43179
-
Marchus #34980 néha ide-ide szólok valamit, meg FH-ra is -p -
Marchus #34979 ahha -
RogueGigi #34978 Te prydwenen nyomod? -
Marchus #34977 tegnap 2fg+ hibi bekempelte Brynja bridget, és a midik meg az albik is nehezen tudták őket onnan kiszedni. Bleedmer-ről a midik katapultozták a hibiket, én emg hoztam pár katapultot a híd másik tornyába, és onan lőttem őket -p. Aztán mindig jött ilyen 3-4 high rr ns, ami kissé megölt, mivel lespecceltem magam twf1-re, és azért nagyokat ütöttek, és túl soxor írtam az irc-re is -). Mondjuk mindig akkoröltek ki, mikor már kevés volt a Greek Firem. :o -
#34976 csak mobok ellen akik végigállták bután rangebe a dolgot,de playerek elszaladtak és cumi,na most 3k-t rádbasznak egyből akkor meg nem szalasz már sehova :-) -
RogueGigi #34975 De mér lvl8as? Tudtommal mindenki a 16osat rakta lefele jó, azok meg olyan 30-40eket nyomattak/nuke, és azért 30 gombával ez már pwn gyanús :P -
RogueGigi #34974 Megtörtént :P Hülye egy gém ez a daoc, te úgy látod, hogy minden rendben, előtte vagy meg minden, aztán meg miss, visszanézve meg aszondja a log hogy not in view, szal tiszta lol. Pin is annyit misselt mind állat, pedig szerintem jobb infi volt sstnél :P -
RogueGigi #34973 mondjuk 5en küzdeni vele azért eléggé noob grpot feltételez, ha duozok nekünk nem jelent gondot, ez gondolom igaznak kéne lennie 5 emberre is :P 2 class dmge már elegendő ellene szerintem (mondjuk 2 minceré nem biztos :P). -
RogueGigi #34972 minden tank pbae interruptol már egy ideje, eléggé permanensen, mer több szar is van, mondjuk némelyik gondolom azonos timeren van, ezt nem néztem. pbae snare, meg az a mittomén mi ami interruptol, de nem látszik semmilyen effect, és ne felejtsük ki azt a pbae nerf aurát, amiben csak minden második nyukod értelmes, mer amúgy debuffolva nyukolok vmi 150et :P kellemes bír lenni télleg :P mondjuk ez utóbbi nem interruptol ez igaz :P -
#34971 Gyerek strafeol kozben, mint allat, szoval normalis style-t nem visznek be neki. :D A 'Fear' 5 fos guild grp vagy 2 percig harcol vele :D -
RogueGigi #34970 Azt nem láttam de mondjuk el tom képzelni, ua a lifetap mint cabaton, csa a debuff insta, meg van healer pet, meg meg meg meg.. etc :P -
#34969 warrior / svg / sb imo
Amiota leszedtek az insta tauntot az svg-rol :D -
#34968 A bd-t nem igazan ertem, akartak pet class-t adni nekik, ok. Akartak egy castert adni ok. De ez igazan egyik sem. Nem lattam meg olyan castert, akinek lett volna eselye akar petek nelkul is, staffal es az lt-vel megolni bizonyos classokat. -
RogueGigi #34967 ml szarokkal tankokat szerintem ne említsd :P -
#34966 Jah, ezert kerdeztem lattad-e a camlann videot, gyerek iszonyu nagyokat lo az insta lifetappel. -
RogueGigi #34965 Emlékszem arra a fightra, krane kb első 3secben meghalt, majdnem insta szinten. 50% debuff, 4insta nuke (4x300 kb azaz 1200 dmg insta), meg mondjuk még 1 nuke (krane=mezzer). -
#34964 warrior!!! -
RogueGigi #34963 Jah, csakhogy világos legyen, bd-n a body debuff is insta (hátha van olyan még aki nem tudja). Fotmgardban castolos dolgok csak a 'hardcore' classokon vannak, mint pl sm (khm), rm, meg.. huh várjunk, mondjatok gyorsan még vmi classt amin nincs insta stuff middiknél ami interruptol :P -
RocketyATwork #34962 infi mincer duoba pa-t misselni ?
