43179
-
Rockety #34459 k akkor menjen battler és malical. nekem végül is mind1 :P -
RogueGigi #34458 Tegnap kiütöttem egy rr6os skaldot batlerral, ő meg 2h-el (valami kalapács volt :P) solóban úgy, hogy 80% hpn voltam, és ip down volt (sos is :P). Szemét mondjuk resistolta a battler proccot, de rajtam kitűnően működött, ugyebár kb mint nf előtt az az absorb ra :P
Az esetnek mondjuk volt egy érdekessége, épp elsosoltam egy kissebb stealthzerg elől (3ns+1ranger tiszta lol), sossal, és pihentem stealthben a vízben valahol blendrake mellett, amikor észrevettem a lent mélyen a vízben kummantó skaldot, szal fogtam, flute, mezz, 2shout, de elsőt resistelte, szal gyorsan castoltam kövit, erre mivel azért ő sem volt gimp, megfordult, és mielőtt befejeztem volna a flute-s mezzt, lemezzelt instával (middin milyen is lehetne még egy mezz :) ).. Lemezzelőttem, de azért nyomtam egy face-t. Aztán szépen bepozícionált mögém, elővette kedvenc kalapácsát amit még aputól kaphatott, és valami iszonyatos brutális stylet használva rámtett egy misst, ezekután működött a face-m, és mivel nem interruptolta már a második mezzemet (a felén már tuljutott a castom mikor lemezzelt), ezért az is elcsattant, szal ott állt lemezzelve a gimpy kényemre kedvemre :) A lényeg, hogy valszeg azt a duellt a battler nyerte meg nekem.. :P -
#34457 mennyetek mán alunni :-D -
Rockety #34456 34416
OwnED tbh :P -
RogueGigi #34455 Nem csak slash, van crush verziója is.. Csakhogy belekössek ofc :) -
#34454 azér azt tudni kell hogy Vanguar hiába rr8 (vagy mekkora) a világ legszarabban felszerelt sb-je. nemtom milyen cuccokba van de battler+malice-al relicek nélkül mindig capet ütöttem rá, volt rajta 1200+ PA-m meg ilyesmik -
RogueGigi #34453 Annak ellenére, hogy ő is lefikázta a wowot, azért rendesen leteremt minket hogy merünk még daoc fórumon írogatni :) -
#34452 Zavar a sok offtopik szemet a DAoCrol mi? :D -
#34451 stop spam tbh! -
#34450 Nem tudok olyan gyorsan megolni egyet, az a gond. Lassu az ijjam es az elso lovest viszi ugye a bt. Szoval 3 loves alatt ram jon egy pet es akkor sanyi. :<
De mar van 3 panceldarabom es a fegyvereim se szurkek. :DDD Meg van meg egy gyurum, kopenyem es nyaklancom is. Igaz, sokba volt (korbejartam a turkalokat :DDDD ) igy 2 ezustot kellett kolcsonkernem valakitol a Thid portra. Bar 50 gp lett belole, mert regi Prydes haver volt egy masik guildbol. :D -
RogueGigi #34449 Mérnem, kicsapsz egyet, és mire felocsudnának release-lsz :) -
RogueGigi #34448 - Legendary weapons made before 1.68 will now have reduced melee, spell, and archery damage bonuses. This change has been made to bring these items in line with the new guidelines established for Trials of Atlantis objects in Version 1.68. For more information, please visit http://www.camelotherald.com/more/1329.shtml.
Aha, rosszul emlékeztem, a rajtuk lévő bónuszt csökkentették csak. Ami mondjuk szerintem furcsa, mert jóval nagyobbat sebeztek ezek a fegyverek nf előtt, szerintem nem csak az a pár %os csökkentés volt, de ezt persze nem találtam sehol.. (idézet az 1.69 patch notesból jött amúgy) Szerintem manapság nincs sb aki 500 felett üt sima ütéssel lw-vel, vagy persze az is lehet, hogy a jobbak leléptek, és még nem találkoztam ilyennel nf óta :P -
#34447 Azutan jott a fg+ alb csapat es onnantol kezdve ket leech killem volt. Az ember nem igazan tamad meg egy olyan erot, amiben 2 caba, 3 sorc es 1 theu is van. :p -
#34446 Hat igy jar, aki betamad egy blue con kobold huntert. :DD -
RogueGigi #34445 Az élet apró örömei :D
Hülye csíter kirugva, gj m8! :) -
RogueGigi #34444 Megjegyzem én battlerral ütöttem konstans 300 körüli dmget rr9es sbn, aztán ott sírt a #stealthzerg -en, hogy WTF mincer nem üthet ekkorát, kapjam már be :) (neveket mindig elfelejtem, szal már nemtom kivolt az.. regturral duoztam, o meg egy hunter m8el)
