Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

attol fugg melyik ligenrol beszelunk 😊 excalrol huz el a sok uberleet hib jatekos, de pryd hib el es virul, 10000000ranger meg minden, ossze keep tower claimelve es nagy 'alliance hunt'okat csapnak etc

anti hero

lekapcsolták mint ligenbe a lámpát.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

egesz forum ledermedt tbh

anti hero

beléjük fagyasztottad a szót
Botond
na szal ott tartottam,hogy asheron call2re vetek egy pillantást,hipp hopp le is töltöttem (1giga a kliens),gondoltam hipp hopp regisztrálok egy trialos accot oszt hent,na igen ám,de kért a kártyáról vmi CVM kódot is amire tippem sincs mi lehet,szal ablak lezár és gondoltam megtámadom õket mailben,hogy wtf m8s????,de vmi hirtelen ötlettõl vezérelve gondoltam megnézem FAQ részleg mit ír errõl.Na ez a helpdesk adatbázis fullra ugyanaz mint rightnow ilyen altémák vannak,meg lehet keresni,szal gondolom mindenki látott rightnowt már beírtam vmit,ki is dobott pár témakört a másodikban meg is találtam mia bánat az a CVM kód a creditcardon,és sikerült reg-ni egy billing accot.(külön van billing acc,és ott lehet gémeket addolni,mert microsoft több gémet is futtatt)Na éreztem,hogy eljött a pillanat addolom AC2 trialt és már login is,de nem :-).Nincs ilyen opció,na akkor FAQ megin,de most semmi,jóvan ask a question akkor,beszóltam,hogy hé haversrácok ez így nem pálya hol a 15 ingyé napom he?????,gondoltam addig is amíg válaszolnak letöltöm a magasfelbontású peccst,mert attól igen szép lesz a gém.Mondjuk így is max erõs közepes a gfx,de ne szaladjuk elõre.800megás patch leficcen újabb 3 szemvillanás alatt,eltelik még pár szemvillanás,és olyan 5órával a kérdésem után jön a mail microsoft supportról,hogy:

sorry megkaptuk kérdését sorry tudjuk,hogy van ilyen probléma sorry,ha vki lezárja az ablakot regisztrálás közben akkor ez van sorry,DE itt egy cd kulcs(ami 13 dolcsi az online shopjukban) grátisz szal nekem 30 nap lesz a trial jó játékot etc etc még egyszer sorry :-D ezután addoltam a gémet billing accban,és 30 napig megy ingyen,belépés is pikk pakk ment az a 182mega patch amíg lejött alig 3 híradót néztem meg :-) és lenyomtam a tutorialt félig :-) szal a gémrõl érdemben nem tudok nyilatkozni,csak annyit,hogy nem szép,pedig HI-RES patch 2ghz 1giga ram+ 128megás gfx card+ra alatt el se indul,de így is erõs közepes a gfx,na majd játékmenetrõl a késõbbiekben :-)

boccs,ha vkit untattam,csak annyit akartam mondani,hogy kb így néz ki a customer support,nem úgy,hogy goa küld egy levelet,hogy így jártál <#kocsog>,na try again és FO

tbh
Hangianix

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

ebay rm skald yeh :X

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

ebayskills on skald?
;>

anti hero

nyehehe 😊

Botond
perma,remélem :-D
Hangianix
Javitsd ki a keplinkeket bazz! Vagy repul a ban! 😄

Botond
hm,csak figyelmeztetõ ban volt,már spammoltam is :-D
Botond
nemtom,nem próbáltam,de gondolom :-D
haha pwned

anti hero

Hangianix
permabant kaptal? 😄DD

Botond
nem löhöt :-D

A kérdés jogos 😊
Hangianix
Hmm, biztos jol linkelted a kepeket? 😄

sajnos magáról a játékról nincs kép :E

Botond
Asheron's Call 2t próbálta már vki?mitbír a cucc?mert 3 realm harcol az addig bíztató :-) most szedem 15napos trialt,megnéze mitbír a cucc
Jockey
ha valakinke van pár daoc-s képe felrakva netre, mondjuk akár ilyen fg-s fightokrol is, az tegyen már be egy linket, megmutiznûm kollegának õket
pár várfotó is jó lenne

