43179
-
RogueGigi #35060 BC gg :) -
RocketyATwork #35059 de ok m8 -
RogueGigi #35058 nem ok m8 -
RogueGigi #35057 Excal feeling :P
Kb ezért van nekem 2 karim prydwenen ja. Bármilyen hihetetlen, én ezzel marhául nem éreztem ott jól magam, a hócipőm televolt avval is, hogy ennek köszönhetően stealther fightok is majdhogynem fg vs fg fightok voltak :P najó nem, de solo stealther gyakorlatilag nem volt. Ha valahogy mégis harcoltam valakivel, hót mind1 volt ki nyer, mer radar fent volt mindehol, hippik tuti lezergeltek, amint lenyomtam valakit sprint el onnan minnél messzebbre :P -
RocketyATwork #35056 de csak azért mert albion esélytelen volt (4 fire wiz 3 paladin 1 infil grp)
xDDeEeD -
#35055 nekem ilyen képekről mindig az jut eszembe,amikor AoD 6-8 FGvel kempelte amgE-t anno,réges régen egy messzi messzi galaxisban :-) -
RocketyATwork #35054 meg zoyster fasz volt, de viszonylag jók volt a reflexei sztem. -
RocketyATwork #35053 ad harcol bcvel majd jön a szokásos zoy feeling, röhely hogy meghalnak miután addoltak :P
bár egyszer nekünk is sikerült összehozni, ráaddoltunk random roleplayer vs ad fightra :P (mondjuk ők is megtették előtte számtalanszor szal nem érdekelt igazán:P)
megöltük rr-t de ad leölt minket :[
néha a 2xbof - sos-t - moc - purge tömeget jól használták, nagyából ennyi. -
Bhalage #35052 GoL guildgrp -
#35051 megnéztem warlock videót,na be kell valljam ez az első daoc videó,amit úgy filmeztek,hogy még én is bírtam követni ki mit csinál és miért :-) még a zenéje se volt vmi idegesítő deathmetal szarság :-) ez catacombs-al volt filmezve?mert akkor elég szegényes a GFX upgrade,bár én toának néztem inkább -
#35050 AoD guildgroup,vagy mi ez?:-D -
Bhalage #35049 ok m8 -
Bhalage #35048 te meg mi a f*szrol beszelsz lol
pölö
pölö
pölö
pölö
csak zarojelben jegyzem meg hogy ez ment MINDEN ALDOTT ESTE 7tol 11ig
nem tudom te holvoltal -
RogueGigi #35047 Igazándiból az a röhely, hogy bármily hihetetlen, ők is nyomtak le jobb guild grpokat. Namost mondjátok meg nekem ezekután ezt hogy a tökömbe csinálták, mert én nem vágom tényleg. Vagy állandó stealth add? :P Vagy mákos találkozás, minden ra down vs minden ra up? Gyakorlatilag majd minden guild ellen nyertek ők is, most persze sokszor csak a spemmet láttam emainben solózáskor, de tényleg nyertek fightokat, nem csak legenda :D -
RogueGigi #35046 vagy pl az az alb vid, huh kik is csinálták.. talán AD? mikor zoyster addolt a fight közepén pbaevel, és benyomja az 'ups áj dídít őgéjn'-t alatta, hehe pwned.. -
RogueGigi #35045 Zoysterékkal volt az a videó, hogy bement egy szép midmezz, és egyenként 2shotolták mindet (assisttal), zoynak még a qc+pbae se ment el olyan gyorsan halt :) Akkor már nem játszottam velük, de én is szívtam ilyeneket, komolyan tiszta égő volt :P Nem mondom, hogy nem volt meg a 20-30k naponta minimum, de egyszerűen égő volt velük játszani. mondjuk ezt már valszeg írtam korábban is :P -
#35044 lezz flém méjtsz?:-o -
Bhalage #35043 a regi szep idok :) -
RogueGigi #35042 Kimerítő és mélyenszántó bölcs válaszaid mindig fényesen mutatják magas inteligenciádat. Vagy nem.
