43179
-
Bhalage #34579 gigi hgoy te mekkoraegy bogomasina vagy bazzeg =)
nem tudom mi a bajod albokkal, talan tanuljatok meg jatszani, jatszottam apocalype dude ellen (excalon) ill voltam a 'valogatott vitezekbol' (warbar TM) allo public enemies stlong rr11es grpjaval.. nos: elsorol (vs AD) annyit hogy 3bol 2szer kikaptun, 3ik talalkozaskor en vert hugyoztam hogy legyen interrupt ill ne oljenek le egy debuff 2 dd vel ill ne kapjak kurva theu petet, mert a kibaszott theut 3szor felrezzeltek a fightban es csk elbujt petezzett petezett zzzzzzzzzzzz nagoyn jo / durva fightok voltak (add nelkul, 3perc etc, amagad)
masodikrol meg annyit (PE) hogy onigiri, pbuck, saitor etc nevekkel femjelzett lowrr brigad olyan irtast rendezett, hogy ko kovon nem maradt bazzegh, steveh meg merges is volt hogy nem mentem ggbe, de muszaaaaj volt maradnom =)
szal tobb jatek kevesebb siras..
szerintem -
RogueGigi #34578 mincerrel szórakoztam amúgy, elbújtam valahol, unstealth, és 15sec múlva jött is a brigád, soxor annyira pontosan rám, hogy volt kis is nyírtak slel, pedig nem láthatták pontosan hol vagyok, mert időben visszastealtheltem, nem voltam látható helyen. -
RogueGigi #34577 Jah, amúgy excalon te jobb guild grpok ellen sosem nyersz mezz fight, mert mindenki radarozott/zik :P Hátulról meg mire ráfordulsz a sorcot már instázták. -
#34576 tank group power, akkor még inkább voltunk baráti társaság mint rvr guild :) -
RogueGigi #34575 Valahol 1.65 tájékán szerintem. -
#34574 najó de ez régen volt -
#34573 mondom mielőtt leléptünk wowozni :p akkor np már sehol nem volt de szívesen mennék ellenük párszor mer gp nélkül ők is sebezhetőbbek (OF-be 90%-ba szívták a mezzt és ebből 100%-ba jöttek ki gp-vel...). mondjuk valszeg kijönne hogy jóval összeszokottabb csapat, de végülis aod fg se volt kb 2-3 hónapig, mindig "randomokkal" mentünk, aztán egy este lett 8 aod online és feltűnően hatékonyabbak voltunk
szal nem, nem vertük np-t, imo az életbe soha nem vertük meg őket ;p -
RogueGigi #34572 Te amúgy most hol vagy aktív? -
RogueGigi #34571 Megjegyzem amikor találkoztunk én tddvel, ti a ti guild grpotokkal, ugyanazt éreztem, esélyetek sem volt.. és nem a playerek miatt. -
RogueGigi #34570 Arh prydwen.. mindig elfelejtem milyen jó kis szerver volt az :P
Np-t vertétek? -
RogueGigi #34569 1.65 a savage heaven még mindig, odamegy, 2sec, halott vagy (minden második ütés triple), nem tudom igazándiból albiont kiemelni mint best realmet. Nem tudom mire alapozod ezt, de te biztos tudod :P
Ha olyan qrva uber cc kari lenne a sorc, akkor lenne insta mezze, ami amúgy nincs. -
#34568 cleric + sorc + cabának gyengébbnek kéne lennie mint a felsorolt enemynek? mer ha igen akkor nem értelek
még mindig nem értem ezt az "alb szar" sírást szerintem még mindig a legjobb groupot lehet összerakni, jó persze kellenek hozzá jó játékosok is, de ez igaz a másik 2 oldalra is. atm én hibit látom sebezhetőnek így GP nélkül, midi erős mint mindig is volt. mielőtt leléptünk wowolni hibi group nem ölt meg minket és ezt tényleg úgy értem hogy egyszer se, lehetett ez rr9+ eclipse alliance group, akármi, midikkel meg kb egál volt a helyzet, mael vegyesgroupját kb ugyanannyiszor vertük mint ők minket és azért mi nem PE szinten toltuk... -
Mersain #34567 Talan mert cleric/sorc/merc combot kene kiprobalni de mind1.