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

/bu stick steveh to da zergleadur m8s!!!!1111
^^

anti hero

most latom csak aod 9edik, bele kell huznunk ^^
j/k

anti hero

AngeLujo
stlong bg! ;p

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Tafaya
#32843:

http://www.swallowgames.com/

Botond
Rank Guild Name Tag Rating Wins Losses
∨ ∧ ∨ ∧ ∨ ∧ ∨ ∧ ∨ ∧ ∨ ∧
1st The Fianna Fi 1585 48 1
2nd House Palomides PALO 1519 67 7
3rd Lord Of The Dead LOTD 1497 39 4
4th Rogues Of Forbidn L RoFL 1469 44 1
5th Blackguard Clan BG 1437 33 3
6th The Crusaders TC 1407 30 3
7th Shadow Crew SC 1369 33 9
8th Riders Of Slovenia RoS 1339 23 3
9th Army Of Darkness AoD 1336 30 5

LoL,guildwars rankings :-D mi vezetünk :-P

és gratz dorinak :-)
Hangianix
Huha, kozben meg a crazy dane with mad assist skillz rr11 lett a thane-javal. 😄

Hangianix
Hmm, hova tunt a Grats! hozzaszolasom?

Grats!

ding rr7 frostALF SM m8s \o>

zzz

Hangianix
Az elsot el is felejtettem mar 😄DD Szegeny Grizli. 😄

Valaki emlékszik még arra, hogy ki postolta anno 1 angol software küldõ szolgálat címét ahonnan 3 font a postaköltség?( Azthiszem Toa-t rendelt annyiért)

Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)

zakba azt birtam amikor nem ivott meg 2-3 sört, tök csöndbe volt azt amikor 3-4x zergeltek szét minket alb m8tek akkor elõtört belõle a düh 😊))

A "30 gyonyoru pillangora" vagy a faszlamazasra gondolsz? =)
Hangianix
ToA-ba siman rr8-kent lehetett volna menni. A masik jatek nekem mar nem hiszem, hogy belefer, hacsak nem nyerek a lotton. 😄

De jo volt a tarsasag is, mindig mast b@szogattunk 😄 (Zak elmelkedeseit a TS-en arrol, hogy hib mennyire underpowered, sose felejtem el 😊 ) Es ToA elott is eleg durvan lehetett farmolni szerintem 😊

hát ja... kár pedig most excalon nagyon durván lehet farmolni. Nem mi vagyunk a bestof de 3-4 órás sessionok alatt 30-40k fixen jön az elmúlt 3 nap alatt legalább is :_P ha több free time lenne akkor simán lehetne napi 70-100k-t farmolni (igaz az már nolife status kell ^^)

pre-toa grpunkal sztem a 20:00 - 24:00 3-4 nap / hét lett volna több is rr6 után... na majd egy másik játékban vmikor talán :p

Jahh...
Botond
"© Des tegnap 19:02 | Privát | Válasz | #8237

vicc az egész EU brigád. és ne kezdjétek el védeni õket, több hónapja vannak már, és a legelsõ peccset kivéve (még októberben), az összes peccs késik UShez képest napokat/heteket, a szerver sokszor lagos, adatbázis hibák vannak, eu wow oldalt basznak frissíteni stb... eddig is rühelltem a franciákat, de ez már sok😊"

engem ez aggaszt,asszem be kell izzítani az amerikai nagynénit,ha WoWozni akarok rendesen :-)

Hangianix
Csak azt sajnalom, hogy nem augusztusban kezdtuk el, csak januar vegen. Lett volna par jo honapunk ToA elott. 😄

A regi szep idok ...=)
emlekszetek ahogy a rvr2 video kezdodik mikor elkaptuk ott ligen alatt a brehonzerget, az mekkora egy fight volt mmmmmmmmmmm
hibeket hogy leoltuk apam...
adrenaline rush ftw

anti hero

Hangianix
Ma rendbetettem a DAoC video folderemet (ertsd letoroltem kb. 6 gigat 😄 ) es megtalaltam a HH videokat, 2 RvR, 1 PvP, meg is neztem oket es kiirtam cd-re.

teh winner!!!111

zzz

Hangianix
Nem ez a valasz? "keep téknél dobálják egyéb aranyos grpra ható cuccokal együtt"

Botond
vmi arti aurájának is ilyen van
AngeLujo
de akkor még mindig hiányzik 1 😊

\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"

Botond
nem érdekes