43179
-
Bhalage #35140 mindig velunk alszik el de éééééééééééééédi -
#35139 Akkor ezert mondtad azt mindig nekem, hogy az AoD-n soha nem jutsz tul? Hat, ha mindig veluk almodsz, nem csodalom, hogy nem szereted oket :D -
#35138 csak azokat akik amgEnél vannak,de azokatis csak félig,mert 56ra elalszok mindig ^.^ -
#35137 1 orakor mar dolgozik. Sot, hajnali 1-kor is meg, mert akkor szokott hivni :( -
Bhalage #35136 hagyjad szegenyt aludni inkabb ;< -
#35135 Batyamat csak igy tudom elerni. :D Mondjuk o eleg fontos. :D -
Bhalage #35134 te ejszaka elalvas elott nem a birkakat hanem az albokat szoktad szamlalni ugye
na valld be -
Bhalage #35133 =) -
Mersain #35132 A fontos emberek orok problemaja... -
#35131 Ja ok, mar feltem, hogy esetleg valaki hiaba keres, mert csak nekem szar :D -
#35130 elég sűrűn van szerverlehalás,ezeken a szervereken milliárdok vannak nem 800an mint albi RRen :-) -
#35129 Hmm, masnak se megy az MSN? Reggel meg ment, most meg nem akar :< -
#35128 Egy biztos, a Mythic valamit jól elkúrt :) -
RocketyATwork #35127 este 7-8 felé stlong who emain = én de 9 felé már voltunk kb 3-4en is -
#35126 najó,csak nálunk heti 5x volt ez :-D -
#35125 :)
Nekem volt hogy a /who Emain egyedül engem dobott ki, persze lehettek anon karik benn de akkor is :) -
#35124 engem is a tömeg vonzott,reggel 6kor login pry/hibibe, /who aszondja 8,abból 4 fidel,2 én,a maradék 2 meg elaludt a billentyűkön 4kor,csak még nem dobta ki a gép :-o és akkor lezergeltem mindent! -
#35123 Más az érdekeket előre helyezni és más idiótának lenni imo :)) -
#35122 Easymode smiter voltam a nerf utan, ja. Mentem a tomeggel :D -
#35121 és bevállalta!Ti meg csak easymode rpwhorekodtatok a hasznos RAkkal :-( -
#35120 Hat, mivel IP-re nem volt pontja a prereq-ek miatt, igy volt egy hasznalhatatlan abilityje, ami senkinek nem volt jo. :D -
#35119 mert a gyerek egyéniség volt(eltévedt hibi biztos :-( ),ti meg már akkor is rpwhore zerglingek voltatok,és nem értékeltétek,hogy a srác az ő képességeit a zerg érdekei elé kívánja helyezni :-( -
#35118 Bar ott Tichie, Araudry, Hinako es en probaltuk megertetni a gyerekkel :D -
#35117 Nekem errol meg screeniem is van :< -
#35116 pwned... -
#35115 Ezt aláírom :) Soha nem fogom elfelejteni amikor Simba nem tudta megértetni a pala sráccal hogy először az FH-t vegye fel és ne az IP-t :) -
#35114 Nem csak a szam nagysaga szamit Bhal, hanem az elojel is! :D -
Rockety #35113 hmmm akkor csak nekem tűnt hülye kérdésnek :p -
Bhalage #35112 sztem miota albionba mentem elegge sulyosan felborult az arany albion javara ;< -
Bhalage #35111 nah, sztem ha alb grp kinyir 2-3fgt akkor az is skill (+cseresznye+jopar mas minden).
az egyik kedvenc videom a PE -mmg es amit azok a sracok muvelnek az tenyleg a csucshoz kozeli, ill volt egy este amikor vegig veluk jatszottam (onigiriekkel full rr10-11es playerek, a masik cleric 'valami marracus' volt) es amit muveltek az igencsak megagigagankolas volt : ) -
#35110 érdekes,hogy ha összeadtad egy-egy realmban játszó összes játékos IQját mindig ugyanazt a számot kaptad :-) -
#35109 Néha nyertünk... lol :))) Erre mondták a nagyokosok hogy ha alb grp nyír ki 2-3 fg ellent az op, ha midi vagy hibi akkor skill :))) -
#35108 Ez FH-n mindig is így volt :) Ez olyan mint hogy BO-sok sírtak AoD miatt hogy zergel mint a fürdőskurvák, de amikor BO + 2 másik durva fg + fg stealther kempelte mmgE-t akkor az 3 külön fg + 8 szóló mid stealther volt :) De amit Gigi ír az tényleg lol, de sokan így gondolkodnak :) -
Bhalage #35107 ja ok -
RogueGigi #35106 ha nyertetek, akkor opedek vagytok, ha veszítetek, akkor meg bénák. Különös világban élünk -
RogueGigi #35105 Ki mondta, hogy nem értem? :P -
Bhalage #35104 2-3fg zerg az mindig fun volt
neha nyertunk neha vesztettunk -
RocketyATwork #35103 jah lehet majd albionba is játszani mert nem lesz egy zerges - mocsok place mint eddig?
ezen neked mi nem érthető? -
RogueGigi #35102 te most pryd/albról hablatyolsz? -
RocketyATwork #35101 én szivni pvpben?
haha :p
egyedül az ellenfél létszáma a fontos, hogy legyen kit irtani a többi nem érdekel, sose érdekelt :-O