Csakhogy eloszlassam a battler szar tévhitet :) (csak így zárójelben írom le, hogy azért néha még most is hiányzik az én kis Spectral Soul Anchor nevű szutyok sidi drop kardom, azzal besoxor ütöttem capot, ami akkor vmi 330 körül volt, és besoxor ütöttem 400 felett crittel :P :) minceren azért az nem olyan szar dmg, mégha egy zerker ki is röhög érte :) ) -
#34443 BG1-ben nekem nari (lvl 25) infiert 4 rp-t kaptam. Azt hittem 3 a max. -
RogueGigi #34442 Jah, ma már stt is malice+battlert használ mint saracen... ez csak mond valamit :P (pl hogy stt egy gimp :) ) -
RogueGigi #34441 jaja, botond csúnyán leszúrta puppyt :) Mondta is, hogy szerezni akar egy respec követ, mert ez így nem járja, de aztán lehet meggondolta magát :) -
RogueGigi #34440 Puppy tipikusan high meele specced. LWnek volt plusz bónusz dmge vmelyik patchben, ezt elvették, olvashatod a patch notesban. SBk hihetetlen durva dmgeket csináltak vele, na ennek vetettek véget de dulván. Manapság már majd mind sb malice+battler combot használ. Nincs ns, aki megállna ellenük lw-vel, ha battler up. Ez van, 19% debuff az nmy-n, 19% absorb a casternek, az majd' 40% dmg differencia, amit nem ellensújoz még az lw debuffa sem. Nem számít mit mondtok, ez saját tapasztalat, és sietek leszögezni, tudom, hogy qrva jó az lw debuff után, de battler egyszerűen jobb, ha a charge fent van. Én sb4tw itőkben kiparkoltam egy friart valahova emainbe (nf előtt), és buffolgattam magam heat/cold/matter ellen, és 40 valamennyi százalékos heat resisttel kiröhögtem az sbket. Ugyanezt persze megcsinálták ők is, mert pont a shamanon vannak azok a resistek.. :P STT de sokat anyázott miatta, az 50%os heat resist miatt :) -
Rockety #34439 fzből nem jösz ki imo, de persze lehet hogy tévedek ^^ -
#34438 Stealthbol, gyors ijjal? :o -
#34437 rr8as rangerrel felmostam a padlót 6x zsínorban :-) Gigi is látta :-P először elvertem selfbuffed nagyon (wardennel),aztán mondta,hogy felbuffol mind2nket,akkor elvertem mégjobban,aztán még ezt párszor míg végül feladta :-) -
#34436 linkeljé má ilyenkor bazze,moderáááááááátor -
#34435 Ket cucc hianyzik. Az ij es valamelyik armor, szoval nem rossz, annyira nincs is benne sok arti, de nem hianyzik tobb bow % ? Igen, tudom o inkabb melee. -
Rockety #34434
nah hogy végképp oszlassam ezt az LW nem jó, battler és baráti köre baromságot. :P -
Rockety #34433 ja és ő shar. -
Rockety #34432 tudom, giginek ment mert elég nagy faszságot irt be ^^ -
Rockety #34431 RR8as PIERCE ranger , alias puppet healer :P -
#34430 Es kell is az LW, mert minden stealther ellen minusszal utok. -
Rockety #34429 Fools - Braggarts Bow (amelyiket könnyebben betudod rakni scbe)
slash esetén : malice (malice proc >>> battler gigim8y xD) - amit akarsz
pierce: LW - traitor/croc dagger
Mariasha Sharkskin, SoM, Goldenspear battler helyett
Gigi mi nem müxik ? :P
és LW nem ad bonus dmg-t, pont az a lényegük hogy egy-két armor ellen érzékeny bizonyos magical dmgre, ie LWkre :P.... főleg a 35% resist debuffjuk után vicces ez- (leather alapból -10% resistet kap heat ellen, vagy 15%?).
-
#34428 Bekapom a str/con debuffot es annyi is. Es bar nem evadelek annyit, azert jo, ha ket stun styleom is van (CD oldal, es Pierce evade). Slash-t legalabb 39-ig el kell vinni, hogy legyen ertelme. :( Slash styleok fele ugy kezdodik, hogy miutan blokkoltal...
Lehet lurit kellett volna csinalnom, ugyis inkabb sniper leszek es akkor tudnek SI klienssel is jatszani, de nem kezdem ujra. :) -
#34427 sharnak slash és malice/battler kombó a nyerő,piercer az lurinak való -
#34426 Szoval akkor mit kellene hasznalni? -
RogueGigi #34425 jaja, használjatok 15dpses kardot, az nagyon üt :D -
RogueGigi #34424 Nem értünk egyet, amit írsz már rég nem működik.. 2 patchal ezelőtt nerfeltek az lwket, nincs több extra dmg bonus. -
#34423 1.70ben még az volt :-) lvl50en persze :-P -
#34422 nem kék con -
#34421 csak ugye kék con ,és 15.0dps... -
Rockety #34420 jah traitor proc rox azt elfelejtettem irni