Dark Age of Camelot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Botond
nem
Hangianix
PvP szerveren az azonos oldalon allok is olhetik a masikat?

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

én már csak ilyen jó fej vagyok 😊 hug4tehwin

hangi elbújhatsz de elmenekülni nem fogsz, követlek mint az árnyék szerverrõl szerverre és lepharmingolakmintZállat :-O

kivéve ha pve szervere mész 😞

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Hangianix
Csak kurvara nem mukodne. 😄 Ne dumalj, inkabb adj linket NP WoW videohoz. 😄

Pedig igenis van összetartás.. pl Dorins miután szétnyúkolt engem (solo cabatomat 😊 ), odajött és nyomott egy /hug -ot 😊
[Jakuza]
Latod, hogy nem birjak Senior Hakapeci nelkul. 😛
Nem is a WoW hanem Hakapeci ur kell nekik. Viszont akkor jatszhatnal akar Black Cat nevu nepi jatekot is veluk. 😛

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

ezt most pozitívan értettem 😊
Pedig pedig.. összetartás rulez 😊
Majd ha megveszem az eu verziót játszhatsz vele 10 percet np.
(;p)

Lourker

Hangianix
Ki mondta, hogy egy szerverre megyunk? 😄 Annyira azert nem vagyom arra, hogy az osszes magyar (ujak es ex-daocosok) egy szerveren es egy guildben nyomjak. Sot. 😄

Botond
elég teher nekünk Dori is xD
Botond
asszed minden random n00bot beveszünk?:-o
Hangianix
Mivel egy oldalra megyunk/mennenk, nehezen. 😄

Hangianix
Szeretnem kiprobalni, megnezni elotte. :<

ja kell a free honour pont :-o

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz a szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!\"

Jockey
nah uigylátom ez is átment necrotopikba mint cs fórum is..
tisztára mint a vén faszok úgy csináltok😊
tessék gyünni wow-ni hangi ne szerencsétlenkedj vazze😛 (sõt, gyûjjön mindenki😊)

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Hangianix
Hmm, gondolkodom mi is volt meg Exc/Mid idokben. A kenyerszeleteles az nem nalad volt, ha jol emlekszem. xDDD

Hangianix
Linket tudsz adni?

néztem wowról múvít, szép szép, de a fene tudja, menet közben castolós menekülõs.. nolby pride csinálta, a maga enyhén hardcore stílusában, a closed betaban az elsõ 6 np-s volt a ranglistán. hümm hümm, addict veszély :p
Botond
van festék is,kreatív részlege elég gyenge barátunknak,szal sztem nem fog váltani ^^
Ott majd elmehetsz gyógynövényért, vagy ércért, lehetõségek egész tárháza vár 😊
Ez a festék téma kicsit elcséptel már;p WoW-ban újítanom kell már vmit látom^^

Lourker

rofl
Hangianix
Inkabb, mint Lourkernek a festek. El is ment a boltba, hogy le tudja festeni az erzest. 😄DD

Hangianix
Nem tudom mennyi idom lesz ra tho, munka, iskola es no kerdese lesz. Vagy ahogy Balu mondana, az ex-ek. 😄DD

Botond
gondolom,mint üveg Tóthnak a hanyattesés :-D
Hangianix
Hianyzom? 😛

[Jakuza]
Hehe.
Akkor azert epult le. 😛
Na mindegy en maradok tovabbra is a Middle-earth online elkotelezett hive a DAOC melett, bar mondjuk en free szervereken jatszom ill jatszottam.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Remélem már elfelejtetted azt a hülyeséget hogy nem fogsz WoW-al játszani;p

Lourker

Hangianix
Kb 7 honapja nem jatszik 😄DD

ja valszinû akkor kezdödött a leépülés😛

Lourker

[Jakuza]
Mert ejjel nappal DAOC-ezel, ahelyett, hogy aludnal is neha kicsit.<#hehe>

Botond
szerintem daocét akarják kis finomítással,lesz ugye a forntier ami beportolos battleground rendszerrel lesz,ahol mehet a tömeghent gigazergelés,és lesz az aréna ahol a fotm 1337 guysok küzdhetnek 1vs1 2vs2 3vs3 4vs4 5vs5ben stealthadd meg minden nélkül.Próbálják elkerülni,hogy az legyen ami daocban,hogy vagy nem mehetsz ki,mert szétzergelik az agyad,vagy nem mehetsz ki,mert ti zergeltek és nincs mit ölni,vagy nem mehetsz ki mert kint van béluka 1337 fgje,és mindent üt,meg ilyeneket.Kétfelé választják a casual playerek és a powerplyerek PvP részét.
lol;p igaz kicsit fáradt vagyok még(vagy csak alapból hülye)

