43179
-
#34539 FH-rol egy signature-bol:
Btw, WoW is good if you like Quake with teletubby gfx... -
RogueGigi #34538 Oww télleg.. bocs Botond.. Ugye azért a kövi szüretre meghívsz? :)
-
#34537 Mert elarultad a titkot!!!!!!!!!! -
RogueGigi #34536 lol úgy tűnik érzékenyen érinti a téma :) -
RogueGigi #34535 Ugyan, valdd be, hogy pesten voltál, mert fogyóban volt a tablettád az idény után.. Most meg kitaláltad, hogy piacra dobsz egy különleges '2005. Tavasz' feliratú bort, ami természetesen 100%-osan természetazonos anyagokból fog készülni, mintegy percek alatt. Király kis évjárat lesz, az már biztos :) -
Arlen #34534 Nincs kedve valakinek mid/guin-ra jönni? (US server) ha igen, email me: [email protected]
:p -
#34533 Az igazgato volt benyugtatozva. Sose szereti, ha hetvegenkent kiszokom a videki intezetbol szabadult ismerosoket varva. :D -
#34532 van elég bajom nélküled is :-D meg hívtam az igazgatót,nem adtak látogatási időpontot,azt mondták nagyon be vagy nyugtatózva ^.^ -
#34531 Pfff, es fel se hivtal!?!?! :DDD -
#34530 azért volt 4. page,mert 5-6napig pesten voltam :-) -
#34529 Nekem meg minden portolas utan jo esellyel kidob a ToA kliens vasarnap ota es indithatom ujra a akkor a gepet. :( -
#34528 Ezert volt 4. page? :D -
#34527 Avalon bg3 elkepesztoen ures, pedig mindenki azt mondta, hogy 10+ ember van allandoan. 90 rp jott osszesen :< Olyan surun talalkozol enemyvel, mint Prydwenen kb. :D Es ott is a hibik zergeltek!!! (druid es en :) ) -
#34526 x800xt pe power van :-o 2giga ram is ofc -
RogueGigi #34525 Na mivan, 4ik page lol.. -
RogueGigi #34524 Háj -
#34523 -
Bhalage #34522 hi -
RogueGigi #34521 Hát meg nem is jól van speccelve RAilag sztem. A purge alap lenne, hamár nincs charge meg uber determ, meg úgy egyáltalán.. -
#34520 Bloodscalpon -
RocketyATwork #34519 [URL=http://48.sulinet.hu/bemutato.html]hazafias game ^^[/URL]
jah, de reaverje még low rr nem ? -
RogueGigi #34518 Jah, puppy jól tolta azt a rangert, mondjuk reaverével többször próbáltam együtt, és nincs rajta purge meg ilyenek, szal inkább hagytam a rákba, mindig hallt mint kenny, nem segített túl sokat :)
Mondjuk látszik is melyikkel játszott sokat.. :) (mondjuk velem utált játszani, mert sosem tudta a tank traint túlhealelni rajtam :) ) -
RogueGigi #34517 Aztakurva.. Lehet kéne csinálnom egy új templétet :P -
#34516 Ezt irta a fegyverekrol, gondolom nem sertodik meg, ha bemasolom:
"I would recommend getting legendary mainhand (cold/heat/spirit). Offhand you can go Croc-tooth dagger (or its summoned weapon), traitors dagger, belt of sun summoned piercer (very good weapon +stats + nice bow too) or perhaps even player-crafted if u need the stats on it. I wouldnt go arti mainhand; pierce is poo damage on other stealthers (Except minstrels/scouts) but Golden-spear is fun for leeching."
"Fools Bow is simple to get and good. Its abit fast (4.9 speed) but works good for roaming. If you wanna sniper (critshot a buffbot ) get an immolated bow; its uberslow (5.8) and the stats almost match Fools-bow so u can SC around it so both fit perfect (think a bow with +4 bow, 19 dex, 19 qui in SC will fit both perfect)
Fools bow has the DoT-proc; which can be handy at times; but also breaks your speedshout in PF; which can be annoying. The siegelore proc is nice in New Frontiers tho. IMO a must have bow." -
RocketyATwork #34515 jah winged helm elég op, volt belinkelve egy dmg log amikor fent volt ez a style reductioner... asszem bigchief vagyki infi paja ami alapból 600+ ártott volna redukálódott olyan 200ra and so. -
RogueGigi #34514 Fájdalmas az a 20util ami azon a winged helmen van.. Nem segít a template készítésben az biztos :) -
#34513 Beszeltem Puppettel, o azt mondta, hogy 2 dolognak (arti) kell mindenkeppen egy ranger template-be lenni (nem fegyver): Winged Helm (/use2 miatt) es Mariasha. -
RogueGigi #34512 Nekem nincs tabletta nagyüzemem bortermeléshez, így nem fussa minden évben új gépre :) -
#34511 hát a te 386osod elavult már kissé ez csak azé van :-P -
RogueGigi #34510 Háát, szerintem nem valami nagy szám, vmi elég szar templétet csinált kevés artival (mint a cabalistomon ami van :P), és sztem nem játszik vmi überül. Én sosem használom a stunt meg a mezzt együtt, hacsak nincs valami nagyon nyomós indokom rá..
Mondjuk a videókészítés legnagyobb hátulötője, hogy nekem iszonyúan csökken az fps-em, szal olyankor én is elég gimpül játszom, 1fps-el nehéz skillt mutatni :P -
RogueGigi #34509 Kivi vagyok rá, hátha látok valami új trükköt :)
Mondjuk igazán az a menestrel video teccett annó, ahogy szopatja a népet unbuffed :) -
RogueGigi #34508 Naja :P Diplomatikusabban így mondják :) -
RogueGigi #34507 Majd otthonról, munkahelyről tiltva van. -
#34506 5. Dark Age of Camelot -
RocketyATwork #34505 [URL=http://forums.freddyshouse.com/showthread.php?t=52238]rr5 mincer movie (mire jó a battler Gigi m8^^) jól elő van adva benne[/URL] -
RocketyATwork #34504 excuse for piety buff ! (no grapple for me , no sirie! xSD) -
RocketyATwork #34503 random grp ---> lets invite typá avenzsálódott? : P -
RogueGigi #34502 Jah, ez így van. Viszont nf előtt szerintem excalon volt a legtöbb 'jó' vagy 'fixed' grp, mincerrel sokat moziztam stealthből :)
Megmondom őszintén most albiban talán 2 vagy 3 nagyjából fixed grp van, a többi ilyen lets invite típusú, ami néha lehet jó is, de általában inkább nem. -
#34501 Szerintem minden szerveren van 1-2 jo(bb) grp legalabb. Realmenkent -
RogueGigi #34500 Jó, ilyen gimp szervereken bármi lehet.. ott fg friar is pwnolhatna :)