43179
  • Mersain
    WOW WOW WOW
  • Bhalage
    "Szerintem meg az a szánalmas amit ti csináltok"
    bocsass meg hogy rvrezunk ill roamingolunk es nem egy kibaszott towerben uldogelek vagy egy olyan varat zergelek szarra 50albbal amibe nincs relik pölö (ez excal/albion kb)...

azert nicns igazad mert jatszottam albion grpban (hello aod) ami fg (=8 ember roaming volt minden este 8tol ejfelig kb 2 honapon keresztul amikor aktivan jatszottunk)
    hidd el hogy eleg fura volt maelstrom meg BO ellen jatszani albiokent mikor jottek mach6ttal es ae instastun beficcent csak neztem hogy hmm ok. foleg mikor rr2-rr4 voltam aztan utana valamelyest stabilizalodott a helyzet foleg amikor BG is meglett akkor meg egesz kellemes volt igy is a hatalmas RR hiany miatt. eleg sokszor megoltuk oket tisztan (nem konnyen felre ne erts), es most nem akarom dicserni steveheket, de visszagondolva pl egy GOLhoz kepest igazan impressziv teljeseitmeny volt.
    szal nem kene sirni hogy jaj szegeny albok plz mert ez bullshit

sajnalom, mind1, nekunk mas a jatekstilusunk, amit ti csinaltatok hogy a random 1esevel jovo midiket megoljuk jol a hidrol a firewizzi m8tel nekem annyira nempalya, ugyanakkor osszetalalkozol egy mid grppal es fexetek fel perc alatt veszteseg nelkul hat lehet mondani hogy OP midgard meg minden, de benne van az albi lamasag is.
    szerintem
  • RogueGigi
    Szerintem meg az a szánalmas amit ti csináltok, mégha valami skill is lenne mögötte, dehiszen mindenki tudja, skillt csak alboknál lehet felfedezni, akiknek eleve nehezebb dolguk van fg vs fg fightokban..
  • Hangianix
    Az en tapasztalatom thidre igaz, de ott is meglepo.
  • RocketyATwork
    van, megölöd őket 3x és nincs. legalább is velünk igy volt 2x is amikor játszottam :P
  • RocketyATwork
    jah az nekem is feltűnt hogy szinte nincs is stealther... szal excalról hires 15+ scout egy keep környékén egyszer se volt... infi-mincer is elég csekély számba jelentkezett. Tegyük hozzá a scoutok akiket láttam croc ringen + grpba voltak egy rr7-rr11 2fgs albi bgvel :P
  • Hangianix
    Van azert 2-3-4 fg olheto zerg is.
  • RocketyATwork
    jah igen avalonon egy problem van, hogy hib/ava elég fotm lett prydwen - excalos emberkék körében és mind hibinek állt... engem kezdett picit zavarni 3 órás game után, hogy :

albok minden mennyiségben, fgvel jobbára ölhetetlen zergekbe tömörülve.
    midik 2-3fg rr8+ BGvel rohangáltak (amikor 4 rr6-rr8as bd-t látsz egy 20fős tömegbe, azért elkezdesz gondolkodni hogy mi lesz itt a warlock catacombs újitásnál.).
    szal a point is, hogy hibiknél rengeteg fg mászkál de enemy fg elég kevés a szerver populationhoz képest.
  • Hangianix
    Midiknel aranylag sok a stealther. Meg hibiknel is. :D
  • Hangianix
    De mondjuk egeszen elkepeszto caba/sorc/bd/sm aradat van. Infit alig lattam (2-3-at), scoutot 2-ot, infit 2-ot. Ja meg van wizard is dogivel, theut is csak egyet lattam eddig.
  • RocketyATwork
    yep mint mondtam egész más a mentalitás németeknél, nekem kb még 2 éve LYnossen egy theurgist - cleric duo segitett xpzni (felbuffoltak 10percenként + heal :P)) !!!!scoutomnak!!!! + megdobtak 5gvel. Nah most azé ez furcsa, pedig csak azt kérdeztem merre van vmi quest mob :P
  • Hangianix
    Avalon az poen. Nekem tetszik eddig, tok baratsagosak a nemetek. Volt egy gyerek, aki kb annyira beszelt angolul, mint en nemetul, de azert ha hozzam szolt, mindig "angolul" tette azt. Ja igen, meg belepek es csak ugy felbuffolnak keres nelkul.
  • Hangianix
    Panaszkodtak egyebkent az Ava/Hibik, akikkel bg-ben nyomtam, hogy nincs meg zergelesre se eselyuk, mert tul sok SG (Stammgrp, gondolom gg-t jelent :D ) van naluk es nem jon ki meg a 2fg random se azokon felul.
  • Botond #34246
    én megvárom,hogy excal+pryd mergel akkor befizetek egy kanyarra megint ^.^ talán
  • Hangianix
    Ha valami fullos szerveren lenne, akkor meg esely is lenne eladni. De Pryn :( Pedig jo karik vannak rajta.
  • RocketyATwork
    who needs that shit.... honestly. Your only chance is some hardcore daoc nerd.
  • Tafaya
    Na már csak ezért se fogok visszamenni daocba, ami kib*szott sírást le tudnak vágni emberkék zerg/solo/dock camp témában az közröhely :)))

