43179
  • RogueGigi
    Nincs valakinek immolated ringje, vagy tainted cinder sleeves-e esetleg pryd/hibbiben? Esetleg mp armorilag segíteni valaki? :P csak 3 kéne :P fidel, botond esetleg? :)
  • Pari
    Kerdes:

Ha SCztetni akarok par cuccot magamnak(mpk)5-5,5OCval szamit,hogy a jewel ami belekerul az 99%qualiju vagy hogy 100%?es ha igen hogyan szamit bele a vegeredmenybe?
  • Hangianix
    Hat nekem nem lesz bb-m, de guildben van eleg, illetve folyamatosan "baratkozom" a nemet stealtherekkel, akiknek van. :D

40 bow, 35 stealth, 34 pierce, 16 PF, 3x CD. Persze lehet, stealth/pierce kicsit magasabb lesz es rr5-nel respeccelek. Mondjuk most eppen Rapid Shottal es a gtaoe szarral szenvedek, mert nemetul irja ki a cuccokat es nem ertem mit mond. :D Eddig azt hitte rapiddal lehet loni akkor is, ha interruptolnak, de nem sikerult, pedig anno shamanomat vidaman interruptoltak.
  • riviera
    BB nem lesz ugye? Milyen speccet tervezel?
  • Hangianix
    A scrollokkal lennek gondban, meg azzal, hogy campelik, mint atom :D
  • riviera
    Ehh azt hittem már 50es.. Btw az artik xpzését mennyire könnyítették meg? Végülis nekem 1 kivételével mind megvan. Gondolkodom, hogy befizetek rangerezni 1 hónapra de ha ugyanolyan szenvedés mint régen akkor felejtős.
    SoM nekem könnyen ment mert fiannás leader segített leszedni, a scrollokat meg fideltől kaptam hehe mellesleg xpzni is könnyű volt szal az egyetlen artim ami lvl 10es a többi mind lvl1-2.
  • Bhalage
    csak zarojelben jegyzem meg en 100%light parti vagyok dehat xp + toa szarsagok, marad az atomvillanas powa
  • Hangianix
    Nem, 1 hetig nem volt accom. Mellesleg meg csak lvl 37 vagyok, lvl 44-ig csak BG-zek, mert rr3-at meg ott el akarom erni. De SoM meg ilyenek nem lesz, nem er annyit, Mariasha, Winged, GSV (vagy GVS? :P), T'sD es F'sB + 1 immolated bow lesz az sc-ben.
  • RogueGigi
    Én még egyenlőre maradni mana, de amúgy light télleg elég jónak tűnik sajna. Pbae nagyon ritkán jó, de olyankor általában dúrva bír lenni. Így is nyúkolok 400 körül, isten resisteken meg 350, ami gimp, de én amúgysem elsősorban dmg miatt vagyok grpban, hanem a sok debuff miatt, meg disase, , meg snare az assist traint segítve a targeten, etc :)
  • riviera
    Hangi felartiztad már a rangered?
  • RocketyATwork
    nearsight rangen kivülről? oh ez új :P eld = light mostanság :[ kár pedig mana line nekem is szimpibb, de ezek szerint kell :P
  • RogueGigi
    Nekem csak egy ződ nsem van, merhogy én még mindig mana lenni kéremtisztelettel, de a 3000 rangből 35% az.. na vájár, calc indít.. pötyög... (explorerem meg kifagyott lolkabolka).. naszal az 2222.2222 szal vazz még mindig ns range fölött van :P najó, toa stuff meg minden beugrik nálam is, szal több mint 2000, de ha neki is megvan/lesz, akkor.. nemár, 3000+10% toa bonusz az kellemetlenül genyómód durva. ejnye no, mikor is lesz kövi peccs? :P
  • Hangianix
    Bazz, de mit ersz akkor, ha nearsight rangen kivulrol lonek? :D
  • Bhalage
    nincs meg nearsight kjúúkjúú
  • Bhalage
    nem lehetett rossz :> nalunk az oroszok voltak extrabrutalisak hangugyileg, foleg amikor mattreszegre ittak magukat
  • RocketyATwork
    bár stun-nearsight azt had szóljon, ha nem akkor meghalsz. ::PPP
  • RocketyATwork
    még nincs ml10 banelord warlock mint biztató

