Dark Age of Camelot
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem 8 volna jó talán, de a jövõ még bizonytalan (zavart érzek az erõben) majd jósolok blasting powderbõl😊
itt nincs alacsony szinten festék fyi :<<<<<
/cry /cry cry
xD
/cry /cry cry
xD
zzz
r u sure
zzz
Én is Eu verzió mellett döntöttem végül most sok a meló.
Eu retail idején meg már lesz idõ "régi daocos styleban" gamelni;p
Eu retail idején meg már lesz idõ "régi daocos styleban" gamelni;p
Lourker
szerintem erted =)
Szal nem ferne be? 😄DD Hogy-hogy nincs egyeb dolog? Nem kell ajandekot se venni? 😄DD
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.
Azert remelem jonni fogsz. Thau is varja mar (nincsenek "egyebb" dolgok amik elvonnak a figyelmet) szal megint mehetne a trio egyutt. =)
Najo tlan Bali is beferne ha nem benazik tul sokat 😉
Najo tlan Bali is beferne ha nem benazik tul sokat 😉
Meg szep =)
pff :o
zzz
0o0ll0ol0 m8s
zzz
Nah veletek is csak többen vagyunk 😄
itt a daocról beszélni offtopic te hülye xD
zzz
jah kb
zzz
házigazdával kirakatlak,ha nem bírsz magaddal,most õszintén,volt a kommentedben vmi daoccal kapcsolatos?akkor meg ne offold szét a topicot,kthxbye <#nezze>#nezze>
mi ez a sok hülye offtopic? Emailezzetek, vagy chateljetek vagy valmai, de ne itt! <#nevetes1>#nevetes1>
Jo jatek volt. Harom angol szerverrel megjobb lett volna. Exc/Hib, Pry/Alb es nem letezo 3. angol szerver/Mid. 😄
O-t se irhatok, mert azt hiszik en vagyok Monica Lewinsky 😞
En majd Z-t irok ra, hogy ne keverjenek ossze minket. 😄
En ha mennek WoW-ozni, azt csak akkor tennem, ha 1. Elotte megnezhetnem, kiprobalhatnam milyen is (betaba nem jutottam be ugye) 2. Botond szemelyesen adna at az en peldanyomat. 😄DD
nekem összesen ennyi volt amivel tele lett a pohár,irreálisan sok pve még belefér,de ez a lag,mert ML raidek lenyomása 8x mert bugos is,de ha nem akkor lagos szar ld hegyekkel,hát kösz nem
ja és irreálisan laggolt mindkét angol server ofc...
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
ha goanak vajmi köze is van EU_wowhoz hát akkor maradok US-en az szinte biztos, egyébként kb ennyi volt WoW (elõtte nem is érdekelt a dolog nagyon 😛):
Gatyo : mizu?
én: semmi, faszom kivan zerges köcsögökel. UNALMAS
gatyo: nem jöttök wow?
én: még átgondolom
másnap:
gatyo: csá, na?
én: rendelj plz
kb :-o
Gatyo : mizu?
én: semmi, faszom kivan zerges köcsögökel. UNALMAS
gatyo: nem jöttök wow?
én: még átgondolom
másnap:
gatyo: csá, na?
én: rendelj plz
kb :-o
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"
mers veled mi van reg hallottam rolad :>
te ugye josz eu wowba ;<
te ugye josz eu wowba ;<
anti hero
Nem mondjatok hogy mem birtatok ki 3 honapot?
excali ügyek sose érdekeltek komolyan,én csak a társaság miatt játszottam az utolsó 2 évben,a prydweni miatt
pry/hib nagyon multikultúrális,minden nemzeti alapú guild elbukott elõbb utóbb,egyedül spanyolok bírták egy évig talán.Én például egy ír guildbe voltam ahol a tagok fele svéd volt,amikor beléptem (Botond+addz) akkor egyharmad magyar egyharmad svéd egyharmad random lett,de a randomban volt töröktõl elkezdve francián át minden.Igazándiból pry/hib erõssége,hogy az átlagéletkor erõsen 25 fölött van,míg szerintem a többi realmban a 10enévesek próbálnak érvényesülni.Szal pry/hib vmi csoda,ha nem lett volna az nem szivatom magam gprs-el meg még ki tudja mivel csak hogy velük ökörködhessek.Ha ez a lag nem lenne még tuti elszórakoztam volna velük egy pár évet,egyre kisebb intenzitással(végén már csak craftoltam szinte,meg osztottam az észt az összes chanellen amihez hozzáfértem),de akkor is ott ragadtam volna a társaság miatt.
Jo volt Pry/Hib amikor ott voltam, azt leszamitva, hogy ha te nem vagy, akkor szolozhattam volna 13-ig (igy csak 2 szintet kellett) ill. Lourkerrel tudtam beszelni, meg nagyon ritkan Balival, mert nem volt mas senki akkor. 😊
azé ahogy hallom most pry/hib megint magához tért,mikor elindul egy ilyen masszív ML1-10 rush kicsit összecsuklik a realm,mert mindenki pve,de most megint tartolnak a fiúk
Pry/Alb here m8!! 😊 Meg Exc/Hib. A poen az, hogy azert nem tetszett Hib, mert tul konnyu volt albhoz viszonyitva (lvl 7 chanterem volt, lvl 7-ig 3x annyi penzem lett, mint theuval lvl 12-ig albiban). Pedig Exc/Hib tuti kis hely lett volna. 😄
nem,mi mind2en alb/excalban kezdtünk bétában,aztán release után is ott,csak kicsit kombóztunk pry/midibe is amíg össze nem spannolt kb 2héttel késõbb doriékkal és akkor rerolloltunk hibibe,de õ mellette végig nyomta excal vonalat is amikor én már lefeküdtem :-o igazi éjjeli harcos :-o
Ebbol a topicbol meg nem talalkoztam afk brothers-vel, meg veled. Szoval tenyleg inkabb ez az ismerettsegi topic. 😄