Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
egyébként meg a Steveh-i gondolatmenetet követve jó lesz ha kussolsz,max 60k rpt csináltál prydwenen,szal fingod nincs a témáról,és arról nem is beszélve,hogy release után jó egy évvel kezdted nyomni,és mondjuk Tourin volt az elsõ rr8as a szerveren,sokáig õ volt a top rpbe amíg lourker le nem hagyta,és mondjuk lourk is írta lejebb,hogy aod akkoriban stabil 2fg volt vagy több,szal eleve nem értem mirõl beszélsz,excalon egy fgvel rohangál aod,vagy mitakarsz?
Botond
nem szeretik nem szeretik,de azé az rp jól jön aminek egyetlen záloga az a 2scouttól 4fgig rájuk addoló "nem szeretjük emberek" biztosítanak...
gondolom te is vagod, hogy ez most hulyeseg, de ha nem akkor hadd meseljen el, mint aki nap mint nap latja, hogy AoD 1fgvel kozlekedik, nincs is teljes guild grp hanem van par random figura ill hogy nem szeretik ha addolnak vagy stickelnek rajuk.
ty

anti hero

Botond
na azé 3év alatt csak kiszúrta mindenki,hogy élõ ember nem látott még titekett add nélkül nyerni :-D
Nem ,csak mesélték hogy a Matti nevezetû player ud-vel mass fiendezett, csinált 4-5 towert és ha betámadták akkor egyszerüen beállt kempelni a bázisát:p

Lourker

OFFTOPIC BAZZE??!?

xD

zzz

magyarul?

anti hero

Lourker csak nem te voltal kanin a Tehtour nevu player?
Botond
felskilleztem 1115re armorcraft skillem,vettem egy házat,hogy eladjam a sok 99%qua szart,de látom,hogy szomszéd anyagáron nyomja õket,szal suxx,rákerestem MEn MPkre,és 0db kivéve 2 vest,ami kutyának nem kell gsv miatt,szal gondoltam egyet és átvettem a piacot,csináltam 3MP cipõt (500g,300g,90g volt az anyagköltségük),azokat eladtam egyet 2,3pért egyet 2,5pért egy meg a CMen van 2,5pért,csináltam MP wreathot 1,9pért azt simán eladom 5pért,és csináltam egy MP sleevest is 550gbõl az 3,5pért eladó,szerintem holnapra legkésõbb holnaputánra el is kell,akkor ráállok a nagybani gyártásra amíg enyém a piac,a 20p-t amit beruháztam a házba vissza kell keresni :-D
Hangianix
xD

Nem mintha MSN-nel lenne elo support. 😄

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

jo 7veget mindenkinek 😊
(videkre mentem)

anti hero

_o_

anti hero

😛

Lourker

msn support: we got this hungarian dude here , asking his fookin password
msn support2: lmao, lemme give the care list : ____NOBODY____... we got more important things to do (loads tetris)
msn support: ah yea soz lol0l, turning on autoreply then

zzz

Hangianix
Lehet az a gond, hogy nem Magyarorszagot adtam meg lakhelynek? 😄 Biztos emlekszem meg mit hazudtam :< Nem ertem miert nem eleg nekik a koszos email cim.

Botond
Gatyo most kétségek közt vergõdik,mert rendelt ToA-t a BBjére,ami ma se jött meg pedig múlthéten kellett volna jönnie :-(
Hangianix
Tul sok fiatal lanyokat is tartalmazo kepet kuldozgettunk, lehet az volt a gond. Vagy Gatyo probalja ledozerolni azokat az accokat, akiknek a tulajdonosai lattak ot. 😄

Botond
szal sikerült ban-ra tetetni magad :-D
Hangianix
Nem birok belepni, mas acc-t meg nem akarok. Kocsog password recovery meg nem mukodik, mert rossz email cimet adok meg szerinte, ami azert erdekes, mert 6 email cimet hasznalok es mindet megadtam mar neki.

Botond
ez kb olyan,mint a 'jövök majd msn-re,ott várjá' :-DDDDDDDDDD
Botond
nagy szavak :-o
Hangianix
Mellesleg 33k to go, szal ha hetvegen lesz idom (ez valszleg lesz) es csapatom (ez meg valszleg nem lesz), akkor az RvR /quit meg is lesz. Infit meg lehet elviszem 50-ig amig el az acc (1.5 szint kell), nem mintha valaha is jatszani szeretnek vele. 😊

Hangianix
Nem emlitve azt, hogy kb. 7 honappal ezelott kerdezte tolunk, hogy nem tudjuk-e. 😄DD

Botond
ez elég ritka így a leírás alapján,szal könnyû lesz rájönni ^.^
Hangianix
Lourker, rajottel mar mi volt az a szam, amiben noi hang enekelt zongora kiserettel? 😄

kb :>

anti hero

figy elso korom merccel, ugy is terveztem hogy vki betamad akkor mindenkepp nyomok dirtyt mert fogalmam nincs mittud a kari😊
ml10 abilityt nem probaltam, meg a tobbit se :>

anti hero

AngeLujo
nem gimp nagyon? meg cylian ellen mi a francnak dirty?? :p ha nagyon nem akarsz bunyózni akkor ml10 azt csókolom, 2 ütés 😊

tegnap jarakin ilyet kapott ml10 nyomkorászása nélkül:

(sose ütöttem még ekkorát crit nélkül dia slashel tbh..)

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

xD lemaradt Q_Q

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

reroll phase 2. scene 3?

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Botond
nekem warden/druid kijön 5bõl,animist meg 3ból :-) rangernek meg végképp elég 2 :-)
lol
Uberlama

SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens

9QBs healer utan megteszi 😊

anti hero

Botond
micsoda advanced QB m8!
ja lemaradt a 'powered by Bhalage roxx buffs'

anti hero

Tiffa
Oh Bazsi! Cukorrépa! Üdv Pocaknak 😊
offtopic:

Tiffanak es mindenki masnak 😊

elso kep
masodik kep

Pocak, csaladunk legujabb tagja
=)

/offtopic

anti hero

Elég régi kép lehet, de ebben a setupban talán közepes groupnak nevezhetõek nem annak ami a title-ben szerepel.

aha én voltam ja, mentünk picit mincer m8el, jó az infi még mindig csak keep közelébe se szabad menni :-p

zzz

Uberlama
itt egy kép egy maelstromos emberkérõl, nem a dmg a poén a képbe, hanem a guild rank neve amibe van, ahogy hallottam a többi is hasonlo szintü.. : itten van

Uberlama
Gwats!%! 😄

Botond
na druidom ML5 \o/ FoP power \o/
Nagymama én voltam az elöbb.😊
Ha te vagy Rendorion infi. MoS 5-tel mindent látok.😊

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

AngeLujo
full toától messze vagyok eléggé :p

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Botond
reggel hánykor?:-)
most nem jatszom btw csak forumozgatok neha, majd csak keso este tudok menni v holnap reggel :>

anti hero

esku hogy kiproszaljuk majd

anti hero

igazandibol fogalmam sincs mi lenne, hisz semmi tapasztalatom nincs merccel, de egyszer egyik reggel Amenion vagy Carrera nemtommar melyik mind2 rr7 toa merc duelbe olyan szinten szetb*szott barkit, hogy csak neztem mi a sz*r. tobbek kozott Netcode rr11 skaldot, Montarlo mind2 rr10 karijat (ok nem toa sc de megis) vagy Guardsxmen rr10 toa zerkert. szal a latottak alapjan slash full toa merc vmi iszonyat ;> sztem a warden m8 is lemenne (dirty + endpoti azt csa)

anti hero