43179
  • RogueGigi
    És még mindgíg csak odáig jutott el, hogy soloba ha egy mincer betámadja, gyorsan szólni kell a hib fgnek aki a környéken van :)
    Azt kell mondjam még megéri stealtherkedni.. Bár határeset.. Mondjuk funnak fun sztem.

• Rockety
    béta óta egy karival játszik excalon....
  • RogueGigi
    Bár nem tudom hogy lehet rr9, mikor annyira noob volt hogy én szégyeltem magam miatta...
  • RogueGigi
    Most nézem rr9 bm volt ő is.. rr9 mincer> rr9 bm ^^
  • RogueGigi
    Mert nincs a gpban senki talán? :)
  • Botond #34374
    na mert rr9es szarrá buffolt mincer ellen van akárminek is esélye 1vs1ben :-P meg eleve buffbotos karit nem is értem minek vesznek egynek :-)
  • RogueGigi
    Draculnál szólóztam csak.. Látod, nem vagyok zerg-only ala cyclodia noobian :P
  • RogueGigi
    Én kb ugyanannyit szólóztam, mint duóztam, de komolyan mondom kezdek leszokni a szólózásról, főlleg mióta cyclodia zerggel találkoztam már párszor.. Ha nincs fent sos, free rp vagyok nekik, mint mondtam, cyclodia csinált full stealther groupot :) 8ranger/ns a single mincerem ellenében meg.. :P Annyian lenyomnak csak a shoutokkal is :)
    Elmentünk odinsba, és oda duo alatt amúgysem érdemes menni, szal csináltunk guild grpot :)
    Pl volt egy firbi bm, vmi dracul, na mondom free rp, elkezdem ölni, erre gondolom sírt hippiknek, cg-n vagy valamin, hogy segítsenek már, ugyhogy jól lezergeltek, aztán megint mentem ölni a noobját, megint jött fg hippi, csak azt nem tudom minek megy ki az ilyen solozni, ha sír a haveroknak, ha valaki elkezdi ölni :)
  • Csabee
    a későbbiekben a másik gond sst kijövetele volt.. nem győztem rohangálni előle :P
  • Csabee
    kampec a rangerem egyébként és az infi neve grimz nem grimmz
  • Csabee
    jah láttalak bled bridge-nél tegnap a kis csapatoddal mondjuk nem értem miért kell reggel 11kor 3an menni, solozni is jo ám néha :P
    főleg lion kinght-ként.. :P
    btw /respect grimmz-nek igyhitták asszem jo kis 1v1-et toltunk a viz alatt miután követett lefele és nem támadott be fenn hogy lezergeljen a többi albi.
    nem flame :P
  • RogueGigi
    Bakter, stealtherkedni még mindig tud fun lenni, csak az meber mellett legyenek vagy 3an, és néha még így is lezergel egy fg hib stealther (cyclodia zerg) :)
  • Kalinka
    instance groupból nem leszel 60as azt most felejtsd el sztem...
  • Hangianix
    Tegnap tok nagy poen volt. Avalonon osszefutottam ket fickoval is akik egyaltalan nem beszeltek angolul. :p De majd beszartam, amikor az elso ket angol mondatom utan megkerdeztek, hogy nemet vagyok-e. :DDD (Utana az egyik panaszkodott is egy masiknak, hogy most mar erti miert mondjak neki a szulei, hogy tanuljon nyelveket :p)

