43179
-
#34299 Most 15 perc 5 sec, 15 perc 0 sec, 5 perc a 3 szint? Vagy 10 perces alapbol? -
#34298 Azt mondom, interruptra kiraly. -
Bhalage #34297 MOC1 meg attol fugg milyen karirol van szo. egy theugeconak a moc1 is eleg es nemkicsit OP ;> -
Bhalage #34296 sztem a purge2 nagoyn uber es eleg is. (legalabbis midiben, ahol vegul is eleg ritkan szoktam elnyomni, szinte mindig fentvan. -
#34295 Igazabol purge is olyan mint a moc, igazabol csak a 3 eri meg. Kiveve ha csak interruptra kell, moc 1 az jo ae root-os, diseases etc kariknak -
#34294 Nezd, nincs albi uber grp, szal, ha jo grp jon fekszunk, ha szar, akkor nem kell purge. Ennyi. :D (Ez volt a terv es igy is volt azon a napon) -
Bhalage #34293 kijavitottak mar a lagot :> -
Bhalage #34292 purge 1 az nemkicsit lol -
#34291 Az inc azert van zarojelben, mert akkor is volt, amikor egy torony inc-elt. :DDDD -
#34290 Nekem Prydwenen egyszer volt csak nagy lagom, akkor mindenkinek volt a csapatban, a tobbi esetben volt kis (inc) lag, de ez masnal nem, szoval a gep miatt lehetett. Avalon thidrankin sose lagoltam, pedig ott ToA klienssel jatszom, igaz 800*600-ban. -
#34289 szerverek még mindig nyomják a lagspikeokat,vagy már kijavították? -
#34288 xDDD Purge-bol csak 1-em van. Van melle AD 4, meg DI2, meg WH1 es csomo szabad pont. :D -
#34287 nekem mind a mai napig nem világos hogy működik a dolog,felvettem purge3at meg DI1et druiddal,és rá 2 napra lejárt az accom,TWF3at is egyszer tudtam elsütni,de Stalky bele is halt :-P -
#34286 Ezt nem tudtam (1x jatszottam clericcel osszesen :D ), azt hittem akkor indul a timer, ha egyszer healelt mar. -
Bhalage #34285 sztem hulyeseg, mert ellovod fentvan es ujratoltodik a timer. szovalsiman lehet olyan, (ami sztem 70%ban megtortenik ha roamingolsz es nem jon szembe komoly enemi) hogy fent van es ujra feltoltodott a timer ergo 2szer hasznalhatod el dupla fun. 2x heal : ) -
Bhalage #34284 bazz -
#34283 En a DI-t akkor lonem el, amikor kell es nem fent tartanam. Szoval, ha interrupt van es nem tudsz healelni mondjuk. -
#34282 szólhattál volna,elkértem volna Alyr accát,van ML8 rr3as palája kimentem volna legrapplézni,ha csak ez kell a boldogságodhoz :-) -
Bhalage #34281 hat nemtom clericnek inkabb legyen DI3 (mivel csak ketten vannak) ill ameddig tart addig shearelgessen mint egy orult.
szerintem..
ps: tegnap olyan tortent ami legalbb fel eve nem
egy paladin legrapplezott : ) tok jo volt -
#34280 Andrilyn az durva a 380-as dexevel. -
#34279 De arrol volt szo, hogy 5 rr-rel magasabbak es Gigiek rr5. Szal rr10-zel szamoltam. :) -
RocketyATwork #34278 +aug dex, pr etc etc szal :p -
RocketyATwork #34277 az is 15 pont + purge3 30 pont... 45, akkor mcl2ről még szó sincs ami ismét 15 pont azaz 60 összesen. ami rr7 or so? -
Bhalage #34276 goodbye daoc? -
Bhalage #34275 ja kep en is mindjart linkelek egyet -
Bhalage #34274 de -
#34273 [URL=http://www.cars.auto.ru/sale/GQ70041/437933/]utoljára ennek az autónak a tulaja kritizálta a fórumozási szokásaim ^.^[/URL] -
#34272 3healerrel nem gond, ha csak di2 van. -
RocketyATwork #34271 5perces purgért cast time-t + egyéb utility (DI 3 pl) kell feláldozni szal -
#34270 Mondjuk high rr-nel mar van 5 perces purge, ami azert eleg op. -
#34269 En inkabb a healer/druid parost nyomnam a 2 cleric helyett. Aug healer akkor mar, ha 2 merc van. :) -
Rockety #34268 a midgardi support erősebb yah, ennek az előnye egyértelmű... hátránya viszont hogy a grp fele 0 dmgel rendelkezik.
