43179
-
#34419 Tegnap jo volt, lealltam Toxii wardenevel duelezni, megutott a traitorral egyszer poenbol, az proccolt es utana folyamatosan healelnie kellett, mig el nem portoltam Ligenbe :DDD -
#34418 "I recomend traitors offhand and LW mainhand. with 2 LW you get 56 dex and 16 cold and heat with melee. you wont be able to offset that with a non SC bow. but you can offset 26 dex (or some of it) on most dropped toa bows ad fools bow." -
#34417 Casterek ellen meg mindegy. :DDD -
Rockety #34416 csak slash és crush even. -
Rockety #34415 persze, csak slash mindkettő... battlert egyedül 2h slotba érdemes a debuff miatt tartani (proc szart se ér). Talán malicet megérné ha slasher lenne de nem az :P Egyébként rangerként főleg enemy stealthert fog ütni azok ellen heat/thrust/cold a legjobb imo. -
Rockety #34414 he egyáltalán nem. -
#34413 De en pierce, vagy mi vagyok, az nem csak slashben van? -
RogueGigi #34412 Szerintem rangernél meg minden dw karinál most a battler+malice kombó a nyerő.. -
#34411 Koszi. Azt se tudod, hogy ijbol melyik a legjobb? Illetve "elmeletileg" kit mivel kellene loni? :) -
RocketyATwork #34410 1, archery speedet 250 qui miatt, melee speedet meg haste miatt fogod capelni :P
2, huh nagyon nem vagyok otthon ranger templatebe, de som - goldenspear (brittleguard killah)ajánlatos + range/dmg cuccokra is érdemes rágyúrni
3, érdemes (range - speed - what kind of enemy is that miatt :P) + cold/heat LW-t is pakolj be jól. -
#34409 Save as-sel nekem se mentette, de Firefoxbol raklikkeltem es ugy igen. -
#34408 Probalj ki tobb szervert. Nekem siman leszedett mindent onnan. -
RogueGigi #34407 Nekem mondjuk nem indult el a letöltés.. :P -
#34406 Nem tudom benyomni, mert 5 perc mulva megszunik a kulcs es te mar nem tudod elkezdeni vele. Nem tudhattam mikor jossz vissza :P -
RogueGigi #34405 http://server8.download.filefront.com/fexdkpyhyy+/pub2/Dark_Age_of_Camelot/Media/Videos_and_Trailers/ReaverNeedsLove.avi
ha eleve ezt nyomod be... :P -
#34404 Ide menj el es innen letoltheted -
#34403 Lattad a nemet reaver videot? -
RogueGigi #34402 Ja, ugyanez elméletben tök jó volt VP nerf előtt is papíron wizarddal, aztán a valóságban kicsit másképp alakult :P -
#34401 Persze nem 1-2 ora jatekkal, de megis. -
#34400 Azt el kell ismerni azert, hogy a stackelo twf idejen, egy zerges szerveren siman lehetett volna 1 milla rp-ket csinalni egy jo reaver grppal. -
RogueGigi #34399 Tartok tőle, hogy vampirt nem nagyon fogunk grpban látni, mert a dmg outputja totál shit.. Legalábbis úgy tűnik nekem.. Csak jó az életbenmaradási képessége mint egy necronak vagy bdnek. Mondjuk meg lehet nézni melyik karit használják most rvr grpokban, újjak közül CSAK a bdt. Reavert is helyel közzel, de én személy szerint nem szeressem, mert dmge szar, csak van utilityje, ami az albokból úgy ámblokk hiányzik ugye, pbae interrupt cuccos, dehát az manapság jöhet ml szarokból is, szal akkor inkább merc. -
#34398 Azert mondtad, hogy sharnak ne rakjak qui-re pluszt, mert 250 a cap es azt ugyis elerem buffokkal?
Milyen arti kell minimum egy ranger templatebe es mi kellene egy maximumba?
