43179
  • Hangianix
    Ja meg nalatok fix a diseases weapon. :D
  • Hangianix
    De ti megtudtatok kozeliteni stealthbol. :) Kapott egy pa-t es fele-haromnegyede hp eltunt. Esetleg meg azt is lattatok, hova rejtette a peteket. Nalunk ez felejtos volt. Ha meg a petek resisteltek a mezzt (ami 75%-ban megesett), akkor en MoC nelkul semmit nem csinaltam mar.

Volt egy patch, ahol a petek tobbet resisteltek a mezzemet, mind a jatekosok. Szurke, zold, kek, mindegy volt.
  • Botond #34938
    de nyilt küzdelemben nem tudsz olyan szar random grouppot összeszedni amit egy animist group bedarálna
  • RogueGigi
    Ez mondjuk nem teljesen igaz, én harcoltam 4bd-s grp ellen, és meg kell mondjam brutális volt. Egyszer nyertünk ellenük uccsó alkalommal mikor találkoztunk (krane-s debuff/tank mixed grpal) a 3ból, amikor rájöttünk ki a köcsög debuffer specced bd, és kiszedtük rögtön őt, de nem mondom, hogy olyan húdekönnyű volt, 4 healer classal mögöttük. Mondjuk 4 necro-s grpon -ahol ugyen nem lehet bgzni a petet- szerintem mindenki csak röhögne. 4animista meg szerintem a végtelenségig tarthatna mondjuk egy towert vagy hid tornyot, de legalábbis sokáig.
  • Marchus
    heh, kissé magyartalan... :X
  • Marchus
    Aldorant mikor purgézik vagy ellaggol a francba slam alatt, akkor ált ml2, ml8, sq -val szoktam kinyírni, mert mást egy strafelő bd-el nem tudok csinálni, mivel block és parry, oldalról és hátulról vannak jó stylek reavernek.
    aztán aldoran irc-ére feljött, hogy wájnoljon, hogy mekkora op és skilles class a reaver, meg nerfelni kell, stb -D
  • RogueGigi
    Hehe ez egy elb@ßott flame kezdemény lett volna ja :) Meg ugye mégiscsak te mondtad, mennyire isteni klassok az albik, szal gondoltam nyilván ez igaz erre is :)
  • RogueGigi
    Infillel meg minceremmel Ketten mi is mindig lenyomtuk, nem volt gond, egyedül mincerrel ha nagyon noob volt, és bement minden, akkor ja, amúgy meg szopóka nyalóka, meg elsosolás :) (mondjuk mincer dmg outputja sehol nincs mercéhez képest ugye :) ).
  • Bhalage
    mind2 kari mas, es ja necro az egy nulla kari rvrre, de pvere paratlan sztem, mind a nuker pl solo huzasra (ezt csinaltam szal tudom hogy nincs oop lolz), mind a focusos pl toa farmra (hi lujo)::: kibaszott jo
  • Bhalage
    necro = bd
    ezt hol mondtam?
    vagy vmi felresikerult flamebait?
  • Hangianix
    Igazabol, ha SI-ben csinaltam volna egy bd-t, OF-ben csak Odin es HW runokbol siman meglett volna az rr10, azert nincs senkinek se, mert mindenki megunta/masra valtott. Es lol volt, hogy sirtak, hogy nem grp friendly. Megkapta BL line-t hozza, hat tessek. Instafuckeren 300k-kat siman osszeszolozott Odinban anno, ha mar tul sok hibi/alb jott, akkor Eatsinfil-lel osszeallt es szevasz.

Nem mondom, hogy lehetetlen volt megolni. Mersain rr7 diseased LT proccos fegyvereivel es az en rr7 smiteremmel, csak akkor volt gondunk, ha nem volt fent MoC, instak vagy resistelte(k) a mezzt. (Ezt ugye nem szemtol szembe talalkozasra mondom, hanem arra, amikor szokas szerint campeltek valamelyik MG-t).
  • Hangianix
    Lattad Vintervargen Camlann bd videojat? :D Es nincs is twf-je, meg nem high ml. :D Igaz, rr5.
  • RocketyATwork
    bd bugja az hogy age 14 alatti kis köcsögök is tudnak vele embert ölni :E legalább is idegeket az biztos....
  • Hangianix
    Hmmm, ezt hol irta? :D Animist es necro az a ket kari, amik bizonyos helyzetben durvak, kulonben meg szarok es bugos mindket class, de nagyon. Ezzel szemben bd bugrol nem hallottam, hacsak arrol nem, hogy a stealther felfedeseknel meg mindig bugos a dolog, de az meg a bd-nek jo. :D
  • RogueGigi
    heh ez se sikerült túl tökéletesen :P
    Csak nyugi! Munka megvár, a postokat meg csak szépen, ahogy a csillag megy az égen... :)
  • RogueGigi
    Mér bhalage szerint necro=bd imo, szal nem random, hanem lehetett az épített aod vagy pe grp is simából.
  • RocketyATwork
    tudod a meló