3healer 1shaman 2 tank 2 caster vs
sorc caba merc merc friar paladin-theurg-caster 2 cleric
alb grpba meg szépen belehet rakni 5-6 dmg dealert ami egy nyert CC fightba elég sokat számít... Szal ez a Albion gyengébb egy lejárt lemez, ráadásul elég hamisan cseng mostanság. Persze ha 5 rrel vannak feletettek akkor ez van, de vica versa. -
Rockety #34267 merc > zerk -
#34266 Es a clericet? :D -
#34265 1.5 ora rangerrel nem is xpzem. Csak bg es utana masnaponkent kapom a free lvl-t. :D -
#34264 én ha camlanon csinálhatnék egy groupot (tehát multirealm group) minimális lenne a nem albi classok száma, szerintem jelen állás szerint albiba nagyon durva groupokat lehet csinálni (na jó nem jelen állás, mondjuk 1.5 hónapja :p), tank, caster és mixed stílusba is, talán a merceket cserélném le zerkre, de kb ennyi. -
RogueGigi #34263 btw továbbra is fentartom azért azt, hogy midgárd igenis erősebb jelenleg, ha másban nem is pl supportban mindenképp :) (nomeg bd)Nektek könnyebb győzni, ennyi, cáfolj meg ha nem értesz egyet, és most nem a rr-re gondolok.
steveh-éknek meg respect, mindig is tiszteltem őket, bár kb 1 alkalommal sierült velük találkoznom mint ellenfelekkel, de ezt már asszem kibeszéltük.
OMG na megyek sleep :P -
RogueGigi #34262 Rofl ez mindig bejön :) Licensed from botond, a technika teljesen az ő fejlesztése :))
Legalább a fórum feljön ahogy kell :)
Nos, komolyra fordítva a szót, biztos vagyok benne, amit te csináltál nf előtt volt, ez a charge megint elbaszta az erőviszonyokat, de nem panaszkodom, ha komolyan irogatok akkor nem.. Ha megnézed a clericet, unalmas kari. Menj játsz vele, és majd mondd el mennyire oped volt.. GOL szídása meg már lejárt lemez, de ha megnyugtad csináld csak, lepereg.. Az a gol már nem létezik. Nem is hiányzik ez igaz. Kb most kezdünk eljutni megint oda, hogy valami grp féleséget kreáljunk megint, én megszenvedek vele minden este, persze egyértelmű, ez téged nem érdekel. Mint ahogy az sem, hogy minket nem találhattál meg constans a docknál, bár volt időszak hogy ott voltunk (el kell ismerni, nagy esélye ott van a hib/mid spawnnak), de ma pl azt a két towert nem a jézuska tékelte, persze rohadtul unatkoztunk.. Először hibbi landot jártuk be a fg busszal, majd átmentünk hw-penninbe rohangálni kicsit, végül midgardot rohantuk végig elejétől a végéig (tegnap is, de sebaj, könnyebb azt buzerálni vele, aki idejön még, és elolvassa heh). Szánalmas az a 20k rp amit éjszakánként összeszedünk, én belátom, hogy az, de a túloldalon nincs ostoba zerg mint a miénken, amit farmolni lehet, a szarabb grpok (low rr, low ml) sokkal jobbak mint a low rr/ml alb grpok (tény, sztem ne vitatkozz vele :) ), és mi most még ezeket képviseljük. Rendben, stt az egyedüli high rr sorc nálunk, de én pl csak vmi 5l2 vagyok, vagy ilyesmi, merc 5lx, és kb ez jellemző az egész grpra :P (másik sorc jó ha rr3 megvan :P)
Nem biztos egyébként, hogy ez a kiszopunk mindenkitől teljesen igaz, tőletek sem 100% már, mióta penninben egyszer elnáspángoltunk titeket, nagyjából clear fightba, egy tower közelében (épp egy reaver volt velünk, amíg közvetlenül ezutáni lezergelődés után egyszerűen kilépett.. kicsit idegbeteg ez a waok gyerek :) ). Naszal, jó volt kicsit beszólni, meg is lett a spam, most vissza a beszélgető stílushoz :)) -
Mersain #34261 Majd ha 60 leszek raerek sirni pvp miatt de szerintem jobb lesz mint Daoc zerg pvp system. Ami kicsit gaz az a halal rendszer, talan majd valtoztatnak.
Ami grafikat mivel ez egy jatek ami mesevilagban jatszodik, szerintem jol illik hozza ez a rajzfilmszeru grafika. Amugy meg vannak olyan talyak amik valami hihetetlenul szepek szal mindennek de csunyanak nem neveznem.
Ami csunya az Daoc Catacombs kieg grafikaja. Valami iszonyatul neznek ki a karakterek a gulu szemeikkel ,muanyag arcukkal de legalabb a mozgasuk esetlen ... De jo mert vehetd majd hozza az uj gepet.=) -
Mersain #34260 Hangi teged nem ertelek igazabol.
Josz valami nincs idom sokat jatszani szoveggel erre elmesz daoc-ozni ahol 4x annyi ido felnyomni egy karit mint wow-ban.
Daoc a mult, wow a jovo =)