43179
  • Marchus
    ált azt szoktam csinálni, hogy (mivel mindig Bled bridget kempelek -p ) bemegyek a bridge towerbe, és oda általában nem mernek bejönni, hanem utánam küldi az sm a petet (ha Isten is velem van, akkor nhem ml9 kiséretében -D ) beslammelem, és kimegyek az sm-ért, ekkor eléggé gyéorsan el szoktak dőlni -).
  • RocketyATwork
    nincs, procol stunt de elég ritkán.
  • Hangianix
    SM petekbol nincs chain stunnolos, mint a cabanak?
  • RocketyATwork
    jó ha fz sincs, hát akkor szopás :E
  • RocketyATwork
    purgolja akkor se ért el semmit még tho :P
  • Hangianix
    Attol fugg, kinek van purge-ja es van-e fent fz :D
  • RocketyATwork
    betámadod, qc akkor stunolod ha megint qc akkor fz... közbe perma interrupt dd-dd-stunal... szal nem értem teljesen O_o
  • RocketyATwork
    moc nélkül pet ide vagy oda hogy öl meg téged egy sm?
  • Hangianix
    Mondjuk stealther szamara az osszes pet class 'cunya baci', mert az, hogy x kilometerre kovet a pet es siman kiut stealthbol, az vicc. :D
  • RogueGigi
    Én pont ezért soloban nagyon ritkán támadok be smet, csak ha rr5nél alacsonyabb max akkor. Meg bdt sem :p
    Sttvel ha duozok akkor tökmind1, lehet az bármi úgyis halni fog :)
    Ezen a héten csak soloztam, pl tegnap egyszerűen szánalmas volt, de legalább kaptam pár salute-t, mikor stealthből végignéztem egy 1vs1 fightot, nem addoltam, majd mivel a ranger a fight után 90%on volt, betámadtam, és mikor nyerésre áltam jött még 1ns meg 1 ranger add :P utána salute spam rajtam, mondjuk gyereknek volt arcán bőr rendesen, én inkább hug és elsunnyogok, hamár sttvel ráugrottunk egy solozóra :P
    Utána még kétszer megölt ugyanaz a banda, de mind2szer kikaptam 3ukból egyet, szal kb ugyanannyi rpt csináltam egy killel, mint ők a 3szori megölésemből :P
  • Marchus
    Jah, nem ártana, múltkor 11-et interceptelt egy pet, és 3-at tudtam az emberbe ütni -p
  • Hangianix
    In game reklam a boltnak. Nem rossz otlet!
  • RocketyATwork
    mindig kitalálnak vmit as it seems :P
  • Hangianix
    A festekboltos fiuk? :D
  • RocketyATwork
    ofc :P
  • Mester
    De végül ott kezdtem el játszani mert rl ismerősök is ott játszanak.
  • Botond #34844
    allyként jó lehet n00b AoDosokat farmolni,mint a régi szép időkben ^.^
  • Mersain
    Hehh 1 server van amire biztos nem mennek az bloodscalp...
  • Mersain
    Bg mellett ami nincs hatassal rvr-re mint tudjuk =)
  • Hangianix
    Mellesleg nem tudtam, hogy SM pet tud nyilvesszot is interceptelni, cseppet se voltam ideges, amikor meg az elejen a 2%-on levo SM-et nem tudtam megolni a pet miatt. :D

Ellenben jo az xp, 1 solo kill az 0.6 bubi, azonkivul 150+ rp es 9 gp. Ja es MoS 2 pwnz!
  • RocketyATwork
    excuses excuses excuses... off with yo

:P
  • Hangianix
    Tegnap avalon bg: sorc/caba/fire wizzi/cleric/mini/paladin/scout/infi es sm/sm/thane/healer/bd/bd/skald/skald grpok mozogtak, en egyedul voltam sokaig ranger. Nem mondom, hogy nem volt eselyem megolni valakit, de csak leechelni es utana tuti meghaltam, hala a sok-sok pet classnak...

