Tesztnél meg inkább castert használj, mert olyat fogsz ütni rvrben is legtöbbszõr+ neutral mindenre. 1 mob-nak ki tudja milyen képességei vannak ebben a játékban.
Ilyen kevés ütésbõl igazándiból nem lehet számolni semmit se szerintem.😊
Ilyen kevés ütésbõl igazándiból nem lehet számolni semmit se szerintem.😊
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)