43179
-
Mersain #34900 Ezzel nem ertek egyet. Megfelelo hattertamogatassal warrior szerintem tobbet sebez jol specelve. -
Rockety #34899 35 bow spec asszem... not sure tho -
Rockety #34898 rogue / mage legjobb két dps kari a játékban :_)
priest velük egyszinten van + grpot kap erősen
pala az meg pala, ideg kell hozzá :E -
#34897 Ja igen, mikor kapjuk a volleyt? -
#34896 Megneztem a Xuril Finalt (ranger video) megint es nem ertek benne egy reszt, kap egy snare-t kb. 50% hp-n es emiatt nem tudja utolerni az 5%-on levo ellenfelet. Miert nem probalja rapid fire-ral kicsinalni? Azt hittem azzal akkor is lehet loni, ha utnek, legalabbis a shamanomat anno siman lotte a scout, interrupt ellenere. -
#34895 azért,ha erősen próbálkozik az ember el lehet szúrni 1-2classt,de minimális inteligenciával sajnos ez nem kivitelezhető -
Bhalage #34894 bar lehet wowba nincs is olyan klassz ami tenyleg szar lenne. -
Bhalage #34893 latom dorin sikerult a azar klasszokat kivalasztani megint :)
"Doringard human rogue roxstar - Stormscale lvl 40+
Dorinz human paladin - Stormscale 20+
Dorina undead mage of doom - Ravencrest lvl 1" -
Rockety #34892 jah elég gáz, főleg banelord casteren
xDDDD -
#34891 De fogadjunk, hogy nincs ml10!!! :D -
#34890 Vagy meg sokan mindig azt hiszik, hogy a 100% rezz az tobb mana :D -
#34889 EoY -
Bhalage #34888 cleric rezz 10%? falhozalliatni, agyonloni -
Bhalage #34887 LOÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁL
xDxDxDxDxDxDxDxDxDxD -
#34886 Nyah egyszer volt szerencsem egy ilyenhez...egy high RR hib grp bevette magat Bold bridgebe, volt ott 10-20 alb...fusoljuk ki, havert hivom blokkoljon nekem amig en a lettran pbaoezek...ment is minden szepen kaptak odafenn a dmget...aztan ramzavarta a luri a petjet, olyan 400akat vert ram,hogy orom volt nezni...os 8 alb vegignezte,hogy kinyir a pet...meg szerencse,hogy egy cleric elott,doglottem meg,aki egybol rezelt is volna 10%on...namondom dogolj meg /rel.
Tegnap volt RR, hibek jottek elvenni az uccso relicunket...en reggel 9kor beleptem,epp akkor nyitottak ki az uccso relic gatet...na rohan,grp keres...elso csapast vissszavertuk,na spurik visszavenni az egyik keepet,kozbe megjott a hib masodik hullam...meg egy mid hullam...hibek elvettek a relicet...futnak vele a kikotohoz, eselyunk nem volt toluk elvenni...de belefutottak a mid zergbe a kikotonel...azok meg lenyomtak oket...mi meg a mideket...ugyhogy minden realm kezen veig mnet a relicunk, kb 3 perc leforgasa alatt:) -
Rockety #34885 Originally Posted by Zenythe
For info purposes.. there was a fully ToA'd level 50 Warlock on one of the German servers by 2pm yesterday afternoon.... and yes every GM in the place shook their heads sadly.
lol -
#34884 Ezt be kell masolnom (NY-ban tengodo batyammal beszelek MSN-en):
Achilles says:
a menzan van International table
Achilles says:
minden nap mas kaja van mas neptol
Achilles says:
mondjuk 80% ban delamerikai, kinai vagy indiai
Achilles says:
na multkor volt magayr
Pusgoblin says:
porkolt vagy gulasch?
Achilles says:
nem is tudtam
Achilles says:
hogy az arpasalata mandarinnal az magyar kaja
Achilles says:
vagy a makaronis hamburger az a goulash
Pusgoblin says:
makaronis hamburger? :D Es szoltal nekik?
Achilles says:
ja kerdeztem az egyik kajas kislanyt, hogy ezt kifozte
Sushi chef
Achilles says:
de mivel a chef nalunk is egy nagy benga feka mint a South parkban
Achilles says:
nem is csodalkoztam
Achilles says:
hogy a Nigeriai torzsi kajat osszekeveri a magyarral
Achilles says:
mondtam hogy a goulash az SOUP
Achilles says:
mondta, hogy nem-nem o evett Nemetorszagban amikor katona volt
Achilles says:
:-)))
-
#34883 Koszi. Nem vagy fent, mert nem latlak? :D -
#34882 MSN nickedet kuld mar el Mozes, elfelejtettem azt is, nem csak a sajatomat :DDD -
Rasti #34881 Hali.