Lourker

[Jakuza]
Imadkoznak nem imatkoznak

[Jakuza]
Szerintem en inkabb azon imadkoznek a helyukben, hogy a T-Rexet kivegyek a jatekbol, mert az nem oda valo, hanem a Lost World-be. 😛

*imátkoznak

Lourker

ja azért imátknak a világ WoW játokosai hogy lemásolják a fung wan pvsp rendszerét😞

Lourker

Botond
FAQ-ban elég világosan leírják,hogy mi hogy :-) egy kocsinak is meg bírom állapítani a leírásából,hogy egy hulladék,ha oda van írva,hogy 1.2es szívódízel motorja van ami 68as fejlesztés anélkül,hogy kipróbálnám ^^
[Jakuza]
Hat ez eleg erdekes, hogy ugy irsz rola lehuzo velemenyt, hogy meg ki sem probaltad a PvP reszet, de azt tudod, hogy L2 koppintas volt. 😛
Ez igy eleg hiteltelennek hangzik.

Botond
fung warnak 2 éve is 10 éve elavult grafikája volt,PvP részét nem sikerült kipróbálnom bétában az igaz,de lényegiben az egész daoc koppintás volt a pvp része meg L2 koppintás,amennyire kivettem,és L2be is kiadás után 3 hónappal került bele ez a klánháborús cucc
[Jakuza]
Hulladek ?
Hat szerintem orulhetne meg a WoW is hogy ha ilyen szintu PvP es clanwar kerulne bele mint ami a Fung Wanban van.

Botond
millióból 1,és ráadásul az egy hulladék gém ^^
ebben is van, csak a reward system nincs kész, céltalan öldöklés szintû az egész nagyából ><

[Jakuza]
Fung Wan Online

[Jakuza]
Hogy ne lenne olyan MMORPG amiben ne lenne az elejen PvP.
Amugy szerintem a legjobban a Fun Wang Onlineben van megoldva.
A klanhaboruk nagyon jok ott.
Hero pontot kap a jatekos aki egyszintu vagy nalanal magasabb jatekost ol meg.

Botond
Nincs rendes PvP WoW-ban atm több okból is kifolyólag,PKzás van PvP szerveren.Kiadták félkészen,hogy EQ2t megelõzzék,de ez nem sikerült,szal most lehet questelni,vagy menni PKzni.Én elõbbit választottam,mire 60as leszek elkészül PvP rész,és lehet élvezni.Megnézed akármelyik mmorpgt,egyben sem volt PvP az elején,daocban is lineage2be is késõbb kerültek várak/relic/RAk ilyesmik,mert ugye eleve lvl10-20esok körében nem nagy az igény ilyesmire,és mire számottevõ játékosbázis ért a célegyenesbe(uccsó 10szint),addigra bekerült.1hónapos a játék,1hónapos daocban még lovak se voltak mindenhova gyalog,nem voltak droppok(midi dungeonok voltak csak itemizálva,ha jól emlékszel még 1.36ban is amikor kiadták euba,és ment is a qrvaanyázás,hogy easymodegard szimplán azért,mert ott volt drop is nem csak loot...),és hasonló gáz dolgok,mégis milyen szépen kialakult.Aki most elkezdi WoWot átélheti ezt a varázslatos átalakulást ami minden mmorpgben megvan,vagy várhat,és jöhet amikor már "kész" a játék a nagyok PvPznek,õ meg csorgó nyállal xpzik,mert ugye lvl5ön akkor se lesz érdemi PvP...
hmm lehet ki kéne proszálnom mégis ez a wowot.. de én pvp miatt nyomom only mostmár a mmorgpet, szal ha az szar, vagy csak szarab..
Mondjuk jelenleg a legtöbb guild haldoklik excalon, legalábbis bf, hb, gol eléggé lepusztult, szal lehet váltanom kéne.
számomra daoc még mindig etalon, bár fene tudja, beszéltem eq1-essel, aki még 6 év után is isteníti, sõt idõnként még nyomja tovább pár hónapig :p
Botond
megnéztem stockadeot ma,28as mage/hunter 22es paladin/mage +25warlock(aka én) kombóval,és felejtõs :-o szal deadmine törpe párja lesz a cél a raiden,stockade majd utána
Botond
ok :-D