:RORORRORO
  • RocketyATwork
    413 delve bolt
  • RogueGigi
    heh buzi classok ezek akkor.. mi a ráknak csináltak 400 delve-s nukot? Én ezt nem értem, már sokszor egy kitoázott casteren a 209es dd is op gyanús, főlleg debuff után, de bakter ez 400as delve-el ^^
    Ez ugyanaz a delve amúgy tuti? :P Vagy mittomén nincs nekik crit, mint smite-on? mondjatok mán valami bíztatót :P
  • RogueGigi
    jah, de fél midgard insta heaven, szal full mind1.
  • RogueGigi
    Jah, azt elfelejtettem írni, hogy buzeráltak, hogy go ventrillo, na mondom ok, bejoin, hallgatom őket, mondom bakter gimp az angolom szó se róla, de bazz ennél az egyébként semminél azért csak többet kéne értenem, erre guild társam mondja gu-n hogy ezek spanyolok, ja mondom ok. Fasza volt, 2 és fél órán keresztül hallgattam ahogy spanyolul karattyoltak, és komolyan mondom 70%ban hangosan röhögtek teli torokból :) piszok vidám skacok annyi szent, de hogy az INK-en kívűl szart se értettem.. meg néha mintha a karim nevét mondták volna, mert kb úgy ejtik mint mi :)
  • RogueGigi
    Játszottam tegnap egy full spanyol guild grpal, 2bm, eld, hero, warden, 2drood, meg talán meg1 hero. uh bakter, szépet írtottunk, már hiányzott egy jó kis rvr a sok pve horror után.. Aztán jött egy mid grp, ilyen norseman fru ehe (lol a név amúgy :) ), nyomtunk dc mellett közvetlenül egy kb 4perc hosszú fightot (személy szerint én 5nél többször halltam :) ), mindenkinek mindent el kellett használnia, a mi fél grpunk már volt a földön, de mindenki élt megint, rebuffolva, rajtam 2szer is cure rs is volt, elhasználtam tartarost, rpt, mcl2t, mindent amit tudtam, szerintem mondjuk ők talán kicsit kevesebbszer halltak mint mi, nah, szal a végén megérkezett vagy 2fg hippokrita, és szemét módon lezergelték őket. Bakter, ilyen fightom nekem már rég nem volt (2szer is 2rsem volt :) ). Megjegyzem szerintem nagy esélyel nyertek volna, hacsak valamit el nem tsesznek :P
  • Bhalage
    meghaltunk :>
  • RocketyATwork
    warlock1: should we assist you megwarlock m8?
    megawarlock: 0ol0olll, NEWB DONT NEED ASSIST just 2shot something lol idiot
    warlock2-3-4: haha yea god damn pl-ed newb, dont fully understand his class and cant play it properly...l0ol
    warlock5: hey war2-3-4!!! :P nice to see ya, had a blast with ya in moderna m8s!!
    warlock1: soz, so which spells do i need?
    warlocks: doesnt MATTER... stfu and kill idiot

ez volt a másik oldal sztem.
  • RocketyATwork
    tell bonedancers about it.
  • RogueGigi
    omg lol nerf wtf
  • RogueGigi
    Az a baj, hogy focus dmg az.. rvrben gimp. Ott full alap, hogy menekülsz, megálsz, kasztolsz kicsit, fene, interrupt, na jó, kicsit megint arrébb rohansz, kinézel valami fát, vagy követ, elbújsz mögötte, megint cast, árh siker, de vmi tank vagy a shammy kiszúr, látod ahogy jön feléd, szal cast rá valami lassítás, és go away :) Vagy má megint bennem van a hiba, és rosszul gondolom :P
    Mindenesetre pbae már ritkán működik jól, embereket már nem lehet vele úgy szivatni, simán kimegy a focus dmg rangeből, és most a hereticen lévő graf effectek is szinte mutatják hova kell menni ütni, láttam 2 napja milyen, hát tiszta lol, kicsi de jól látható spell effectek áramolnak a kezétől a dmg areába, "gyere ide, üss meg" .
  • Hangianix
    A bard beirta az INC kezdobetujet.

I

Bumm-Bumm-Bumm es meghalt mikozben a tobbieken robbantak a dot-ok.

N

Bamm-Bamm-Bamm, meghalt a warden es a ket druid is.

