Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mer mondjuk acu buff az egyik, traldor a másik és a maradék 2? 😊
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"
anti hero
anti hero
aug acuity 5el 400+ lenne de nem respeceltem,,, keep téknél dobálják egyéb aranyos grpra ható cuccokal együtt. nagyon rox
zzz
nm.
botond: csekk pm
zzz
Server Prydwen
Realm Albion
Last On 2_Weeks
/flex
Tobbi karim mar bent sincs. 😄
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
anti hero
Daoc pvp release után csak a bevehetõ várak miatt volt jobb mint ez hiszen még nem volt beépítve az RA rendszer. Még vannak ilyen screenshozjaim amin Venge vezetésével lvl 20on megy az FC a zerggel elõször keepet foglalni 😊
Én azért még bizakodok, hogy tenni fognak vmit a pvpért. Volt szó és pár concept rajz, hogy hogyan is képzelik el a battlegroundokat bevehetõ várakkal? ostromgépekkel stb. Killekért is fog járni vmi pont és arénát is ígértek ahol lehet csapatoknak harcolni.
Persze lehet ez jó darabig még csak az ígéret szintjén fog mozogni de ha lesz rá igény biztos kitalálnak vmi elfogadható pvp rendszert.
Amúgy PvPn ez a release dolog a legrosszabban kitalált rész szvsz, valamint hogy nincsenek célok. Igy az egész csak a zerg vs kontra zergrõl szól.
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
es ott altalaban le van irva melyik artihoz mennyi ember kell, kis otletekkel, van ami mukodik van ami nem. sztem az artik donto tobbsege ilyen fg kell hozza
anti hero
anti hero
Tapasztalataitok szerint melyik arti solozhato(BB nelkul is!)
A godess necklacet, meg a belt of the moont+firet sikerult soloba megszereznem,de mi ilyen van meg?
"You no mess with Lo Wang!" Amoxx
SWTOR - Ubi - Sorcerer healer - Black Ravens
Excalon 2000 játékos volt, ebbõl /who 350 hib 560 mid 880 alb
Emainba 250+ alb, 150+ midi, hibikrõl nem jött infó. De azt tudom hogy albok betámadtak egy keepet annyi emberrel amennyi hiberniaba /who online volt :-)
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
zzz
zzz
egyetlen fg vs fg csatánk volt, az is valami gyengébb rr9+ midi group ellen, persze el is dõltünk (friarem pl kemény rr3, meg hasonlók)
és amúgy 4 casterrel toljuk mostanában hogy van friar a groupba, szal a lehetõség meglenne és nem is az enemy realm zergelése zavar (najó az is amikor a zergbe van 20 brehon meg 8 x rr8+) hanem az albiké
zzz
bebasztunk grpba 2 runemastert (rr4-rr5, félig toazott altok xD) +én smen + bonedancer + 2 healer shamy + öcsém warrioron... eredmény 3 óra alatt 50k :x olyan zergek vannak hogy az hihetetlen de 3-4 casterel olyan szépen lelehet gyilkolni 20-30 fõs csoportokat hogy az nem szégyen, rég nem rvsrztem ilyen jót és kaptam rp-t ilyen könnyen... szal NF és láma alb zerg ROX + hibik is vannak nem kevsen azért!! 😊 Igaz AD grpja ellen szinte mindig meghalnánk, de fg vs fg fight amúgy sincs, akkor meg hova szevendjen az ember ^^.
pedig elsõ pár nap fos volt de ha megvan ismét a kulcs :E
zzz
Mindazonaltal elmondhatjuk hogy wow pvp most ott tart ahol daoc pvp 3 ev utan =)
anti hero
gorrén egy pár napig poén volt mer szép meg minden, de így hogy itt van prydwenen és a story arról szól hogy a maelstrom campeli a dokkot benonál és farmolja a 100k napi rp-t meg hogy minden realm zergel (igen a hibik is) valahogy nem az én gyomromnak való, szal egyenlõre agresszív pve-be kezdek meg hasonlók és talán nem hagyom abba a játékot..
tudom hogy senkit nem érdekel de azért gondoltam leírom :p
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...
te mi vagy? vmi vérfarkas néz ki a cucc :o