Erdemes-e tobb ijjat is cipelni, kulonbozo sebesseggel (pl. kulon lassu, de nagyobbat utot stb.)? -
#34397 Hat volt ott full toas is, csak nem template volt ott, hanem minden, ami megtetszett. :DDD -
RocketyATwork #34396 O_o az hogy nem full toás, unbuffed emberkéket lever nem árul el szinte semmit se a karakterről. -
#34395 Ellenfel nagy resze n00b es buffolatlan volt. -
RogueGigi #34394 Kiváncsi leszek majd az új karik mennyire lesznek leverhetőek szólóban minivel. Pl megnéztem a vámpír videót, és kicsit lehangoló volt.. Még ha az ellenfelei noobok voltak is.. -
#34393 Most hibik se sirhatnak. Vampiir a legjobb otlet, amit uj karikent kihoztak szerintem. Annyira nem tap, ha azt nem szamoljuk, hogy nem kell bb, hogy jo statjai legyenek, igaz, nem is eri el a bb buffolt kariket. -
RogueGigi #34392 hereticet** lol nem jó ez a több dologgal is foglalkozok egyszerre postolgatás :) -
RogueGigi #34391 Tudod a szomorú, hogy mythic is így számolja a ballance-t kb :P Néztem a hereticegy, és egy kalap szar kari szerintem.. Megint kb mint a bd->necro volt, nagyjából annyira használható rvrben.. gg mythic, végülis nincs is szükség albokra, minek az.. -
#34390 Van megoldas. Albiknal legalabbis. FG (bolt range mezz) + mini+3 scout stealth kiseret. :DDD -
RocketyATwork #34389 még tréfásabb warlock után lesz, 3 zerker 1 warlock 3 healer 1 shaman
gl hf :P -
RocketyATwork #34388 jah 3-4 banelord és 3 sojouner egy grpba nem túl tréfás :P -
RogueGigi #34387 Nem fzvel nyertek :) Meg mostanság a legtöbb tank átspeccelt arra az idióta mindenkit interruptolok mlre, ami engem az őrületbe bír kergetni ha casterrel játszom.. -
#34386 Meg 2 perc az fz? -
RogueGigi #34385 Stajji rr6os, twisting rr9, a caster nevére rosszul emléxem, szal a nemtom már kivolt, de valami k betűvel kezdődő rémlik mintha (talán kuca? ő mondjuk rr10, de nem vagyok benne biztos, szerintem nem ő volt).. Nem noobok, és azért nem is low rr-esek.. Csakhát middik ugye.. :) -
RocketyATwork #34384 korgon féle grp nem a legjobb sztem (2 zerk bd lolz:E) és staijionék elvileg blademasterekel kenik amig low rrek? legalább is ez volt a plan -
RogueGigi #34383 Shroomok tudnak genyó sunyik lenni, mondjuk az igazi jó dolog amikor valaki odapullol valami lila mobot ami aztán jól xp halált ad nekik :)
Mincerrel én inkább elkerülöm őket ha szólózok, duóban viszont simán ki lehet venni az erdőből (Pa+2shout, esetleg még cd is bemegy, de kb ennyi), mondjuk néha várni kell amíg jó pozícióba kerül.. és néha belehalunk az akcióba, bár ha ps fent van, akkor nem :) Toa nem tett túl jót a castereknek..
Komolyan mondom néha fun végignézni egy jó hib vs mid fightot, tegnap tátott szájjal bámultam egy high rr csatát. Twisting stajji valami kelio vagyki a hippiknél, korgon etc a másikon, bakter, kb 2 perces csata volt, hibbik iszonyat jól játszottak szerintem, mégis veszítettek, hiába, tank train meg a több healer szépen lassan felőrölték őket. Pedig amikor az eldrichük pozícióba került azt hittem ennyi volt a middiknek (koby caster kétszer halt), de aztán győzöt a utility meg a tank train.
Szerintem nem maradna hib ha albok lelépnének, mert egy jó mid grp ellen nincs esélyük. -
#34382 Ja igen, ide meg nem irtam be, guilden (Nocturne) belul a 'm8' rangrol a 'Killerbee' rangra emeltek :D -
#34381 Avalon thid az igazi uber. FG midi, FG albi es 2 hibi. :DDD De azert neha vicces. Animist elbujik a fak kozott, lepakol x gombat. Harom szarra buffolt infi m8 (vagy eppen bonedancer, skald, healer trio) elhagyja pk-t en meglovom az egyiket majd elorantom a kardom (lotavolsagrol), kicsit forgolodom, majd sprint az erdobe. Konnyu rp remenyeben sprintel mind, mint allat. :D Casterek eseteben konnyu, infiknel azert kell egy csomot futni. :D Mondjuk a 3 a max szam, mert mar akkor is szarul "assistolnak" a gombak. -
RogueGigi #34380 Stt csinált vmi 56 deathblowst ma :P