Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tom hogy csak 1.70, de gorre most az 😊 nem bánnám halva látni azt a sok majom parádé albot.
zzz
de sajnos túl sok alb van, és 99% caster szal walszeg 4x twf3 + manament style grp lesz a köv teszt
zzz
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
zzz
zzz
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
ToA grafikája már azért jobb sokkal. Nekem az NF grafikája is bejön. A WoWban van 7+1 class mindkét oldalon ahol csak az a +1 különbözik(paladin,shaman) a többi ugyanaz mind2 oldalon.Daocban meg van 39. Egyértelmû, hogy WoWban egyszerübb a balancot megcsinálni. PvP igéretek szépek, de igéretekben a Daoc se marad le tõle.😊
Elöbb utóbb megtudjuk.
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
Rangernek meg a MoS4 ajánlott(MoS5 az optimális), 50 Bow és majd kiakarom probálni, 36 PF, 2x piercing, x CD-t. Ugyanis közelharcban infi vagy SB ellen semmi esélyem sincs. Talán még a minstrel ellen lenne esély magas fegyver speccel, de az meg egybõl elfut (SoS) ha gáz van.
Lehet hogy a wow grafja nem "realisztiku"(mondjuk egy fantasy világ grafja vmilyen szinten logikus hogy nem az, de sztem a daoc-é sem az), de nagyon jól kidolgozottak változatossak a tájak.
Pvse részét nem is nagyon édemes összehasonlítani daoccal mivel az sokkal jobb(legalább is az amit eddig láttam).
Pvsp része igaz hogy még talán nincs teljesen kidolgozva, de azért elég igéretesnek tünnik(arénák lehet grp vs grp játszani szervezetten fogadni stb, battlegroundsok, vagy csak simán a "terepen" gyakni pvsp serveren).
Balance-ról szintén nem tudok sokat mondjuk daoc szintû balance-t(mindig vannak/voltak használhatatlan classok stb.) azért el tudják érni sztem.
Lourker
Nekem pl a WoW-ban pont az nem jön be, hogy olyan hupikék törpikék feelingje van számomra a grafikájának. De hát izlések és pofonok, szerencsére ma már van sok választási lehetõség, mindenki játszon azzal, ami neki bejön 😊
Ha jatekkal akarok jatszani abbol latszodjon azert hogy jatek ne olyan legyen mint ha filmet neznek mert akkor nincs hangulata szerintem(plane ha fantasy vilagban jatszodik). Persze ez megint csak sajat velemeny.
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

közvetlenül a rituális suicide után 😛 és most így jobban meggondolva ezt erõsen csökkenteni lehetett volna, ha 39ig nem barrowsba lvlezem a kicsi gimpet.
Az meg hogy milyen lesz pvp resze, hat daoc jelenlegi allapotanal csak jobb lehet.(mellesleg anno sirtam zerker miatt amikor mercemet 2 shotolta egy de inkabb vallalnam azt a korszakot albiban jatszva mint a mostanit barhol..)
Az meg hogy miert gond , hogy csak 2 realm van 3 helyett nem igazan ertem. Balance dolgokat is legge kikuszoboltek azzal , hogy nincs 100 fele kaszt hanem mindket oldalon ugyanazok vannak. Szerintem ez igy jo neked ugy fest nem tetszik...
A fun meg kétoldalú, persze rangeredel biztos fun volt egy keep fight ahova jött a sok láma alb, de próbáld ki gorret mondjuk egy light mentaval soloba,,, amikor a 279dik scout lelõ akkor lehet megunod.
Botond: hát nagyából már ott tartunk, mezz és DD az enemy-t aki gyorsabb az nyer (75% csatáknak ilyen.) :-)
De hogy tényleg átlássam a dolgot csinálok egy herot/champet/vw-t azt meglássuk.
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
Most 1 fél óra alatt én is csináltam 15k-t.😊
Az a legfurcsább, hogy a szerveradatokból 1/3a hibi volt, de mégis csak 2fg probált csinálni valamit.
