43179
  • Hangianix
    Nincs? En azt hittem van, legalabbis volt valami hasonlo. :D
  • Bhalage
    HAHAHAHAHAHHHAHHAHAH ez jo
  • RogueGigi
    Szerintem sok alb belátja majd wowban mennyire gáz, hogy nincs stick, és visszajön daocban, ott kirakhatod az egyes qb-ra :P
  • Bhalage
    mondjuk abba igazad van hogy mindenki latta mennyire gaz, ha nem elejetol fogva van egyutt egy csapatszeruseg, de mar mindenki elfelejtette ill mas vizekre evezett :>
  • Bhalage
    aod egy viszonylag normalis es nagy tarsasaggal nyomul xy nemtudom hol serveren, menjen mindenki oda es akkor meg van oldva a szetszorodas dolog.
  • Bhalage
    de aug vagyok es igy nem is kell a sojo
  • Mersain
    Amire meglesz 60 addigra lesz honor system is szerintem =)
  • Mersain
    Megint az egesz tarsasag szetszorodott x serverre azt megyy a rinya hogy nincs csapat stb. Mi most osszehozzuk az epitett csapatot az nemsokara jon honor system osszehozunk sok pontot stb. Nem akarom megint 0 rol kezdeni mint daocban en rr2 ellen rr8 stb...
  • Botond #34331
    én most kicsit beerősítem a gépet,radeon 9800pro kuka,helyette x800xt pe meg 1giga ram helyett 2,meg ugye eleve p4-3ghz,szal lehet egyszerre nyomom majd amcsi+eu wowot+catacombsot ^.^ mármint mind3 klienst futtatom egyszerre ^.^
  • RocketyATwork
    még jó hogy annyira nem spammeltem tele FH-t azzal hogy daoc mekkora szar, sztem catacombsba sok pvp őrült daocozni fog megint (lehet én is :E)
  • Botond #34329
    na de singleplayerkedni akkor már jobb offline tbh és mellette irczni,olcsóbb is ^.^ én most megragadtam euban lvl33on,3naponta egy szint,mert vagy van instance group vagy log,én nem gyűjtögetek 600békalábat szintenként fel 54ig megint,hogy aztán akkor ne legyen instance group és gyűjthessen 7000békalábat szintenként...arról nem is beszélve,hogy én is úgy látom,hogy itt még fél évig nem lesz nomrális pvp,akkor meg hova a kapkodás?
  • RocketyATwork
    naja... igazából jobban jársz ha nem grpolsz kivéve egy-két questet.
  • Botond #34327
    nekem pont ez a rész kezd egyre kevésbé tetszeni,nincs igazán group meg társaság,vannak a fix arcokat akiket ismersz és ennyi,vagy mész velük instancézni,vagy szeded a 77 békalábat 0-24 egyedül,ilyen random instance group az wipeol 2 sec alatt 99%ban,ha nem akkor is max 1-2óra az egész,annyi időalatt alig lehet ismerkedni,haverkodni
  • Botond #34326
    Jamiest 48óra alatt 0ról fullra artiztuk lvl10es artikkal,igaz a könyvek megvoltak előre vaultban
  • Hangianix
    Nekem ugyis csak ml5 kellett volna. Bhal meg meg mindig nem sojo. :P
  • RocketyATwork
    juj de unatkozom nbakker :P
  • RocketyATwork
    öcsém ml8
    én ml5+
    bhal is ml5+

zaknak ekkor talán ml1 volt meg pl. :P

k ? :p
  • RocketyATwork
    egyébként vissza daoc témára mik a fotm setupok mostnaság?

én amivel kenném most:

mid: 3x heal, sham, runi, 2xzerk, utsó spot pedig: bármelyik dmg dealer kari, elsősorban BD/Warlock/Sm - Zerk/Svg/Warr
    alb: 2x cleric, friar, sorc, cabalist, 2x merc, reaver/paladin/theurg
    hib: 2x druid, warden, bard, 2 bm, hero/chanter, eld v. 3bm/1 eld
  • Hangianix
    Ha megvartok engem es nem besertodtok? :DDDDDDDD
  • RocketyATwork
    csak akkor volt kötelező ha nyerni akartál :D:D:D:D:DDD

De ez a toa szopás igazándiból csak midgardban probléma, hib/alb grp lett volna HH akkor valszeg kb 2-3 hét alatt letudjuk toát :P (animist bot, theurgist bot) Már biztos hogy irtam, hogy ua az a template ami Spiritmasteremnek van (ami tegyük hozzá elég durva a maga 6+ artijával, battler drop etcvel :E) hibiben 2 hétig tartott gyereknek összeszedni + lvl 10re hozni őket (3-4 ember + botok) xDDD

Bár 1+ hónap alatt meglett volna igyis ha más a hozzáállás az elején :P.