Ui.: Még mindig eladó az accom :))
  • Bhalage
    hala matanak nemsokara jovok: )
  • AngeLujo
    nem divat már a daoc, gyere wowozni :<
  • Botond #34240
    get a life tbh
  • Bhalage
    mert mi nem a dokkot kempeltuk hanem mentunk es belefutottunk egy zergbe amibe ott volt egy hi rr grp is raadasul, ti viszont a bridget meg a keep ajtajat kempeltetek ott allt es nezett ki a fejebol a sok buta alb. ez az alb skill excal-vise.
    ennyit tudtok. igen nehez lehetett a CC es heal nelkuli low rr midiket megolni : ) gratulalok. epp hajokaztam volna albiba hogy solozak kicsit mikor lattam a nevetek, na mondom stlong campage, most rohogok egy jot es tenyleg igy volt...
    fg vs fgben meg a sorcotok egy mezzt nem tud elnyomni bazz es fexik a banda ahogy kell, vagod ugye?
    alig varom mar hogy kintlegyen a warlock es akkor az ilyen tower meg bridgehumper balfaszokat majd jo moka lesz 1shotolgatni...
  • Bhalage
    kimentem vagy 10szer remelem osszejott a 100rp, csak aze mentem vissza hogy a rr10es sorcon nevessek mint a szanalom csucsa no meg persze rajtad : )
  • RogueGigi
    Engem mindig meglep, ahogy lereagálod a lezergeléseteket a docknál ;)
    Pedig egész jó rpt dobtatok szal keep going m8 ;)
  • RogueGigi
    aha, valaki megint got pwned a docknál :D
  • Bhalage
    csak nem olyan szanalmas mint amit ti csinaltok LOL
  • RogueGigi
    Ez a fekete pizsi valami uniq dolog volt mint DH-nak a full szürke? :P
  • Chris
    Én is hordtam a fekete pizsit vörös kesztyűvel egy ideig, csak még a kezdetekben. ;D
  • Bhalage
    hat te meg ki vagy? : )
  • AngeLujo
    elküldve privibe
  • Chris
    Névrokonomtól ezúton is elnézést kérek a mai Taren Mill-i megbotozás miatt. :D
  • Chris
    Aod fórumnak mi a címe?
  • Botond #34228
    mi ez a spam áradat?

Dori a wow-ok Alyrnál 1 hordás és egy ally doboz,ahogy kérted,lépj vele kapcsolatba,ha alkalmas.
  • Hangianix
    Hat, hat. En azt mondanam, hogy 4-5 ember realmenkent biztos hasznalja. Persze erre nincs bizonyitek.
  • Bhalage
    "legitimizálnád a radarozást, csak mert egy realm társad csinálja " nem ezt irtam felreertettel sztem : )
  • Bhalage
    oszinten mondva fogalmam nincs ha lenne ilyen bannoljuk a radarosokat megis hanyan tunnenek el. fogalmam sincs, mivel vagyok olyan naiv, hogy magambol induljak ki, en minig ugygondoltam, hogy daocba kevesen csalnak. nemtom : )
  • RogueGigi
    Jó válasz, kicsit olyan, mintha legitimizálnád a radarozást, csak mert egy realm társad csinálja :) Illetve csak akkor, ha nem ellened alkalmazzák :P mindketten tudjuk,senki nem fogja látni, ahogy éppen radarozik otthon a kissoba félhomájában, ez ugye egyértelmű. Jó volt olvasni, amikor mythic bannolgatta amcsiban a radarozókat, goa vajh miért nem tette ugyanezt? Túl kevés előfizetője van? :P
    Én azt mondom, kesa elmehet az anyjába, az összes ily módon előnyöket kergetővel együtt. Persze nem ő az egyetlen, de talán ő csinálta a legnyilvánvalóbban (és legostobábban is, hiszen már lebukott).
  • RogueGigi
    Én kipróbáltam wowot, nem mondom hogy szar, de daoc mérföldekkel jobb. pvp egyszerűen nevettséges, az meg hogy minden rajzolva van, inkább olyanná teszi, mintha egy rajzfilmmel játszanék. A karakterek csúnyák, a designer meg egy skizofrén állat, rajzolt környezet, de azért a víz az realisztikus, tiszta lol. Nem nekem találták ki, aki élvezi, hát hf :)
  • Arwenke
    Jo ez a forum, kb 3man tok jol elbeszelgettek itt.:)
    Inkabb WoWznatok, sokkal jobb mint a DAoC szerintem, plusz csomo ismerost is talalnatok ugye.:)
  • Hangianix
    Allakhazamon ofc nem lehet keresni.
  • Hangianix
    Jol elvagyok en itt, vagy armor (nem csizma), vagy fegyver kell 5% pp-vel.