C

A light eld qc mezze szepen bement, a warlockok felet artalmatlanna teve, de a tobbiek joval kint voltak a hatosugaran, igy o es harom tarsa kovette a tobbieket es foldre rogyott az insta tuzijatek kovetkezteben. :P
  • RogueGigi
    és mi történt azzal a fg warlockal szemben? :)
  • RogueGigi
    jól emlékeztem akkor, csak le van tiltva :P
  • Bhalage
    grati

warlock tenyleg eleg beteg, de mivel most jott ki, nalunk tenyleg szinte mas classt nem is lehet latni csk a fejuk folott a chamberekkel szaladgalo warlockokat. tegnap mentunk egy towerhez lattam a fal mogott ott porognek a chamberek, mondtam is hogy na akkor menjunk innen :>
    hala a jo istennek egyenlore tenyleg sc nelkuli (Molvikrol dumalok) es viszonylag nyubi emberkekrol volt szo akik aze bekaptak a baseline stun + assist DDket >< csak az a gond hogy neha tenyleg egyszerre fg warlockkal neztunk farkasszemet.
  • Pari
    daoc.catacombs.com
  • Pari
    Szegeny Heretic nem lenne annyira gimp, isszonyu focus dmget tud osztani, ha nem interupoljak, vagy 10+secig...nfbe ez lehetetlen...bgn elmegy.
    Vampir: bg nagyon ut, mivel rengeteg hpja, van, es perma buffolva van...nfbe nem igazan dominalnak...ott mar aze majd mindenki buffolva van, igy vagy ugy...
    Bainshee...fix vagy nerf vagy vmi, mert csak.(szerencsere a fix mar jon)
    Warlock...szegenyek legnagyobb gondja,hogy a 3 line kozul melyiket valasszak,mert hogy egyik OP-bb mint a masik az fix...lv50en a min rangeuk 2000...nonstop tudjak nyomni a spreadhealt,ha arra mennek...de szegenyek ha nem ilyen tipusok, akkor marad nekik az insta 400+ base dmges bolt...es a 300+os pbaoe nuke...vagy a base 130+os 8 tickes dot...szal nehez

hehe kozbe megutottem az ml10et, meg az 3l4et...meg a heten ha kinyomtam az artijaimat l10re akkor a templatem is kesz lesz
  • RogueGigi
    Mi a kari builder linkje? nyomja már be valaki, mondjuk lehet proxyn tiltva van, dejazér bepróbálnám.
    Kiváncsi lennék mivel sebzett annyit az a heretic :P
  • Bhalage
    nem annyira szar a heretic, en legalabbis BGbol kiindulva egesz jo kis klassz
  • RogueGigi
    Alb population problemek miatt szerintem ez minden patchban megvolt eddig. LA 'véletlenül bennehagytuk egy évig' bug hót erről szólt, ugyanúgy, ahogy a chanter af debuffja is, ami interruptolt insta 8secenként. Tudnak róla, látják, hogy igazságtalan, 2 évig mégse javították egyiket, 1évig meg a másikat. Nem mondom, hogy nem lehet élni evvel együtt, meg játszani daoccal, de akkor ilyen alapon kérjük vissza 9seces df stunt, meg necro los bugot, köszi.
    Aztán jöhet nekem itt akármilyen überfasza warlock, eccer majd csak lenyomom 300as nyukokkal a fal mögül.
  • RogueGigi
    Ez eddig is így volt, csak most kicsit karakteresebben jelentkezik a dolog. Mégeccer mondom, ezekkel összehasonlítva a heretic egy nagy rakás szar, bárki megmondhassajaztat.
  • RocketyATwork
    arra jó amiről ez a patch szól, irány hibernia és midgard. egyikben bb nélkül megölsz mindent másikban meg keep fightokban 2shotolsz... gáz.
  • RogueGigi
    Mondjuk sztem warlock nyílt rvrben szar, de lehet rosszul gondolom, és csak noobokkal találkoztam eddig.
  • RogueGigi
    Majd ha kitoázzák őket, el tudod képzelni majd mit fognak irtani? :P A legtöbb még rog cuccal tolja, template nélkül :)
    Warlock meg ilyen lvl50en is, ha mákja van bármilyen castert 2shotolni tud.