Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AngeLujo
bump ;p

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

a csajozás a bulikra marad, azért péntek dél körülre valamit összehozhattál volna 😊
A munkát meg ne is emlegesd 😄
Botond
hm,eddig kocsit mostam,most eszek egyet,szal nem sanszos :-) estére meg már van programom,talán dolgoznod kéne vagy vmi hasonló :-) esetleg becsajozni?:-P
Semmi enemy nincs emainben, vmi hibi zerget igazán generálhatnál 😊
Botond
gondolat olvasás 4tw
Persze, csak kicsit hamari voltam, nem tudtam kivárni, mig beirod 😊
Uberlama
😊

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Botond
ez gondolom a #32219re akart menni :-)
Botond
lagcheat miatt,nem az sc miatt!
Botond
nem igaz,cheatel!
Botond
ez a jó felfogás! \o/
Igy van! 😊
Uberlama
44 mind 31 body scvel az 50 body. :p

Nem, most is body spec, de megvan az új scje vagy mi, és ebben sok +body van (a régiben nem volt), ezért nem szór neki annyira a ddje.
Hangianix
Azt en honnan tudjam, nem vagyok AoD-s. De mond azt, hogy cheat, ok is megnyugodnak, te is jol erzed magad tole. 😄

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Botond
ja,és ding 100% MLxp übin,szal most egy darabig megint hanyagoloma témát :-P nn
Botond
nekem most pörög,ráengedem grouppot aodra,utána rezzelek párat és már jön is az rp :-) btw mael kérdi,hogy übi respeccelt bodyra,vagy miért nem szór a ddje?
Hangianix
Azt hiszem veszek egy hibi es midi accot is lvl 50-sel, vagy sose lesz meg a hianyzo 72k. Ilyen jo 2 ora / 182 rp-vel haladok es akkor az mar jo sebesseg :<

Botond
elnyomtam RPt,bejött kis rezzrp ^.^
Botond
KN kinyírt minket bolgnál,patent mezzt befutós pbaevel ledolgozta egyik guy,és hopp haltunk :-) skill 4tw \o/
legyél korszakalkotó, vagy úttörõ vagy vmi ilyesmi 😊
Botond
járt utat járatlanért el ne hagyj ^.^ nektek mûködött,nekünk is menni fog :-)
a döntés a ti kezetekben van!
Botond
2 lehetõség van,vagy megtanulunk játszani,vagy rr8-9-10ig zergelünk mint ti :-) u know
ne szopass...
Botond
asszem 4fgvel jövünk vissza :-D
Botond
warden nélkül hibi group random csak :-) olyan mintha ti sorc nélkül rohangálnátok :-D twf alátok,és egybõl van egy kis interrupt,de így eleve túl sebzitek a full light specces mentát meg ilyenek,nem poén :-)
Mi is mindig csak fél resisttel vagyunk, nem tudom mi a bajod ezzel 😊

Most egyszerûen jobbak voltunk 😊
Botond
én mondtam nekik,hogy warden resist nélkül ez suicide,de nem hitték el :-) übi /face-el megint szépen csúszik,de ez most azé nem volt fél zónás :-)
Botond
áll ofc...és azért kell 4*twf3,hogy ne 250dmg legyen 3 secenként hanem 1000,na ha azt vki begyógyítja úgy hogy interruptolodik és 5secbõl 3at stunba van akkor az megérdemli,hogy lenyomjon minket ^.^
Botond
ezért kell stt3,mert az 3sec stun 5 secenként unpurgeable,és twf3 nem csak sebez de snareol is :-) szal mondjuk bárki ott ál és várja hogy sebzõdjön majd akit elkap a ganksquadom :-o
kár hogy nem AE, rányomod muksira azt alárakja le... sokkal egyszerûbb lenne 😮 bár room campra amikor albok megrohanják szobát NAGYON durva, igaz nem sikerült megölnöm vele senkit de kaptam szép spammet (dmg wise, vmi mana ment vagy hasonló kapta a roxor bonust.)

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

jah, CSAK ki az a fasz aki ott áll egy helyben és várja hogy sebzõdjön? várba meg nem lehet normálisan berakni mert los kell :<

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Botond
egy gt-t lenyomni field combat be se tart pár secnél tovább
amig van várad ahova betedd addig jó ._. utánna már nem olyan nagy szám :<

Botond
twf3 > all ^.^
Igy lett rr3 as. Igaz rajta meg paran rr5 -osok lettek de az nem szamit =)
Pari
Erol jut eszembe...amikor meg sokkal luzereb koromban bg-n apkba erkezve meginviteoltal az ott alldogalo BBok felet,es kicsit kirekesztetnek ereztem magam,hogy meg csak le sem kopnek😊)

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

Pari
Szerintem badarsag azt allitani,hogy a buffbotok csesztek el a gamet, mert minden mmorpgbe van buffbot, csak azon mulik,hany accra van penzed, inkabb az bassza el,hogy 1-1 classnak (cleric,shaman...) tul sok buffja van...egy par buff atkerulne ezektol egy par kevesbe jatszott classhoz,sokkal jobb lenne...

Pari
Szerintetek hogy nezne ki egy idealis FG coop szerveren?

mindig jot nevettem a BBden mikor futott a nagy troll utan sticken =)
mr wyan :>

anti hero

Nekem addig nem volt gondom buffbottal amig enemynek nem volt csak nekem.=)
Én is lépek most már végérvényesen. Ha végiggondolom az egész daocot nem a toa meg nf hanem a buffbotok szarták el ezt a játékot.

nf ha nagyából olyan mint gorron akkor ha nem alb caster/ijász esetleg infil/mincer vagy jobb ha /quit már most.

zzz

Nem lesznek botok a WoW-ban mert csak 1 buffod lehet egy ppl-tõl szal nem éri meg... már ezzel is hatalmasat léptek elõre a szememben. Szerintem semmiben sem fog különbözni pvp része daoc-tõl. És a sok zavaró dolgot pl 4fins camp/toa stb szarok nem lesznek még... ha 2 évig normális lesz a wow már akkor megérte 😊)
NF-et még kipróbálom de utánna lelépek 100%

Botond
jamies xpzi govot HoCba,erre jön vmi random rr7 infil,jamies wavelni,infil nem is csinál semmit,megvárja amíg húz és xpdeathre nyomja,kicsit ideges lett szólt,hogy na öljük le õket (BB on stick ^^) most,megyünk és lõn,se GP,se 1 insta semmi,nem kellett :-)
Hangianix
Jah, shamannal szedtem egy csomo rp-t igy ossze. 😊 72.5k kell meg, azt remelem jovo het vegeig ossze szedem (bar fogalmam sincs hogyan), utana csak elvetve leszek. Addigra megoldom az MSN-t 😄

Botond
hm,ld lettem amgnél,visszaléptem látom bm guy csapkod vmi wardert,lebuffstrippeltem con+strcont a warderrõl,de mire sebezném padlózik,erre 601rp :-D speccelj BBnek hangi és 2 nap az rr lépés :-D
Uberlama
én most skaldal tolom és egészen jol el lehet solozgatni, csak tudni kell hova nem szabad menni 😊

Botond
4twf leviszi õket 10-15sec alatt imo