Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ne bantsd stalkyt >.<
anti hero
ott nincs mit lerontani,annyiból jó a helyzeted :-D ott ahol õk tartanak akármilyen szempontból csak felfele van ^.^ legalább semmiféle teher nem nyomaszt :-D
az mar tuti ;> ne tudd meg AODben micsoda pusztitast vegzek already
anti hero
en konnyesre rohogtem magam mar a elso replyon
btw
irtam rightnownak mert nem tudok belepni szetcsesztek az accom :<
mindenki szurkol hogy megjaviccsak!
btw
irtam rightnownak mert nem tudok belepni szetcsesztek az accom :<
mindenki szurkol hogy megjaviccsak!
anti hero
meg is látogattam gyorsba :-p
zzz
De lemondani is nehéz úgy mivel általában automatán befizeti magát a kis okos szal inkább keresd meg 😛
Nekem csak 75 gb van osszesen, igy 5gb az kb 7 filmet jelent 😄
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
De subs login/pass torlese olyan, mint a nikotin tapasz hasznalata. A gyengeknek valo!!! (Nem mintha dohanyoztam volna valaha is komolyan ^^ )
En is azt hittem, hogy nehezebb lesz, de abszolute nem hianyzik a jatek, igy 13 nap utan. Par emberrel szivesen beszelnek, de maga a jatek nem vonz atm. Es az 5 kliens torlese utan, kb 5 gb szabadult fel 😄
érdekes ez az NF,biztos jó lenne,ha mondjuk nem lenne ennyire szar a szerver,eddig gorre-ra lehetett fogni a lagspike-kat,de most mire fogják?á,nem is érdekel,nem fizetek ezé a szaré,és le van tudva
Steveh leszólózott egy FGt olajjal,mert egyszerûen nem volt druid,meg mindig amikor öntötte az olajat hirtelen 20sec lagspike,és mire megjött az info már halott volt újabb 2 ember :-)
kar hogy nem voltam ott :< de nem birok beloggolni :<<< pedig jot tennel az lwrpmnek
anti hero
utolsó rpim forrása Überláma,utolsó ember akit megsebeztem Steveh,és aki utoljára legyakott az is Steveh :-) na ennyi volt :-) jó játékot mindenkinek
anti hero
prydwen.net-en van egy topik amibe srác beírta,hogy aki eltalálja mikor jön fel a szerver az kap 500 aranyat,atm annak a legnagyobb a látogatottsága :-D
btw,WoWban megPKzol vkit akkor mivan?talent pontot kapsz még vagy nincs semmi jutalom,csak lecsaptál vkit,és jó neked?
:p
Lourker
Te inkabb a prywden.net-es topicomba irjal, mar csak 34 view kell. 😄
mégse closed acc,24dikén lesz csak closed,kimentem emainbe még egyszer utoljára,amgnél rr7 mincer rr3+5 infil pajtással lenyomott,ennyi elég is volt :-) NFet megnézem egyszer oszt jóvan :-)
Nekem addig, amig nem lesz eselye a casual playereknek is. Szoval orokre. 😛
Látom itt is elkezdted azt amit a cs topicba csinálsz offolsz folyamatosan és a játékról nem írsz semmit ennek nem lesz jó vége hangi!!!!!!!!!!!!!!!!!😛
Lourker
gyere inkabb ki emainbe Boti
anti hero
Pontosan, "az h" olvasasa utan mar vagtam mirol beszelsz. Tul sok variacio nem lehetett, bar egy ideig vacilalltam, hogy nem az AoD-t anyazod-e 😄
Hat, nem akarok olyan lenni, mint te, aki a pillangotol kezdve a kan disznoig mindenkinek jo vagy 😄