Most épp ligen elött harcolunk az albik ellen.😊
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
de
daoc-t játszottam 2 (lehet 3? már nem emléxem) évig, és számomr unalmassû vált. Addig még volt remény, mig toa be nem jött, mert volt 6 50es karim, és azzal nyomtam amivel épp kedvem tartotta, így relatíve "új" élményekkel tudtam frissíteni magam.
TOA után ez a lehetõság is elhalt, ráadásul az uj részek sem jönnek, be, többiröl ne is beszéljünk.
Most épp eq2 béta accot kaptam, azt tezstelgetem (l2-t azért nyomtam mert nem volt más..), egyenlõre tetszik, uj területek, sokkal "nehezebb" xp rendszer, nem nyomkodhatzs ott sem agyba fõbe spelleket, style-t, szal egyenlõre még kihívás és érdekes.
WOW számomra szintén egy menekülési út, nem megváltó, de ki fogom próbálni, és abba legalább lehet pvp rész is.
Szal jöjjön cak awow, megvezsem eq2-t is, és azzal játszok amihez épp kedvem van, ezt a lehetõságet a daoc elvette teljesen a toa megjöttével, nf ide nf oda..
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
anti hero
zzz
A vélemyényed meglehet mindenrõl ahogy nekem is megvan, csak nem ugy kellene tekinteni a WoWra mint az isten teremtette játékra ami teljesen tökéletes és minden hibát mellõz. Te elfogult vagy a WoW-val kapcsolatban én meg nem.
A realitas erzeket daoc toaban veszitette el grapple meg bg meg ae sebzes stb szarsagokkal (egyszeruen nem ertem egyaltalan hogy kepzeltek ezt ugy realisabban nezve de mind1)
Amugy meg 1.65 nel mik voltak a nyero grouppok: midnek tank group albinak hibrid hibeknel meg caster group. Szal ne mond hogy nem lehetett casterral jatszani.(szerintem pont jo volt mar ha realm beallitotsagot nezzuk)
Amikor Albion volt tul eros akkor mentem at midbe es akkor mar nerfelt Zerker volt ami aligha 2 shotolt vendon kivul barmit is. Szal azzal vadolni hogy mindig a tapossal vagyok kicsit fars dolog (savage -et is epp ezert hagytam abba anno...)
Es hogy miert nem szeretem az olyan fightokat ahol 2 rohatd nagy zerg nez farkasszemet egymassal es bohockodnak allohaborut amiben remenykedsz hogy ne teged jeloljenek ki ,hat dontsd el te.
Wow -rol meg annyit hogy lattam mar par rvr videot betaban es nem egeszen ugy fest a dolog ahogy te meselted.
Aki közelharcos karival szeret játszani annak vége valószínûleg, de eddig meg a fordítottja volt.
Ez a kezdeti összehasonlítás meg teljesen felesleges 1 2000-es játékot hasonlítasz 1 2005-öshöz. Ha a WoW olyan szintû lenne mint 1 2000es játék akkor senkise venné meg.
Érdekelne, hogy szerinted milyen pvp rendszer van a WoWban, mert szerintem ilyen mordred szintû. Xpzel valahol és valamilyen magas kari kupánvág hátulról vagy összegyülnek valahol és lerohannak 1 települést. kb 2 éve olvastam elöszõr, hogy bg meg aréna lesz, de ebbõl még semmise valosult meg és még utalás sincs rá, hogy a közeljövõben lesz ilyen.
Valószínû, hogy én is kiprobálom majd, de nekem nincs olyan érzésem, hogy a megváltó fog leszállni a WoW-val. Kiváncsi leszek ha a diablos kisgyerekek átcsödülnek WoWba a sok bottal,duplikálással,hack-kel együtt milyen lesz a véleményed a játékról.
"You no mess with Lo Wang!" Amoxx