43179
-
Rockety #34820 elkapott a lourker kór? :-O -
#34819 Majd beszervezunk meg egy sracot es akkor jo lesz mar :DDD -
#34818 rp > all so :p -
Rockety #34817 oops elnéztem :< de ettől még zergling gyökér lettél, bár botond elkell ismerni frappánsabb jelző-özönt írt :p -
#34816 "kicsit op volt mind az assassin, mind az archer class"
:p -
Rasti #34815 Hi all
Megjelent a Catacombs :)))
Serverek már fel is vannak patchelve rá,esetleg nem tud valaki olyan oldalt ahonnan Catacombs cd key rendelhető EU verzios ??? -
#34814 ez már nagyon mellébeszélés szagú,itt most arról van szó,hogy hangi n00b lamer gyökér :-D -
Rockety #34813 és ranger mióta assassin btw? -
Rockety #34812 figy no skill esetén érthető
xDDD -
#34811 aha :-D -
#34810 Ja ertem, olyan ez, mint amikor viragot ajandekozol, az a lenyeg, hogy paratlan szam jojjon ki :DDD -
#34809 3an voltunk,finder+zak+én :-D -
#34808 Te egyedul nyomtad a rangereddel Mozes? :D -
#34807 mind gyökerek vagytok :-D zsák megtalálta a foltját :-D -
#34806 Unbuffed rangerrel valoszinuleg szolozni fogok ^^ Foleg, hogy avalonon az 5 scout m8 egyutt a szokasos. :D -
Rockety #34805 nem picit jah. -
#34804 = gyökér vagy ^.^ -
#34803 De akkor nem is igy voltak a zergek/opted grpok es kicsit op volt mind az assassin, mind az archer class. A szolozas unalmas lenne szerintem is, mar beszerveztem avalonon egy sracot, akinek van bb-je, vele fogok duozni :DDDDD -
#34802 elég nub dolog akár a vanish 1 is, egy dologra jó, hogyha buffbotokat lövöldözöl mondjuk bledmeerbe és kapsz 62 guardot a nyakadba akkor ne nyírjanak ki. régi vanish jó volt dupla PA-zni az emberkéket (főleg a see hiddennek hála kilóméterekről észrevett hunterek voltak így fincsik :)) ez csak a zerglingeknek való a "na én koccoltam majd a spanok kinyírnak köszi" felfogásúaknak -
#34801 pfft,akkor új warden template kéne nekem -
RogueGigi #34800 Magas mos ellen szart se ér az sL sajna :( Volt, hogy az orrom elött tűnt el (shout rangen éppen csak kívül), resistálta a mezzemet, ellőttem az sl-t, és nem tudtam megtalálni már, magas mos ellen mincer sl ide vagy oda, szart se tudok tenni, csak ha marha nagy mákom van, és átfutok rajta. -
#34799 látta a cyclops pajzsot,tudta nyomsz egy SLt úgyse jut messzire -
RogueGigi #34798 utóbbi 3 napban csak szólózok (ha nincs grp cabyval), és nagyon jó fightokat toltam, nagyon sok solo vs solo fightok voltak, én a magam részéről megállom, hogy ne addoljak, pl tegnap ns zúzott egy random scoutot, végignéztem, clapoltam neki mikor lenyomta, megkapta a kis rpjét, majd kinyírtam :P Furi az volt, hogy nem vanisholt el, pedig vmi rr3+os volt, és jelenleg mindenkinél az az első :P -
RocketyATwork #34797 daoc 1 évében volt jó, azóta túl sok lett stealtherből... főleg "i play with my rl friend and wont solo cuz thats boring!!!11" gyökerekkel, nah azóta egy kalap szar imo. -
RocketyATwork #34796 m00000 -
RogueGigi #34795 :)
Sztem stealthwarr bír lenni jó is, mondjuk nap függő ez igaz, meg hogy cyclodia csinál-e 8as grpot :)
Tegnapelőtt történt, beattackol ns, nyomjuk a fightot, erre mivel erősen nyerésre álltam előbukkant egy ranger, kaptam egy FZ-t, de mivel még fz után is éltem, bár már kevesebb hp-val mint az ns, gyorsan rám akart PA-zni 3 ns (három), de az első után már nem maradt belőlem semmi :) Amúgy jó a stealthwarr télleg :) -
RocketyATwork #34794 még aranykoromban lettem az, rég volt nem emléxem :[ -
#34793 Hany hozzaszolas a Scrounging Bastard FH-n? 1000? Kell meg vagy 200 :< -
Bhalage #34792 :< -
#34791 Mert ugye:
-
#34790 na meg a korbács suhogtatás milyen kimerítő! -
#34789 Hat szemmel tartani a munkaerot, hogy dolgozik-e, az azert nehez munka! -
RocketyATwork #34788 jah igen erre még az hogy gigiknowz it all! -
RocketyATwork #34787 dolgozni szócskánál elfelejtetted az idéző jelet! :P -
RocketyATwork #34786 stfu newb. -
Bhalage #34785 lol ok -
#34784 Penzt nem adnek ki mar DAoCert plusszban. :D -
#34783 hát már nyugodtan dolgozni se lehet,egyből megindul a spam?notebook+gprs net be lesz vezetve a szőlőbe már látom ^.^ -
RogueGigi #34782 Excalon tudok jó infil accot, szerintem stelathwarr még mindig jó ott (még ha a normál rvr időnként kibírhatatlanul szar). -
#34781 Nincs kedvem, idom most epitett grpra, meg arra, hogy vegigszopjak ml10-ig. Rangerrel szinte barmkor es barmeddig tudok jatszani.