Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
anti hero
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
anti hero
sorry megkaptuk kérdését sorry tudjuk,hogy van ilyen probléma sorry,ha vki lezárja az ablakot regisztrálás közben akkor ez van sorry,DE itt egy cd kulcs(ami 13 dolcsi az online shopjukban) grátisz szal nekem 30 nap lesz a trial jó játékot etc etc még egyszer sorry :-D ezután addoltam a gémet billing accban,és 30 napig megy ingyen,belépés is pikk pakk ment az a 182mega patch amíg lejött alig 3 híradót néztem meg :-) és lenyomtam a tutorialt félig :-) szal a gémrõl érdemben nem tudok nyilatkozni,csak annyit,hogy nem szép,pedig HI-RES patch 2ghz 1giga ram+ 128megás gfx card+ra alatt el se indul,de így is erõs közepes a gfx,na majd játékmenetrõl a késõbbiekben :-)
boccs,ha vkit untattam,csak annyit akartam mondani,hogy kb így néz ki a customer support,nem úgy,hogy goa küld egy levelet,hogy így jártál <#kocsog>#kocsog>,na try again és FO
tbh
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
;>
anti hero
anti hero
anti hero
pár várfotó is jó lenne
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
^^
anti hero
j/k
anti hero
anti hero
∨ ∧ ∨ ∧ ∨ ∧ ∨ ∧ ∨ ∧ ∨ ∧
1st The Fianna Fi 1585 48 1
2nd House Palomides PALO 1519 67 7
3rd Lord Of The Dead LOTD 1497 39 4
4th Rogues Of Forbidn L RoFL 1469 44 1
5th Blackguard Clan BG 1437 33 3
6th The Crusaders TC 1407 30 3
7th Shadow Crew SC 1369 33 9
8th Riders Of Slovenia RoS 1339 23 3
9th Army Of Darkness AoD 1336 30 5
LoL,guildwars rankings :-D mi vezetünk :-P
és gratz dorinak :-)
Grats!
zzz
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
De jo volt a tarsasag is, mindig mast b@szogattunk 😄 (Zak elmelkedeseit a TS-en arrol, hogy hib mennyire underpowered, sose felejtem el 😊 ) Es ToA elott is eleg durvan lehetett farmolni szerintem 😊
pre-toa grpunkal sztem a 20:00 - 24:00 3-4 nap / hét lett volna több is rr6 után... na majd egy másik játékban vmikor talán :p
vicc az egész EU brigád. és ne kezdjétek el védeni õket, több hónapja vannak már, és a legelsõ peccset kivéve (még októberben), az összes peccs késik UShez képest napokat/heteket, a szerver sokszor lagos, adatbázis hibák vannak, eu wow oldalt basznak frissíteni stb... eddig is rühelltem a franciákat, de ez már sok😊"
engem ez aggaszt,asszem be kell izzítani az amerikai nagynénit,ha WoWozni akarok rendesen :-)
hibeket hogy leoltuk apam...
adrenaline rush ftw
anti hero
zzz
\"american beer is like having sex in the canoe... Fuckin close to water\"