Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
kinézek odinba,ha gondolod :-o
Botond
meg se bírsz ütni :-o
flurryval akarod pwnolni vagy mi ? .o

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

grapplemaister baratom :>

anti hero

kijovok merccel azt te is megkapod a magadet vmelyik reggel :>

anti hero

Botond
könnyû más f@szával a csalánt verni ^.^
AngeLujo
\o/
csináld meg neki az rr2-õt nyugodtan tbh ;p

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

hiresse teszlek, latod?😊

anti hero

AngeLujo
lenyúltad a friarem te dög? 😄

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Tafaya
Nem rossz, én a friarfiltratorommal 16 szurke midit csaptam szet DF portnal, 2 zoldet meg egy sargat meg pluszban, aztan egy zold BD kergetett ki 😊

Uberlama
OP 😄D

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

Botond
findernek is ez a hobbija,lekolbászolunk upplandba és gondolkodás nélkül ráfut szürke xpzõkre és pbae :-D
.978 ->979 :o megjobb xD

anti hero

aze remelem mindenki erzi hogy 1L78rol 1L79re leptem
MWAHAHAHAAHHHAAHHA

anti hero

anti hero

Pari
lol, en meg egy 105os skodan tanultan, utana meg apam 130LE-s POLSKI Fiatjan 125(nagy polski)5sebesseges, 1500ccm motorral..elsore leszagattam rola a kipufogot...amugy ha jot akarsz magadnak,akk vmi Fiat Punto jellegut vegyel asszonynak,enyemnek az van, es majdhogynem kenyelmesem,mint az en BX-em, pedig az egy baffot nagy hodaly.

"You no mess with Lo Wang!" Amoxx

Botond

kimegyek reggel emainbe,1 órát szobrozok amgnél,de semmi,elászok apkig,erre egy midi trebuchet van ott félig szétesve lol

asszem ez volt az uccsó alkalom,hogy kigyalogoltam emainbe,várjuk tovább NFet
Botond
suhancok >.<
Uberlama
jah lehetett volna még egy csomo másféle de vizsgázni minél kisebb könyebben manöverezõ auto kell hogy ne legyen gond. ha lesz jogsi akkro meg otthon van seat toledo meg leon is szal azokkal lehet majd ugymond nyomulni :o

elrontod a funomat :<

anti hero

gimme a week or 2 pls before im ready..

anti hero

Botond
reroll AoDba megin,vagy mi?
Sztem örülni fogsz Bhalage válaszának 😄
Botond
#32303 :-o
Botond
accod lejárt,vagy mi a pálya veled btw?
nem tudom

anti hero

Botond
amit most klasszik2-nek árulnak,opelnél nem számozás van,hanem betûk,kadett volt e-d meg talán c is,a-b már nem is emlékszem mi volt,elsõ astra volt h,az enyém volt a G,most meg H astra van a bótba
Mi a faszom aza G astra? Ezt már régen is megakartam kérdezni

Én kurvára lepukkant golf 1-esen tanultam ami nem vette be az ötödik sebességet meg ilyenek. Bezzeg a mai fiatalok.. 😊

Botond
gyerekek ágyba bújtak,vagy mi ez a pangás hirtelen?:-o
dehogy is, ma szuletett artatlan barany vagyok

anti hero

Botond
nagy geci vagy te,ha kicsit összeszeded magad ^.^
ty m8

anti hero

Botond
lál,pwned :-D
pwned =)

anti hero

Botond
akkor meg stfu tbh :-o
nekedvalo

anti hero

bar vegul is fullextras megane2 es golf5 kint figyel a garazsba :p

anti hero

Uberlama
yaris tanulo autonak elég power én azon tanulok egy finom kis könnyen kezelhetõ auto, kicsi tipikusan városi kisauto, egyszerüen imádom 😄

akkor die irl :>

anti hero

Botond
nekem egybõl szalonból friss verda volt :-) egy G astra,akkor volt zsír új modell :-) nagyon szerettem :-)
nem, en suzukin tanultam, a zsiga az apam kocsija volt azzal jartam eloszor, hat az tiszta poen volt, annyira oreg volt, hogy beinditani is alig lehetett, de ha ment egy kicsit akkor utana nem volt gond vele 😊 utana jottek a nyugati markak 😊

anti hero

Botond
én egy uno-n tanultam,az oktató képes volt a 8 sávos keresztezõdés közepén kinyomni a kuplungot,hogy ne húzassam szét a verdát,meg vagyok huzatva?:-D (1esben 12^^)
en egy 20eves zsigulival kezdtem ^^
mai napig hianyzik neha akkora roxstar kocsi volt 😊

anti hero

Botond
igazándiból,még nem döntöttem mi lesz,mert ugye eleve nem akarok 3 kocsit,mert azé jóból is megárt a sok,na most ami most van az 1-2 év alatt le fog harcolódni a szõlõben,és mint személyautó kiesik a körbõl,szal kell egy olyan autó ami személyautó és jó nagy is,mert elfér benne a család,vmi egyterû mondjuk,de elsõ autónak az asszonynak egyterût,hogy parkoljá bazze,hááááááááát,ha meg veszekneki egy kis városi autót,akkor meg venni kell egy családit is,és az se jó mint említettem,szal most itt tartok :-o na meg megy ML3 \o/
elsõ kocsinak ajánlatosan egy olyat amiben nem 200 rongy egy váltó-csere avagy kuplung (laikus vagyok de úgy nagyából érthetõ remélem ^^)

zzz

so true :-p

zzz

Botond
nem azért,csak nonstop használom,a vezetés meg olyasmi,amit ha nem gyakorol az ember fõleg a kezdetekben az nagyon veszélyes,szal jogsi mellé kell gép amit hajthat,különben sose tanul meg jól biztonságosan stb vezetni
Uberlama
nem mered asszonyra bizni ? 😄

Botond
nem keveset az biztos :-) de épp tegnap tette le a kressz vizsgát az asszony,szal kell másik gépet is venni,pedig ezt pont azé vettük,mert elõtte 2 volt,és ez 2 az egyben,mert személyautónak is komfortos meg terepjáró is :-D