• RocketyATwork
    nope. Könnyebb valóban, de amikor a 3dik karidat játszod ugyanúgy unalmassá válik. A különbség az hogy nem kell fix helyen, fix grpal, fix classokal, 6h+ órát ölni a mobokat hogy szinteket lépj. Belépsz és fejlődsz, akár egyedül is (40es szintig simán legalább is:P).
  • Hangianix
    A masodik 60-as kari utan is ezt mondod majd? :PPP ToA is kiba erdekes lett volna, ha nem lett volna KOTELEZO.
  • Bhalage
    hat nem tudom a WOW pve legalabb elvezetes minden szinten nem ilyen legyek mar lvl50 es akkor letudva ala daoc
  • RocketyATwork
    0l0olol! fh-n éppen most bomlasztjuk a most popular grp setups threadet, keep up the good work.

csak shamant ne vegyél, nagyon retard class tbh :P
  • Hangianix
    Szerintem ezert felesleges most neki allni. Inkabb veszek akkor egy lvl 60-as accot. :DDD
  • RocketyATwork
    hf ! :P WoWnak még legalább fél év mire normális pvp lesz imo, csak találják el.
  • Bhalage
    nem tudom en nem jatszom csak neha, mert nincs fix grpom svasud elott uldogelni meg nemjo poen, villae people il lvalravennel szoktam menni ha az aug healer hianyzik, na ugye erre nem lehet epiteni bar a multkori 100ks nap igencsak elszomoritott hogynem jatszik innen se senki pedig lenne egy magyar grp aze jooookat lehetne olni. de ez valszeg mar a muuuuuult ;<
    ugyhogy most kicsit offline leszek irl, aztan utana go wow, mondjuk 1 napra nem reggeltem ,majd ha visszajovok alpokaljarol : )
  • RocketyATwork
    elvileg DH megint elkezd játszani blademasteres setupal
  • RocketyATwork
    nekem is csak chanteren volt mocom amikor rr3-rr4 között kaptam vele néha grpot :P tényleg csak arra volt jó a régi moc hogy pbae noob zerg v. solo lifetap...

moc3-at sztem még rr11esként se venném meg semilyen karival
  • Bhalage
    FCrol annyit sztem, hogy jol jatszanak es nemnagyon van ellenfel se (2 mid grp rvrezik lol) eds vegul is ez a tankgrp setup nemrossz, erted 3 merc assistban chargevel meg BL szarokkal ugyhogy alt nincs/szar a guard bodyguard.. nem csodalom hogy irtanak, raadasul ott a reaver is leteszi TWFet vagy csak siman interruptolgatja a maradek supportot hat nem egyszeru : )
    mondjuk igy is meghalnak, dehat ebben a jatekban senki sem orokeletu : )
  • steveh
    nekem még rr9-en sem van /volt moc 1-em se a sorcival.Ha nem tudom máshogy megoldani csak moc-al akkor már rég halott a fight és vesztünk arra meg nem érdemes moc-ot nyomni.
  • RocketyATwork
    ja egy enemy scout add

:EE
  • Hangianix
    Azt leszedi egy masik kari. :D Midiknel legalabb 3 embernek van lehetosege (ideje az nincs), hogy nyomja.
  • Rockety
    minden másodikat = you are mezzed, stuned, nearsighted tho :[
  • RogueGigi
    Szerintem moc3 alatt csak interruptra jó, bár lehet, hogy meglehet nyerni egy csatát vele, mindenesetre átvenni a vezetést az interrupt battle-ban a middiktől majdnem lehetetlen, túl sok instant szar van a másik oldalon (pl helló bd, utállom mindet, easy instawin class), míg alboknál max akkor lehetne insta spellekről beszélni, ha mondjuk használnánk mincert, ami manapság baromi ritka.. Mondjuk nemtom fc használ-e.. Érdekes, fc-t mindenki szídta régebben, mostanság viszont eléggé impresíven írtanak, most vagy megtanultak nf óta játszani, vagy ennyire nincs ellenfelük (hibbi jó grp ritka, middi jó grp is csak pár van)..
    Én most rr5ön próblok pontot gyűjteni mocra, de fogalmam sincs megéri-e pl a moc1, van-e értelme.. Tankok ellen nyilván mintha nem is lenne, de mondjuk casterek ellen fel nselni mindet talán számít valamit..
  • Hangianix
    Minden masodikat akasztja :) MoC-nal mar az is jo szerintem, ha alapbol 75% a dmg.
  • RocketyATwork
    háát casterek enyhén szólva gyorsabban kasztolnak mint a support nowdays, szóval amnesia - root inkább alb-caster m8ek programja lehet (healerel szerintem nem tudsz szopatni amnesiaval egy toazott castert, mivel a elkasztol 1 spellt két amnesia között szvsz... :P)Ö
  • Hangianix
    Amnesia nem a theunal ofc. :D
  • Hangianix
    Meg igazan root/amnesia se akadaly.
  • RocketyATwork
    jah de theurgnál moc1 legalább a petek életidejét lenerfeli, mig shaman moc buffshearelhet ami szvsz nevetséges... tudom hogy druid-cleric is tud, de ők közbe akkor healelni nem tudnak.