Én is innen probáltam rendelni tegnap,de még nem történt semmi.
Csináltam 1 accountot ott megjelenik,hogy van 2db előrendelés de sehol nem tudok kártyaszámot megadni :(
Rendelt már innen valaki ??? -
#34880 Hmm, nekem is kell akkor csinalni parat. :D Megcsinalom a bg sc-m. Mondjuk 8 rp kellett volna meg kovi szintig es lejart az acc. -
#34879 25ös a legkisebb vagy mi,pont BG1ben nem lehet még használni,de bg2ben már igen -
#34878 Erdekes kari ez a ranger. Nari infit levertem melee-ben, nari scoutot nem. Mondjuk az utobbi az lehet, hogy buffolt volt, mert en tobbet sebeztem bele, mint o belem, de o 20% hp-n maradt. :D Ja igen, meg ramdotolt valamivel, nem tudtam, hogy lvl 40 alatt van dot proc. -
Bhalage #34877 mi lesz most szegeny albikkal :( -
Bhalage #34876 ja vámpíír lemaradt >< -
Bhalage #34875 Gigi!!
jonnek a warlockok es bainsheek
;<<< -
#34874 En majd megveszem fel ev mulva, amikor 12 font lesz. :D -
Rockety #34873 7.500 ft + insta key sorta + letöltés
vs
6000 ft + szállítás + posta költség? + napok
kinek melyik egyszerűbb -
#34872 amazon.co.uk > all még mindig :-o 17font*366 -
RocketyATwork #34871 akit esetleg érdekel catacombs :
Downloadzor + serial keyzor... stolen from freddies xD -
RogueGigi #34870 stun=purge mondhatni kötelezőszerűen, és ha az elején eleget interceptelt a pet, akkor nem life leechel, hanem rootol inkább. Ml9es pettel meg eléggé esélytelenné válhat a dolog :P engem ml9es chanter pet ütlegelt 350el meg400al, igaz a casteremet nem a mincert :P -
RocketyATwork #34869 jó de stun - fz - mezz - 2 dd - interruptra stun azé elég kell hogy legyen^^ persze nem easy ride mint a többi caster ellen :E -
RogueGigi #34868 Megmondom mér gond, mert amíg leszedek róla mondjuk 70% hpt, addig tuti feljön qc megint, a rohadt pet miatt.. Intercepteli az ütéseim 60%át minimum, szal be kell osztanom a shoutokat is, hogy meglegyen a folyamatos interrupt, ez viszont nem kedvez a dmg outputomnak. Igazándiból ha fut valahova azért betámadom, mert mire észrevesz, lemezzelem a petjét, és kicsit odéb tud futni, ha azomban skillesebb figyel a petre, meg mondjuk körbe körbe rohangál, tehát még ha a petet le is mezzelem, akkor sem távolodik el messzire tőle. qc life leech nuke meg kínos ugye, ált 400+, ebből vmi 60 vagy 70% heal vissza, azaz olyan 300 körül, ami nem lenne sok, de mondjuk ha beszopok egy rootot, és nem tudom mezz spammel interruptolni, vagy nem noob, és nem fut elég sokáig ahhoz, hogy visszastealtheljek, akkor purge nélkül eléggé halott ügy lehet a dolog :P Mire interruptolom már általában nem sok hpm marad, pesze megint lehet mondani ps-t, vagy elsosolni.. de ez azt jelenti egy nyamvadt casteren egy csomó szart el kell használni, utána meg egy szimpla rangertől kiszopok mert minden down :) -
RocketyATwork #34867 lemaradt a de_hogy_nemnél a sok sok sok ___- -
RocketyATwork #34866 de hogy nem, effektiv időbeosztás :_p -
#34865 meg különben is mi ez a @work fedőszöveg egész nap itt osztod az észt,ma még 2 porszemet nem tettél odább imo! -
#34864 ritkán ritkán,de rosszkor m8!get a clue ffs! :-D -
RocketyATwork #34863 persze, szokott de caba petel összehasonlitva ritkán :-o -
#34862 csak amikor nem kéne ^^
szal, mondjuk közvetlen PA után, vagy bs2 után.. :p -
Marchus #34861 és az a vicc, hogyha bestunnolod a petet az sm mellett, attól még interceptel. Ez igaz a mezz-re is.