Midi hunter jott meg az elejen, amikor nem volt kint csak a 2 sm es a healer es egyutt mentunk neki az alboknak. Utana hal istennek kijott meg egy ranger es volt eselyunk olni es elmenekulni is. Szoval ha az elvezheto jatekhoz az kell, hogy ketten menjunk egy olyan helyen ahol senki se szolozik, akkor igen, duozni fogok, akar triozni is, mert a funhoz az kell, hogy ne halljunk ki a zergtol allandoan, ha nem halunk ki, akkor rp is jon, szoval rp = fun, fun > all, rp > all. :P
  • Botond #34838
    paladin helyett friart akartam írni :-o paladinnak ugyanúgy nincs enduhasználat csökkentő buff,bár legalább enduregenje mindig van
  • AngeLujo
    friar is elég jól tudja, nekem egy egy FF 5.6-os staffal 60% endu körül volt, a többi ML stylet meg szinte anytimeként tudtam használni
  • Botond #34836
    ezeket a styleokat max warden/paladin/svg tudja használni,más 2t se üt belőle,és hopp ooe,endu song ide vagy oda...
  • Botond #34835
    jaja,gimp grappléra minek kellett reuse time :-( legjobb volt 8 sec alatt grapplézni 2fgnyi embert,aztán pbae wipe em :-D
  • RogueGigi
    Opgard :D
  • RogueGigi
    Na mondjuk úgy globálisan nézva igaz.. De ha megnézed milyen styleok vannak még a bg meg grapple mellett, azért az a line is eléggé üt.. Mana leech bakter, 4 ütés és oop vagy meg ilyen nyalánkságok.. Meg savage end-hp transferje pl, az is gusztustalan, emlékeszem middik NF előtt nem használtak ramot, mert minek, 1 fop a healernek, hogy felülhealelje a savage hp veszteségét, savage meg majdnem folyamatosan majd minden ütésével FF spammelt ajtón. Szerinted ehhez képest hol van az fz 15min timerrel? :P
  • Rockety
    grapple mellett fz viszi a pálmát mythic faszságai között tbh :_P
  • RogueGigi
    solo mincernek az kellett sajna nagyon, én eléggé megéreztem ezt a nerfet, most nemtok 2ből egyet kiszedni mielőtt meghalok, mer szinte mindig down :p
  • Rockety
    l0olz xD
  • AngeLujo
    Btw Bloodscalp/ally lvl50+ dwarf priest Lourker néven az egész véletlen nem te vagy mester? csak azér gondolok ilyeneket mer állandóan széjjel vagyunk wavelve :)
  • AngeLujo
    szerintem meg egy vicc hogy jön egy midi group amibe ha van skald akkor 4 FZ befigyel és mindenki repked szana-szét és meghal a fél group mire valamit is lehetne csinálni... albi groupba meg szerintem egy sojo se fér be, mer mincer nem egy fontos dolog imo
    stealthwarba meg egyértelműen op volt szal ennek megintcsak örülök
  • RogueGigi
    Jaja igaz
  • Bhalage
    nem engage hanem intercept, de tudom mire gondolsz
    engage az mas
  • RogueGigi
    Megjegyzem értem miért változtattak ezen, viszont azt nem vették számításba, hogy a sojurner line csak azt az egy abilityt tartalmzta, ami értelmesen használható rvrben (meg a ps, de az csak deffenzív), most ezt nerfelni 15min recastra szerintem faszság volt.
  • RogueGigi
    - The re-use time of Forceful Zephyr has been increased from 2 minutes to 15 minutes to make the ability more situational in use as opposed to something that is used in every fight.

damn
  • RogueGigi
    - A Gift of Love - Danos's guards will follow him into battle correctly.

lol brutál lesz ezt megcsinálni akkor.
  • RogueGigi
    - All Spiritmaster pets that wear armor will now wear cloaks.

fenébe, bezzeg az engage rate-e nem csökkentették.
  • RogueGigi
    - (Bug Fix) The Enchanter's Dazzling Strobe line of instant debuffs will no longer interrupt casters.

aztaqrva, végülis csak 2 év kellett hozzá, és már fixelték is.