:_))))
  • RogueGigi
    evne?
    Bakker, hova sietsz ennyire? :)
  • RocketyATwork
    renew botond = renew gomb evne :P
  • RocketyATwork
    abban a pillanatban ahogy botond ráklikkel a renew botondra, füstölögve - köhögve - nyák szagot eregetve.... szánalmas vergődés közepette lehelné ki a lelkét a szerver

:-O
  • RogueGigi
    Megjegyzem szerverlag már nem nagyon van, szerintem próbáld ki :)
  • RogueGigi
    Vazz mindenki elosztogatta, puppy is odaadta rezanak, hócipőm tele van, én meg ott állok kesztyű nélkül a betonkeverő előtt eldimmel, na szépen vagyunk.
  • Botond #34918
    a szerverek voltak lagosak anno,mostmeg ugye nincs elég ember egy 7.10hez,mad3am elosztogattam vkinek,asszem Findernek
  • RogueGigi
    Miért van lagod amúgy? Aszidtem überkozmetológusos gépet vettél, és már no lag 3 toa clienssel, mind3al herbal relic raiden, etc etc.. :)
    Vagy tokajon nincs jó net? :P
  • RogueGigi
    Mi azt a "stupid albionban" megcsináltuk 3fgal úgy, hogy asszem 2 theu volt csak. Szal szerintem doable hippiknél is. Amúgy nincs valami meele gomba? mintha rémlene hogy lenne vmi illesmi.
    Amúgy gombászni még így is jó lehet, mer akkor legalább combatban tartják a mobot, amíg a zerg odaér hozzá.
    Botond, nem tucc nekem mad3at szerezni? Nagyon kéne :P
  • Botond #34915
    aha
  • RocketyATwork
    melyik a 7.10 egyébként is? lávában mászkáló csápos vili?
  • Botond #34913
    hát tudja franc tbh,meg nem is lehet felgombázni rendesen,mert eleve 3 helyen van,amikor beunja egyiket akkor átpoppol a másikra,és akkor run utána van
  • RocketyATwork
    tohitjét csak csak leviszi a gombaspam és az a lényeg nem ?
  • Botond #34911
    magic immune 7.10,legalábbis legutóbb ide oda rohangáltunk és meleeben vertük nagyon :-P
  • RocketyATwork
    animistiaba? lols m8!

:p
  • Botond #34909
    nekem egyedül a 4*twf3+stt korszak tetszett volna,de akkor meg nem lehetett játszani lag miatt,szal passzolok :-) mellesleg 7.10 még mindig hiányzik ML8hoz,szal nemtom egyáltalán van e elég ember például egy ilyesmihez
  • Hangianix
    Ha mar necro volt a grpban, akkor az valoszinusiti, hogy random grp volt, ergo lehet, hogy a pala heal chant volt az osszes heal. Mondjuk meg akkor is gaz, hogy nem tudtak kiolni titeket, mondjuk a fel grp halala aran, de persze, ha nem figyelnek grp mincerre, akkor nem csoda. :D
  • RogueGigi
    Btw botond, gyere vissza, TDD csinálgat ha minden igaz grpot megint, és kéne egy warden :)
  • RogueGigi
    Beloggoltam prydre eldimmel, és valami hihetetlen történt, drood+hero+én kimentünk brynjához, illetve mentünk volna, de a vízből kijőve összetalálkoztunk 1fg albbal. Na mondom ez se lesz hosszú trip, mincer jön, kispéciz magának, stun dd+dd, de nem jön közelebb, gondolom spemmeli grp chaten hogy hibs here vagy valami, erre hero slam, én berohanok alá, 2 pbae dead. Jön a többi, ezt azért már észreveszik, és szépen mindenki belemasírozik pbaembe, ahogy kell, mindenki ráment a droodra, kicsi 1 pixelnyi elded meg hagyták pbaelni.. Naszal fg alb down, kb 10sec alatt :P Még most sem értem miért rohant MIND rá a droodra.. talán nem volt cleric. Egy necro akart csak arréb menni, a petje kapott egy csúnya stunt, és ugyanúgy meghalt pbaetől. Mik vannak
  • Rockety
    grats albs !!!! (folyós, csöpögős sarkazmus helye.... ITT:-)))
  • RogueGigi
    Szép :)
    Excalon ez általában többszörös szerverhalállal szokott végződni
  • RogueGigi
  • Bhalage
    szep munka =)
  • Pari
    Na a 4 napos perma albion RelicRaid meghozta gyumolcset...minden relicet elvettunk ami a hibeknel volt...most nalunk van 4 mideknek 2...kar,hogy ehez kellet 150+ alb es egy megnemtamadasi paktum a midekkel...eshogy en ebbol mind kimaradtam:((