43179
-
RogueGigi #35100 Olyan csak ecer volt, és iszonyat noobol játszottak, nekünk mákunk volt, és kivételesen eléggé jól sikerült játszanunk. Mér, ti nem irtottatok még ki zerget? 2-3fg alb no problem? -
Bhalage #35099 mert te 3 eve csak szivsz mar mikor az infil haveroddal egyutt duoban 5 sbnek nincs eselye ellenetek annyira sux albion.
ok -
RogueGigi #35098 Najó de minek pvezni, ha pvpben csak szívni fogsz? :) -
RocketyATwork #35097 jah lehet majd albionba is játszani mert nem lesz egy zerges - mocsok place mint eddig?
juj az tényleg gázos lenne :> -
#35096 Ja a Catacombs miatt. Csak lehet a warlockok meg bainsheek miatt aki alb még nem rerollolt Avalonra az is elmegy, mert hibiknél animist midiknél sm, twf-banelord-bd, 1shotlock miatt keepet elvenni nemigen lehet imo. Szép jövő :) -
#35095 Ha így folytatódik ki kell adnia a GOA-nak a radart mint kieget :) -
#35094 Az osszes szerveren lehet latni, hogy bejott WoW, ment le a letszam, eltelt egy honap es megy vissza. :D -
#35093 erős 700as átlag?:-( -
#35092 Nem tudom mennyire pontos, de nagyot nem tévedhet, a GOA-tól húzza az adatokat a statisztikához:
http://daoc.darkzone.net/server/eu/prydwen/ -
#35091 #35088 :-o -
Bhalage #35090 az nem a herbál fele relikraid volt:> minden penteken, vagy vasarnaponkent volt?? nem tudom de mar dereng, sztem pentek v szombat volt, hogy a lefagyott servert ne lehessen ujrainditani, roxxor albok, hat igen... .. ...... ... nem alltak 2szer sorba mikor az acuity buffot osztogattak -
#35089 Hazug. En meg nem lattam 400 embernel tobbet, akkor is lefagyott a szerver. :D -
#35088 Avalonon sincsenek tobbnyire 3500-an, csak egyszeru szamokat hasznalt, hogy mindenki megertse, guildpreferenciatol fuggetlenul. :D -
RogueGigi #35087 Én tegnap 1200 online-t láttam prydwenen.. ammá zerg vazze. -
RocketyATwork #35086 he still lives in teh world of dreams !!! l0ol0lol omg!!! lol...
etc -
Bhalage #35085 prydwenen 1000ren??? mikor lol tavaly? -
#35084 arra gondol,hogy egy olyan szerveren ahol nem 3500an vannak mint avalonon,hanem 1000en mint prydwenen ott a 100%os fentartási költség se ugyanannyi legyen mint máshol -
Bhalage #35083 az aktiv rvrezok szama szerint mondjuk automatikusan? aranyosan? -
#35082 Ennek ellenere egy low pop szerveren a keep/tower fentartasi koltseget csokkenteni kellene minden realmben :) -
Bhalage #35081 figy a low population bonus nem a rvrezok aranya miatt van, hanem a active jatekosok szama miatt -
RocketyATwork #35080 nem a hibik vannak sokan, hanem az albok - midik vannak kevesen! (RvsRbe O_o) -
RogueGigi #35079 Bakter érzem megint hippiben fogok játszani, befejezem eldit, és joinolok alliance grpba, excaltól megint hányingerem van, csak általában nekem eltart egy darabig míg otthagyom kicsiny mincerem emiatt.. Még ha gimp is, még ha én gimpül is játszom vele, valahogy akkor is a szívemhez nőtt :) Szal most kis pihi pryden. Itt meg mondjuk hippik vannak túl sokan, régen pedig nem így volt.. Mégis miénk a low pop realm bonus, szal érdekes.. -
RogueGigi #35078 Vampir amúgy tényleg jónak tűnik, eléggé igénytelen tank, csak send, és baromi kevés heallel írtja az nmyt :P
Már csak egy warden kéne.. botond, nem tucc egy jót? :) -
RogueGigi #35077 Milyen 5sec :P szerintem max 2 :P face qc+mezz nem megy el :P -
#35076 annyira tagadod,hogy már te magad is elhiszed,hogy nem így volt :-) -
#35075 :)) -
Rockety #35074 resistance is futile. -
#35073 Lol a szokásos idióta szöveg ismét és ismét, már annyi ismételgetted hogy talán magad is elhiszed... Mind1 ez már a múlt, mehetsz sírni a zerg miatt a wow topicba... -
Bhalage #35072 lol tenyleg megneztem =)
megprobalt elbujni a fak koze de kb 5 sec alatt fexik =) -
Marchus #35071 pár napja szerzett egy NS haverjától egy NS settet -) -
#35070 Megneztem a BD videot, Krane-ek nem az ADD, hanem a GAY felirat utan jottek (nem rajuk vonatkozott :P ). Legalabbis ott volt az Enark nevu sorc. -
Mersain #35069 Szal hatarozottan tudtak meglepetest okozni a GoL os fiuk.
Krane-ben meg szerintem egy vilag omlott ossze mikor elkovette azt a hibat hogy atment hibekhez. Addig legalabb almodozhatott arrol , hogy ha hib lesz milyen konnyen mennek majd a dolgok dehat... -
Mersain #35068 Emlekszem az 1-es pontra az volt a legjobb =)
Alltunk vagy ott fel percig utana es nem tudtuk hogy most mi van vagy csak nem akartunk hinni a szemunken(ki hogy elte meg) =)) -
Bhalage #35067 20sec? -
RocketyATwork #35066 nah akkor most képzeld oda hogy svg helyett caster van és mindenki full toa
nah sokáig éltek
xDDDD -
#35065 Igazabol 4 csatat tudok felhozni Outlaw/Zoyster fg ellen, amikor valoban nem volt add es fg vs fg-nek indult.
1. Zoyster fg NYILT TEREPEN bemezzelodik (Dream volt a sorc, vagy valami hasonlo), Arwena (sp?) rr9 mini, purge+sos es visszaszaladtak AMG-n tulra.
2. 20 perccel kesobb, bekapjuk a mezzt, a 2db rr11, 1 db rr10, 3 db rr9, 1 rr8, 1 rr5 GoL csapat rank ront. 1 perccel kesobb, mar csak a paladin, a minstrel es egy clericuk el. :p
3. Ok mar full ToA-ban, nekunk meg semmi :) Betamadjuk oket, kihalnak ketten (sorc es pala), utana egesz egyszeruen kihalunk amiatt, mert mindegyik caster MoC-col es olyan gyorsan castoltak, hogy hiaba nyomta rajuk 3 healer is az amneziat, szart nem akasztottunk.
4. Szokasos latvany, 2x szoptuk be, utana hagytuk oket. GoL fg campeli az egyik towert, 3000x warddal es titannal. -
#35064 43 uj uzenet, az anyatok mindenit! -
RocketyATwork #35063 YU PATHETIETIC ADDINGER
amikor infimel ráaddoltam sb vs ranger fightra oO -
#35062 ő már csak ilyen :-( -
RogueGigi #35061 nr addolj vazze :)