lol -
Bhalage #35041 nem azt a PEre mondtam -
RocketyATwork #35040 zoyster mét sose ismerte be de egyszer lenyomtuk őket + isti grpot egyszerre emainba... volt nagy laff, kb 10 rr7+ casterjük volt, nagyon angyon sajnálom hogy nincs meg a vid arról (főleg úgy hogy akkor voltam rr5lx többiek is akörül :P -
RogueGigi #35039 van pár ja :) te nem nézel vissza? :) -
RogueGigi #35038 kb ja
megvan accja, játszhatnék excalon hibbibe vele (ő mondta ha akarok nyugodtan), de cba. Vengeance abbahagyta nagyjából, ugyhogy gondolom ott is sok eksön lenne, no gr etc. Persze kipróbáltam, krane beloggolt egy bardot, én eldit, összefutottunk zoyster fgjával (! fg.. mák? :P) , és mielőtt aszondták volna fapapucs outlaw 2shotolva lett :P persze aztán valahogy mégis nyertek :) -
#35037 te jó ég,vannak még ilyen fanatikusok,akik pry/hibibe nyomják?:-o -
RogueGigi #35036 ofc ofc, valahogy éreztem, hogy ezt fogod írni :) fg healer/shaman/bdvel elveszteni egy csatát, tuti, hogy többet tudnak, lolkabolka :) -
RogueGigi #35035 Néztem vampír mit tud, rr2-es vampír (pupeté), ilyen DF armorsetben meg rog cuccal-fegyverrel úgy nyomott le egy RR8as (nem noob) rangert, hogy az full toás (malice+battler), fullbuffed volt (ugye vampirnak ilyen nem kell, unbuffed 2160hpja van :P), és a puppy vámpírjának 40% hpja maradt :P (self hotja van, szal lement 30%ra is). Banshee is durva, ahogy néztem, reza csinált egyet, de majd csak most fogja tesztelni rvrben, bíztatónak tűnik. Heretic monsterrezről hallottam még, hogy jó, merhogy ha valakit rezzel, annak 98%os melee meg magical resistje lesz jól (nemtom durationt viszont), és 5% hp, meg 100%mana. Kivi vagyok warlockra, merhogy ott nem játszom :P csak egy elvetélt relic fightnál találkoztam vele, kapott cabátomtól egy ns-t, aztán pár nuke, de mivel arrább szaladt nem foglalkoztam vele, volt ott más akit ölhettem :) -
Bhalage #35034 egyebkent krane elment hibibe, aztan abbahagyta nem? -
Bhalage #35033 azt a videot tenyleg nem lattam meg, amiben vki meghal a ti 1fg albotoktol
=) -
Bhalage #35032 az van benne ami ratok var
MUHAHAA -
Bhalage #35031 az nem ugyanazz?
HÖ?
-
Bhalage #35030 /C help amagd fg grogans ? xD -
#35029 nem háváj,egyiptom bazze,nem tucc olvasni?:-D -
Bhalage #35028 kicsit tobbet mint ti :P -
Bhalage #35027 háháháh
;< -
RogueGigi #35026 Munkahelyről nem tudom letölteni, mondjatok már valami bővebbet arról a videóról pls. -
RogueGigi #35025 Mér mit tudnak? :P -
RogueGigi #35024 Mi a szürke cloakosak vagyunk, nem emlékeszem már annyira hogy melyik, de én pl eléggé a vége felé halok, nem úgy mint herby meg krane :) Azt a videót nem láttad ahol ők halnak mint a sicc a mi 1fg alb grpunktól? :) -
RocketyATwork #35023 am scared of zeh warlock m8s :[ -
RocketyATwork #35022 az ADD-grp :-) -
RocketyATwork #35021 yeh :E