Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
hopp,mad tales 3of3 befigyelt :-)
Botond
VoS nem ír semmit,hogy mit dob Vazul,most potyára verem akkor?:-(
Botond
jó ez a 6.9,stickeltem a guyra cobat módban olyan 30 perce és afk azóta is
Botond
Alainne és Lamfhota...na kb ennyire érdekel str relic
Botond
STR relicért meg akkor se tennék egy lépést se,ha elhoznátok scathig és csak daghdába kéne átvinnem :-)
Botond
milyen QQ?^.^ most is ML6 raid van,teh fun m8!10hétig elleszek amíg 3 karit kinyomok ML10re,aztán meglátom mi a pálya :-)
Uberlama
QQ :<

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Botond
2 plan van atm,egyik hogy str relic kell,de ebbõl nem lesz semmi,mert a rangerek erõltetik,namost 60rangerrel meg nem lehet RRezni,másik meg hogy 10 nap múlva NF realase,addig pvezünk jól,aztán majd reset után powerelics
Uberlama
BOTOND: nem akartok pow relicet elvenni midiktõl ? elvettük arvakrt és semmi ks semmi készülõdés midiktõl már upplandot kempeltünk szal free for all a relic imo

Uberlama
jaja voltak jo sorozatai de volt amikor 400-500at ütött csak mondjuk lehet pont resistes armorra de lehet simán elnéztem mert kicsit mosodott a szám nálam.

Ez a srac 800 akat utott szinte mindenre ami nem tank ahogy neztem cap speedel.
Miss az gaz volt ja de az tetszett amikor kb 4-5 mp alatt lenyomott egy toas druidot solo.
Uberlama
😄 láttam, nagyon bejött nekem a video, baromi jol megvan csinálva, mondjuk a 2h savage maga nem gyözött meg egy jo h2h jobb imo, de ez személyes vélemény. ^^ pbt ha van sokat missel eléggé h2hnál azért nem és egy remish gyerek 400 körülit ütött jobbkézzel h2hként relic nélkül.

Sycho felrakott egy egesz jo savag videot.
Engem meg meg leszoltatok anno a 2h battler miatt.
Botond
prydwenen,nem gorrén :-) dfben fél órája kb :-)
Botond
animist+fopos BB > 3nerco+BG bot pala /flex /v

15 lvl50es aebuffolt gomba+44es rootolos 2secenként ölte a necro peteket,mire észrevettem,hogy inc 2 necro már behalast :-D
Botond
prydwen
Lord Maelstrom
Hali! Malyik Serveren van a legtöbb magyar? Ti melyiken vagytok?

Animista bomber nem sokat ér. Csak a lifetap jó. RR5ös ability nagyon szorakoztató. Raktam 2 gombát a híd 2 tövébe én meg középre álltam gombává változva. az albik meg átakartak futni a gombákon gyorsan. 3at lekaptam mire észrevették, hogy az 1ik gomba az animista.😊 1 minstrelt is majdnem leszedtem így csak az a sos-sal elmenekült. Amikor bazi nagy ballistával rohangálnak az kész haláli.lol
Láttam 1 jugger 3as cabalista petet is. Akkora volt mint 1 lvl 1es torony.😊

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

Botond
rr6os friar én selfbuffed õ nem engem is megtáncoltatott egy párszor odinsba :-o mióta van BBm meg IPm még nem tudtam összefutni vele egy remeccsre :-o
Uberlama
viszont egy rr6os friar ipvel lenyomott meleebe :<

Botond
hétköznap délelõtt,mert hogy holnap teltház lesz az 100
Uberlama
hehe én is csináltam bbt és engem se érdekel aki beszol. viszont buffolt rangeremmel 1000es critshotok mennek egy albi caster átlag 1.5 lövés 😊 bekempeltem benowyc keep-beno torony közti hidat és dõlt az rp 6l1.5 vagyok 😊

Az accountom lejárt tegnap, de az NF bétával tudok játszani. Voltam az rvr dungeonban is. Egy az 1ben a midi TG dungeon koppintása.

Aki játszani akar az NF bétával az jobban teszi ha délelött játszik. Csúcsidõben 6-8 sec lag van. Ha van 1 nagyobb csata akkor olyan mintha senkise lõne téged aztán hirtelen meghalsz valamitõl.😊 Mivel 1ik vár sincs claimolva így mind1ik lvl 1es a tornyokkal együtt, ezért mindenki betud lõni mindenhiva még aoe-val is. Még bolt se kell. Ma délelött DC-nél voltak mindig a csaták. Az albokat mindig 1 helyre viszi a DC hajó és ezért mindenki odatelepeted a partra. Félpercenként jöttek az albi hajók és ahogy kidobta õket a hajó egybõl meg is haltak.😊 Mondjuk amikor én felléptem reggel 7kor akkor 900 játékosból 450 hibi volt. Catapultal be lehet nyomni a várfalat simán. Mindenféle ostromgépet lehet mozgatni. Elég mulatságos volt amikor 1 luri caster a 20X akkora ballistával rohangált fel alá a csatában.(könnyesre röhögtem magam tõle) Lehet rakni druida npc-t is a várakba akik még gyógyítanak is. Van még elég sok bug, de összeségében sokkal jobb az NF mint a régi.
Volt 1 érdekes esemény is. Épp tesztelgettem, hogy leeht a gombát a várba rakni. Erre üzen valki a druidának, hogy huzzak kifelé a játákból(kicsit trágárabb megfogalmazásba persze). Viszzaüzenek 1 ? jelet. Erre azt mondja, hogy lépjek ki mert a barátja így nem tud játszani, mert én elfoglalom a helyét. Visszaüzentem neki, épp tesztelek és vagyok olyan felnött, hogy eldöntsem mit,mikor akarok csinálni a pénzemért.

