43179
-
#34219 Megse kell, csak akkor 30% spirit resistem lesz. Kell egy jewel 5% powerrel es nagy utilityvel. ^^ -
#34218 Kell EoY a templatembe. QQ.
Kerdes, kap az ember guildje rp-t, ha tart egy tornyot? Vagy az csak keepert jar? -
#34217 A 2fg random az ugy jott ossze, hogy Uranicus Phalanx megaszuper grpja (1 cleric), meg a mi megaszuper grpunk (rr1 sorc, sc nelkul, rr2 theu sc nelkul stb :) ) eppen talalkozott, ugyanis kellett segitseg UP-nek valami elfoglalasaban (meg nem mondanam mi volt, nagyobb volt, mint egy torony), amit hibik vedtek. Es akkor mighty mael hatulrol berohant es kihalt. Vicces volt. Mondjuk utana 1 vs 1 -ben ketszer is kicsinaltak 1 perc alatt, igaz, mindketszer kidokkoltunk es a vizben jottek rank. (Az 1 perc nem is rossz, akkor mar csak 7-en voltunk es nem volt se sorc, se masik cleric ^^) -
#34216 Meg ott a legkisebb eselyem a grpra. -
#34215 Benezek majd excalra is, de legutobb senki nem volt fent. -
#34214 Tegnap ott es avalonon voltam Toxii-val. Nekem tetszik az uj frontier, leszamitva a dock campelest, ami nevetseges. Jopofak a tornyok etc, csak solozni sose tudnek, mert terkeppel is elvesznek. :D Uj ra-k ikonjai nevetsegesek, uj ra-k szarok, kiveve di, ami op.
Eleg szarul ment a jatek, foleg az uj ra-k ikonjait kevertem ossze, de en voltam az elso a heal staton es egyszer 2fg randommal lezavartuk a mael fg-t (ok, csak negy volt mael, a tobbi rr7+ random) kb. 20 sec alatt. :) -
#34213 Nem. Most a lengyel smiter m8-t baszogatom, hogy nezze meg az icq-jat. :D -
#34212 aod fórumra nem raktad fel? -
Bhalage #34211 the mighty albion? -
Bhalage #34210 hol jatszol mesterem? -
#34209 Zzzz, nem tudom ujra megcsinalni az uber templatemet. Jo, hogy anno toroltem az osszes mappar ^^ -
#34208 Hat, az utobbi 3 evben nem volt ideje arra, hogy csinaljon egy kistestvert. :DDD -
Bhalage #34207 ex/midik gondoltatok volna hogy montarlonak van egy 7 eves fia?
lol -
Bhalage #34206 radarozhat de amit nem latok azt nem hiszem el az interneten senkinek, azt meg hogy ki mit mond az meg nem erdekel.
egyetlen egy ember mondta hogy probalta/hasznalta a radart (magyar) es meg ezt se hiszem el 100%ig megha nem is rvr hanem csak battlervadaszat volt (hi regi szep idok).. egyebkent meg nem erdekel.
az szomoru hogy aki radarozik nem kap permabant igen ebben 100%ig egyetertunk. en pl soha nem radaroztam, nem mernem kockaztatni az accomat megha semmi extra, nekemfontos es ha egyszer kidobnanak nem jonnek vissza... ellenben azok akik radaroztak eddig az en karomra is, es megusztak 2het bannal, ez igazsagtalansag azokkal szemben akik soha nem csinaltak.
sztem : ) -
#34205 Moirai Belt 9p volt Pry-n. Kar, hogy elveszett az sc-m es nem emlekszem ra. :| -
RogueGigi #34204 Bali, ne védd, tuti, hogy radarozik tökmind1 mit gondolsz róla, egyébként az, hogy véded természetes. Ginger követte az infiljével (afternoon), és elmondása szerint olyan dolgokat csinált, amit csak radarral lehet. Óránként ilyen 60 kill soloban halál nélkül, menj már. Még ha túlzott is, ha csak a fele igaz az is túl sok. Amit én is láttam, hogy órákat él halál nélkül mondjuk hwban soloban úgy, hogy folyamatosan killspammel, persze, ő az isten, mindenki tudja. Nincs értelme védened, a tények ellene szólnak. Szomorú, hogy nem kapott perma bannt, de annyi esze legalább volt, hogy programot cserélt. -
Bhalage #34203 egyebkent nehogy valaki azt higyje hogy most vedem vagy valami mondjuk sztem kurva jo gamer es siman lehet hogy radarozott korabban/soloba sot akar grpba is radarozhat de egy kurva szot nem szol rola >< -
Bhalage #34202 lol ez egy faszsag
eregion vezet mindig mondom hogy veluk szoktam menni...
nem radarozik kulonben nem ugrananak olyan szepen rank neha hatulrol bazzegh. egyebkent ventrilon se mondja soha hogymerre mikor..