noobie_alert -
#34961 Ezt nem tudtam. Akkor gondolom a Penetrate Arrow is leviszi, nemcsak sebez. -
#34960 pont hogy nem,anno a 8x db lvl9es sebzett ilyen 5öket,az elől elfutottak volna a csába,de nerf után a 15db 50es+1db 44es az csúnyán odavágott 2-3k dmg-t/3sec,és pont ezt nézték be mindig,hogy na majd elfutunk a 0dmg elől max,aztán ha csak a fele gomba assistolt,akkor is 1 shotoltam őket :-D -
RogueGigi #34959 PA=bye bye bt. Nem pusztán átüti, hanem ezzel a mozdulattal meg is szűnik létezni. Tudod, vmi 'the blow penetrate your magical barrier' bla bla. -
RogueGigi #34958 Mondjuk azt számítsd bele, hogy azért PA-t elég könnyű elmisselni, ha nem lanon játszod daocot :P Utána még mindig elég az infi dmg, kombinálva esetleg a mincer pbae petmezzel, meg mondjuk ha tehetem sstvel duozva szinte mindig ae mezzel indítok, ha nem purgeol, merhiszen csak egy mincer láccik, akkor beszopja :P
Amúgy most hogy mondod, petek tényleg gusztustalanul soxor resistolják a mezzt, igazándiból eddig zavart ugyan, de nem tulajdonítottam neki jelentőséget, viszont jobban belegondolva télleg.. -
#34957 Azt tudom, hogy pa atuti, de ha nem utott masodik kezzel, akkor a minstrel nem tudott utni. :D -
RogueGigi #34956 Ez még animist nerf előtt volt gondolom, szal ilyen 30-40 gomba a földön, abba belefutni eléggé suicide gyanus :) -
RogueGigi #34955 PA átüti bt-t, ez a specialitása, de megnyugtatlak, valamelyik patch óta a cd is :) -
RogueGigi #34954 jaja, az a 3 fightból asszem az első volt, enyhén meglepett minket, 1fg mid, 12 pettel, 3healerrel, 1shamannal, meg 4-500+250-300akat nyúkoló bdkkel, nem volt kellemetlen csöppet sem :P Mondjuk ez még nf előtt sőt, toa előtt volt, szal még normális volt az mcl meg az a full mana bigyó is. Igaz, most meg van tartaros ha minden kötél szakad. -
#34953 kedvencem volt amikor animisttel sealfarmoltam+BBt powerlvltem DFben,és jött a 4 necros megafarmzor group :-D mindig haltak 2sec alatt :-D legjobb még az volt,amikor rr8as infil lePAzott,és elkezett elfutni,hogy majd dot kinyír,de lepadlózott jól,én meg begyógyítottam magam BBvel :-D -
#34952 Ja meg meg egy dolog. Az rp a necroert. Milyen idegesek voltunk, ha nem volt skald insta dd-nk, levertuk a necrot es egy addolo solo skald elvitte az egeszet. (Mondjuk rangerrel mar en is csinaltam :D ) -
RocketyATwork #34951 3-4 non_debuff ddtől eldőlő pet komolyság tény és való :P -
#34950 Gondoltam megemlitem, hatha eszbe kapsz es elkezdesz bicepszre gyurni. :D TWF! >< -
RocketyATwork #34949 az már más kérdés :E -
#34948 Necroval az igazi gondok azok, hogy petre nem megy at a necro sc-je, az nem gond, hogy blue con a pet, masnak is van olyan, ellenben a necro a peten keresztul castol, igy nem 50-skent stb.
FH-n felsorolt egy srac 10 dolgot. -
#34947 TF?tesi fősuli hogy jön ide?:-P -
#34946 Es az mindig van ^^ -
#34945 Azon gondolkozom, egy infi+mini paros mekkora insta dmget tud csinalni.
PA = legyen 700
2 insta dd = 250 a ketto
minstrel dmg = 200 biztos volt, ha beutott infinek a masodik kez :p es leszedte a bt-t.
Szoval insta 1000-1200-zal kezdenek, purge es petek nem is szamitanak, mert 1 lt-re van max ideje a bd-nek, de az nem eleg es bekapja kovetkezo korben a maga 500-at. (Buffolt magas rr infi elkepesztoen gyorsan ut :) )
(Ez pre NF, szoval semmi TF, pet mezz, stb) -
RocketyATwork #34944 necro grp meg melee grp ellen működne sztem, de ha már akár egy nuker is van a grpba akkor bye bye -
RocketyATwork #34943 nem azt irtam hogy csak azok tudnak vele játszani, hanem ha figyelmesen elolvasod azt hogy még ők IS. :p bdnél is sokat számit hogy jó játékos van-e mögötte vagy sem, de ha a 7 éves öcsémet beraknám egy bd elé még ő is megölné 1vs1 ellenfelek nagy részét tbh... -
#34942 Ez meg volt orokitve Bonehead videojan is. Kar, hogy letoroltem anno :< -
#34941 igen,ez utóbbi a nemmind1 :-)