43179
-
RogueGigi #35180 Aha, power buttonnak hívják. -
riviera #35179 Van olyan törés ami akár netkapcsolat nélkül elindítja a gamet? -
#35178 vampiirokat kezdem rohadtul utálni infivel, ma is találkoztam egy rr2-essel, nem is figyeltem hogy lebeg vagy valami, szal kirontottam stealthből egyenesen neki a csókának azt persze majdnem kinyírt (én hülye aszittem valami nub rr2 luwi ns...). aztán ugyanezellen a srác ellen toltam egy olyat is hogy bement a perf, namost így köze nem volt hozzám mer CD alatt kinyírtam. viszont nehéz őket perfelni mer stealthdetect buff (vagy perma van neki?) miatt rohadt messziről lát és úgyis belefordul, meg ha véletlen be tudnám stunolni, rr3 körül valszeg lesz már mindnek purge2 és leshetek..
másik meg a warlock ami vicc egy kari. kint voltunk ma este lyonessen molvikon (35-39), kb 15 midi volt kint ebből 8 warlock (15 midi sticken ofc). volt egy csata ami úgy nézett ki hogy ráfordulok az enemyre, megállok rangen, elkezdem castolni a mezzt és mire elment volna addigra kinyírt a 8-ból 1 (szal instahaltam kb). szal alig várom már a warlockfixet tbh.. :p -
#35177 de az kezdőlöketet megadó,és birka-feeelinget generálókat motiválni kell vmivel :-) ez az arti+OP classes :-) -
#35176 Miert szidnam a tesztereket? En se mondanam azt, hogy warlock op, ha kitanulnam a karit es tudnam, hogy megjelenik a kiegeszito es 3 napon belul rr5-re tolom magam. :DDD
Mellesleg en megvettem SI-t es nem inditottam egy op karit se. Megvettem ToA-t es van ket artifactom, szoval en nem a fentiek miatt vettem meg. Kihagytad a tobbi esetet, a plebset, akik azert veszik meg, mert 'hat mindenki megvette' vagy a role playereket, akik 'az langolo pallosommal levagtam a korcs hadur fejet' jatszhatnak az uj teruleten.
En azert vettem meg, mert egyreszt kellett valami ujdonsag (nem az MLek, vagy szopas az artikert tho ^^), masreszt meg ra voltam kenyszeritve, mivel az osszes jatekon beluli haver/barat megvette, maradtam volna egyedul classic DAoCban, hogy egyedul pallosozzak? :) -
#35175 még jó,hogy nem marketingből írod a diplomamunkát :-D adott a daoc,na most egy addonba 2 dolgot lehet rakni
a. omfg megarox itemz m8s!!!!444 (álá toa artifacts)
b. omfg i r wtfpwnzor em all!!!444 (álá si/cataombs OP classes)
innentől kezdve kár bármit is tesztelni,ha majd elkelt elég addon nerfelünk oszt jóvan style rox :-) ha balanced classokkal vagy balanced itemekkel adnál ki egy addont a kutyának se kell,mert akkor jó lesz a régi is ingyé figura beütne,és hopp csőd :-D szal lehet szidni a tesztereket,de ha nem azt és nem úgy csinálnák amit és ahogy már 2 éve nem lenne daoc :-o
/edit: IMO! -
#35174 Ezt en is tudom. :p Gimp classal is megvennek az add-on-t, ha uber cuccokat lehet/kell szerezni, lasd ToA. :p De en a tesztelesrol beszelek, amit okos amerikai barataink vegeznek es megvagyok gyozodve rola, hogy a teszterek hulyebbik fele azt mondta, hogy ok es ugy is gondolta, az okosabbik szinten es tudta, hogy lesz egy op karija. Mythic meg ezt atlatva biztos volt benne, hogy mindketten megveszik ^^ -
RocketyATwork #35173 jah nem értik a marketinget, newbz -
#35172 direkt OPra csinálják,ha egy rakat gimp új classt tennének be ki a túró venne addont?:-D ne legyél már értetlen n00b :-D -
#35171 Az a gond szerintem, hogy tesztelesnel mindenki az uj karikat teszteli es mivel a legtobb op, egymas kozt lehet nem tunik fel. :D Mondjuk Valkyre nem tudom miben op, mert olyat meg nem lattam, bar tudom, hogy van mar par. -
RogueGigi #35170 Mers, szerintem élőben tesztelődnek a karik, tehát ha sokat sírnak valami miatt, akkor nerfelik, ez így visszagondolva kb teljesen ül erre a 3éves daocra visszatekintve. Ami azt illeti elnézegettem pár ilyen kari leader (hogy is híjják őket? :P) írását, némelyiknek frankón fingja nincs a kariról, csak leírja ő mit szeretne, oszt kb ennyi (amelyiknek van fogalma róla, és értelmeset ír, arra meg 1 év mire reagálnak, ha reagálnak egyáltalán). Szal daoc sok szempontból nagyon átgondolatlannak tűnik nekem. Minden patch után volt eddig valamilyen nerf. Vagy elqrtak valamit és azt javítgatták (ezt mondjuk még megértem, ha időben csinálják nem 1 év múlva mint LA nerfet), vagy szimplán rájönnek hogy ez így nem teljesen ok, és amiatt nerfelik. Na ez utóbbi néha erős késztetést okoz az emberekben, hogy a képen látható módon fejezzék ki lelkesedésüket a designerek irányába :) -