En anno tanultam 4 evig nemetul (lassan 10 eve :P ), szoval ugy a 60%-at megertettem amirol beszeltek (ugye mmorpg-kben nem a tul valasztekos szokincs/nyelvtan a jellemzo :D ) es ha tudtam nemetul irtam vissza. (Eleg gazul megy, 10 evig nem hasznaltam, szoval 0 kb az aktiv tudasom.) A vegen meg ma kevertem a nyelvet es ilyeneket irtam, hogy: I komme, meg, hogy minstrel hier! :D Szal vicces ott jatszani.
  • Botond #34365
    úgy lenne praktikus,hogy mondjuk mész egyedül és megcsapsz lvl24en egy sima 24es mobot akkor kapsz egy xp mennyiséget,ha meg instancében mész és 5en megcsaptok egy 24es elitet,akkor kapnátok 10%al több xpt,és akkor lenne értelme instancézni(kék itemz is ráadásul),de azoktól se húznának el nagyon akik farkasköröm gyűjtögetés powerban élik kimagukat/nincs éppen groupjuk etc...
  • Botond #34364
    az 5 ember még alapvetően nem gond,de engem egyszerűen iszonyat zavar,hogy többet szólózok,mint offline rpgben ahol legalább npc groupmate van...meg is ragadtam lvl33on sámánnal euban,nincs group lépek is ki,egy 1db farkas körmöt se szedek le egyedül,sőt egyszerűen nem vagyok hajlandó instancén kívűl máshol xpzni,ha van group van,ha nincs nincs,daocban is 2 év alatt lett első 50esem,itt is beleszánunk annyit a 60ba,addigra tuti lesz BG legalább :-D
  • RocketyATwork
    tényleg jó hogy lehet egyedül haladni de vhol gáz is, egyetértek abban hogy instance - grp xpt emelni kéne, sztem legalább 3-4x-re a jelenleginek...
  • RocketyATwork
    hát ja engem is zavar picit hogy egy mmorpgben szinte solozom a szintek 75%-t... ez az 5emberes grp meg a legnagyobb faszság ever.
  • Botond #34361
    Azért instancék a csúcs,egyik-másik elég komoly még a lowbiek közül is.Szerintem egyszerűen elbaszták az egyensúlyt.Instance xpt megemelni keményen,és ez a gyűjtőgetős szarakodás meg egyfajta alternatív xpzés,ha nincs jó instancegrouppod vagy vmi.Az a pár kék item ami instancében esik nem motivál kellőképpén,főleg,hogy lvl30ig napi 5-6 szinteket be lehet questelni gyűjtőgetéssel,szal amit reggel instancében szerzel kék tárgyat estére már kuka is...Alapvetően jót akartak,de most meg átestek a ló túloldalára szerintem.
  • RocketyATwork
    jah de stormgarde egy jó grpal egyik legjobb PvE-élmény imo :P főleg a toweres rész.
  • RogueGigi
    Ez buziság szerintem.
  • Botond #34358
    abszurd légből kapott item,egész wow gyűjtőgetős küldik köré épül,ahol irtani kell ilyen van olyan mobot questitemekért,mondjuk pókót a szeméért,farkast a körméért,vagy ne adj isten békát a lábáért,nekem ez ugrott be ezt írtam be,ennyi ^.^
  • Hangianix
    {Ignore RogueGigi}

Latom mast nem erdekel a kerdes. :(

xDDD

• RogueGigi
    Ez egyébként engem is érdekelt, de botond egyszerűen ignyorolt..
  • Hangianix
    Most komolyan, mi a halal az a bekalab? Gondolom nem jo az elozo tippem :DDD
  • Kalinka
    nekem nem kihívás az hogy szürke mobokat hentelünk... inkább gyűjtök nehezen 700 béka lábat.
    az meg hogy ne mtalálsz egy high szerveren groupot nem tudok mit hozzáfűzni, pve szerver pvp-jéhez sem :))
    mondtam hogy nem PK megy nem hitted, még is ez van :p
  • Botond #34353
    Manapság amcsiban nyomom 2 magyar sráccal,egy 41es rogue egy 45ös hunter meg én a palával ami per pillanat 32,de 2 napja még 25 volt,szürke instancékbe járunk(nekem is szürke),ha olyanunk van,és mindennap van vagy 3x,ha ládát látunk rollolunk rá,de csak azért mert nyerni akarunk a cuccot úgyis elosztjuk utána,szal magáért az együtt játszásért nyomjuk nem azért,hogy hamarabb legyünk 60asok vmi random korai csávónál aki a neten árulja majd a goldokat.És élvezzük a játékot,euban ezt nem éreztem,nyomulunk ész nélkül,pvp szerver de minek,amikor senki nem pvpzik,mindenki behúzott nyakkal xpzik,ilyen na menjünk hent nincs sose,normálon többett pvpztem mint pvp szerveren,szal majd ha leghiggadt mindenki visszanézek eu,addig játszok,mert ez játék.
  • Kalinka
    cask az a gond ha nem gyűjtögeted a 700 békalábat lemaradsz, ahogy már megtörtént és végképp nem lesz instance group mert szürke hely nem annyira vonzó az embereknek... jövő héten szabad hetes leszek, szal jó lenne ha behoznál egy kicsit a lemaradásból hétvégén
  • Hangianix
    Tudod, megint franciak uzemeltetik, igy arany es ezust helyett, bekalabat es szarvasgombat kell gyujteni :DDDDDDDDDD
  • RogueGigi
    Milyen békalábat bakter? :P Te miről beszélsz? :)
  • RogueGigi
    1priest 4mage 4tw. Minek túlbonyizni ami egyszerű? :)
  • RocketyATwork
    terv a paladin, priest, warlock, mage, rogue lett volna de mivel lécelt a paladin ezért lehet priest, priest, warlock/mage-mage-rogue lesz.

Rr mage - mage - priest - priest - warrior setupal nyomja ally oldalon pl.

• Mersain
    Nekem most volt eltorve kezem =)
    Milyen setuppal nyomjatok?
  • Mersain
    Az follow kicsit mas =)
  • AngeLujo
    van de csak realmm8-re lehet stickelni...
  • Rockety
    ja meg a paladin valszeg kilép és azt észt gyerek csak jövőhéten kezd játszani törött kézzel xDDq
  • Rockety
    már össze van hozzva, bár levagyok maradva 8 szintel kb :P
  • RogueGigi
    vagy csak még túl béta hozzá a wow :P
  • RogueGigi
    Szerintem ugyanúgy bugzana mint daocban, szal inkább nem tették bele..
  • Bhalage
    egyebkent nekem a /face hianyzotta WOWban de k*rvara :(