Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
most jut eszembe engem is ACbe pleztek :o
anti hero
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
"lol owned newb ^^" vagy "QQ_more nooob xD" akkor tudod hogy ott jártam 😛
hangi: jah 😛 bár most meg a céges kocsi ment tönkre fullra, de mindenki sejtette hogy ha meglesz jogsim akkor kocsival lesz gond... és igy is lett lol 😛
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
forgalmi elsõre ment szal akkora gond nincsen :-)
remélem nem debreceni vagy😛
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
<#smile>#smile>
anti hero
anti hero
Ha jol emlekszem te hibernia -> midgard -> albion utat jartal be. Egyre rosszabbul sikerultek a tesztek? 😄 Kulonben is warden, druid karira gondoltam csak, azokkal minden idiota tud jatszani. xD
1 hónapja sincs kint, de excalon nincs egyetlen egy hib fg se ami naponta kint lenne ölni :p
zzz
excal mar kihalt amugy ....
Jaja, ezt en is tapasztaltam,a prydek meg zerggelni tudak azt szevasz... nah m1 szo mi szo sztem hibkent barki tud jatszani,gusztustalan 1 jatekstilusuk van ....
anti hero
"Goa have already stated that using the "PAper in key" trick is against teh COC because its being afk while using external sources.
Personally if i saw that and got no reply then i might be forced to find somthing big and purple and drag it into the shroom field.
AKA dead animist if he was afk he will auto release if not ill get verbal abuse
There are ways to deal with tards and one way is to get them killed.
btw does the mau camp still follow you everywhere ?"
anti hero
miért nézzük meg??
miért nézzük meg??
miért nézzük meg??
miért nézzük meg??
miért nézzük meg??
miért nézzük meg??
miért nézzük meg??
miért nézzük meg??
\"...Stalky standing ontop of 30+ dead enemies...\" Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszok még egy pohárral...
anti hero