Botond
ennyi retardálsz f@szt bazzeg,4fins 2 órája áll,vmi never heard of it kategóriás guildbõl béluka volt a Listkeeper,és nem tudott semmit csinálni csak ilyen hívunk havert 20as chanterral solo pbaenek,és csodálkozunk,hogy chainwipe,most lekoptatták,de még van pár beépített haverja,és okoskodnak hogy így meg úgy,az új LK meg angolul is alig tud,és õ szervezi a dolgokat,hát lehídalok,ennyi idõt release óta összesen nem állt 4fins mint most...
Botond
karrier mármint
Botond
sorc lett a legoverpoweredebb kari az egész játékban :-) releasenél nem ért semmit,most meg az a mindent vivõ sláger,szép karierr :-)
Uberlama
hát imo NF eleinte elég szar lesz amig a /realmwar-t ki nem szedik vagy nem alakitják át. ahogy vmi csata van, ütnek egy keepet tornyot egybõl kijelzi és odacsödül a zerg elég temposan a teleportot kombinálva hajokkal hihetetlen tempoval oda lehet érni bárhova, szal zerg vs zerg és kik vannak többen avagy melyik fél tud több embert odavinni az nyer cimü helyzet lesz . gorrén legalábbis abszolute ez megy és mivel hibibe ment a legtöbb ember (értsed 11kor 110 hibi emainbe stabilan) hát volt mit tapasztalni. ijászok iszonyat OPk a casterekkel együtt szal lesz itt fun..

Botond
albok már csak ilyen luzerek ^.^
Pari
KK, vettem, en luzersegem,hogy vmi misztikus random ertelmet kolcsonoztem a reroll szonak😊

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

Botond
letörlöd a karijaid és lvl1rõl minden nélkül kezdessz újra másik realmba :-o bár az is reroll,ha simán átmész másik szerverre és ott kezdessz mindent 0ról,de a régi szereven nem törlöd a karijaid :-)
Pari
lol:o)

reroll = ugyanazon a serveren maradsz letörölve a régi karijaid átmész másik realmbe (vagy veszel egy új accot :-) )

zzz

Pari
Udv ombrek, nem kevesszer olvastzam utobbi idoben hogy vki realmot valt es reroll...leirna nekem vki,hogy ze hogy muxik pontosan...van egy accom pl. mongyuk 6 alb. karival...aszondom reroll, es a 6 karim atmegy 6 random hibibe vagy midibe(ha azt valsztom)? a szintjuk lesz random,vagy a classuk, vagy a cuccos naluk?

LOL, jól halad 😊
Botond
Jamiesmallicus ML2,mehet neki a gratz thread FHra :-) stlong FFer :-)
AngeLujo
imádni fogom az nf-et és reroll lesz hibibe mer kell egy ranger :p
gyönyörû lett az egész zóna, persze albok beindultak rögtön neki is mentek dc2-nek, aztán én barom elmentem albizni clerickel most meg le kéne feküdni mer álmos vagyok ^^

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Uberlama
az csináltam egy rangert 6l1re majdnem minden cucc megvan már neki de az a lagfest : ( szal majd holnap talán viszont láttam a relic keepet , relicet védõ két mgt, egy keepet bentrõl, nem semmi.

nincsenek toa cuccok, csak DF seal és talán egy két random drop ha jól láttam. rr6-lvl50-SI zone-Camelot lehalva amikor én kiléptem. 3-8sec delay 10-15seces lagspikokal megtûzdelve,,, elég értemetlen...

zzz

Botond
inkább ilyen gratz rr7-8-9-10-11 thread 1 nap alatt :-)
Jah, aztán Fh thread: wtt 500 plat from gorre/hyb to pryd/hib, mi? 😊
Botond
ML10 meg full toás cucc ofc
Botond
mondjuk rr6os animista rr6os BBvel berulezolhat :-D
Botond
nem kéne 386oson toát futtani tbh 19,2k dialuppal meg pláne nem
Én voltam bent, csináltam 1 50es karit (played 5 mins), rágyúrtam rr6ra (+2 mins), farmoltam 200P-t, 1000 sealst (+1mins). Ezekuán megpróbáltam cuccokra szert tenni, de akkora tömeg volt, hogy inkább nem erõltettem. Majd holnap 😊Amúgy iszonyatos szerver lag volt ofc 😊
Botond
mingyá ML2,én oda megyek,teszt pár nap,az ML2es rr1es rangerem meg utána is megmarad,bétázni fiktív karikkal idõ pocsékolás imo
Már megy a tesztszerver. Hiberniaban vagyok 1 animistával. Anifotm a neve.

RR6os rangert tuti kipróbálom full toával hogy mit bír 😊)

Botond
még nem,és nem is tervezem,majd meglássuk milesz,saját karijaim akarom :-o
azt olvastam hogy ma már lehet menni Gorre szerverre NF bétára, kipróbálta már vki?