#35169 Nem volt fent a shieldje imo. O ellenben 4 shotolt volna, ha nem addol mas is. -
RogueGigi #35168 hehehe ez jó :)
néha bennem is megvan ez a feeling :) -
RogueGigi #35167 Ha majdnem 4 shotoltad, akkor nem olyan durva :) -
RocketyATwork #35166 találtam egy jó képet FH-n nerfre vonatkozóan, ime:
-
#35165 Termeszetesen nem 1500-rol lottem, de beszaladt a rangebe a masodik es harmadik loves kozott. -
#35164 A heretic iszonyu durva bg-ben, ha ranger vagy. ^^ Harom lovesbol letettem 10%-ra, a nekem nari (lvl 38 vs lvl 35) hereticet, Kaptam egy insta dd-t 120, majd nagyon gyorsan egy 340-et es egy 484-et. Utana beaddolt meg egy es mar meleeben se volt eselyem megolni (addigra ertem oda). Azert jo lenne tudni, mitol utnek ekkorat. -
RogueGigi #35163 Jah, meg van valami snare shoutja is, szal elszaladni sem igazán könnyű előle. -
RocketyATwork #35162 yep, bár tűrhető matter resistel nem olyan ace a dmg... -
RogueGigi #35161 warlock nerf a kövi patchben lesz, szal a jelenlegiben még mindig durvul? -
RogueGigi #35160 Vampír elég szemét kari ja, a manája a kiosztott dmgből jön only (nem tud még potot se használni), aztán olyan genyó spelljei vannak mint self hot (180/tick), fumble debuff (talán mint merc dt-je, csak ez ranged single spell), vmi shout szerűség (dd csak nemtom a delve-t), és elég jó style-ok, amit puppy használ az egy anytime combo, a második tagja az 'eye shot' , amivel eldimre puppy rárakott 600 felett is, szal nem rossz. Ami az elképesztő az a hot miatti túlélési képessége, hihetetlen milyen sokáig tudja chainelni a karikat halál nélkül. Ráadásul amikor harcolni kezd 0 a parryje meg evadje, aztán 5secel később már 50% evade meg vmi 43% parry vagy ilyesmi. Mondjuk ez puppy specce :) -
RocketyATwork #35159 lvl 35 = 1500 hp -
Bhalage #35158 hat en csak kis thiden jatszottam, nekem ugy tunt hogy nagyon sok hpje van. windtheuval utheto (3-4et leszedtem kb, vamp nem olt meg), hisz elnyomja insta zold nemtudom mitcsinal cuccat amikor felfutok QC mezzre, es utana tudok ra tenni 1-2 petet ami szerencses esetben stunnol 1-2szer tehat van ido szetnukeolni.
allitolag marha nagyot ut, engem mondjuk nem utott meg egyse eddig szal nemtudom ><
bainsheet 1et lattam eddig, de az kek con ala 2 shot volt szal nemnagyon csinalt semmit -
#35157 BG-ben az egyik legdurvabb kari a vampiir. Mintha buffolva lenne + speed. -
#35156 Mondjuk BG-ben a vampiirok szetszedik oket. -
RocketyATwork #35155 akármilyen nem gimp karival megvan rr4 elég hamar ebben a gameba szal ez nem jelent semmit tbh.
banelord + insta matter dmg + allinone= warlock szal solozásra még mindig a legjobb kari marad :p -
#35154 é=á -
#35153 Kurvéra nem sajnálom őket Excalon megvan az első RR4-es warlock pár napja, 'nuff said imo. -
Mersain #35152 Thx
Amugy ezeket az uj classokat nem szoktak tesztelni?
-
Rockety #35151 nesze -
Mersain #35150 Linket plz -
Rockety #35149 egyébként nerfeknek köszönhetően valszeg megszűnik a 1shotolgatás ezért fg vs fgbe egy rakás szar lesz -
Rockety #35148 töltsed le a videót, magáért beszél. -
Mersain #35147 Mit tud ez a warlock csoda? Mitol olyan felelmetes? -
#35146 Valami ilyesmitol tartok most, hogy 1 het utan visszamegyek Molvikba, hogy 1 shotolnak majd a warlockok. -
Bhalage #35145 prydwen/albion tegnap este:
thidranki
4 random midi
4 vampiir
2 heretic
+en (wind theu soloer)
no bds no stealthers (except thugz - de ot nagyon viccesen epp egy vampirrt utott, mind2 10%on volt mikor jottem en xD)
szal a fotm klasszok ellepik thidranki :>
ja lyonesse midgard thidranki : durvan 6-7 warlock MB tetejen onnan lodoznek nyugodtan, stealther nem tamadja be oket xD
elege loál volt nezni -
#35144 Es csodalkoznak, hogy a stealtherek raaddolnak majd mindenkire, miutan a vampiirok kiirtottak az ellenfel stealthereit. -
#35143 este 9 körül lyoness/hibi: 100 vampiir a 441 online emberből ^^ -
Rockety #35142 :R -
Bhalage #35141 excalibur midgard
=================
jelen pillanatban:
/WHO = 320
/who warlock = 51
no comment