43179
  • RogueGigi
    Ranger? aszidtem rvrezel :)
  • Hangianix
    Hibernia. Ranger.
  • RogueGigi
    realm?
  • Hangianix
    Avalonon jatszom. :)
  • RogueGigi
    Titeket ez mit érdekel, hiszen mindenki wowozik nem? Azt hittem csak én vagyok már aktív daocos itt :)
  • Hangianix
    Ja, ami nem kell, abbol mindig ugy tunik, rengeteg van. Kesobb amikor meg kellene, akkor ugy, hogy semmi :D
  • RocketyATwork
    úgy tűnt legalább is, mert dropolt rendesen de lehet csak azért mert az nem kellett
  • RocketyATwork
    jobb szvsz.
  • Hangianix
    Szoval sokkal olcsobb a bow, mint a ring? Ez jo jel :D
  • Pari
    Immolated bow nalunk 7-8P ert megy...
    de a jovoheten elkezdem PLni a BBmet, es akkor mar en is farmolhatok ilyesmiket vegre...csak talaljak egy jo ac, vagy poc grpot...multkor egy Pally+BB meg az en icerem+1 cleric...10 ora alatt felvitt egy lv1es infet 40-re...plussz a haver BBjet 20-rol 42re...elveztem...csak 3x wipoltak minket, de az idiota pally csak 15+ purpot hivott allandoan
  • Hangianix
    Immolated Bow-ra is ugyanakkora a drop rate, mint a ring-re?
  • RocketyATwork
    erről az jut eszembe amikor savage cold wpnz + warrior cold wpnz + fop bbvel 3-4 óra alatt befarmoltunk 4db imo ringet :P
  • Pari
    hja a leaderrol meg annyit,hogy 3-4 accot futtat egyidoben...egy necro, egy BB, egy minstrel meg egy shield pally blockolni a BBnek...de kurva jo fej, barmit lefarmol a guildieknek, neked csak kempelned kell
  • Pari
    De itt vmi isszonyat gazdag emberek vannak...pl a guildleaderunknek...11db 50es karija van, mind! Legendary vmiben...1 het alatt 1M-t farmol ossze...nagyiparban uzik...masik guildm8, majdnem abba hagyta a jatekot, mert egy housing bug miatt elvesztette 2 villajat...amibe ,csak a merchantjanal 400Pnyi cumo volt, a vaultjaba meg 800Pnyi...en a kis 20Pmel+10artimmal a csoro kategoria vagyok...
  • Hangianix
    En anno cs scrollt farmoltam a Messengerektol unbuffed theuval. :D Mondjuk BB-vel egyszerubb lenne, foleg, ha bedobna egy stunt is. :D
  • Pari
    3 hettel ezelott egy full respec olyan 20+ Pert volt, mert javitottak a Sarin, es nehez lett leolni, de miota rajottek,hogy miert aoe-zik, azota napi 1-2 DR miatt most leestak az arai 8-9P kornyekere...az RA az 900G-1P korul van...
    Marketon egy MP chain darabja 3-6P kozott van...haverok az alapanyag aron megcsinaljak.
    Nekem most Tyrus scrollok kellenenek,de a 2/3 8P, a 3/3 meg 12P...annyiert inkabb farmolok magamnak 2 napon kersztul,1x csak kidobja...
  • Hangianix
    LOL. Immolated ring 50p!?!?! Nekem ingyert volt. :< Mennyi mondjuk egy craftolt mp chain? Vagy respec ko? En 2.8p-rt adtam el az utsot anno es allitolag draga volt :D, RA respec meg 1p korul ment.
  • Pari
    Fu alatt 15P...marketrol 25...Immolated ring 50P...GS30P...GoV25P...CoZ30P...AT50P...
    Halottam egy High RR hib csokarol aki 1,3M-et aldozott be 3 ML10es astral dropert,hogy megcsinalja a astral cloakjat.
  • Hangianix
    Nalatok kiba draga minden. Nevetsegesen. CS 15p volt, Moirai Belt 9p. Nalatok mennyi az utobbi?
  • Pari
    Hat az arti timer az valoban jo volna...nem fogok 60Pt kivagni egy CSert, 30Pt egy SOMert...
    viszont masik jo hir,hogy a Volcon, Aeruson es most mar Stygiaban is szinte minden oj/red/purp mobnak megvan az eselye,hogy barmelyik tersegbeli scrollt dobjon...igy vegre a love story 2/3, es 3/3 ara lement 30P ala
  • Hangianix
    Jo lenne, ha az arti timeren is javitananak ill. 1-2 ml-hez szukseges ember mennyiseget is csokkentenek :D
  • Pari
    wootwoot, uton az peccs, ennek nagyon orulok.
    Jon a tower razing...vicces lesz,de nem az alboknak..
    Gyorsabb movement!!!(Egyelore csak PvEben es combaton kivul) vegre!

ML egyszerusites, vegre barmiylen sorrendben megcsinalhatod az MLeket, nem kell,hogy minden meglegyen,hogy megkapd a x.10-ert a kreditet.

bug fuxeltek egy kicsit a bainsheet( a nerfre meg varok)

JAVITOTTAK A WIZZY-MEN!!! 15% ice debuff es +10-15 sec duration!!!

Nah vegre egy jo peccs!
  • Hangianix
    Olyan mint regen Excal, de most mar jobban elkerulhetoek a zergek.
  • Rockety
    tele van ellenségel :P nekem bejött excal unalom után
  • Mersain
    Miben jobb avalon?
  • Rockety
    excal + prydwen együtt nincs sehol avalonhoz képest, spell iconokat ismered + 10 sor német és megy lazán.
  • RogueGigi
    De az valami csigazabáló, vagy német szerver nem? Most nekem marhául nem hiányzik ez, még az is külön egy csomó idő, míg rekognizálom a 0 német vagy francia tudásommal, hogy mit mond a gém éppen :P
  • Hangianix
    Jo. :p Es most mar fg vs fg wise is a legjobb szerverre notte ki magat.
  • RogueGigi
    Ezt most avalonra vetívte jó, vagy rossz értelemben mondod? :P
  • RocketyATwork
    avalonon játszanál 2 napot sirva fakadnál excalon-prydwenen :E
  • RogueGigi
    Mérnem rvr? Avalon nemtom milyen szerver lehet, de ami nem excal meg prydwen, az csak szánalmas lehet :D
  • Botond #34749
    én úgy gondoltam,hogy a srác 50es chanterével el PLgetnélek hébe hóba :-D
  • Hangianix
    A kezdeti felszerelesre/portolasra, azert kell 100 gp. :) Kiveve, ha caster vagy, akkor egy focus staff es szeva :D
  • Botond #34747
    lol,ez de szánalmas :-P
  • RogueGigi
    Még arra sem, rvrben már kapsz goldokat a killekért, szal ilyen pénz gond már nem nagyon van :P
  • Botond #34745
    nem hiszem 50es chanter mellett lóvéra is szükség lenne,max 10-20g lóra azt jóvan :-D mondjuk szólók előre,hogy 2 hónapja beléptem jamies accával,és már a mozgás is komoly kihívások elé állított,annyira elszoktam daoctól :-D
  • Hangianix
    Ok. :) valamennyi penzt is tudok adni, van vagy 1.5p-m.
  • Botond #34743
    ha van kész 50es chanter simán :-P
  • Hangianix
    Jonnel Avalonra?
  • Botond #34741
    többire a reakció?:-o