Hogy sorc dmg -e szar volt? Talan mert cc kari(abbol is a legjobb) de nem biztos. Amugy meg 1.65 ben alb volt magasan a legerosebb fgvsfg-ban. Bar ha jol emlekszem te akkor is sirtal szal annyira mind1. Epp ezert nem tudom sajnalni "szegeny" albiont mivel csak te siratod mar megint =) -
#34566 BD bl, healer sojo. Utnek mindent. :D -
RogueGigi #34565 Szerintem te rossz szerveren játszottál :P
Találkozz egy átlagos, de fixed grpal, pls valravens vagy vilagepeeps, és megérted miről beszélek. Nem arról van szó, hogy nem verhetőek, de sokkal több esélyük van nekik nyerni ellenetek, mint neked nyerni ellenük. Botond, próbáljuk meg így: cleric+sorc+caba, vagy cleric+sorc+pala, vs zerk+healer+shaman vagy zerk+healer+bd/rm/sm akármi. Még mindig teh same? :P -
#34564 Hahaha. Ez vicc. Jo alb grp igenis utos. Most. Banshee es warlock mit valtoztat, nem tudom. -
#34563 igen,egy jó sorc+cleric megállíthatatlan bd+healer vagy drood+chanter kombóval,és ezt te is tudod ^.^ na majd holnap folytatjuk ^.^ -
#34562 Épp lefekvéshez készülődök,szal most nem mennék bele egy hosszabb vitába,de szerintem pont az albok állandó sírása,és nerf ez nerf az követelőzése tette tönkre a játékot.NF is alboknak lett kitalálva,hogy mehessen az eszetlen zerg.Természetesen most az amerikai albokról beszélünk,az eusok mindig is le voltak sz@rva fejlesztési oldalról... -
RogueGigi #34561 Albiont tápolták? lol mit gondolsz miért tűnt opednek a sorc? Mert caster class létére kurva szar dmg outputja volt, vmi 157es nyúkja volt abban a base lineban, és ezt pusztán felhozták ugyanoda, ahol mindenki más dmg outputja volt. Ez tápolás? nemár botond. Nézd meg kicsit távolabról a dolgot, ezeket az upgradeket akkor csinálták, amikor egy sorc 2shot volt egy zerkernek (vagy ez már a savage időkben volt? tulképpen nem számít). Azaz nem volt nagy jelentősége. Nekem elegem lett zergionból, és elmentem vagy 4-5 hónapra pryd hibbibe, de ott meg olyasmi feelingem volt, mint excal-albba, valahogy abból a kicsi populációból túl sokan voltak.. hát ha nem is gimpek, de átlagalb szinvonalon :)
Kukkantsd meg a sorcot mondjuk egy clericel, meg aztán a bd-t egy healerrel mögötte, vagy drood-chanter combot (eldie-drood, kb ugyanaz). Mit látsz? Albi a nyerő? :) -
RogueGigi #34560 Pont most beszélek zaggal, egy általam tisztelt, igen jó healer csókával (mármint cleric), és tulképpen ő mondta ki a frankót, mikor mondtam neki, hogy új klassokkal gyakorlatilag megölik albiont, és majdnem senki sem fog itt játszani (a farmolható realm kihalhat, azért ez meg kéne ijesszen mindenkit szerintem, ennek eléggé egyenes következménye lehet a játék halála), akkor ezt válaszolta: ...alb already no competition in fg vs fg, so i dont see it to be worse
sajnos van igazsága. -
#34559 De ez nem a classok,hanem a playerek hibája.Anno prydwenen a fiúk a 6firewizzi+2paladin setuppal próbálták lenyomni a druid+bárd+6akármi felállású grouppot,és jé csúnyán rászaladtak mindig aztán jött a sírás,hogy nerf smite nerf instamezz meg eleve nerf minden ami nem firewizzi vagy nem paladin,és sajnos ez egy olyan dolog ami örök lett.Albiont végig tápolták,csak egyszerűen mindenki inkább sír,hogy hozzá igazítsák a lehetőségeket semmit,hogy ő igazodna azokhoz. -
RogueGigi #34558 Hiába volt oped sorc pár hónapig, a mögötte lévő support még mindig sokkal de sokkal gimpebb volt mint a middiké vagy hibbiké. Megjegyzem a bdvel szemben a sorc még mindig gimp, de ez magánvélemény, meg csak féligasság, mert itt mindig a grp setup volt a döntő, és abban albion sosem volt túl jó. -
#34557 megjegyzem mióta vagy 10 patchel ezelőtt godmodeot csináltak sorcból nagyjából várható volt,hogy kifullad a játék az előbb leírtak miatt -
#34556 mert a többi realm üres,ha egyenlőre feltételek lennének alb létszám fölény miatt lehetetlen lenne más realmban nyomni => vagy mindenki albion nyomna és nincs többé rvr,vagy mindenki abbahagyná,és nincs többé daoc,így viszont vannak a zerglingek,és a maradék OPted csávó :-) -
RogueGigi #34555 Ráadásul engem ez kifejezetten szomorúsággal tölt el, mert nekem még mindig tetszene.. -
RogueGigi #34554 Lehet kénytelen leszek átmenni megint hibbibe, mint savage heaven idején, mert albion megint játszhatatlan lesz. Max zerg módban. Miért jó ez, a legnépesebb realmet addig nerfelik, amíg senki nem fizeti tovább az accot.. tényleg nem értem. -
RogueGigi #34553 Tök jellemző módon megint hibbik meg middik kaptak jó classokat, alboknak meg kiszúrták a szemét valami szar semmire nem jó useless, nmy által való farmolásra alkalmas karival. -
Bhalage #34552 hat igen jo nektek...