szal plz
ps: attol persze siman lehet hogy 2 hetre bannoltak en csak azt tudom mikor gg van -
RogueGigi #34201 Állítólag sajnos csak az ismert radarokat tudják kiszűrni, szal ha most vmi még nem ismert fajtát használnak, akkor goa nem tud mit csinálni miatta.. Viszont azt nem értem miért csak 2hétre banolták, szerintem perma ban járt volna érte. És igen, tuti, hogy többen is radaroznak. Pl eléggé furcsa, amikor a vilage peepseket kesa vezeti, mint caster.. vagy neked ez nem tűnt fel bali? :) -
Rockety #34200 annyi a különbség hogy Kesat két hétra kibannolták a picsába radarozás miatt :_P -
Bhalage #34199 hat nem tudom gemeltem vele es nekem nemugy tunik mint aki radarozik, de ez csak a sajat velemenyem : ) mondjuk anyway az osszes BCs paccer radarozott il la groove is nomeg a NP... -
Bhalage #34198 nembaj mindig jo rpt dobtok : ) -
#34197 Shame on you! :*( En se :D -
#34196 pedig nem terveztem új videó kártyát venni :< -
Mersain #34195 Videoban 2 banelord mercel voltak fadehek es full toa ml settel.
De amugy lenyegtelen mivel voltak magasan obbiek feltt voltak skillben ez videoban is nagyon kijon. Pe 2. video is jo volt meg DH is de latszott hogy nagyon be vannak lassulva NP-s emberekhez kepest.
-
RogueGigi #34194 Jah, csodálkozom, hogy kesat még nem reportolták rightnow-n radarozás miatt.. :P Vagy lehet már felnyomták :) -
RogueGigi #34193 Talan huge rr hiany :P -
RogueGigi #34192 Nemtom hogy tud fc tank grpal jatszani, mi 2 merccel siman kiszivtunk többször is fg vs fg ben. -
#34191 Megse lesz shar rangerem, ToA klienssel nem tudok jatszani rendesen, szaggat a szar videokartya miatt. :< gf4 mx420 rox :< -
#34190 Igazi ToA-s NP vs PE sose volt, mivel amig NP aktiv volt, addig PE nem allt meg at a caster setupra es a tank setupjat konnyeden vertek, foleg, hogy nem is volt bl tankjuk. -
#34189 Hibibe anno nem az igazi NP jott at. -
Rockety #34188 kivétel egy időszakot SIben amikor a savage grpok ownzoltak játszottak 2-3 hónapot asszem... -
Rockety #34187 nem kisebbiteni akarom nolby érdemeit, mert jól kenik de szinte mindig abban a realmbe játszottak ami picit op-b volt a többinél
pre 1.51 - midgard
1.51 - hibernia (pbae sc előtt oO chanter petek, 3 pow relic etc)
SI_savage - midgard
TOA_midgard amikor még szinte senkinek se volt
TOA_hibernia amikor még szinte senkinek se volt
aztán quit mert nincs kihivás :p na persze.
-
Bhalage #34186 en tegnap a village people grpban voltam (radar village people aki ahogy ismeri..) ami caster grp BG nelkul =).
neha a valravenssel szoktam menni, de az is lamak mert 2 banelord zerkre epitenek de ottsincs BG. foleg hogy lanai grp iszonyat mittud meleeben meg a FC is a karnat/amenion/konah de az az igazsag, hogy ha a caster assist kiszedi a clericjeiket (kb 10 masodperc ha jo a mezz ami alt jo) akkor azutan nekik annyi zerk leszedi a theurgot, sorc meghal szivinfarktusban vagy zoarkat interruptolja es utana mar minden ok.. -
RogueGigi #34185 Én láttam élőben mit irtottak prydwenen npsek, bakter eléggé impressív volt, bár mondjuk egy PE vs NP csatát megnéztem volna (vagykik voltak már azok, albi good gg).
-
#34184 Megoldodott. Tettem meg egy probat es akkor azt irta ki, hogy kileptem, 1 perc mulva probalkozzak ujra. 2 perc mulva probalkoztam es visszarakott normal teruletre. -
#34183 vagy irc #E&E -
#34182 Megprobaltam belepni a shamanommal, de a regi Hadrian Wall-nal leptem ki. Termeszetesen semmi nem tortent, igy lezartam. Ujra probaltam mas karival, de kiirta, hogy be vagyok mar jelentkezve. Mi ilyenkor a teendo, Right Now? -
#34181 Beleptem albiba es 10p 50g fogadott, megvettek a regi SI lezerkardjaimat stb. :D -
#34180 Tudom, meg igazan 2x fz-ik el oket, szoval meg nem volt meg rendesen az ml8 sojo brigad se. De akkor is durva, hogy amnesia nem is minden masodikat akasztja (mint anno nalunk), hanem semmit. :D