tesom is sztem mar reg abbahagyta a gamet, de legalabbis mar vagy 3 honapja megvan neki a cata, itt EUban meg meg talal a kiadas datuma se konkret ><
nagy kalap sz.r az egesz :> -
#34551 Persze a kis bainshee-hez hozza sem nyultak...imadom,hogy egy half pbaoe- 1500as radiussal rohangal, es kifektet akarmilyen zerget -
#34550 Hjajaj,
Jonnek az rvr missionok...single,grp,realm
nekem lama 3L2esnek icernek ez meg talan jo hir is,kis extra rpt szerezni npc-k gyakasaval...de jon a tower razing...amugy gyakorlatilag annyi lesz,hogy Albionbol sivatagot csinalnak a midek,meg a hibek...
Muhahaha viszont nerfeltek a tetu warlockokat...szvsz a hibes mythiceseknek nem teccet,hogy kifeketette oket egy fel grp warlock:))
bar kerdeses ez a nerf mennyire lesz hatasos,mert szerintem meg igy is tobb mint durva marad...
Na mindegy kivancsi leszek,mennyire javitja vagy rontja az rvrt ez az uj peccs.
-
RogueGigi #34549 Az ott egy bőrgatya? Aszidtem ilyen színű a lába szerencsétlennek.. Ilyen walt disney által designolt játéknál már semmin nem lepődök meg :) -
#34548 Szolobe elmegy! Tobbiek is ilyen 'joggingba' jarnak dolgozni? :D -
#34547 legalább a lila bőrnadrágomról mondhattál volna pár dícsérő szót bazze :-P -
RogueGigi #34546 Bár végülis etiópiában lehetnek ilyen trollok, ki tudja, mit tesz az éhezés :) -
RogueGigi #34545 Mármint melyik atombarom designernek jutott ez eszébe.. kicsit fáradt vagyok én is :P -
RogueGigi #34544 Troll szárnyakkal a fejéből? Miez, nemár. Úristen, melyik atombaromnak jutott ez a szörnyen randa figura? Egy troll tolkien óta nem így néz ki lol ^^
Elf keresztezve egy kobolddal, némi nővekedési hormont túladagolva, és yoda rajongó plasztikaisebész nagybácsival.
Ez valami borzalmasan randa :) -
#34543 az egy troll WoWből,eu szervereken ezzel a sámánnal nyomulok lila bőrnadrágban,íme:
ami a borozást illeti azzal várjunk még amíg jobb idő lesz,egyenlőre ez a nyakig érő sár nem üt be,plussz most kivételesen dolgozok,szal rá se nagyon érek :-) -
RogueGigi #34542 Bakker botond, mi az az elképesztően randa mutáns yoda-utánzat a nevedben? Valami filmből kummantottad? :)
Amúgy télleg kiváncsi lennék a 'birtokodra' :) Daocos borozás nálatok? :) -
#34541 Tul sok a roma munkas oszt egymas torkat metszik, vagy zsebtolvaj mind es a masik taskajat? :D -
#34540 beindult a metszés,most is csak ebédszünetben hazaugrottam enni ^.^